Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Όταν οι ίδιοι οι Ουρουγουανού λένε πως ο Κουαλιάτα είναι επιτελικός μέσος-δεκάρι και εμείς επιμένουμε πως είναι αριστερό εξτρέμ, αυτό με ξεπερνάει. Σαν δεκάρι τον έφερε ο Μπότο και σαν δεκάρι πρέπει να παίξει και σε αυτή τη θέση θα κρίνουμε αν είναι next big thing ή αν είναι παλτό.
Δεν μπορεί στη θέση 10 να δοκιμάζουμε παίκτες που δεν είναι δεκάρια, βλ. Αουγκούστο (!), Σοάρες, Ντάντας. Αν δεν αρέσει στην τεχνική ηγεσία για το 10 ο Κουαλιάτα, ας βάλει εκεί τον Μπίσε, που μόνο αριστερό εξτρέμ δεν είναι με την ταχύτητα της χελώνας και δεν γυρίζει πίσω ούτε καν για να δει.
Η ομάδα θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Αριστερό εξτρέμ με ταχύτητα, παιχνίδι στο 1 vs 1 και διείσδυση. Τέτοιον δεν έχουμε. Δεν κατάλαβα γιατί τσιγκουνευτήκαμε το 1 εκατομμύριο για να πάρουμε ένα αριστερό winger Σοτέλδο ή Μπερνάρ που δυστυχώς δείχνει να πηγαίνει στον βάζελο. Φοβάμαι πως θα το μνημονεύουμε για αρκετούς μήνες αυτό.
Αν δεν γίνει-ουν προσθήκη-ες, θα κρατώ μικρό καλάθι. Ούτε αισιοδοξία, ούτε και απαισιοδοξία, μόνο καρτερικότητα και ελπίδα. Ας κάνουμε κριτική εδώ μέσα, αλλά να είναι καλόπιστη και χωρίς οξείς χαρακτηρισμούς, ούτε και επιθέσεις μεταξύ των μελών του forum. Όλοι δικαούμαστε και πρέπει να έχουμε άποψη και γνώμη και όλοι αγαπάμε τον ΠΑΟΚ το ίδιο πιστεύω.
Δεν μπορεί στη θέση 10 να δοκιμάζουμε παίκτες που δεν είναι δεκάρια, βλ. Αουγκούστο (!), Σοάρες, Ντάντας. Αν δεν αρέσει στην τεχνική ηγεσία για το 10 ο Κουαλιάτα, ας βάλει εκεί τον Μπίσε, που μόνο αριστερό εξτρέμ δεν είναι με την ταχύτητα της χελώνας και δεν γυρίζει πίσω ούτε καν για να δει.
Η ομάδα θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Αριστερό εξτρέμ με ταχύτητα, παιχνίδι στο 1 vs 1 και διείσδυση. Τέτοιον δεν έχουμε. Δεν κατάλαβα γιατί τσιγκουνευτήκαμε το 1 εκατομμύριο για να πάρουμε ένα αριστερό winger Σοτέλδο ή Μπερνάρ που δυστυχώς δείχνει να πηγαίνει στον βάζελο. Φοβάμαι πως θα το μνημονεύουμε για αρκετούς μήνες αυτό.
Αν δεν γίνει-ουν προσθήκη-ες, θα κρατώ μικρό καλάθι. Ούτε αισιοδοξία, ούτε και απαισιοδοξία, μόνο καρτερικότητα και ελπίδα. Ας κάνουμε κριτική εδώ μέσα, αλλά να είναι καλόπιστη και χωρίς οξείς χαρακτηρισμούς, ούτε και επιθέσεις μεταξύ των μελών του forum. Όλοι δικαούμαστε και πρέπει να έχουμε άποψη και γνώμη και όλοι αγαπάμε τον ΠΑΟΚ το ίδιο πιστεύω.
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι ο Σοτέλδο στάματησε να μας ενδιαφέρει στις 9 Ιουλίου.
Ακριβώς την ημέρα που ανακοινώθηκε η υπογραφή του Μπίσεβαρ. 11/07 άρχισε να βγαίνει από την ΠΑΕ ότι αρχίζει και γκριζάρει του Σολτέλδο.
Ακριβώς την ημέρα που ανακοινώθηκε η υπογραφή του Μπίσεβαρ. 11/07 άρχισε να βγαίνει από την ΠΑΕ ότι αρχίζει και γκριζάρει του Σολτέλδο.
Αν περιμένουμε να γίνει ο Αφάνας αριστερό εξτρέμ, που δυνάμεις προβλέπεται να έχει μέχρι τον Οκτώβριο και από ταχύτητα πιο αργός και από μένα...άστο.
