Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
-
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Ο ρούλης το τελευταίο ματς με τη χάρτινη το έχει χαμένο από τώρα. Εμείς το μόνο ματς που παίζει να μην κερδίσουμε είναι με τον γάβρο. Νομίζω ότι θα είμαστε εντάξει.
Η φετινή εμπειρία μας έχει διδάξει ότι σίγουρο κανένα παιχνίδι δεν έχουμε. Πιο πολύ από όλα πλην γαύρου, αυτό με τον Αστέρα στην Τούμπα.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Όταν έχεις ενδιάμεσα στην βδομάδα ντέρμπι ή έστω ματς, αυτά παθαίνεις.
Τα είχαμε κι εμείς.
Τα είχαμε κι εμείς.
- hasio_john
Ο ρούλης πάντως δύσκολα θα χάσει από λειβαδιά, παναιτωλικό και βόλο, οπότε όλα θα κριθούν με την χάρτινη στην τελευταία στροφή! Εμείς λογικά νικάμε άνετα την Λαμία και την Καλλιθέα, ωστόσο έχουμε 2 ντέρμπι, ένα με τον γάβρο και ένα με τον Αστέρα. Θέλει μεγάλη προσοχή η συνέχεια, το καλό είναι θα έχουμε επιστροφή προπονητή, προσθήκες των νέων παιχτών, επιστροφές των τραυματισμένων και ελπίζω αλλαγμένη ψυχολογία μετά την 5ρα!
- Amsterdamer_87
Βρε 4 δίπλα έχουν οι ρουληδες ( εμάς, Καλλιθέα, Λαμία κ Πανσεραϊκό)
Ούτε λειβαδια ούτε βόλο νικάνε….
Τον Παναιτωλικό 50-50
Εγώ παρακαλάω να νικήσουν τη χάρτινη αλλά το αφεντικό δεν θα το επιτρέψει
Τον Παναιτωλικό 50-50
Και θα πεταγες τόσο εύκολα έναν τίτλο? Για τον οποίο απέκλεισες κάποιες ομάδες πρωτύτερα, έκανες μια πορεία δηλ.marsantos έγραψε:pilotos έγραψε: Κι εμείς με Λαμία και Καλλιθέα (μάλλον) θα έχουμε παίξει παιχνίδι την Πέμπτη.
Ας μείνουμε λοιπόν στην ουσία.
Εμείς κερδίζουμε Λαμία , Αστέρα, Καλλιθέα.
Αυτοί κερδίζουν Λιβαδειά, Παναιτωλικό, Βόλο.
Όλα παίζονται στο οσφπ - ΠΑΟΚ και στο άρης - αεκ
Το δικό μας προηγείται του άλλου. Εκεί έγκειται όλη η ανησυχία.
Και αν η ανησυχία είναι μιζέρια (δεν αναφέρομαι σε σένα πιλοτε) τότε να δω τι θα λέμε αν δούμε ένα τελικό αεκ - ΟΦΗ. Εγώ πάντως αν είχα τερματισει πρωτοδευτερος και ήταν στο χέρι μου να χαντακωσω αυτον που ειμαι στα μαχαίρια θα κατέβαινα με την κ19.
Δεν νομίζω ότι οποιαδήποτε ομάδα σκέφτεται έτσι ακόμα και η χάρτινη. Αν κάποιος έχει πάρει το πρωτάθλημα λογικό είναι να θέλει πολύ το νταμπλ, μιας και ευκαιρίες για νταμπλ δύσκολα να παρουσιαστούν στην ιστορία μιας ομαδας, πλην γαυρου όταν παίζει δίχως αντιπάλους.
Αν έρθει από την άλλη δεύτερος, τότε γιατί να δώσεις έναν τίτλο απλά από καπρίτσιο?
Γνώμη μου είναι ότι δεν πρεπει να μας ανησυχούν όλα αυτά τα σενάρια που διαβάζω γιατί θα είμαστε σίγουρα στην 4αδα
ασχολουμεθα λιγο παραπανω διοτι οπως ξερετε στο αιληνικο ποδοσφαιρο γινονται διαφορες αλλαξ ο κολιες
εαν τα πραγματα ηταν μονο εντος χορτου δεν θα ασχολουμεθα με αρηδες και αστερες
σημειωστε οτι μετα την 15η αγ ειμασταν 14 β απο τον αστερα και προχτες πριν τον οφη ειμασταν 3
εαν τα πραγματα ηταν μονο εντος χορτου δεν θα ασχολουμεθα με αρηδες και αστερες
σημειωστε οτι μετα την 15η αγ ειμασταν 14 β απο τον αστερα και προχτες πριν τον οφη ειμασταν 3
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tasso85 την Δευ 10 Φεβ 2025, 00:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kabamaru11
Καμια σιγουρια δεν υπαρχει για την 4αδα,ουτε υπαρχει σιγουρια για το ποιος θα παρει το πρωταθλημα.Ας ειμαστε εμεις σοβαροι κ αυτοι που πρεπει κ οπου βγει.Game by game που ελεγε κ μια ψυχη.
Κι εμεις 4 νικες στην Τουμπα....theo86 έγραψε:Βρε 4 δίπλα έχουν οι ρουληδες ( εμάς, Καλλιθέα, Λαμία κ Πανσεραϊκό)
Τον Παναιτωλικό 50-50
Πολύ καλά κάνουμε και φοβόμαστε για τη τέταρτη θέση και κάνουμε σενάρια.
Έτσι θα δεις σοβαρά όλα τα ματς.
