Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Τσακαλεας στους τυπους που βγαινει στο γιουτιουμπ: κλεινει σημερα το παραθυρο στην Κυπρο και υπαρχει ενδιαφερον για Σαματα. Για να δουμε
-
Για συνελθε λιγοrenegade έγραψε: Η προπαγάνδα σου ξεπερνά και τον χειρότερο αρδ
Όλο το καλοκαίρι μας τα έκανες τσουρέκια.με τις ασυναρτησίες σου και τα ψέματα σου.
Αν όντως είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ,είσαι το χείριστο είδος οπαδού
Ποια προπαγανδα μωρε, που εχω αδικο.
Που ειδες ασυναρτησια και ψεματα??
Τραβα βρες την αληθεια εσυ απο τον τζινολα και τον πριστ
source that Bakayoko was last on the list: trust me bro [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]constantinooo έγραψε:Source: trust me broaivas19 έγραψε:Μηδεν συμμετοχες λοιπον. Αρα δεν ειναι χαφ Β Γαλλιας. Αρα ανακριβεια. Οκ ειμαστε;
Επισης αυτο που λες δεν αποδεικνυει τιποτα. Χωρις στοιχεια και εγω λεω ανακριβειες οτι αποδεικνυει το αναποδο. Ηταν δευτερη λυση (και οχι τελευταια λολ) κλεισμενη και περιμεναν αλλον που δεν ηρθε. Καταρριπτει το επιχειρημα σου οτι δεν υπηρξε προγραμματισμος.
Το ιδιο για τον Κολει, περιμεναμε Ομαρι, περιμεναμε Ζιγκο. Αλλα οκ αυτο δεν το ειδες. Μπορει να πιστευεις οτι θελεις
Μονος σου γελαςaivas19 έγραψε:source that Bakayoko was last on the list: trust me bro [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]constantinooo έγραψε:Source: trust me broaivas19 έγραψε:Μηδεν συμμετοχες λοιπον. Αρα δεν ειναι χαφ Β Γαλλιας. Αρα ανακριβεια. Οκ ειμαστε;
Επισης αυτο που λες δεν αποδεικνυει τιποτα. Χωρις στοιχεια και εγω λεω ανακριβειες οτι αποδεικνυει το αναποδο. Ηταν δευτερη λυση (και οχι τελευταια λολ) κλεισμενη και περιμεναν αλλον που δεν ηρθε. Καταρριπτει το επιχειρημα σου οτι δεν υπηρξε προγραμματισμος.
Το ιδιο για τον Κολει, περιμεναμε Ομαρι, περιμεναμε Ζιγκο. Αλλα οκ αυτο δεν το ειδες. Μπορει να πιστευεις οτι θελεις
- Kabamaru11
Προσπαθω να θυμηθω εποχαρες της τελευταιας θητειας Αγγελου στον ΠΑΟΚ,ποιους ειχαμε στοπερ;Σιγουρα εβαζε αναγκαστικα τον Αλεξανδρο Τζιολη.Αρα δεν ειχαμε πολλα μπακ.Δεν ηθελε κ να του φερουν 

- ΑποστόληςΑ
ΟΚWeWillRockYou έγραψε:https://www.cagliarinews24.com/hatzidiakos-paok-trasferimento-giocatore-cagliari-tempistiche-il-retroscena/
Οι Ιταλοί στο ρεπορτάζ τους για το τι συνέβη στην περίπτωση Χατζηδιάκου, γράφουν για εκνευρισμό του μάνατζερ λόγω καθυστερήσεων στο κλείσιμο της μεταγραφής. Δεν αναφέρονται στο οικονομικό, το οποίο φυσικά πάντα μπορεί να παίξει το ρόλο του, αλλά μάλλον δεν αποτέλεσε πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Αν ισχύει αυτό, η απορία μου είναι αφού ήταν επιλογή της ΠΑΕ ο παίκτης, γιατί δεν τον κλείσαμε, αλλά τον πηγαίναμε από μέρα σε μέρα;
tolis14 έγραψε:Να ξέρετε ότι αυτά που γράφετε για κυτία, φράγκα, τσιγκουνιές κλπ είναι το λιγότερο τραγικά και κατάπτυστα. Ο άνθρωπος αυτός σας πλήρωσε τα χρεη χωρίς να πέσει η ομάδα στη Γ' εθνική ή να αλλάξει ονόματα και ΑΦΜ όπως έκαναν άλλοι, γιγάντωσε την ομάδα, έβαλε 180+ εκατομμύρια από τα ωραία του λεφτουδάκια που δεν μας τα χρωστούσε κιόλας, και ολα αυτά όχι χωρίς καμία βοήθεια από κανέναν, αλλά αντίθετα με πόλεμο από τις γελοίες κυβερνήσεις και κράτος που έχουμε. Κι'εσείς συνεχίζετε τις ειρωνικές παπαριές σας γιατί απ ότι φαίνεται είστε και μεγαλες άπλες. Λες και δεν έφερε παίκτες ο ΠΑΟΚ φέτος, για ένα στόπερ έχουμε γ@μήσει τα πάντα. Λίγη ντροπή ρε και λίγη επίγνωση ποιοι είστε και σε ποιον αναφέρεστε μ'αυτές τις γελοίες απαξιωτικές κουβέντες
Θα συμφωνήσω με τον συνονόματο, κ επειδή δεν έχω κ πολλή ώρα λόγω δουλειάς,
* Αποκλεισμός ΤσουΛου.