Αφου αριστερά παίζει ο αφάνας φίλτατε. Εδώ και 4 χρόνιαΓερασίμου έγραψε:Αν περιμένουμε να γίνει ο Αφάνας αριστερό εξτρέμ, που δυνάμεις προβλέπεται να έχει μέχρι τον Οκτώβριο και από ταχύτητα πιο αργός και από μένα...άστο.
- Metagrafakias
Μετεγραφες δεν γινονται και πιθανον να μη γινουν δεν ανεβάζουν τον Μπραντονιτς στη 1η ομαδα 22 χρονων οποτε έπαιξε εβγαλε ματια το παιδι ειχε κατι ατυχίες με τραυματισμούς αλλα εγω βλεπω σε αυτον ταχύτητα,τριπλά θρασσος για εξτρεμ και εχει και το γκολ win win κατασταση βλεπω για αυτον!!!
Το γνωρίζω αδελφέ. Το θέμα μας είναι αν είναι αριστερό εξτρέμ σε απαιτήσεις σύγχρονου ποδοσφαίρου και με τα χαρακτηριστικά που αναφέρω. Ούτε ένα από αυτά έχει.iasoiako έγραψε:Αφου αριστερά παίζει ο αφάνας φίλτατε. Εδώ και 4 χρόνιαΓερασίμου έγραψε:Αν περιμένουμε να γίνει ο Αφάνας αριστερό εξτρέμ, που δυνάμεις προβλέπεται να έχει μέχρι τον Οκτώβριο και από ταχύτητα πιο αργός και από μένα...άστο.
Aν δεν γινει εστω μια μεταγραφη την οποια θελει τοσο ο προπονητης οσο και ο οπαδος ,ειτε απλα ως οπαδος ειτε ακομα και ως πελατης για να νιωσει μια ψυχικη αναταση, να νιωσει οτι ειμαστε ακομα εδω, μην απορειτε καποιοι μετα γιατι ο κοσμος εχει αρχισει και ξενερωνει...Μια μεταγραφη δεν γινεται μονο για καθαρα αγωνιστικους λογους...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 16 Αύγ 2022, 17:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δύο ντάμπλ, το ένα αήττητο, φαπες σε όλες τις ομάδες της Αθήνας, @@@τσες στον καρκίνο του Πειραιά σε κρίσιμα ματς, για χρόνια εκανε ΟΛΗ την Αθήνα (δημοσιογραφικά και παταγοντικα) να ασχολείται με τον ΠΑΟΚ και να έχουν χάσει τον ύπνο τους, συσπείρωση και @@βλα από παίκτες και οπαδούς σε αδιανόητο βαθμό όσο ποτέ τις προηγούμενες δεκαετίες....mbison έγραψε:Ο πατέρας του δούλεψε σε κάποιες καλές ομάδες, κέρδισε το σεβασμό. Ο γιος του εκτός από μας πού?Mattias_g4 έγραψε:Οσοι κράζουν το Λούτσο είναι απλά μυρωδιάδες. Ο Ρουμανος είναι μεγάλη μορφή μεγαλύτερος από τον πατέρα του. Έχει αστρο και μενατλιτι. Από εκεί και πέρα... Πού πήγε η καυλα γαμώ το στανιό μου? Εδώ φταίει και ο πρόεδρος... Βγες πες κατι να φανατίσεις τον κόσμο ρε ΙΒΑΝ!!!!
Και μόνο τον ΠΑΟΚ να είχε προπονήσει.....είχε, έχει και θα έχει τον ΑΠΟΛΥΤΟ σεβασμό μου.
Πω ρε τα χάλια μας !!!
Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια.
Τότε δεν είχε Forum και τέτοια και πιανόμασταν στα χέρια, πάλι για τους Ποδοσφαιριστές και τις αντίθετες γνώμες. Ειδικά στην 1.
Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια.
Τότε δεν είχε Forum και τέτοια και πιανόμασταν στα χέρια, πάλι για τους Ποδοσφαιριστές και τις αντίθετες γνώμες. Ειδικά στην 1.

Η παραπάνω είναι μια τυπική Positional attack της ομάδας.
Ψάξτε τώρα εσείς για εξτρέμ,και για δεκαριά που παίζουν σε λάθος θέσεις.
Συγνώμη αλλά κάποιοι αντιλαμβάνεστε το σύγχρονο ποδόσφαιρο σαν τα ξύλινα ποδοσφαιράκια στα παλιά ουφαδικα με τους παίκτες βίδωμενους σε συγκεκριμένες θέσεις
Rene πως βαζεις φώτο να φαίνεται στο post σου?
