Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από sic-4 »

simba έγραψε: Εγω θα προτεινα σε καποιον ο θελει να γραφτει να επιλεξει το "και 1 περαστικος",
θα χει πλακα να λεει
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: ... thanasismen, και 1 επισκέπτης,και 1 περαστικος και 1 επισκέπτης
:mrgreen:

Επισης για φαντασου το...

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: ... thanasismen, και 1 επισκέπτης, και 1 περαστικος, και 1 τρελαμενος, και 2 λαλουν, και 3 χορευουν, και 1 επισκέπτης

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

omerta76 έγραψε:Υπομονη, οι Άγγλοι τελειώνουν σε 3 ωρες....θα φανει και που θα πάει ο Μπερμπάτοφ...μετά νομίζω μένουν ακόμα οι Τούρκοι π.χ. η Γαλατασαράι το παλεύει για Φλαμινί από Άρσεναλ

Οι άγγλοι τελειώνουν σήμερα με τις μεταγραφές .όχι με τους ελεύθερους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karlat85 την Τρί 01 Σεπ 2015, 16:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Παντως, μιας και δηλωνεται η λιστα για την ευρωπη οπου ναναι,
η αληθεια ειναι οτι εκτος απτα παιχνιδια με την καμπαλα που οποιοσδηποτε εκτος Κλαους, δε θα κανει τπτ ως φορ,
στα αλλα ο μακ στους ανοιχτους χωρους θα κανει πραγματα, οπως με Μπροντμπι (αλλα μεγεθη βεβαια..)
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

sourmenetes έγραψε:
che4 έγραψε:ρε ρειν ποσες φορες ο ντεσπε εχει ηρεμησει αλλους οταν παν να ξεφυγουν ποσες φορες εχει ηρεμησει εμενα με τα κοληματκια μου να μη γινω κωλος με αλλα μελη .... ε ξεφυγε και αυτος πανω σε ενα θεμα που το ειχε σημαια και ξερεις οτι τα νευρα φερνουν αντιδρασεις οχι παντα κοσμιες οποτε χαριν παλαιοτητας και σωστης παντα συμπεριφορας θεωρω οτι θα ηταν ωραιο να ακυρωσεις τον αποκλεισμο ... δε χρησιμοποιω τη λεξη μπαν ... γιατι ειναι απαραδεκτη για συνοπαδους μου

να σαι σιγουρος οτι μετα απο καποια ωρα θα εχει καταλαβει και θα ειναι οπως παντα καθαρα ποδοσφαιρικος στις αποψεις του

ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε ρε

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Δε νομιζω οτι ο αποκλεισμος εγινε για τα νευρα...
Αναφερθηκε σε χρηματικα ποσα και νομιζω οτι το πραγμα παραπαει.
Δεν εννοω το τι ειπε μαλλον μλκια χοντρη θα ηταν για να αντιδρασει ετσι ο ρειν ... Λεω οτι τα νευρα φερνουν δυστυχως τετοιες εκφρασεις ... Κοιτα δεν ειμαι δικηγορος του απλα ξανασκεφτειτε το οχι για το ντεσπε αλλα για το φορουμ
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

17:01

COUNTING DOWN

Less than three hours to go now until the transfer window shuts in England...
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

και 1 επισκέπτης έγραψε:η μεταγραφική περίοδος όπως εξελίχθηκε μέχρι στιγμής φαίνεται να υποστηρίζει ένα συγκεκριμένο πλάνο. το οτι δεν εγινε μεταγραφη στη θεση του φορ μεχρι στιγμης εχει την δικαιολογια ότι δεν θα πάρουμε παίκτη απλά για να τον πάρουμε. αυτό δεν μπορεί όμως να είναι δικαιολογία στην αποχώρηση του Κουλούρη χωρίς άλλη μεταγραφή. ούτε φαν του Κουλούρη είμαι ούτε μεταγραφη ονόματος θέλω ντε και καλά. αλλά δεν είναι λογικό να μείνει η ομάδα χωρίς φορ.

θα ήθελα τον Ραικόβιτς για την άμυνα γιατί φαίνεται ότι και εκεί υπάρχει πρόβλημα, περισσότερο ποιοτικό παρά ποσοτικό (όχι ότι είμαι ικανοποιημένος με τα 3+2 σεντερ μπακ)

περιμένω λοιπόν ένα φορ περιοχής να καλύψει το κενό μπροστά και ένα σεντερ μπακ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!

Υ.Γ. με Πόζογλου Δεληγιαννίδη τι γίνεται? θα παραμείνουν κι αυτοί στο ρόστερ?
Υ.Γ. πολλοι δεν μαζεύτηκαν στο κέντρο??
Καλως ήρθες φίλε. Αυτό ακριβώς όπως τα λες στην αρχή. Ο Κουλούρης θέλει συνεχόμενα παιχνίδια για να αρχίσει να εξελίσεται και ο Τυδωρ προς το παρών δεν τον εμπιστεύεται (19 χρονων φορ είναι). Τώρα όσο αφορά τον Ραικοβιτς..που το λέτε πολύ...ρε 'σείς ειναι φουλ στους τραυματισμους τα τελευταια 2 χρονια, δεν έχει παίξει σχεδόν αυτα τα χρόνια.

Οσο για το τελευαταιο ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...Ενα φορ και εναν σενδερ μπακ στο 1 και γρηγοραααααα! :lol:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Κι εγω παντως ειμαι γενικοτερα κατα του μπαν τουλαχιστον σε ατομα που λιγο πολυ γνωριζουμε το ποιον τους εδω μεσα. Δεν αφορα μονο τον χ ντεσπε, αλλα ολους οσοι γραφουν χρονια.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

karlat85 έγραψε:
omerta76 έγραψε:Υπομονη, οι Άγγλοι τελειώνουν σε 3 ωρες....θα φανει και που θα πάει ο Μπερμπάτοφ...μετά νομίζω μένουν ακόμα οι Τούρκοι π.χ. η Γαλατασαράι το παλεύει για Φλαμινί από Άρσεναλ

Οι άγγλοι τελειώνουν σήμερα με τις μεταγραφές .όχι με τους ελεύθερους
Σωστός, μπορούν να υπογράψουν οποτεδήποτε θέλουν έναν ελεύθερο....

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/6971785.stm

''Premier League and SPL clubs now have until midnight on Monday, 1 September to sign players after the deadline was extended by 24 hours for the convenience of clubs as the previous date fell on a Sunday.

•English Football League and Blue Square Premier (Conference National) clubs have the same deadline for full transfers, but not for loans. Clubs in the English non-league pyramid below the Blue Square Premier are not bound by the transfer window system.

• After midnight on 1 September, Premier League and SPL clubs cannot sign any players, on loan or full transfers, until the next transfer window in the 2008/09 season opens on 1 January. This window will stay open until midnight on Monday, 1 February.

• Clubs in the Football League can sign players on loan outside of the transfer windows, following a seven-day period after the transfer window closes.

• Outside of the transfer windows, any club may still sign players on an emergency basis (such as if they had no goalkeepers available) with the permission of their competition's governing body, ie the Premier League.

• Players who are out of contract and do not have a club, can be signed outside of the transfer window if they are unattached free agents when the window closes. ''
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

Δεν θα πάρουν κανέναν αν εσείς πιστεύετε οτι θα πάρει παίκτη δικαίωμα σας αλλά έχω βαρεθεί την κοροϊδία ,να τον χαίρεστε τον ζήση βρυ,ουπς Φρανκ αρνεσεν ήθελα να πω μετά τον στεφενς άλλος τουρίστας μας βρηκε
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

buffalobill4 έγραψε:Κι εγω παντως ειμαι γενικοτερα κατα του μπαν τουλαχιστον σε ατομα που λιγο πολυ γνωριζουμε το ποιον τους εδω μεσα. Δεν αφορα μονο τον χ ντεσπε, αλλα ολους οσοι γραφουν χρονια.
Δηλαδή εγώ τώρα αν βρίσω κάποιον θα φάω τιμωρία αλλά αν περάσουν κανά δύο χρόνια και γίνω πάλιουρας δεν θα φάω.....το βλέπεις λογικό ρε φίλε;;;
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

simba έγραψε:Η μλκια ειναι οτι τωρα οι αρδ,ειδικα οι σιχαμενοι, θα δημιουργησουν κλιμα στον κοσμο τωρα π έχει κ διακοπη,
με παπαριες του στυλ "πουλησαν παπα στον κοσμο οτι έρχεται ο μπερμπατοφ για να του ριξουν σταχτη στα ματια και να ηρεμησει λιγακι" κλπ κλπ..
Γιαυτο, περα αοο ουσιαστικους λογους, πρεπει εστω ν φέρουν καποιον, για να μη διατηρηθει αυτη η βλακεια..
Συγνώμη , αλλά θα διαφωνήσω.
Η διαφωνία είναι κ στην ανάλυση σου , αλλά κ στο "δια ταύτα".
Δεν κάνει να τα ρίχνουμε όλα στους κακούς κ σιχαμερους κ ότι άλλο θέλεις ΑΡΔ , που αυτοί παρασέρνουνε τον αθώο "κόσμο".
Για μένα ο "κόσμος" που καταπίνει αμάσητη ότι μλκια του λένε, είναι κ ο μεγάλος φταίχτης. Κ αν το συνεχίσουμε κ λίγο , ν δεν ήταν έτοιμος ο "κόσμος" να αποροφά όλη αυτή τη σαβούρα , τότε δεν θα υπήραχανε ΑΡΔ ή έστω θα ήτανε "καλύτεροι".
Κ η διαφωνία στο "δια ταύτα".
Να φέρουν κάποιον (όποιο νάναι, ότι νάναι βρε αδερφε) για να μη πουλήσουνε βλακεία οι ΑΡΔ στους βλάκες !!!

Αυτό δεν έχει τελειωμό ;)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Scientist@PAOK έγραψε:
pilotos έγραψε:Θέλω πολύ (και νομίζω πλέον επιβάλλεται) να μιλήσει ο Φρανκ και να εξηγήσει στον κόσμο ακριβώς το πλάνο.

Έτσι έρχεται η στήριξη στην ομάδα.
Ναι είναι κράχτης το όνομα, ναι θα κόψεις εισιτήρια και θα πουλήσεις νέες φανέλες, αλλά πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα αυτό θα οδηγήσει σε μόνιμη αιμορραγία τον μεγαλομετοχο που ήδη έχει ρίξει ένα σκασμό λεφτά σε βαρέλι δίχως πάτο.

Αυτό λοιπόν που λείπει είναι το ΌΡΑΜΑ, προσπάθησε να το περιγράψει ο Ιβάν, με το τελευταίο που βγήκε στα μέσα, αλλά κι αυτός ακόμα μαθαίνει. Εύχομαι να έχει μαζί μας γερό στομάχι κι υπομονή, γιατί παίζει στο μέλλον να αρχίσουν να του την πέφτουν κι αυτουνού...

Πρέπει να βγει οπωσδήποτε να μιλήσει ο ΑΔ της ομάδας να μας πει, που το πάμε . Να καταλάβει ο κόσμος,να εστερνιστει , να αγαπήσει αυτή τη νέα προσπάθεια, κι εφόσον την ασπαστεί να την αγκαλιάσει.

Και εμένα με πειράζει (με το φτωχό μου ποδοσφαιρικό μυαλό) που θα έχουμε έναν διαθέσιμο μπροστά, αλλά μήπως άργησαν γιατί , παραεδωσαν μέχρι την τελευταία μέρα ευκαιρία στον μικρό;
Και πόσα άλλα τέτοια δεν πρόκειται να τα μάθουμε... Απλώς εμείς συνήθως βλέπουμε μια μικρή εικόνα, της όλης κατάστασης, όπως αυτή μας μεταφέρεται στο μεγαλύτερο ποσοστό από τους αρδ και εκφράζουμε άποψη μέσα από αυτά τα δεδομένα.

Κλείνω λέγοντας ότι... Αυτήν την ωραία προσπάθεια, θα την πολεμήσουν με λύσσα πολλά κέντρα. Είχαν λουφαξει για λίγο, αλλά σιγά σιγά θα αρχίσουν να σπέρνουν ζιζανια. Το αν ο λαός του ΠΑΟΚ θα πέσει για άλλη μια φορά στη λούμπα και θα αυτοκτονήσει διαλυοντας, αυτή την τελευταία ευκαιρία, είναι στο χέρι του και βασικά στο μυαλό του.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Φίλε μίλησε ο Φρανκ. Είχε δώσει δύο ώρες press conference...καθησε και ακουσέ την...απαντάει σε όλα αυτα που θέτεις!
Γω τα άκουσα, αλλά από τις αντιδράσεις, και λόγω κυρίως του χρόνου που τα είπε, λίγοι έδωσαν σημασία

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

omerta76 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Κι εγω παντως ειμαι γενικοτερα κατα του μπαν τουλαχιστον σε ατομα που λιγο πολυ γνωριζουμε το ποιον τους εδω μεσα. Δεν αφορα μονο τον χ ντεσπε, αλλα ολους οσοι γραφουν χρονια.
Δηλαδή εγώ τώρα αν βρίσω κάποιον θα φάω τιμωρία αλλά αν περάσουν κανά δύο χρόνια και γίνω πάλιουρας δεν θα φάω.....το βλέπεις λογικό ρε φίλε;;;

Αυτο καταλαβες ... Δεν ειπε κανεις αυτο αλλα αλλο καποιος με 5 ποστ να βριζει και αλλο καποιος που χρονια ειναι ηρεμος καθαρα ποδοσφαιρικος και ειρηνοποιος να ξεφυγει μια φορα δε χαλασε και ο κοσμος
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

omerta76 έγραψε:
Δεν το βλεπω λογικο αλλα αν με βρισει ενας γνωστος μιυ στο δρομο δε θα αντιδρασω το ιδιο με το να με βρισει ενας παντελως αγνωστος.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Πλακα πλακα θα 500 ρισει και αυτο το τοπικ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”