Ναι πόνεσε, αλλά αν τρως έξι (6) σε κανομική ροή αγώνων -η τάση είχε φανεί από τον 1ο γύρο- ΔΕΝ φταίει η μία τυχόν μεταγραφή που δεν έγινε.
* Κεντρικοί αμυντικοί
Αν δεν φτάσουν, να μπει ένας από Κ19 ή τη Β ομάδα (για τις Β ομάδες δώσαμε κ αγώνα πρωτοστατώντας στη δημιουργία τους).
Τώρα τα άρθρα, ξεάρθρα, ντεμέκ αποκαλύψεις έχω μάθει τόσα χρόνια να τα παίρνω με grain of salt που λένε στο χωριό μου και να τα γειώνω κανονικά.
Αυτά και καλές καρδιές.
Εν τω μεταξύ ο Ζινολα αν του ζητήσεις μπορεί να σου πει κ από τους 25 ποδοσφαιριστες τα αγαπημένα τους φαγητάgiliopoulos έγραψε:Για συνελθε λιγοrenegade έγραψε: Η προπαγάνδα σου ξεπερνά και τον χειρότερο αρδ
Όλο το καλοκαίρι μας τα έκανες τσουρέκια.με τις ασυναρτησίες σου και τα ψέματα σου.
Αν όντως είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ,είσαι το χείριστο είδος οπαδού
Ποια προπαγανδα μωρε, που εχω αδικο.
Που ειδες ασυναρτησια και ψεματα??
Τραβα βρες την αληθεια εσυ απο τον τζινολα και τον πριστ

Να πω και εγω απο την μερια μου οτι πολλα παιδια εχουν δικιο. Το ξεχειλωσαμε. Να λεμε τα ιδια και τα ιδια δεν βοηθαει σε τιποτα παρα μονο συντηρει τον εκνευρισμο.
2 μερες ακομα για το ταμειο. Δεν ειναι κατι που ελεγχουμε. Οποτε σταματαω και εγω την "επαναλαμβανομενη" αναλυση
Μετα ξεκιναει το καθαρα αγωνιστικο σκελος, εκει που στην ακρη του παγκου εχουμε τον ανθρωπο που τρυπαει ταβανια. Παλια του τεχνη κοσκινο..
2 μερες ακομα για το ταμειο. Δεν ειναι κατι που ελεγχουμε. Οποτε σταματαω και εγω την "επαναλαμβανομενη" αναλυση
Μετα ξεκιναει το καθαρα αγωνιστικο σκελος, εκει που στην ακρη του παγκου εχουμε τον ανθρωπο που τρυπαει ταβανια. Παλια του τεχνη κοσκινο..
-
νομιζω θα καλυπτε ολες τις τρυπες μας αυτη η παιχτουρα.Demir έγραψε:Ενδιαφερθήκαμε για bazoer αλλά πάει κονοασπορ..
Που το διαβασες?
Κρίμα δεν είναι στο παρά πέντε του τυπικού κλεισίματος των μεταγραφών να πέσουν τα ban βροχή;
Κρίμα είναι θα πω εγώ.
Τσακωθήκαμε άπειρες ώρες/μέρες/βδομάδες, ε κάπου φτάνει. Μεταγραφές τέλος, πάμε παρακάτω, σταματήστε να τσακώνεστε και αφήστε στην άκρη τους χαρακτηρισμούς. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.
Κρίμα είναι θα πω εγώ.
Τσακωθήκαμε άπειρες ώρες/μέρες/βδομάδες, ε κάπου φτάνει. Μεταγραφές τέλος, πάμε παρακάτω, σταματήστε να τσακώνεστε και αφήστε στην άκρη τους χαρακτηρισμούς. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.
- ΑποστόληςΑ
Ο Bazoer έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την ALKMAAR γιατί να πάει στην Κόνιασπορ; Τι της ζήλεψε; Οι δε Τούρκοι δεν φαίνεται να είναι από τις ομάδες που αγοράζουν ακριβούς παίκτες.tonipap801 έγραψε:νομιζω θα καλυπτε ολες τις τρυπες μας αυτη η παιχτουρα.Demir έγραψε:Ενδιαφερθήκαμε για bazoer αλλά πάει κονοασπορ..
Που το διαβασες?
- pagotatzis
Γελασμένοι όσοι πιστεύουν ότι δεν θα γίνουν μεταγραφΕΣ !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Δευ 09 Σεπ 2024, 14:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μεταγραφές δεν χρειαζόμαστε. Μεταγραφή θέλουμεpagotatzis έγραψε:Γελασμένοι όσοι πιστεύουν ότι δεν θα γίνουν μεταφραφΕΣ !!!
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk