Igor Tudor
Re: Igor Tudor
εχω ξαναγραψει οτι με το υλικο που εχουμε και τα οσα εχει αφησει κατα καιρους ο Αρνεσεν να εννοηθουν για το μενταλιτε του πλανου, ιδανικος ανθρωπος να αναλαβει την ομαδα ειναι ο Μπεντο.
με τα οσα συμβαινουν τελευταια στην ΠΑΕ βεβαια, για Μπενισκο μας κοβω, οχι για Μπεντο.
με τα οσα συμβαινουν τελευταια στην ΠΑΕ βεβαια, για Μπενισκο μας κοβω, οχι για Μπεντο.
Το προβλημα του Κροατη ειναι λιγοτερο ποδοσφαιρικο, λιγοτερο τακτικο και πολυ περισσοτερο προβλημα διαχειρισης, πρωτα απο ολα του εαυτου του και μετα της ομαδας και αυτο ειναι ακομα πιο δυσκολο να το διαχειριστει η διοικηση της.Αγωνιστικα η ομαδα μεχρι σημερα επι της ουσιας ειναι ενα ασανσερ, παιρνωντας η αληθεια τον περισσοτερο χρονο στο ισογειο παρα στο ρετιρε, αλλα δεν ξερω τι απο τα θετικα και τι απο τα αρνητικα μπορουν να χρεωθουν στον προπονητη,δεν βοηθαει το πρωταθλημα για εξαγωγη συμπερασματων,πλην ισως της λειτουργιας στα στημενα οπου η δυσλειτουργια ηταν ξεκαθαρη,συμπερασματα μπορεις ομως να βγαλεις σιγουρα για την διαχειριση των παικτων,για τις σχεσεις του με καποιους απο αυτους,για το επικοινωνιακο σκελος της συνεργασιας του με τον οργανισμο που λεγεται ΠΑΟΚ και καπου εκει ειναι αυτοκαταστροφικος θυμιζοντας καταστασεις Δωνη,καταστασεις οι οποιες ειναι πολυ πιο ευκολο να οδηγησουν σε αδιεξοδο μια σχεση παρα το ιδιο το αγωνιστικο.Θεωρω οτι ακριβως εξαιτιας αυτων των καταστασεων η σχεση αυτη δεν μπορει να προχωρησει και ουτε με απασχολει το timing ενδεχομενης αποχωρησης,αυτα περι τριετων πλανων ειναι ελληνικη ανακαλαψη,τα πλανα δημιουργουνται στο γηπεδο,αυτο που με απασχολει ειναι το μετα τον Τουντορ τι,ποιες επιλογες της διοικησης μπορουν να ανατρεψουν το κλιμα.Η περιοδος των μεταγραφων χαθηκε χωρις ουσιαστικη ενισχυση,επιλογες τυπου Ιβιτς καηκαν και αυτες λογω προηγουμενων ετων,αρα μενει τι?Μονη επιλογη θα ηταν η ανακοινωση αμεσα μαλιστα προπονητη ονοματος σε συνδιασμο με καποιον απο την οικογενεια της ομαδας που θα κανει κλικ στον κοσμο.Ειναι η ωρα εν ολιγεις να μιλησει ο Αρνεσεν και για να προλαβω καποιους ουτε ο ιδιος εχει το προβλημα καποιων εδω μεσα σχετικα με τις απομακρυνσεις,μεχρι και στον παγκο εκατσε μεχρ να βρει αντικαταστατη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 31 Ιαν 2016, 10:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Μετα το χθεσινο εχω ερωτησεις:
1)Μπορεις να στηριξεις τον ΠΑΟΚ οσο σε στηριζει;;;
2)Οι εμμονες μηπως φτασανε στο κοκκινο;;;
3)Καλο το ενα ημ.αλλα ΠΑΟΚ εισαι..με 11 ησουνα και σου εκανε ρουα ματ ο δελλας;;;
4)Υπαρχει ενα μηχανακι στο κεντρο που λεγεται κατσε.δε θα μπορουσε να σε βοηθησει χθες;;;
5)Ποσες θλασεις ακομα;;;
Μπορω να ρωτησω πολλα ακομα και δυστυχως εσυ δινεις το δικαιωμα.ειδα πολυ ωραιο ΠΑΟΚ στο πρωτο ημ.αλλα εχασες ποντους απο τους προτελευταιους και παιζοντας πολυ μιζερα μεσα στην Τουμπα για ενα ημ.
