65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Απάντηση
giapas

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από giapas »

San4 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 16:04 Πριν αγχωθουμε τοσο πολυ για το αν φυγει ο ντελιας, καλο ειναι να αγχωνομαστε γιατι εχουμε εναν στους 1/8 τιτλους με τον κωνσταντελια, γιατι ο κωνσταντελιας ειναι μονιμως μελος μιας ομαδας που καποια στιγμη μες την χρονια καταρρεει αθλητικα, γιατι και ο ιδιος δεν εχει κανει μια χρονια που να ειναι αθλητικα απο την αρχη μεχρι το τελος σε υψηλο επιπεδο (οχι απαραιτητα ταυτοχρονα με την ομαδα).

Το οτι το ταβανι του ντελια ειναι πολυ υψηλο, οτι υπαρχουν καποιοι μηνες στην χρονια που δεν παιζεται, οτι εχει στιγμες μαγειας, αφορα πιο πολυ εμας, την καυλα της στιγμης και τη φαντασια μας για το μελλον. Απο την αλλη, δεν φαινεται ουτε να βλαπτει καποιον ανταγωνιστη ιδιαιτερα, ουτε δημιουργει καποιο βιογραφικο ακαταμαχητο για τις ομαδες του εξωτερικου.

Αυτο δεν ειναι μομφη για τον ντελια. Ειναι κυριως μομφη προς τον οργανισμο του ΠΑΟΚ που δεν φαινεται να μπορει να αξιοποιησει την υπαρξη ενος τετοιου ταλεντου.
Σωστός
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Ρε πχιος γιαμαλ ρε σε λεω τωρα…
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

George Best4 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 15:32
gpap5 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 15:15
George Best4 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 11:00 ...
Αν οντως η αποψη σας ειναι οτι ο Ντελιας ειναι τουριστας και τα εξηνε για 60 λεπτα, επιτρεψτε μου να σας αποκαλω αοματους, αμπαλους και ανθρωπους που θα επρεπε μαλλον να ασχοληθουν με το να σχολιαζουν αγωνες παντελ και οχι ποδοσφαιρο....

αδελφέ, εγώ στο αγώνα ήμουν και έως τις περίτεχνες ενέργειες που οδήγησαν στα γκολ, η εμφάνισή του ήταν απογοητευτική.
Αν πχ το έβγαζε ο Λούτσε, κανείς δεν έλεγε πως βγήκα κακώς, διότι έως το 60, ο μικρός ήταν αλλού. Περιττές ενέργειες, καθυστέρηση στην τελική πάσα, άνευρος και χωρίς έμπνευση.

Κακώς βγάζεις τέτοια συμπεράσματα.
Σορρυ αλλα επιμενω καλυτερα δειτε παντελ.
Ασκοπη η οποια συζητηση οταν ξεκινας ετσι.

Απλα θα παρακαλουσα ολα τα σχολια σε ολα τα θρνετς ας μην ειναι λες και παιζαμε με την Κατω Ραχουλα.
Με τον γαυρο στην εδρα μας παιζαμε που καιγοταν για τη νικη για να κυνηγησει το πρωταθλημα.

Έχουμε παίξει φέτος δλδ με κανέναν αδιάφορο? Έπαιξε κανένας μαζί μας και δεν καιγόταν για βαθμούς? Ή στα άλλα ματς με γαύρο που τους έκανε γιο γιο και έτρεχε σαν το άτι ήταν αδιάφορος ο γαύρος?

Τώρα αυτά περί παντελ κλπ...νομίζω είναι αχρειαστα...όσο για την κριτική δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κάτι κακο...είναι γεγονός ότι μέχρι το 60 μπαλιά δεν μπορούσε να βγάλει. Μετά το 60 έπαιξε πολύ καλύτερα...

Και ως προς το ποιος καίγεται για το πρωτάθλημα και το κύπελλο θα έπρεπε μάλλον να καίγονται και οι δικοί μας και όχι να σέρνονται και αυτό τον τρόπο 2 μήνες τώρα....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”