Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Rizla έγραψε:+1926

Ta κυπελλακια ειναι για Λαρισοατρομηταρηδες....

Ομως επειδη πολλα αδερφια το θελουν το κυπελλακι,οφειλεις να το σηκωσεις και να φυγεις αναιμακτα απο την ομαδαρα μας.
Επειδή έχουμε καμιά 40αρια κύπελλα, υποθέτω δεν θέλουμε ακόμα ένα. Oh wait.
Ή μήπως δεν σου άρεσε το 2-4 τότε;
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Για να ξεκαθαρισω την θεση μου.Το κυπελλο πλεον δεν αποτελει τιτλο αφου καταργηθηκε το κυπελλουχων ή εστω αποτελει τιτλο τυπικα.
Η τεσσαρα απεναντι στον γαυρο παντα μου αρεσει ακομα και σε φιλικο,καθως ειναι η μονη ομαδα που απεχθανομαι.
Αν το σηκωσουμε απεναντι στον πουστ@ρα τον γκευ σαφως και θα το χαρω,αλλα δεν σημαινει οτι πηρα τιτλο.
Τιτλος ειναι μονο το πρωταθλημα ετσι οπως εχει καταντησει το ποδοσφαιρο η ουεφα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

karl έγραψε:[dailymotion]/xynm85_01-04-8h-ekpomph-balla-like_sport#.UVn_tDfYCSo[/dailymotion]
Ποιος ειναι ο Ιάσονας που θα του τραβήξει καμία στο δόξα πατρι (1:45)?Αργοναύτη ξέρεις κάτι? :D

ΥΓ Προς ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Ήμαρτον με τα βιντεακια που ανεβάζετε .Μουρίνιο και ΓΔ ένα πράμα? :shock:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Rizla έγραψε:Το κυπελλο πλεον δεν αποτελει τιτλο αφου καταργηθηκε το κυπελλουχων ή εστω αποτελει τιτλο τυπικα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί υποβιβάζετε τον τίτλο του κυπέλου. Είναι τίτλος, είναι κούπα και σου χαρίζει και την καλύτερη θέση για έξοδο στο Europa League.
Στην Αγγλία πχ παραμένει σταθερή αξία.
Όσο για το πρωτάθλημα, από του χρόνου και μετά...
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Το κύπελλο ως στόχος - θεσμός, και εμένα γενικά δε με ενθουσιάζει. Απλά φέτος, όπως έχει εξελιχθεί η χρονιά, θα το ήθελα, στη λογική του "ό,τι κατακτάς είναι καλό". Και πιο πολύ συμβολικά, να συνδεθεί δηλαδή η άφιξη του Ιβάν με κάποιο τίτλο.
Και όταν με το καλό διεκδικούμε πρωτάθλημα, πάλι θα ήθελα ΚΑΙ το κύπελλο, στη λογική του "νταμπλ", της απόλυτης κυριαρχίας παντού. Όπως το θέλουν όλες οι μεγάλες ομάδες.

Κατά τ' άλλα φέτος θα προτιμούσα 1000 φορές να είμαι πιο ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα, με ωραίο ποδόσφαιρο και να κυνηγώ μέχρι τέλους το γαύρο, με τη διαφορά να μην ξεφεύγει από τους 4-5 ή 6 βαθμούς, κι ας είχα αποκλειστεί από το κύπελλο νωρίς.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Rizla έγραψε:Για να ξεκαθαρισω την θεση μου.Το κυπελλο πλεον δεν αποτελει τιτλο αφου καταργηθηκε το κυπελλουχων ή εστω αποτελει τιτλο τυπικα.
Η τεσσαρα απεναντι στον γαυρο παντα μου αρεσει ακομα και σε φιλικο,καθως ειναι η μονη ομαδα που απεχθανομαι.
Αν το σηκωσουμε απεναντι στον πουστ@ρα τον γκευ σαφως και θα το χαρω,αλλα δεν σημαινει οτι πηρα τιτλο.
Τιτλος ειναι μονο το πρωταθλημα ετσι οπως εχει καταντησει το ποδοσφαιρο η ουεφα.
ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μείνετε on-topic παρακαλώ.
:pano:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

hitman έγραψε:Το κύπελλο ως στόχος - θεσμός, και εμένα γενικά δε με ενθουσιάζει. Απλά φέτος, όπως έχει εξελιχθεί η χρονιά, θα το ήθελα, στη λογική του "ό,τι κατακτάς είναι καλό". Και πιο πολύ συμβολικά, να συνδεθεί δηλαδή η άφιξη του Ιβάν με κάποιο τίτλο.
Και όταν με το καλό διεκδικούμε πρωτάθλημα, πάλι θα ήθελα ΚΑΙ το κύπελλο, στη λογική του "νταμπλ", της απόλυτης κυριαρχίας παντού. Όπως το θέλουν όλες οι μεγάλες ομάδες.

Κατά τ' άλλα φέτος θα προτιμούσα 1000 φορές να είμαι πιο ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα, με ωραίο ποδόσφαιρο και να κυνηγώ μέχρι τέλους το γαύρο, με τη διαφορά να μην ξεφεύγει από τους 4-5 ή 6 βαθμούς, κι ας είχα αποκλειστεί από το κύπελλο νωρίς.
Και να μαζεύω λεφτά και βαθμούς εις τας Ευρώπας θα πρόσθετα!!!! Κατα τα άλλα συμφωνώ απόλυτα!!!! :nairepaok:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

hitman έγραψε:Το κύπελλο ως στόχος - θεσμός, και εμένα γενικά δε με ενθουσιάζει. .
ρε φιλε θα μας τρελανεις? ξερεις ποσα κυπελλα εχουμε και δε σε ενθουσιαζει?
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Επειδη ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι να σας πω και εγω τη γνωμη μου.... Προσωπικα θεωρω οτι ειτε λεγεται κυπελλο , ειτε πρωταθλημα ειτε αυτο αφορα το ποδοσφαιρο ειτε το πρωταθλημα snowbord , σαν μεγαλη ομαδα που εισαι πρεπει και επιβαλλεται να το διεκδικεις ....

Αυτο το εχω σαν ΑΞΙΩΜΑ ως ΠΑΟΚΤΣΗΣ.... :ugeek:

Δεν με ενδιαφερει αν εχω κατακτησει 1, 2 ή 102 κυπελα... Το θεμα ειναι οτι σαν ΠΑΟΚ ειτε εχεις στον παγκο τον μεγαλο Μαρτσελο Λιπι , ειτε τον Δωνη , ειτε εχεις παικτες τυπου Ζινταν , ειτε τον Αμαφουλε , ο καθε τιτλος πρεπει να αποτελει στοχο....

Με την αντιθετη λογικη , δεν υπαρχει λογος να χολοσκαμε για το αν θα προκριθουμε ή οχι.... Ουτε υπηρχε λογος να τσιτωνομαστε ομαδικως μετα το πρωτο κλαρινο στη Καλλιθεα...Πολλω δε μαλλον , για ματς-χειρουργεια οπως στο γηπεδο της ΔΕΚΟ πριν καποια χρονια .... Τσαμπα η στεναχωρια , τα καντηλια , τα τσιγαρα και τα ιρλανδεζικα που ηπιαμε εκεινο το βραδυ....

ΠΑΟΚ - για εμενα τουλαχιστον - σημαινει διεκδικω τα παντα ακομα και σε διαγωνισμο ρακετας στην παραλια.... :twisted:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Dimg4 έγραψε:
hitman έγραψε:Το κύπελλο ως στόχος - θεσμός, και εμένα γενικά δε με ενθουσιάζει. .

Και οι συμπολίτες έχουν πάρει πρωτάθλημα στη β εθνική, αλλά δεν τους βλέπω πολύ ενθουσιασμένους που θα τους δοθεί η ευκαιρία να το διεκδικήσουν ξανά.

Η καλή πορεία στο κύπελλο και η κατάκτηση ενός κυπέλλου κάνουν τις μικρές ομάδες πιο υπολογίσιμες.
Οι μεγάλες ομάδες παίρνουν ώθηση μόνο από την κατάκτηση πρωταθλήματος, ακόμη κι από τη διεκδίκησή του.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

kataramenos5 έγραψε:
karl έγραψε:[dailymotion]/xynm85_01-04-8h-ekpomph-balla-like_sport#.UVn_tDfYCSo[/dailymotion]
Ποιος ειναι ο Ιάσονας που θα του τραβήξει καμία στο δόξα πατρι (1:45)?Αργοναύτη ξέρεις κάτι? :D

ΥΓ Προς ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Ήμαρτον με τα βιντεακια που ανεβάζετε .Μουρίνιο και ΓΔ ένα πράμα? :shock:

Κλαίω με το βιντεάκι γενικά .....ηταν τρομερό.

Μπορεί να με λένε Ιάσονα....αλλά δεν έχω καμμία εμπλοκή στη φυγή Φάμπρι.... :lol: :lol: :lol:
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

shark4 έγραψε:Επειδη ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι να σας πω και εγω τη γνωμη μου.... Προσωπικα θεωρω οτι ειτε λεγεται κυπελλο , ειτε πρωταθλημα ειτε αυτο αφορα το ποδοσφαιρο ειτε το πρωταθλημα snowbord , σαν μεγαλη ομαδα που εισαι πρεπει και επιβαλλεται να το διεκδικεις ....

Αυτο το εχω σαν ΑΞΙΩΜΑ ως ΠΑΟΚΤΣΗΣ.... :ugeek:

Δεν με ενδιαφερει αν εχω κατακτησει 1, 2 ή 102 κυπελα... Το θεμα ειναι οτι σαν ΠΑΟΚ ειτε εχεις στον παγκο τον μεγαλο Μαρτσελο Λιπι , ειτε τον Δωνη , ειτε εχεις παικτες τυπου Ζινταν , ειτε τον Αμαφουλε , ο καθε τιτλος πρεπει να αποτελει στοχο....

Με την αντιθετη λογικη , δεν υπαρχει λογος να χολοσκαμε για το αν θα προκριθουμε ή οχι.... Ουτε υπηρχε λογος να τσιτωνομαστε ομαδικως μετα το πρωτο κλαρινο στη Καλλιθεα...Πολλω δε μαλλον , για ματς-χειρουργεια οπως στο γηπεδο της ΔΕΚΟ πριν καποια χρονια .... Τσαμπα η στεναχωρια , τα καντηλια , τα τσιγαρα και τα ιρλανδεζικα που ηπιαμε εκεινο το βραδυ....

ΠΑΟΚ - για εμενα τουλαχιστον - σημαινει διεκδικω τα παντα ακομα και σε διαγωνισμο ρακετας στην παραλια.... :twisted:
ετσι ακριβως ειναι!1000+!μη ξεχναμε οτι το 2001 και το 2003 καναμε παρα πολλα παοκτσακια!και το λεω αυτο απο ιδια αποψη,καθως γνωριζω πολλα παιδακια(παιδια τωρα),που τοτε ταλαντευοταν!μετα την 4αρα ομως δεν το σκεφτηκαν καθολου!για την βορεια ελλαδα ειδικα που δεν εχει πολλες διακρισεις,αυτα δεν πρεπει να τα σνομπαρουμε!ασε για τη χαρα που νιωσαμε αυτοι που ημασταν εκει!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

hitman έγραψε:
Dimg4 έγραψε:

Και οι συμπολίτες έχουν πάρει πρωτάθλημα στη β εθνική, αλλά δεν τους βλέπω πολύ ενθουσιασμένους που θα τους δοθεί η ευκαιρία να το διεκδικήσουν ξανά.

Η καλή πορεία στο κύπελλο και η κατάκτηση ενός κυπέλλου κάνουν τις μικρές ομάδες πιο υπολογίσιμες.
Οι μεγάλες ομάδες παίρνουν ώθηση μόνο από την κατάκτηση πρωταθλήματος, ακόμη κι από τη διεκδίκησή του.
Το επιχειρημα σου δηλαδη ειναι αυτο. Συγκρινεις το να παρεις κυπελλο απο τον γαυρο με το να βγεις πρωτος στη β εθνικη... οκκκκ
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Νομιζω οτι εχουμε αποπροσανατολιστει λιγο.... Το τοπικ εδω ειναι του ΓΔ..... Και ως εκ τουτου καλο θα ειναι να παρουμε το κυπελλο και για την ομαδα μας και για το βιογραφικο του best Greek trainer.... Θα του δωσει σαφως μια μεγαλυτερη ωθηση στην περαιτερω καριερα του σε οποια ομαδα και αν επιλεξει να παει.... :ugeek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”