1)Μπορεις να στηριξεις τον ΠΑΟΚ οσο σε στηριζει;;;
2)Οι εμμονες μηπως φτασανε στο κοκκινο;;;
3)Καλο το ενα ημ.αλλα ΠΑΟΚ εισαι..με 11 ησουνα και σου εκανε ρουα ματ ο δελλας;;;
4)Υπαρχει ενα μηχανακι στο κεντρο που λεγεται κατσε.δε θα μπορουσε να σε βοηθησει χθες;;;
5)Ποσες θλασεις ακομα;;;
Μπορω να ρωτησω πολλα ακομα και δυστυχως εσυ δινεις το δικαιωμα.ειδα πολυ ωραιο ΠΑΟΚ στο πρωτο ημ.αλλα εχασες ποντους απο τους προτελευταιους και παιζοντας πολυ μιζερα μεσα στην Τουμπα για ενα ημ.
τι να πω ρε μάγκες, δυστυχώς έχουμε πέσει πολλά λέβελ
dimg εγώ στη θέση σου θα ντρεπόμουνα, δε γράφω παραπάνω γιατί δεν είσαι μέσα
rain πως μπορείς να αναπαράξεις μία φήμη (κωλοδάχτυλο), τη στιγμή που δεν ήσουν μπροστά?
από τη μία στον στολίζεις για χαρακτήρα και για προπονητική (αλήθεια πως μπορεί κάποιος που δεν έχει προπονήσει ποτέ να ασκεί κριτική σε θέματα προπονητικής),
μετά λες ότι θέλεις να φύγει, αλλά αν έρθουν "γουχουδες" να μείνει. αποφάσισε rain, μην παίζεις εκ του ασφαλούς.
και στο τέλος λες και "σταματήστε να αλληλοκατηγορείστε". η νορμάλ κριτική των απογοητευμένων οπαδών σε λογική βάση είναι τα "σήκω φύγε επικίνδυνε μαθητευόμενε"? η ομάδα έπαιξε μπαλάρα ένα ημίχρονο και το πετάμε στα σκουπίδια. αυτό δεν είναι κριτική συνολική, είναι επιλεκτική.
τέλος να πω ότι το θέμα δεν είναι ο τούντορ για μένα... είναι ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ο εκάστοτε
πότε επιτέλους θα αφήσουμε κάποιον να ξεκινήσει και να τελειώσει μια σεζόν?
πότε θα κάνουμε υπομονή πάνω από 7 μήνες? κι ας μη βγει στο τέλος
τη συνταγή διώχνω-φέρνω τη δοκιμάσαμε πολλές φορές και χαίρι δεν είδαμε
rain πως μπορείς να αναπαράξεις μία φήμη (κωλοδάχτυλο), τη στιγμή που δεν ήσουν μπροστά?
από τη μία στον στολίζεις για χαρακτήρα και για προπονητική (αλήθεια πως μπορεί κάποιος που δεν έχει προπονήσει ποτέ να ασκεί κριτική σε θέματα προπονητικής),
μετά λες ότι θέλεις να φύγει, αλλά αν έρθουν "γουχουδες" να μείνει. αποφάσισε rain, μην παίζεις εκ του ασφαλούς.
