Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Το θεμα που βγηκε τωρα τις τελευταιες ωρες στο νημα του Ιβαν ειναι πολυ σοβαρο.
Οχι σοβαρο για το αν πληρωνει η οχι.
Αλλα για τα κινητρα και τις επιδιωξεις αυτων που το προμοταρουν.
Η ο ρολος του iasoiako ειναι υποπτος.
Η ο ρολος του Ντικ ειναι υποπτος.
Οχι σοβαρο για το αν πληρωνει η οχι.
Αλλα για τα κινητρα και τις επιδιωξεις αυτων που το προμοταρουν.
Η ο ρολος του iasoiako ειναι υποπτος.
Η ο ρολος του Ντικ ειναι υποπτος.
Δεν ειναι καθόλου σοβαρό.ειναι της πλάκας.υπαρχει μεγάλη εισροή τρολ στο φόρουμ και κάνει μπαμ.
Ευχομαι και παρακαλαω να ειναι μουφας ο iasoiako.Blackgr4 έγραψε:Τι ακούστηκε ρε φίλε; Από ποιον ακούστηκε; Ποιος είχε τα @@ να βγει να πει επώνυμα κάτι τέτοιο;nunies4 έγραψε:Δεν νομίζω ότι είπε κανείς ότι έχει γενικό πρόβλημα ρευστότητας. Αυτό που ακούστηκε είναι ότι είναι πολύ προσεκτικός γιατί μπορεί να κινήσει συγκεκριμένο μέρος των κεφαλαίων τού.
Όπως και να έχει προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.
Αν υπάρχει προσωρινό πρόβλημα, ΠΛΑΤΗ στον άνθρωπο που έδωσε σάρκα και οστά στα όνειρα μας για ένα μεγάλο ΠΑΟΚ.
Τίποτα δεν θα πάθουμε με μια μεταβατική σεζόν
Όπως το είπε ο Γέρος. Εγώ το είπα στον σκύλο μου και εκείνος στην ουρά του.
Και από όοοοολα τα παραδείγματα παικτών, πήγε ο άτιμος και έπεσε σε ποιον;;;; ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΛΊΝΟ!
Που αν υπάρχει ένας(!!) παίκτης, σε ολόκληρο τον ΠΑΟΚ, που πίνει νερό στο όνομα του Ιβάν, αυτός είναι ο Αντελίνο.
Και πήγε ντεμέκ ο Αντελίνο και είπε σε συνδεσμίτες(!) πως έχει να πληρωθεί 3 μήνες.. Ποιος; Ο Αντελίνο!!
Ρε σεις ντάξει είπαμε, το έχουμε γ@μήσει το θέμα. Εδώ δεν τίθεται θέμα κραξίματος και αγωνιστικής ανασφάλειας. Εδώ πρέπει οι mod να τη πέσουν με τη μια σε όποιον μεταφέρει τέτοιου είδους πληροφορίες. Αλλιώς ban και τα λέγαμε.
Και δεν με απασχολεί προσωπικά το "μου είπε ο τάδε". Όχι μεγάλε. Εσύ το μεταφέρεις εδώ, άρα εσύ πρέπει να το αποδείξεις. Νέτα σκέτα.
Ακούει κανένας mod;;;
Γιατι αν μας πεταξει καμια φωτο οτι οντος του το εγραψε ετσι ο Ντικ...τοτε θα μιλαμε για μεγα συνδεσμιακο σκανδαλο.
Σοβαρό ΜΌΝΟ σε ότι έχει να κάνει με το moderation του forum. Σε τίποτα άλλο.
Δεν γίνεται να κλειδώνονται θέματα και να γίνονται άπειροι καυγάδες ανάμεσα σε mod και μέλη γιατί λέει η γκρίνια για τις μεταγραφές που δεν έγιναν, ήταν διαρκής και ασταμάτητη και όταν βγαίνει κάποιος και "μεταφέρει" μια τέτοια μ@λακία να μην υπάρχει άμεση επέμβαση των mod.
Δεν γίνεται να κλειδώνονται θέματα και να γίνονται άπειροι καυγάδες ανάμεσα σε mod και μέλη γιατί λέει η γκρίνια για τις μεταγραφές που δεν έγιναν, ήταν διαρκής και ασταμάτητη και όταν βγαίνει κάποιος και "μεταφέρει" μια τέτοια μ@λακία να μην υπάρχει άμεση επέμβαση των mod.
11 χρονια ειναι στο φορουμ...δεν ειναι χθεσινος...και δεν θυμαμαι να εχει δωσει δικαιωμα παλιοτερα.Taseos έγραψε:Δεν ειναι καθόλου σοβαρό.ειναι της πλάκας.υπαρχει μεγάλη εισροή τρολ στο φόρουμ και κάνει μπαμ.
Με τρομαζει πολυ ο Ντικ να τα εγραψε αυτα.
Καταλαβαινεις που παει το πραγμα;;;
Και οταν λεω οτι το θεμα ειναι σοβαρο δεν εννοω για τονΙβαν...αλλα για το οπαδικο.
Κανένα σκάνδαλο αδερφέ. Ειδικά για όσους έχουν ασχοληθεί με το συνδεσμιακό της πόλης. Στο λέω γιατί έχω περάσει αρκετά χρόνια εκεί μέσα.psykoman έγραψε:
Ευχομαι και παρακαλαω να ειναι μουφας ο iasoiako.
Γιατι αν μας πεταξει καμια φωτο οτι οντος του το εγραψε ετσι ο Ντικ...τοτε θα μιλαμε για μεγα συνδεσμιακο σκανδαλο.
Μη σου πω τι έκανε στο παρελθόν ο Πρόεδρος του συγκεκριμένου συνδέσμου και πως πήρε τον μπούλο του μέσα σε μια νύχτα. Άσε τώρα γιατί θα γίνουμε κώλος στο τέλος.
Αν υπάρχει κανένας σαραντάρης εδώ μέσα που είχε ασχοληθεί τις προηγούμενες δεκαετίες με Θύρα 4 κλπ, μπορεί να πει αν λέω ψέματα.
Όσο παίζει το μαρούλι, όλα καλά και όλα ωραία. Όταν το μαρούλι κοπεί, ή δεν πέσει μετά από απαίτηση, τότε βγαίνουν στην επιφάνεια οι λέρες.
Ο Ντικ και ο Τσικ, να βγει να τα πει αυτά επώνυμα σε ένα ραδιόφωνο, να δούμε σε πόσα λεπτά θα φάει την αγωγή μέσα στη μάπα και να πάει να αποδείξει μετά τα όσα λέει.
Κι εγω με το ζορι κρατιεμε να ξες.
Οπως ειπες για να μην γινουμε κωλος εδω μεσα.
Οπως ειπες για να μην γινουμε κωλος εδω μεσα.
Ξέρεις σε ποιο οπαδικό αναφέρεσαι; Στο ίδιο που μετά από ένα σκηνικό μπροστά σε μια οικοδομή στην Αριστοτέλους, επειδή έτυχε να έχει κάμερες και κατά τη διάρκεια των εναγκαλισμών βγήκαν όλοι μαζί μια ωραιότατη φωτογραφία, πήγαν μετά στον.. τάδε μέσα στη ΠΑΕ, και του ζητούσαν να τους ξεμπλέξει. Προφανώς έφαγαν το άκυρο του αιώνα.psykoman έγραψε:11 χρονια ειναι στο φορουμ...δεν ειναι χθεσινος...και δεν θυμαμαι να εχει δωσει δικαιωμα παλιοτερα.Taseos έγραψε:Δεν ειναι καθόλου σοβαρό.ειναι της πλάκας.υπαρχει μεγάλη εισροή τρολ στο φόρουμ και κάνει μπαμ.
Με τρομαζει πολυ ο Ντικ να τα εγραψε αυτα.
Καταλαβαινεις που παει το πραγμα;;;
Και οταν λεω οτι το θεμα ειναι σοβαρο δεν εννοω για τονΙβαν...αλλα για το οπαδικο.
Από κάτι τέτοιους, όλα να τα περιμένεις. Τίποτα μη σε σοκάρει. Δεν είναι όλοι όσο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είναι. Για να μη το πω αλλιώς.
- Notorious4
Ψοφάει ο κοσμάκης για ίντριγκα και δράμα.
Κύριοι τα φετινά προβλήματα της σεζόν υπάρχουν εδώ και 3 χρόνια και δεν αποτελούν προφανώς επιπτώσεις του πολέμου στο κεφάλαιο του Ιβάν.
Ας σταματήσουμε να φέρνουμε την καταστροφή.
Τα πράγματα είναι απλά και καλό είναι να το χωνέψουμε.
Ο Ιβάν σκόρπισε ένα σκασμό λεφτά για να πάρει το πρωτάθλημα. Αφού έκανε το όνειρο του πραγματικότητα επέλεξε να προβεί σε εξορθολογισμο των εξόδων για να έχει τις λιγότερες δυνατές ζημιές.
Δυστυχώς όμως λόγο έλλειψης σοβαρού πλάνου υπάρχουν σοβαρά θέματα που μας ταλανίζουν
Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες με την ζηνα
Κύριοι τα φετινά προβλήματα της σεζόν υπάρχουν εδώ και 3 χρόνια και δεν αποτελούν προφανώς επιπτώσεις του πολέμου στο κεφάλαιο του Ιβάν.
Ας σταματήσουμε να φέρνουμε την καταστροφή.
Τα πράγματα είναι απλά και καλό είναι να το χωνέψουμε.
Ο Ιβάν σκόρπισε ένα σκασμό λεφτά για να πάρει το πρωτάθλημα. Αφού έκανε το όνειρο του πραγματικότητα επέλεξε να προβεί σε εξορθολογισμο των εξόδων για να έχει τις λιγότερες δυνατές ζημιές.
Δυστυχώς όμως λόγο έλλειψης σοβαρού πλάνου υπάρχουν σοβαρά θέματα που μας ταλανίζουν
Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες με την ζηνα
Τώρα τι να πω εγώ; Πως μόλις μίλησα με άτομο που δουλεύει εκεί μέσα (έτσι για το μια στο εκατομμύριο) και μου είπε πως έχει πληρωθεί τα πάντα και κανονικά στην ώρα του;
Ναι εγώ δεν είμαι πρώην πρόεδρος συνδέσμου βέβαια..
Το ξαναείπα και πιο πάνω: ΦΤΆΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ.
Ναι εγώ δεν είμαι πρώην πρόεδρος συνδέσμου βέβαια..
Το ξαναείπα και πιο πάνω: ΦΤΆΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ.