Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από Maximus »

navigator11 έγραψε:
desperando έγραψε:και για τους γκρινιαριδες που αναρωτιουντε πως θα φτασουμε την υπερομαδα του γαυρου μπορουν να κανουν ενα μικρο σκαουτινγκ της υπερομαδας που τρωει τριμπαλο αποτο 20λεπτο

Η διαφορά από άλλου είδους ΑΒΑΝΤΕΣ θα υπάρξει,όπως και κάθε χρόνο ... παραδοσιακά,έστω και πολύ κουτσουρεμένη πιστεύω.Θα καταφέρει να αντέξει αγωνιστικά τον αθέμιτο ανταγωνισμό η ομάδα μας;Η διαφορά ποιότητας σε σχέση με τους 16 λοιπούς αντιπάλους μας είναι ικανή να μας χρίσει φαβορί στους μεταξύ μας αγώνες θεωρητικά.Στην πράξη,θα έχουμε και άσχημα ή άτυχα αγωνιστικά απογεύματα.Θα μπορέσουμε να περιορίσουμε τις βαθμολογικές χασούρες;Ο γαύρος,ως είναι τώρα,δε βλέπω ΣΤΑ ΙΣΑ να'ναι φαβορί σε σύγκριση με εμάς.Αλλά ...

Ον τόπικ,μήπως τελικά προτιμότερο να πάρουμε στα εξτρέμ παιχτούρα;
Στην αρχή κάθε χρονιάς υποτιμούμε τους υπολοίπους και καταλήγουμε στην 7η-8η αγωνιστική να βλέπουμε την πλάτη τους και να κυνηγάμε το άπιαστο...!

Δεν μπορώ τα ίδια και τα ίδια....

Ναι, ο γαύρος δεν τρομάζει αγωνιστικά, σιγά την ομάδα... Αλλά ξεχνάτε ότι είναι υγιέστατος διοικητικά, κάτι που σημαίνει ότι είτε με την αξία του, είτε χωρίς, τα 80-90 πονταλακια θα τα μαζέψει...

...εσυ θα τα μαζέψεις?

Εκεί είναι η ουσία που λέγεται "πρωτάθλημα".

Στην κρίσιμα καμπή θα δείξεις σταθερότητα? Θα έχεις τον παιχταρά, που στο 80φευγα θα κανει την προσωπική τρίπλα και θα νικήσεις? Θα έχεις τους παιχταράδες που θα έχουν προσωπικότητα, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν την εκτός έδρας καφρίλα σε συνδυασμό με τον Σπάθα?

Εκεί παίζεται το πρωτάθλημα...

Τα γλυκανάλατα "καλή ομαδική λειτουργία", "καλή άμυνα και άγιος ο Θεός μπροστά" είναι για σταθερότητα μέχρι 2η θέση, όχι για να χτυπήσεις 90+ πονταλάκια...

Οντοπικ, και εγώ θα περίμενα κάτι καλύτερο σε μεταγραφές, αλλά όπως είπαμε και παλιότερα, έχουμε ακόμα 1,5 μήνα για να λήξει η μεταγραφική περίοδος...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

πλην Λουκας τετοιο παικτη δεν εχεις...ο Νεσιντ δεν ξερω..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ο ελια θα ταιριαζε γαντι αλλα δε θα θελα αλλο δανεικο...
niks

Δημοσίευση από niks »

seaman, πολύ καλή και λογική η ανάλυσή σου
θα διαφωνήσω όμως στη συγκριση εστιατορίου-συλλόγου

ευτυχώς είμαστε οπαδοί και όχι πελάτες
γιατί, με το φαγητό που μας σερβίρεται κατά κόρον τα τελευταία 20 χρόνια, θα είχαμε μεινει 3 και ο κούκος
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

δυστυχως η ελληνικη πραγματικοτητα μας εχει κανει να βλεπουμε με λαθος τροπο το πρωταθλημα.σε ενα συνολο 34 αγωνων ακομα και η ρεαλ χανει απο καποια γραναδα,αλλα αυτο στην ελλαδα δεν γινετε.στα παιχνιδια που ο γαυρος δεν θα μπορει να κερδισει θα ερχετε το χερι απο ψηλα και θα δεινει την λυση,αυτο ομως δεν ειναι ποδοσφαιρο.ειναι αδυνατο μια ομαδα σε συνολο 102 βαθμων να κερδισει 90.
εγω ειμαι σιγουρος οτι φετος θα εχω καλυτερη ομαδα απο τον γαυρο αλλα για να παρω το πρωταθλημα πρεπει ο σαββιδης να μπορεσει να κερδισει το 50-50.ξερω οτι κατι τετοιο σε αυτη την χωρα ειναι κατι πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο,αλλα εχω εμπιστοσυνη τον ανθρωπο που με τις ενεργιες του επαναλειτουργησε η Παναγια Σουμελα.
αν σε κατι θεωρω οτι ο γαυρος ειναι καλυτερος απο εμας πλεον ειναι στο οπαδικο κοματι.και επειδη καποιοι σιγουρα θα με παρεξηγησουν εννοω την δυναμη που εχουν να προστατευουν την ομαδα,ειναι στρατος,ενω εμεις ειμαστε ακομα τουρλουμπουκι,σκορπιοι και μεσα στην εσωστρεφια
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τα διαρκειας των δυο ομαδων αλλα λενε (αυτο για το στρατος που ανεφερες) δεν ειναι τα φορουμ και οι διαφωνιες μας ο λαος του ΠΑΟΚ despe.
Ξερετε ποσοι γαυροι βριζουν τον Μαρινακη? νομιζω οτι οι περισσοτεροι ξερετε.
Το οτι αναπολουν τον αγιο σωκρατη το ξερετε? νομιζω οτι και αυτο το ξερετε.
Το οτι ηρθε η ωρα να παρει τιτλο ο ΠΑΟΚ αυτοι το ξερουν.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

