σωστοςΤρόμος έγραψε:Ο Οζντόεβ δεν είναι Ρώσος, Τσετσένος είναι.....
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
-
Χωρίς να έχω πληροφόρηση μου φαίνεται λογικό λόγω του πολέμου ,ο Ιβάν να έχει δυσκολίες για την μεταφορά χρημάτων .Η Ρωσία έχει παίκτες και Ρώσσους και ξένους που περισσεύουν στις ομάδες .Ειδικά πολλοι ξένοι έχουν δοθεί δανεικοί ,θα μπορούσε να δοθούν δανεικοί στον ΠΑΟΚ. Ίσως στοχοποιηθουμε στην Ευρώπη αλλά ομάδα θα έχουμε καλή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Πέμ 22 Ιουν 2023, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν υπάρχει περίπτωση ποδοσφαιριστής με ρωσικό διαβατήριο να παίξει στον ΠΑΟΚ.
- john4serres
-
Βεβαια εχει και συμβολαιο αυτος. Αυριο θα μας πουνε οτι θελει πολλα η ομαδα του.
Επειδη καπου εχουμε χαθει με τα τοσα ονοματα, αυτος ειναι το χαφ που θα παρει το πολυ χαρτι, η ειναι συμπληρωματικη λυση;
- navigator11
Πριν ή μετά την πώληση Κωνσταντέλια;;john4serres έγραψε:O Razvan είπε το ναι και προχωράει η περίπτωση του. (Tοσκιτσης)
Βασιλόπουλος τώρα λέει πολύ κοντά στην απόκτησή του Τσετσένου.
ΕΡΩΤΗΜΑ:
ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ στις εκπομπές τους οι ΑΡΔ που γκρινιάζανε και λέγανε "άντε πάλι από την αρχή έρευνα ο ΠΑΟΚ για χαφ", ΗΞΕΡΑΝ οτι υπάρχει αυτός στο προσκήνιο;
Καταλαβαίνουμε πόσο "στον αέρα" είναι όλες οι κριτικές; Κανείς ποτέ σε καμία ομάδα δεν πρόκειται να δώσει όλα τα ονόματα και τους υποψήφιους και τις λίστες στα μμε
Είναι γελοίο
ΥΓ. Εγώ λέω ο άλλος Ρώσος που λένε, θα είναι εκείνο το θηρίο ο φορ μεγάλης ηλικίας. Στην τύχη το λεω
ΕΡΩΤΗΜΑ:
ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ στις εκπομπές τους οι ΑΡΔ που γκρινιάζανε και λέγανε "άντε πάλι από την αρχή έρευνα ο ΠΑΟΚ για χαφ", ΗΞΕΡΑΝ οτι υπάρχει αυτός στο προσκήνιο;
Καταλαβαίνουμε πόσο "στον αέρα" είναι όλες οι κριτικές; Κανείς ποτέ σε καμία ομάδα δεν πρόκειται να δώσει όλα τα ονόματα και τους υποψήφιους και τις λίστες στα μμε
Είναι γελοίο
ΥΓ. Εγώ λέω ο άλλος Ρώσος που λένε, θα είναι εκείνο το θηρίο ο φορ μεγάλης ηλικίας. Στην τύχη το λεω
-
Dzyuba;
Πλακα θα ειχε.
Μπα τωρα βλεπω ανανεωσε πριν εναν μηνα.
Πλακα θα ειχε.
Μπα τωρα βλεπω ανανεωσε πριν εναν μηνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Πέμ 22 Ιουν 2023, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τι ρωτας κι εσυ τωρα......nunies4 έγραψε:Επειδη καπου εχουμε χαθει με τα τοσα ονοματα, αυτος ειναι το χαφ που θα παρει το πολυ χαρτι, η ειναι συμπληρωματικη λυση;
λεπτομερειες ειναι αυτα.....

- Μπαρκαρούτσος
Τα off-topic posts που έγιναν από το πρωί, έφυγαν.
Να θυμίσω ότι στο forum του Paokmania, από το 2007, έχουμε topic για κάθε αθλητή ξεχωριστά, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ ανδρών.
Τυχαίο παράδειγμα: Brandon Thomas
Να θυμίσω ότι στο forum του Paokmania, από το 2007, έχουμε topic για κάθε αθλητή ξεχωριστά, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ ανδρών.
Τυχαίο παράδειγμα: Brandon Thomas
Βρε δεν το λεω για να την πω σε καποιον η για να πω καμια εξυπναδα
Πραγματικα ρωταω γιατι δεν εχω εικονα του παικτη. Ειναι αυτος που θα παρει το χαρτι που λεγανε; Αυτου του επιπεδου ειναι;
Πραγματικα ρωταω γιατι δεν εχω εικονα του παικτη. Ειναι αυτος που θα παρει το χαρτι που λεγανε; Αυτου του επιπεδου ειναι;
-
[youtube]8FiYs7iVZp8[/youtube]
Ωραιος φαινεται. Τα εχει και τα γκολακια του.
Ωραιος φαινεται. Τα εχει και τα γκολακια του.
Ήθελα και εξακολουθώ να θέλω να βγάλω αισιοδοξία για το μεταγραφικό, αλλά το "ταγκαλάκι" που βγάζει η οργάνωση της ΠΑΕ δεν με αφήνει. Καλά πάμε μόνο από παλινωδίες. Από το σήριαλ Γκαμπιατίνι στον δεν ξέρω ούτε εγώ, ούτε και πιθανότατα οι ιθύνοντες ποιον, από τον Βιγιάρ στον Οζντόεφ (ε ρε έτσι και πάρουμε Ρώσο τι έχουν να μας σύρουν οι γνωστοί "φίλοι"), από τον Ντάλμπεργκ στον Μπάμπα και έπεται συνέχεια (;). Η ομάδα ξεκινά σήμερα προετοιμασία με μηδέν προσθήκη-ες.
Ας κρατήσω ένα αισιόδοξο παράθυρο περί τεσσάρων αφίξεων μέχρι την Δευτέρα, την επομένη των εκλογών το βράδυ.
Ας κρατήσω ένα αισιόδοξο παράθυρο περί τεσσάρων αφίξεων μέχρι την Δευτέρα, την επομένη των εκλογών το βράδυ.