Εμένα μόνο λινκ βαζει
Εμένα μόνο λινκ βαζει
Για να ξεφύγουμε και λίγο, ο Μπότο έφερε ταλεντάκια που κανείς δεν ξέρει αν θα βγούν ούτε πώς θα πάνε στο πρωτάθλημα που ακόμα δεν έχει κάν αρχίσει.
Στην ομάδα έχουμε και τα δικά μας ταλεντάκια: Κούτσιες, Κουλιερακηδες, Ντέλια, Τσιαουσηδες και ακόμα και τους Μιχαηλίδηδες, Λύρατζη και Τσιγγάρα.
Μιλάμε για πολύ πράμα κύριοι. Κάτι που δεν έκαναν οι αντίπαλοί μας. Εμείς κάναμε φέτος κάτι το διαφορετικό και αν μπολιαστούν όλοι αυτοί με τους παλιούς ίσως να δικαιωθεί ο Μπότο τελικά. Η αρχή ήταν τραγική, βεβαίως αλλά όπως έχω ξαναγράψει η ομάδα μου φάνηκε αθλητικά πίσω, ανέτοιμη. Δεν ξέρω γιατί.
Αυτό που ΔΕΝ έγινε και απογοήτευσε πολύ κόσμο που τα μηδένισε όλα, είναι οτι δεν ήρθαν 3 πρωτοκλασσάτοι παίκτες σε θέσεις που η ομάδα φαίνεται να χρειάζεται. Αυτό δεν σημαίνει οτι θα μπούμε και θα σερνόμαστε. Την ομάδα δεν την έχει δεί κανένας μας στις προπονήσεις, ούτε οι ᾽᾽πηγές᾽᾽ των ΑΡΔ, ούτε κανένας σχετικός με μπάλα. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να συμπεράνεις οτι μας δουλεύουν και κανένας δεν ξέρει ακριβώς την κατάσταση των παικτών.
Να φέρω ένα παράδειγμα για να ιντριγκάρω: Κούρτιτς. Έχει φάει δικαιολογημένα κράξιμο λόγω συμπεριφοράς. Ο άνθρωπος είναι παιχταράς. Για μένα από τους παλιούς ειναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης. Εμείς ξαφνικά παρακαλάμε να μας αδειάσει την γωνιά, ο περιπατητής, ο αδιάφορος. Ακόμα και πέρυσι που τον κάψαμε, ήταν ο ΜΒΠ και έκανε πράματα και θάματα. Εγώ τον θέλω φέτος. Γιατί να φύγει και να φέρω τον Χ,Ψ από την Αραπιά παιχταρά στην θέση του (ναι τον ξέραμε και χτές τον Μπερνάρ); Να κάτσει εδώ και αυτή την χρονιά και να παίξει με Ντάντας στο 8.
Τέλος πάντων, για μένα το ρόστερ έχει ποιότητα και το μόνο που έχω να λογίσω στη διοίκηση είναι οτι δεν πήραν κάποιους έμπειρους πρωτοκλασσάτους, και στο προπον τήμ το ότι η ομάδα ήταν αλλού με την Λέφσκι. Αυτά δεν σημαίνουν οτι θα μηδενίσω το ρόστερ και την πιτσιρικαρία του Μπότου και των Ακαδημιών μας. Μαζί με την παλιά φρουρά μιά χαρά θα είμαστε, ΑΝ δέσει το σύνολο.
Στην ομάδα έχουμε και τα δικά μας ταλεντάκια: Κούτσιες, Κουλιερακηδες, Ντέλια, Τσιαουσηδες και ακόμα και τους Μιχαηλίδηδες, Λύρατζη και Τσιγγάρα.
Μιλάμε για πολύ πράμα κύριοι. Κάτι που δεν έκαναν οι αντίπαλοί μας. Εμείς κάναμε φέτος κάτι το διαφορετικό και αν μπολιαστούν όλοι αυτοί με τους παλιούς ίσως να δικαιωθεί ο Μπότο τελικά. Η αρχή ήταν τραγική, βεβαίως αλλά όπως έχω ξαναγράψει η ομάδα μου φάνηκε αθλητικά πίσω, ανέτοιμη. Δεν ξέρω γιατί.
Αυτό που ΔΕΝ έγινε και απογοήτευσε πολύ κόσμο που τα μηδένισε όλα, είναι οτι δεν ήρθαν 3 πρωτοκλασσάτοι παίκτες σε θέσεις που η ομάδα φαίνεται να χρειάζεται. Αυτό δεν σημαίνει οτι θα μπούμε και θα σερνόμαστε. Την ομάδα δεν την έχει δεί κανένας μας στις προπονήσεις, ούτε οι ᾽᾽πηγές᾽᾽ των ΑΡΔ, ούτε κανένας σχετικός με μπάλα. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να συμπεράνεις οτι μας δουλεύουν και κανένας δεν ξέρει ακριβώς την κατάσταση των παικτών.
