20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- iremidynami 4+
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Respect αρχηγε
Αξέχαστος,
Πλεον κομμάτι του DNA μας.
Αξέχαστος,
Πλεον κομμάτι του DNA μας.
Άμα πριν πεθάνω με ρωτήσει κάποιος τι είναι ο ΠΑΟΚ θα του πω ο Μπάνε και ο Βιερίνια.
Εγώ δεύτερη φορά δε μπορώ να τον χαιρετίσω.
ΥΓ : Ελπίζω να μην ασχοληθεί με το χώρο του ποδοσφαίρου, να χαρεί την οικογένεια του και να είναι καλά στην υπόλοιπη ζωή του.
ΥΓ : Ελπίζω να μην ασχοληθεί με το χώρο του ποδοσφαίρου, να χαρεί την οικογένεια του και να είναι καλά στην υπόλοιπη ζωή του.
-
Τεράστιος Αντρέ. Η ιστορία του βγαλμένη από άλλες εποχές και άλλα ιδανικά. Τα βιντεάκια σου της περιόδου 2008-2012 τα είχα δει καμία 200 φορές το καθένα. Παιχτουρα τεράστια.
giapas έγραψε:Άμα πριν πεθάνω με ρωτήσει κάποιος τι είναι ο ΠΑΟΚ θα του πω ο Μπάνε και ο Βιερίνια.
Συντασσομαι 100%. Μακρια απο την τοξικοτητα, μην φας φθορα σαν τον Μπανε. Αραξε και απολαυσε την ζωουλα σου.
Για παντα στον τοιχο μου οι φανελες Μπανε και Βιερινια.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ, αντίθετα, θέλω να ασχοληθεί με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ. Όσοι περισσότεροι άξιοι άνθρωποι στα διοικητικά τόσο λιγότερη τοξικότητα.
Μας πήραν τα κλαμματα ρε μπαγασα με την βιντεαρα σου.
Και δεν ήμαστε πλέον πιτσιρίκια να αντέχουμε συγκινήσεις
Και δεν ήμαστε πλέον πιτσιρίκια να αντέχουμε συγκινήσεις
- ΑποστόληςΑ
Σπουδαίος άνθρωπος και παίκτης.
Γύρισε σε ηλικία που μπορούσε να προσφέρει και πήρε από το χεράκι την ομάδα και την οδήγησε σε τίτλους.
Ευχαριστούμε για τις στιγμές αρχηγέ
Γύρισε σε ηλικία που μπορούσε να προσφέρει και πήρε από το χεράκι την ομάδα και την οδήγησε σε τίτλους.
Ευχαριστούμε για τις στιγμές αρχηγέ
- trelopaoki444
Τι να πεις κ τι να γραψεις τωρα ρε αρχηγε.
Η φανελα με το ονομα σου πρεπει να βρεθει τροπος να κρεμαστει στο νεο γηπεδο οταν φτιαχτει.
Η παρουσια σου κοσμημα για το ελληνικο ποδοσφαιρο.
Η ποδοσφαιρικη σου αξια ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Θα χουμε για παντα στη μνημη μας την τριπλα με το ποδι πανω απ την μπαλα κ το ξεπεταγμα σου που συνηθως οδηγουσε σε σουτ-πυραυλους εδαφους αερος.
Η πορεια σου στον ΠΑΟΚ μας οπως ακριβως και καθετι ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ χαρες νικες γκολαρες αλλα και ηττες που πονεσαν, τραυματισμοι και αποχωρηση γεματη δακρυα μα με μια υποσχεση: ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΤΛΟΥΣ. Και σαν κιμπαρης Σαλονικιος το πες κ το κανες και με το παραπανω.
Σε ευχαριστουμε ΑΡΧΗΓΕ
Η φανελα με το ονομα σου πρεπει να βρεθει τροπος να κρεμαστει στο νεο γηπεδο οταν φτιαχτει.
Η παρουσια σου κοσμημα για το ελληνικο ποδοσφαιρο.
Η ποδοσφαιρικη σου αξια ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Θα χουμε για παντα στη μνημη μας την τριπλα με το ποδι πανω απ την μπαλα κ το ξεπεταγμα σου που συνηθως οδηγουσε σε σουτ-πυραυλους εδαφους αερος.
Η πορεια σου στον ΠΑΟΚ μας οπως ακριβως και καθετι ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ χαρες νικες γκολαρες αλλα και ηττες που πονεσαν, τραυματισμοι και αποχωρηση γεματη δακρυα μα με μια υποσχεση: ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΤΛΟΥΣ. Και σαν κιμπαρης Σαλονικιος το πες κ το κανες και με το παραπανω.
Σε ευχαριστουμε ΑΡΧΗΓΕ
Obrigado, capitao
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
13.5 ήμουν και ήρθα να σε δω στην Τούμπα με τα πράσινα σου παπουτσάκια. Εσυ ησουν 22..Τι καλός παίχτης έλεγα και ρωτούσα «Μπαμπά πόσο θα μείνει αυτός εδώ» … εν τέλη θα μείνεις για πάντα εδώ .
Ο μεγαλύτερος και πιο στολισμένος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ και δεν δέχομαι DEBATE .
Να σαι πάντα καλά και δίπλα στην ομάδα μας , έστω και εκτός του χορταριού .
Σειρά στο πάνθεον να παίρνει ο έτερος Ανδρέας … είχε καλό δάσκαλο .
Ο μεγαλύτερος και πιο στολισμένος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ και δεν δέχομαι DEBATE .
Να σαι πάντα καλά και δίπλα στην ομάδα μας , έστω και εκτός του χορταριού .
Σειρά στο πάνθεον να παίρνει ο έτερος Ανδρέας … είχε καλό δάσκαλο .
Η Τούμπα την Κυριακή πρέπει να γεμίσει για να αποχαιρετήσει όπως αρμόζει στον τεράστιο και παντοτινό captain.
Βαθιά υπόκλιση.
Βαθιά υπόκλιση.