και στο τέλος λες και "σταματήστε να αλληλοκατηγορείστε". η νορμάλ κριτική των απογοητευμένων οπαδών σε λογική βάση είναι τα "σήκω φύγε επικίνδυνε μαθητευόμενε"? η ομάδα έπαιξε μπαλάρα ένα ημίχρονο και το πετάμε στα σκουπίδια. αυτό δεν είναι κριτική συνολική, είναι επιλεκτική.
τέλος να πω ότι το θέμα δεν είναι ο τούντορ για μένα... είναι ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ο εκάστοτε
- Amon Tobin
MANIAKOS έγραψε:Εχω φτάσει σε σημείο να θελω να κερδιζουμε περισσοτερο για να μη διαβάζω αρκετούς παρα για τη χαρα της νίκης
- PaokPatraG4
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ μας δεν φταίνε κατά κύριο λόγο οι προπονητές....Ο Ιβάν ακυρώσε το προτζεκτ Αρνεσεν με το που έφερε στην ομάδα τον Μπερμπατοφ....δεν λέω τεράστια μεταγραφή διαφήμισε τον ΠΑΟΚ στο εξωτερικό αλλά αμέσως χάθηκαν τα αποδυτήρια(ο Φρανκ και ο Τούντορ μαζι)....κατά την άποψη μου εάν τελικά φύγει ο Τούντορ βασικός υπεύθυνος είναι για ακόμα μια χρόνια ο Ιβάν(για το αγωνιστικό μιλαω πάντα)
Το θέμα δεν είναι ο Τούντορ και ο καθε Τούντορ, αλλά η τακτική που ακολουθείται από τον μεγαλομέτοχο κάθε χρόνο.
Αυτή η ιστορία πρέπει κάποτε να σταματήσει, όχι μόνο γιατί γίνεται ο οργανισμός περίγελος αλλά γιατί δεν πάει και πουθενά έτσι.
Αυτή η ιστορία πρέπει κάποτε να σταματήσει, όχι μόνο γιατί γίνεται ο οργανισμός περίγελος αλλά γιατί δεν πάει και πουθενά έτσι.
- sourmenetes
- Moderator
Dani συμφωνω αλλα δε δειχνει να μπορει να στηριξει οσο τον στηριζουν..danirifle έγραψε:τι να πω ρε μάγκες, δυστυχώς έχουμε πέσει πολλά λέβελ
Eγώ λέω να ανακοινωθεί τώρα ο Ίβιτς ως αντικαταστάτης τον επόμενο Φεβρουάριο του ΓΧ που αντικαθιστά τώρα τον Τούντορ!
Με αυτό τον τρόπο δεν θα έχουμε αυταπάτες και θα ξέρουμε ότι ποτέ δεν πρόκειται να κάνουμε ομάδα και να ακολουθήσουμε ένα πλάνο-σχέδιο.
Αυτή η ομάδα θα μας τρελάνει.
Με αυτό τον τρόπο δεν θα έχουμε αυταπάτες και θα ξέρουμε ότι ποτέ δεν πρόκειται να κάνουμε ομάδα και να ακολουθήσουμε ένα πλάνο-σχέδιο.
Αυτή η ομάδα θα μας τρελάνει.
- ace79grpaok
Όταν καις ρο μεγαλύτερο ονομα που πέρασε απο την ομάδα δεν κανεις για τον ΠΑΟΚ,όταν πήγε Γενάρης για να κατασταλαξεις στο σύστημα που πρέπει να παίζει η ομάδα δεν κανεις για τον ΠΑΟΚ,όταν με κατεβάζεις την ομάδα με την αεκ λες και παίζουμε με την μπαρτσα Δεν κάνεις για τον ΠΑΟΚ.Οταν κερδιζεις με ξανθη και ατρόμητα και γυρίζεις την ομμαδα απο το 60 πίσω λες και παίζουμε με την ρεαλ και να την πατάμε στο τέλος .Φυσικα εσυ ποτε δεν φταις για τιποτα ,ο σκονδρας ειναι κουτσός ,οι παίκτες είναι μπαλαριννες ο Ερμής ανάδρομος,καίει τον ολσεν φέρνει τον περιστερα τον βελλιδη .Οι παίκτες δεν παίζουν για αυτόν και όταν ο στρατός δεν πιστεύει τον στρατηγό του δεν αλλάζει ο στρατός.
