Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
από όσους έχουν ακουστεί, χωρίς να έχουν έρθει, ο μαρκαντώνης με ψήνει περισσότερο
αυτό το ζιζάνιο το θέλω στην ομάδα
αυτό το ζιζάνιο το θέλω στην ομάδα
Αυτός προφανώς είναι ο παίκτης που απασχολεί τον γαυρο για τον οποίο έλεγαν τα παιδιά εδώ.
Αυτός θα είναι που έλεγε ο κολκας ότι είναι παικταρα κτλ.. νταξει άλλο επίπεδο όνειρο ..
-
black death
Ρε σεις, ο castillejo παίρνει 2.5 το χρονο κι ο guedes 5. Προσγειωθειτε σιγα σιγα γιατι το αποτομο κανει ζημια.
- constadine
Θυμάμαι ότι είπε για Ίβηρας , του άλλου μάλλον στο μυαλό ήρθε ο Guedes.adman έγραψε:Αυτός μάλιστα. Και ο Τζορμπατζόγλου ανέφερε ότι υπάρχει κάποιος Ίβηρας που απασχολείWeWillRockYou έγραψε:https://www.transfermarkt.com/samu-castillejo/profil/spieler/195171
Samu Castillejo το τελευταίο όνομα που ακούστηκε σύμφωνα με με τον Fabrizio Romano στο twitter.
-
paokarakis
Ο Καστιγιεχο έχει να παίξει σοβαρή μπάλα από την Βιγιαρεαλ. Στη Μίλαν ήταν ένα κινούμενο αστείο [όπως και ο Μειτε] ενώ στην Βαλένθια φαίνεται να το προσπαθεί αλλά να μην ...
Λένε ότι τον αφήνουν κ ελεύθερο για να απαλλαγούν από το συμβόλαιο .. με 4 ετες στο 1,5 θα τα βρούμε..black death έγραψε:Ρε σεις, ο castillejo παίρνει 2.5 το χρονο κι ο guedes 5. Προσγειωθειτε σιγα σιγα γιατι το αποτομο κανει ζημια.
- constadine
- WeWillRockYou
Επίσης σε κάποια τουρκικά tweets, φαίνεται πως ο μανάτζερ του Muleka ήταν πριν 2 μέρες στην Ελλάδα και ότι έχουμε καταθέσει πρόταση.
Σε άλλα γράφουν πως ο μανάτζερ δήλωσε πως δύσκολα θα καταλήξει ο παίκτης σε εμάς και ότι συζητάνε με την Αλ Αχλί.
Σε άλλα γράφουν πως ο μανάτζερ δήλωσε πως δύσκολα θα καταλήξει ο παίκτης σε εμάς και ότι συζητάνε με την Αλ Αχλί.
Ο Σαμού είναι καλός παίκτης (αν και σε πτωτική πορεία) αλλά είναι αριστεροπόδαρο δεξί εξτρέμ, εγώ τουλάχιστον δεν τον έχω δει ποτέ να παίζει στα αριστερά. Επίσης με την Μίλαν δεν τον θυμάμαι να κάνει ούτε μια καλή ενέργεια.
Αν έρθει δεν θα έρθει για αναπληρωματικός καθώς θα είναι πιθανότατα ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης μας.
Με τον συγκεκριμένο όνομα με ζώνουν τα φίδια μήπως προετοιμάζεται πώληση Ζίφκοβιτς.
Αλλά ακόμα πιο πολύ με ζώνουν τα φίδια μήπως στείλει πάλι ο Λούτσε τον Ζίφκοβιτς στα αριστερά.
Αν έρθει δεν θα έρθει για αναπληρωματικός καθώς θα είναι πιθανότατα ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης μας.
Με τον συγκεκριμένο όνομα με ζώνουν τα φίδια μήπως προετοιμάζεται πώληση Ζίφκοβιτς.
Αλλά ακόμα πιο πολύ με ζώνουν τα φίδια μήπως στείλει πάλι ο Λούτσε τον Ζίφκοβιτς στα αριστερά.
Ε άρα μην πάρουμε και δεύτερο κινούμενο αστείο, ε;;; Έχετε πλάκα μερικοιpaokarakis έγραψε:Ο Καστιγιεχο έχει να παίξει σοβαρή μπάλα από την Βιγιαρεαλ. Στη Μίλαν ήταν ένα κινούμενο αστείο [όπως και ο Μειτε] ενώ στην Βαλένθια φαίνεται να το προσπαθεί αλλά να μην ...
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Leonardo10