Πρώτα φταίμε εμείς για τις τόσες γκέλες στη Τούμπα ενώ εκτός είμαστε σούπερ.
Αλλά με όλα όσα γίνονται πάντα με θύματα εμάς τα τελευταία ιδίως χρόνια πρέπει να βάλουμε το κακό σενάριο πρώτα.
Το κακό σενάριο λέει ότι θα παιχτεί η τέταρτη θέση μέχρι τελευταία αγωνιστική.
Το καλό μ'αυτό είναι πως θα έχει μειώσει ο ΠΑΟΚ τη διαφορά απ'τους άλλους, όπως πχ σήμερα με τον βάζελο.
Αλλά επειδή είναι π...δες ο βάζελος και Χ να έπαιρνε σήμερα κλάιν. Σου λέει χίλιες φορές να βγάλω τον ΠΑΟΚ έξω και να βάλω τον αρούλη που θα είναι αδιάφορος. Για την χάρτινη δεν το συζητάμε.
Τέλος πάντων τώρα έχουμε Ευρώπη αλλά ακόμα και με τη Λαμία πλέον είναι τελικός. Φτάνει με τις γκέλες.
Έτσι θα δεις σοβαρά όλα τα ματς.
Πρώτα φταίμε εμείς για τις τόσες γκέλες στη Τούμπα ενώ εκτός είμαστε σούπερ.
Αλλά με όλα όσα γίνονται πάντα με θύματα εμάς τα τελευταία ιδίως χρόνια πρέπει να βάλουμε το κακό σενάριο πρώτα.
Το κακό σενάριο λέει ότι θα παιχτεί η τέταρτη θέση μέχρι τελευταία αγωνιστική.
Το καλό μ'αυτό είναι πως θα έχει μειώσει ο ΠΑΟΚ τη διαφορά απ'τους άλλους, όπως πχ σήμερα με τον βάζελο.
Αλλά επειδή είναι π...δες ο βάζελος και Χ να έπαιρνε σήμερα κλάιν. Σου λέει χίλιες φορές να βγάλω τον ΠΑΟΚ έξω και να βάλω τον αρούλη που θα είναι αδιάφορος. Για την χάρτινη δεν το συζητάμε.
Τέλος πάντων τώρα έχουμε Ευρώπη αλλά ακόμα και με τη Λαμία πλέον είναι τελικός. Φτάνει με τις γκέλες.
Μακάρι Αντρέα. Κι εγώ καθ' υπερβολην το έγραψα κι ίσως επηρεασμένος από το οτι είμαι μιζερος και πρέπει να ντρέπομαι που θεωρώ ένα κακό σενάριο βασισμένο σε ήττα στο Καραϊσκάκης ως πιθανό.AntreasG4 έγραψε: ...
Και θα πεταγες τόσο εύκολα έναν τίτλο? Για τον οποίο απέκλεισες κάποιες ομάδες πρωτύτερα, έκανες μια πορεία δηλ.
Δεν νομίζω ότι οποιαδήποτε ομάδα σκέφτεται έτσι ακόμα και η χάρτινη. Αν κάποιος έχει πάρει το πρωτάθλημα λογικό είναι να θέλει πολύ το νταμπλ, μιας και ευκαιρίες για νταμπλ δύσκολα να παρουσιαστούν στην ιστορία μιας ομαδας, πλην γαυρου όταν παίζει δίχως αντιπάλους.
Αν έρθει από την άλλη δεύτερος, τότε γιατί να δώσεις έναν τίτλο απλά από καπρίτσιο?
Γνώμη μου είναι ότι δεν πρεπει να μας ανησυχούν όλα αυτά τα σενάρια που διαβάζω γιατί θα είμαστε σίγουρα στην 4αδα
Κι εγώ είμαι αισιόδοξος για τετράδα. Καλύτερα όμως αισιόδοξος και υποψιασμένος παρά αδιάφορος για ότι οι άλλοι μπορει να εξυφαινουν.
Οκ το καταλαβαινω οτι υπαρχει αγχος αλλα ας μη γινει και εσωστρεφεια μαγκες. Ας ερθουν να μας στησουν, πρεπει να βγει το μεταλλο το περσινο. Εγω θα πω οτι καλα εχασε ο βαζελος για να ξεφουσκωσει. Κυνηγαμε τους επανω
Εννοείται ότι κυνηγαμε να γαμησουμε τους από πάνω,σιγά μη μας αγχώσει η αρμάδα του Μαρίνου,ακόμα βλέπει στον ύπνο του τον Πριγιοβιτς.
χαχαχαχα τώρα έγινε ντέρμπι το ματς με τον αστέρα;; στην Τούμπα;;;;; άντε μη φάω κανα μπαν ! Συνεχιστε έτσι.Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνετε ορισμένοι. Ξαναλέω. κουτοπονηριέςhasio_john έγραψε:Ο ρούλης πάντως δύσκολα θα χάσει από λειβαδιά, παναιτωλικό και βόλο, οπότε όλα θα κριθούν με την χάρτινη στην τελευταία στροφή! Εμείς λογικά νικάμε άνετα την Λαμία και την Καλλιθέα, ωστόσο έχουμε 2 ντέρμπι, ένα με τον γάβρο και ένα με τον Αστέρα. Θέλει μεγάλη προσοχή η συνέχεια, το καλό είναι θα έχουμε επιστροφή προπονητή, προσθήκες των νέων παιχτών, επιστροφές των τραυματισμένων και ελπίζω αλλαγμένη ψυχολογία μετά την 5ρα!
Υ.Γ: Ανεχτείτε κι αλλο το δούλεμα!