Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Εγω ειμαι απο τους πρωτους που θελουν χαφ αλλα ρε παιδια δεν γινεται να αποκτηθουν 6 ποδοσφαιριστες και 2 χαφ τον Γεναρη.
-
Πάντα βρίσκεις τρόπο να βρεις κουσουρια και προβλήματα έτσι;joshua έγραψε:Εγω ειμαι απο τους πρωτους που θελουν χαφ αλλα ρε παιδια δεν γινεται να αποκτηθουν 6 ποδοσφαιριστες και 2 χαφ τον Γεναρη.

- navigator11
-
Σε ποιόν δείχνει ο Γιώργης τα απαυτά του. Ακούστηκε κάνας γαύρος για Βαρέλα?
Εγω αναπαραγω τα λογια του προπονητη ο οποιος ηταν ξεκαθαρος.Δεν θελω πολλες αλλαγες ειπε.Εφυγε μεσος,ηρθε μεσος,εφυγε επιθετικος θα ερθει επιθετικος και αν αποχωρησουν 1-2 ποδοσφαιριστες ακομα,Ουαρντα και Χατσεριδη θα αντικατασταθουν και αυτοι,Ενρικε και Ισλανδος μαλλον.Ηδη προστεθηκε σε αυτους και ο Γιαννουλης.Να προσθεσουν και 2ρο? Εγω το θεωρω χλωμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 19 Ιαν 2019, 19:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η αεκ ηθελε τον μπισεσβαρseaman έγραψε:Σε ποιόν δείχνει ο Γιώργης τα απαυτά του. Ακούστηκε κάνας γαύρος για Βαρέλα?
Οπως βλεπεις τα αγγλικα του θελουν αρκετη δουλεια,για αυτο σου ειπα οτι ο μεσος προστεθηκε στη μεταφραση...seaman έγραψε:Σε ποιόν δείχνει ο Γιώργης τα απαυτά του. Ακούστηκε κάνας γαύρος για Βαρέλα?
Εντάξει, νόημα βγαίνει. Εκεί πάντως έγραφε midfielders. Δύσκολο να είναι τόσο σκράπας
joshua έγραψε:Οπως βλεπεις τα αγγλικα του θελουν αρκετη δουλεια,για αυτο σου ειπα οτι ο μεσος προστεθηκε στη μεταφραση...seaman έγραψε:Σε ποιόν δείχνει ο Γιώργης τα απαυτά του. Ακούστηκε κάνας γαύρος για Βαρέλα?
Μια χαρά είναι τ αγγλικά του jos. Ακούστηκε από αθήνα ενδιαφέρον για Μπις, νομίζω είχε αναφερθεί κι εδώ
- anekfrastos
Ποιο είναι το ινστα του;seaman έγραψε:Σε ποιόν δείχνει ο Γιώργης τα απαυτά του. Ακούστηκε κάνας γαύρος για Βαρέλα?