Ο Ιβάν δεν ειχε ποτέ στο μυαλό του τριετές πλάνο...εφερε τον Αρνεσεν και τον ακριβοπλήρωσε για να του βρει φτηνά παικτάκια που θα ήταν η "αποκάλυψη" και τον Μπερμπάτοφ για να του πάρουν το πρωτάθλημα φέτος.
Γι'αυτό και "απέτυχαν" και μόλις ξεκαθαρίστηκε ότι δεν έχει πρωτάθλημα ούτε και φέτος άρχισε πάλι τις αλλαγές.
Προφανώς για τους ίδιους λόγους έφερε τον ΑΑ πέρσι και τον Στέφενς πρόπερσι.
Το καλοκαίρι θα τακούσουμε πως τα λεφτά του πήγαν για άλλη μια φορά χαμένα...
Γι'αυτό και "απέτυχαν" και μόλις ξεκαθαρίστηκε ότι δεν έχει πρωτάθλημα ούτε και φέτος άρχισε πάλι τις αλλαγές.
Προφανώς για τους ίδιους λόγους έφερε τον ΑΑ πέρσι και τον Στέφενς πρόπερσι.
Το καλοκαίρι θα τακούσουμε πως τα λεφτά του πήγαν για άλλη μια φορά χαμένα...
ace79grpaok έγραψε:Όταν καις ρο μεγαλύτερο ονομα που πέρασε απο την ομάδα δεν κανεις για τον ΠΑΟΚ,όταν πήγε Γενάρης για να κατασταλαξεις στο σύστημα που πρέπει να παίζει η ομάδα δεν κανεις για τον ΠΑΟΚ,όταν με κατεβάζεις την ομάδα με την αεκ λες και παίζουμε με την μπαρτσα Δεν κάνεις για τον ΠΑΟΚ.Οταν κερδιζεις με ξανθη και ατρόμητα και γυρίζεις την ομμαδα απο το 60 πίσω λες και παίζουμε με την ρεαλ και να την πατάμε στο τέλος .Φυσικα εσυ ποτε δεν φταις για τιποτα ,ο σκονδρας ειναι κουτσός ,οι παίκτες είναι μπαλαριννες ο Ερμής ανάδρομος,καίει τον ολσεν φέρνει τον περιστερα τον βελλιδη .Οι παίκτες δεν παίζουν για αυτόν και όταν ο στρατός δεν πιστεύει τον στρατηγό του δεν αλλάζει ο στρατός.
Δεν θα τον βρούμε ποτέ αυτόν που κάνει για τον ΠΑΟΚ γιατί προπονητές με εξάμηνα πλάνα δουλέυουν μόνο σε κάτι ομάδες που παλεύουν για να μην πέσουν και ψάχνουν τρόπους να αλλάξουν ψυχολογία μήπως κερδίσουν 2-3 παιγνίδια και πάρουν βαθμούς.
Η οποιαδήποτε σοβαρή ομάδα που σέβεται τον εαυτό της δεν επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη συνεχώς. Ναι, η δουλεμένη επί τρία χρόνια ομαδούλα της ΑΕΚ θα σε κερδίσει όταν εσύ έχεις τον εκάστοτε προπονητή στον ατμό από βδομάδα σε βδομάδα κι από μηνα σε μήνα.
ΣΟΥΡΜΕ, το τελευταίο μήνα δεν έχει αποτελέσματα καλά, δε διαφωνώ
αλλά γιατί να μη δούμε τι θα κάνει μέχρι το τέλος?