Να φέρω ένα παράδειγμα για να ιντριγκάρω: Κούρτιτς. Έχει φάει δικαιολογημένα κράξιμο λόγω συμπεριφοράς. Ο άνθρωπος είναι παιχταράς. Για μένα από τους παλιούς ειναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης. Εμείς ξαφνικά παρακαλάμε να μας αδειάσει την γωνιά, ο περιπατητής, ο αδιάφορος. Ακόμα και πέρυσι που τον κάψαμε, ήταν ο ΜΒΠ και έκανε πράματα και θάματα. Εγώ τον θέλω φέτος. Γιατί να φύγει και να φέρω τον Χ,Ψ από την Αραπιά παιχταρά στην θέση του (ναι τον ξέραμε και χτές τον Μπερνάρ); Να κάτσει εδώ και αυτή την χρονιά και να παίξει με Ντάντας στο 8.
Τέλος πάντων, για μένα το ρόστερ έχει ποιότητα και το μόνο που έχω να λογίσω στη διοίκηση είναι οτι δεν πήραν κάποιους έμπειρους πρωτοκλασσάτους, και στο προπον τήμ το ότι η ομάδα ήταν αλλού με την Λέφσκι. Αυτά δεν σημαίνουν οτι θα μηδενίσω το ρόστερ και την πιτσιρικαρία του Μπότου και των Ακαδημιών μας. Μαζί με την παλιά φρουρά μιά χαρά θα είμαστε, ΑΝ δέσει το σύνολο.
100% επικροτω και εγώ απολυτα το σκεπτικο σου ετσι ειναι η αληθεια ,αν και μερικοι ειναι μαλωμέμη με αυτην...nunies4 έγραψε:Δύο ντάμπλ, το ένα αήττητο, φαπες σε όλες τις ομάδες της Αθήνας, @@@τσες στον καρκίνο του Πειραιά σε κρίσιμα ματς, για χρόνια εκανε ΟΛΗ την Αθήνα (δημοσιογραφικά και παταγοντικα) να ασχολείται με τον ΠΑΟΚ και να έχουν χάσει τον ύπνο τους, συσπείρωση και @@βλα από παίκτες και οπαδούς σε αδιανόητο βαθμό όσο ποτέ τις προηγούμενες δεκαετίες....mbison έγραψε:Ο πατέρας του δούλεψε σε κάποιες καλές ομάδες, κέρδισε το σεβασμό. Ο γιος του εκτός από μας πού?Mattias_g4 έγραψε:Οσοι κράζουν το Λούτσο είναι απλά μυρωδιάδες. Ο Ρουμανος είναι μεγάλη μορφή μεγαλύτερος από τον πατέρα του. Έχει αστρο και μενατλιτι. Από εκεί και πέρα... Πού πήγε η καυλα γαμώ το στανιό μου? Εδώ φταίει και ο πρόεδρος... Βγες πες κατι να φανατίσεις τον κόσμο ρε ΙΒΑΝ!!!!
Και μόνο τον ΠΑΟΚ να είχε προπονήσει.....είχε, έχει και θα έχει τον ΑΠΟΛΥΤΟ σεβασμό μου.

Χρησιμοποιω το https://postimages.org/ και ανεβάζω την φωτογραφία που θέλω σε μέγεθος website, αντιγράφεις τον άμεσο σύνδεσμο και τον επικόλλεις ανάμεσα στις αγκύλες img που υπάρχουν ως επιλογή πάνω από το Πλαίσιο στο οποίο γράφεις το μήνυμά σουiasoiako έγραψε:Rene πως βαζεις φώτο να φαίνεται στο post σου?
Εμένα μόνο λινκ βαζει
serres60 έγραψε:Αρχιδι είσαι. Και μη μου πουλάς εμένα ΠΑΟΚτσιδιλικι.PAOK_Antarctica έγραψε:Ο Τζόλης βέβαια είχε εξαφανιστεί στα πλέι οφ, δεν έπαιξε ούτε τελικό κυπέλλου, αλλά ο Λούτσος είναι Καραγκιόζης.
Σας πονάει ακόμα ο Λούτσος αλλόθρησκα αρχίδια.
Μη φοβάστε, ο μπαμπάς εδώ είναι. Δεν πάει πουθενά.
Μεγάλε Σούρμε, αν εσένα σε ικανοποιούν αυτά τα σχόλια ή τα διαχωριζεις, εξήγησε μου να καταλάβω.