Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Μπορει να μην εγραφα τοσο καιρο αλλα παρακολουθω το φορουμ χρονια και καθε καλοκαιρι εμπαινα εδω για μαθω για καμια μεταγραφη..Φετος ομως ειναι το πιο κουραστικο τοπικ εβερ..μονιμη γκρινια και αναλυσεις για μεταγραφες ανανεωσεις κτλ..μια ερωτηση εχω μονο αφου τα ξερετε ολα τοσο καλα και για το ποιος παιχτης κανει για την ομαδα ποιος ειναι καλος ποιος παλτο και γενικα οτι εχει να κανει με το αντικειμενο πως και δεν εχει βρεθει ως τωρα μια εστω απ τις χιλιαδες ομαδες εκει εξω να σας δωσει δουλεια?
Με αυτή την λογική, όσο ξέρουμε τον 1ο τόσο ξέρουμε και τον 2ο.kataramenos5 έγραψε:Γκρινια για τον 2ο τερματα που δεν ξερουμε ποιος θα ναι απλα υποθετουμε..
Παλικαρια αν συνεχισετε ετσι δε θα χαρειτε ποτε στη ζωη σας.Και το λεει αυτο ενας γκρινιαρης.
Κανένας δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.
Συζητάμε βάσει αυτών που μας μεταφέρονται.
Στην γενική εικόνα περί γκρίνιας έχεις απόλυτο δίκαιο βεβαια.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το θέμα είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί για το πρωτάθλημα, όχι για τη δεύτερη θέση.JohnDag έγραψε:Εγω Μάκη θέλω να επαναλάβουμε μια ακόμα χρονιά σαν την περσινή στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι το βάρος πρέπει να πέσει εκεί.makispaspartou έγραψε:Ναι αλλά προφανώς και με αυτές τις κινήσεις δεν πάμε για πρωτάθλημα. Πάμε να χτίσουμε. Κοινώς το βασικό είναι να χτίσεις κάτι ώστε του χρόνου να έχεις κάποιον κορμό και να μη χρειάζεσαι ξήλωμα. Λογικά θα είμαστε ανταγωνιστικοί για δεύτερη θέση αλλά και αυτό θα εξαρτηθεί και από το πόσο θα δυναμώσουν και οι άλλοι.
Με μια ακόμα χρονιά σαν την φετινή μαζεύουμε βαθμούς και εδραιωνομαστε στους ισχυρούς για τα επόμενα χρόνια.
Και το Conference League, όσο και αν το υποτιμήσαμε αρχικά, μπορεί να αποφέρει σημαντικά έσοδα. Τα οποία εφόσον μιλάμε για ομάδα που πλέον στηρίζεται στο sustainability είναι λεφτά που δεν πρέπει να χάνονται.
Δεν μιλάμε αν καταφέρεις να μπεις σε όμιλο Γιουροπα ή Τσαμπιονς Λιγκ.
Αλλα έστω Conference πρέπει να έχεις συνεχή παρουσία τουλάχιστον στους ομίλους.
Από κει και πέρα όσον αφορά την 2η θέση κι εγώ θεωρώ ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοι και θα την χτυπήσουμε μέχρι τέλους.
-
Το φόρουμ έχει κυριολεκτικά παραδοθεί σε 10 περίπου άτομα που καταστροφολογούν από το πρωί μέχρι το βράδυ με ποσταρίσματα που συχνά έχουν παραληρηματικό χαρακτήρα και περιεχόμενο.
Johndag, gospi, ανίκητος (υπάρχει ρητό σχετικά με το τι είναι ανίκητο σε αυτή τη ζωή....)
Πόσο θα κρατήσει αυτό ?
Να το ξέρουμε κι εμείς.
Που εμπιστευόμαστε όσους έχουν πάρει στα χέρια τους την ομάδα για να χτίσουν το νέο ΠΑΟΚ.
Που δεν φέρνουμε την καταστροφή.
Που δεν μετατρέπουμε το ΠΑΟΚμανια σε φόρουμ που χαίρονται να διαβάζουν μόνο όσοι είναι εχθροί του ΠΑΟΚ.
Johndag, gospi, ανίκητος (υπάρχει ρητό σχετικά με το τι είναι ανίκητο σε αυτή τη ζωή....)
Πόσο θα κρατήσει αυτό ?
Να το ξέρουμε κι εμείς.
Που εμπιστευόμαστε όσους έχουν πάρει στα χέρια τους την ομάδα για να χτίσουν το νέο ΠΑΟΚ.
Που δεν μετατρέπουμε το ΠΑΟΚμανια σε φόρουμ που χαίρονται να διαβάζουν μόνο όσοι είναι εχθροί του ΠΑΟΚ.
-
Να προσθέσω και xrisitsapa στους καταστροφολογούντες.
Γνωστοί είμαστε όλοι πλέον.
ρε ποιόν Πασχαλάκη, που σε όλα τα κρίσιμα μάτς θα έκανε την αψυχολόγητη ενέργεια και θα κρεμούσε την ομάδα, που ούτε με κούριερ δέν εβρισκε συμπαίκτη στα 5 μετρα, που έτρωγε γκόλ μέσα απο την μικρή περιοχή του, που δέν μπορούσε να κάνει μία νορμάλ έξοδο, που δέν έδινε καμμία σιγουριά στην άμυνα σε κάθε μα κάθε φάση, τις λάθος τοποθετήσεις...έλεος με τον Πασχαλάκη. Μόνο εγώ τα έβλεπα?xrisitsapa έγραψε:Έγιναν 2 εγκλήματα στην ίσως πιο νευραλγική ( και πολύπαθη) θέση.
1. Δεν ανανεώσαμε τον Πασχαλάκη.
Ο οποιοσδήποτε Κοτάρσκι θα έχει τουλάχιστον τα βασικά στην θέση του τερματοφύλακα.Δέν είναι μόνο ρεφλέξ και σωματοδομή η θέση...
- invincible
Πάλι χαλιέσε με το τι λένε οι άλλοι εσύ, μη τους διαβάζεις, βαλανε τα παιδιά ignore κουμπί πάτατο , αλλαξε κάθισμα πάνε κάτσε λίγο παρα πέρα, πως το λένε. Ολη μέρα μερικοί ασχολήστε με το τι γράφουν οι άλλοι. Βρε κάντε μία φορά ποστ χωρίς να αναφέρετε τους άλλους. Απαντάτε με επιχειρήματα. Γράψτε τα δικάς μόνο για τους άλλους έχετε λόγο ύπαρξης.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Το φόρουμ έχει κυριολεκτικά παραδοθεί σε 10 περίπου άτομα που καταστροφολογούν από το πρωί μέχρι το βράδυ με ποσταρίσματα που συχνά έχουν παραληρηματικό χαρακτήρα και περιεχόμενο.
Πόσο θα κρατήσει αυτό ?
Να το ξέρουμε κι εμείς.
Ναι δεν χαίρονται οι εχθροί του ΠΑΟΚ με τον Νασμπεργκ και τους ΖΖ κτλ χαίρονται με εμάς που κράζουμε. Στον λιμάνι παίρνουν κάθε χρόνο πρωτάθλημα και δεν πατάνε γήπεδο και όλη μέρα κράζουν. Μόνο ο Τσουκαλάς τα βλέπει όλα ωραία και όλα καλά. Εσείς εδώ θέλετε εμάς που είμαστε 40+ στην ηλικία και έχουμε δει μεγάλο ΠΑΟΚ να χαιρόμαστε που θα κάνουν 1+1 στον ΖΖ στα 34 του.

Καλα θα ταν να ισχυει αυτο π λες, αλλα δυστυχως εδω και μερες βγαινει οργανωμενα προς τα εξω ότι ο Ζιφκο ανανεωνει. Δεν ειναι γκρινια, ειναι αγανακτηση.kataramenos5 έγραψε:Γκρινια για τον 2ο τερματα που δεν ξερουμε ποιος θα ναι απλα υποθετουμε..
Παλικαρια αν συνεχισετε ετσι δε θα χαρειτε ποτε στη ζωη σας.Και το λεει αυτο ενας γκρινιαρης.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kabamaru11
Απο Ζιφκο,προτιμω παντως τον Κουτζαβασιλη που μενει ελευθερος απο Χανια και προερχεται απο γεματες σεζον στην Β Εθνικη,ειναι κ απο τις ακαδημιες μας.
Βασικα προτιμω και τον χοντρο Σιρακαουα για 2ο,παρα τον Ζιφκο,αχρειαστη ανανεωση παντελως.
Βασικα προτιμω και τον χοντρο Σιρακαουα για 2ο,παρα τον Ζιφκο,αχρειαστη ανανεωση παντελως.
Μη σε δω να κραξεις του χρονου... σε θελω ετσι υποστηρικτικο μεχρι τελους!ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Το φόρουμ έχει κυριολεκτικά παραδοθεί σε 10 περίπου άτομα που καταστροφολογούν από το πρωί μέχρι το βράδυ με ποσταρίσματα που συχνά έχουν παραληρηματικό χαρακτήρα και περιεχόμενο.
Πόσο θα κρατήσει αυτό ?
Να το ξέρουμε κι εμείς.
Ξέρεις εσυ, οπως πριν κανα διμηνο π.εβγαζες ηρεμια αισιοδοξια και στηριξη.
Κανονισε λοιπον να εισαι τριαλα λα τριαλα λο και στις πρωτες κουνελιες του Ζιφκο του χρονου. Μονο χειροκροτήματα και ευφορια θελω απο σενα στο εξης! Αντε πασακα μου να σε χαρω γιατι μας εχεις ζαλισει τον ερωτα με τον ελεγχο σε καθε ποστ μας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Gospi, και μόνο που απαντάς στον "με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω" του φόρουμ αξία του δίνεις.
Το είπε άλλωστε κι αυτός, πλέον γνωριζόμαστε εδώ μέσα.
Don't feed the troll.
Το είπε άλλωστε κι αυτός, πλέον γνωριζόμαστε εδώ μέσα.
Don't feed the troll.
-
Καλά χαλαρωσε λίγο. Δεν θα απολογηθω κιόλας για τις απόψεις μου.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Να προσθέσω και xrisitsapa στους καταστροφολογούντες.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, οι κινήσεις δεν είναι κινήσεις πρωταθλητισμού. ΕΙΝΑΙ;;
-
Ρε άσε με την ακατάσχετη καταστροφολογία σας από μέσα Ιουνίου.
Γνωστοί είστε.
Και αναμενόμενο ότι γράφετε.
Πάντα θα βρίσκετε κάτι αρνητικό να σχολιάσετε.
Τον Νάσμπεργκ τον ξέρετε που τον έχετε βγάλει άχρηστο ήδη ?
Έχετε αναγάγει σε φοβερό θέμα την πιθανότητα ανανέωσης του Ζίφκοβιτς ως αναπληρωματικού τερματοφύλακα.
Γνωστοί είστε.
Κάνετε μπαμ.
Γνωστοί είστε.
Και αναμενόμενο ότι γράφετε.
Πάντα θα βρίσκετε κάτι αρνητικό να σχολιάσετε.
Τον Νάσμπεργκ τον ξέρετε που τον έχετε βγάλει άχρηστο ήδη ?
Έχετε αναγάγει σε φοβερό θέμα την πιθανότητα ανανέωσης του Ζίφκοβιτς ως αναπληρωματικού τερματοφύλακα.
Γνωστοί είστε.
Κάνετε μπαμ.
-
Τον Πασχαλάκη ο οποίος ήταν κομβικός σε 2 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα. Πολλά μειονεκτήματα, αλλά τα αποτελέσματα μιλάνε μόνα τους.Jairo έγραψε:ρε ποιόν Πασχαλάκη, που σε όλα τα κρίσιμα μάτς θα έκανε την αψυχολόγητη ενέργεια και θα κρεμούσε την ομάδα, που ούτε με κούριερ δέν εβρισκε συμπαίκτη στα 5 μετρα, που έτρωγε γκόλ μέσα απο την μικρή περιοχή του, που δέν μπορούσε να κάνει μία νορμάλ έξοδο, που δέν έδινε καμμία σιγουριά στην άμυνα σε κάθε μα κάθε φάση, τις λάθος τοποθετήσεις...έλεος με τον Πασχαλάκη. Μόνο εγώ τα έβλεπα?xrisitsapa έγραψε:Έγιναν 2 εγκλήματα στην ίσως πιο νευραλγική ( και πολύπαθη) θέση.
1. Δεν ανανεώσαμε τον Πασχαλάκη.
Ο οποιοσδήποτε Κοτάρσκι θα έχει τουλάχιστον τα βασικά στην θέση του τερματοφύλακα.Δέν είναι μόνο ρεφλέξ και σωματοδομή η θέση...
Ο Κοταρσκι μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος, αλλά μου κάνει εντύπωση η βεβαιότητα που μιλάτε κάποιοι για ένα παιδί 22 ετών που σίγουρα ΔΕΝ τον έχετε δεί ποτέ.