οι σοβαροι ολυμπιακοι τον βριζουν..αν δειτε σχολια στο γαβρο..οπως και θελουν να του μπουμε στο ματι με κινησεις...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μανιακέ, το 4-4-2 δε μπορούμε να το παίξουμε λόγω χαφ.
θέλουμε 2 κεντρικά χαφ όπως είναι ο λάζαρ στην καλή του μέρα
και 2 πλάγια χαφ που να μαρκάρουν.
οι πλάγιοι μας δεν είναι χαφ, είναι εξτρέμ
επίσης με 4-4-2 αφήνεις έξω τον καλύτερό μας παίχτη στην προετοιμασία, το βούκιτς

νομίζω ότι το 4-4-2 δεν ταιριάζει με το υλικό μας και πρέπει να χρησιμοποιηθεί λίγες φορές

υγ. θέλω να δω πόσο υπολογίζει στον πέλκα και στον κωνσταντινίδη ο χουμπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Πέμ 18 Ιούλ 2013, 21:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δεν ειναι σοβαροι φιλε μου,κακομαθημενοι ειναι και δεν αντιλαμβανονται την κατασταση που επικρατει στη χωρα.
Οταν εχεις βεβαια μαθει με ριβαλντο,τζιοβανι,καρεμπε,γκαλετι,μιραλας,τζιμπουρ (ναι τζιμπουρ ουτε αυτον δεν μπορουν να κρατησουν) φυσιολογικο ειναι να αντιδρας με τους μελιτζανι.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ντανιρ συμφωνω απλα το οτι το εκανε στο προτελευταιο φιλικο δεν ξερω....με προβληματισε...

ΑΠλα Μπανε εχουν τα λεφτα του τσ λου που τα υπερκαλυπτει ολα....πλεον..οποτε δικαιολογια δεν εχει...τεσπα
Άβαταρ μέλους
obanebane

danirifle έγραψε:μανιακέ, το 4-4-2 δε μπορούμε να το παίξουμε λόγω χαφ.
θέλουμε 2 κεντρικά χαφ όπως είναι ο λάζαρ στην καλή του μέρα
και 2 πλάγια χαφ που να μαρκάρουν.
οι πλάγιοι μας δεν είναι χαφ, είναι εξτρέμ
επίσης με 4-4-2 αφήνεις έξω τον καλύτερό μας παίχτη στην προετοιμασία, το βούκιτς

νομίζω ότι το 4-4-2 δεν ταιριάζει με το υλικό μας και πρέπει να χρησιμοποιηθεί λίγες φορές

υγ. θέλω να δω πόσο υπολογίζει στον πέλκα και στον κωνσταντινίδη ο χουμπ

Για το υστερογραφο σου για να μην πω καθολου και εκτεθω θα σου πω ελαχιστα τον κων/νιδη.
Δε νομιζω οτι μπορει να βρει θεση ο πελκας σε αυτη την ομαδα,και με τον κιτσιου να παιζει οπως λετε (γιατι εγω δεν εχω δει κατι ιδιαιτερο για να το λεει η μαζα ομως μαλον κανω λαθος) και τον κων/νιδη χλωμο τον βλεπω.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

και γω κάτι τέτοιο μυρίζομαι...
χλωμοί και οι 2.
ο κίτσιου εντυπωσίασε από το πουθενά
επίσης πολύ θετικές εντυπώσεις μου άφησε ο τζανδάρης
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Του κωνσταντινιδη του λειπει οτι εχει ο κιτσιου και το αντιστροφο...Τον κιτσιου σαν εργαλειο δε νομιζω για παραπανω...και ισως για να ανεβασει στροφες ο σκονδρας...ο πελκας για δανεισμο ειναι για μενα
Άβαταρ μέλους
obanebane

MANIAKOS έγραψε:Ντανιρ συμφωνω απλα το οτι το εκανε στο προτελευταιο φιλικο δεν ξερω....με προβληματισε...

ΑΠλα Μπανε εχουν τα λεφτα του τσ λου που τα υπερκαλυπτει ολα....πλεον..οποτε δικαιολογια δεν εχει...τεσπα

Και ομως αν δεις το ροστερ του απαρτιζεται απο 30-35 παιχτες ολοι αυτοι με μαρουλια πληρωνονται?
Δεν με ενδιαφερει ο σκοπος που εξυπερετει ενα ροστερ τοσων παιχτων,σημασια εχει οτι υπαρχουν και οι περισσοτεροι αγοραζονται καθε χρονο.
Μεγαλη κουβεντα ας το αφησουμε καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

obanebane έγραψε:Τα διαρκειας των δυο ομαδων αλλα λενε (αυτο για το στρατος που ανεφερες) δεν ειναι τα φορουμ και οι διαφωνιες μας ο λαος του ΠΑΟΚ despe.
Ξερετε ποσοι γαυροι βριζουν τον Μαρινακη? νομιζω οτι οι περισσοτεροι ξερετε.
Το οτι αναπολουν τον αγιο σωκρατη το ξερετε? νομιζω οτι και αυτο το ξερετε.
Το οτι ηρθε η ωρα να παρει τιτλο ο ΠΑΟΚ αυτοι το ξερουν.
φυσικα και οταν φτανουμε στα περιξ του γηπεδου δεν παιζομαστε.
απλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι επικοινονιακα στον πειραια δεν αφηνουν με τιποτα να γινει οτι εδω στην θεσσαλονικη.φανταζεσε να υπηρχε ενας αντιστοιχος ραπτοπουλος στον πειραια? ουτε δεκα μερες δεν θα αντεχε να κανει εκπομπη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”