σούρμε να σου πω το εξής και στο λέω γιατί έχεις αφτιά να ακούσεις:
εγώ ως δάσκαλος, αναπληρωτής, έχω την ατυχία να πηγαίνω κάθε χρόνο σε διαφορετικό μέρος (φυσικά όχι της επιλογής μου) και να έχω διαφορετική τάξη για να διδάξω
ξεκινάω λοιπόν το σεπτέμβρη - οκτώβρη σε μία τάξη άγνωστη για μένα, με μαθητές που τους πρωτοβλέπω. συνήθως είναι καμιά 20αριά παιδάκια.
είμαστε μαζί 6 ώρες τη μέρα! κι όμως παίρνει 2 μήνες περίπου να μάθουν οι μαθητές τον τρόπο που δουλεύω, και γω τον τρόπο που σκέφτεται και αποδίδει ο κάθε μαθητής μου.
κατά τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ λοιπόν, έχουμε μάθει ο ένας τον άλλο, τα κουσούρια μας, τις συνήθειές μας, το τι εννοούμε κάθε φορά με αυτά που λέμε, τον τρόπο που σκεφτόμαστε και τους κανόνες που διέπουν το μάθημα
ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ η τάξη "ρολάρει". δουλεύει πλέον καλά, με τα σκαμπανεβάσματά της, αλλά δουλεύει πιο γρήγορα. το μάθημα βγαίνει ευκολότερα και οι μαθητές αποδίδουν.
φυσικά και υπάρχουν και παλινδρομήσεις. υπάρχουν φορές που αναρωτιέσαι "μα καλά τι κάνω εδώ όλη τη χρονιά? πήγε μάρτης και δε μάθαμε τα βασικά?"
δεν είναι ότι δε μάθαμε τα βασικά, είναι ότι η βελτίωση δε μπορεί να είναι τόσο έντονη και ξεκάθαρη τον πρώτο χρόνο. δεν υπάρχει μαγικό ραβδί.
οπότε η καλή δουλειά, βγαίνει μετά το πρώτο εξάμηνο.
δυστυχώς εγώ σαν αναπληρωτής, "αφήνω" την τάξη μου τον ιούνιο, δηλαδή μετά από 8-9 μήνες. πάνω που έχουμε γνωριστεί καλά και έχουμε 2-3 μήνες πολύ καλής απόδοσης.
ΑΝ ΕΙΧΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, θα κάναμε "παπάδες" με τις τάξεις μου. ΠΑΠΑΔΕΣ. θα ξεκινούσαμε φουλάροντας, δε θα χρειαζόταν χρόνος προσαρμογής και θα η απόδοση της τάξης θα ήταν 10 φορές καλύτερη. ΤΟΤΕ θα έμπαιναν οι πινελιές οι καλές από το δάσκαλο... ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ
όλα αυτά, έχοντας να κάνω με παιδιά, που είναι πολύ πιο εύπλαστα. όχι με πριμαντόνες και με παίχτες που παίρνουν πιο μεγάλο μισθό από εμένα και στραβώνουν αν τους αφήσεις στον πάγκο. γι αυτό αντιλαμβάνομαι πόσο δύσκολο είναι να παρουσιάσει έργο τόσο σύντομα ένας προπονητής σε μια ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
συγνώμη για το σεντόνι, δε μου αρέσει να μακρυγορώ, απλά αν το διαβάσεις θα καταλάβεις γιατί θεωρώ τόσο σημαντικό ο οποιοσδήποτε προπονητής να κάτσει στον πάγκο έναν ολόκληρο χρόνο και να ξεκινήσει και δεύτερο.
αλλά γιατί να μη δούμε τι θα κάνει μέχρι το τέλος?
σούρμε να σου πω το εξής και στο λέω γιατί έχεις αφτιά να ακούσεις:
εγώ ως δάσκαλος, αναπληρωτής, έχω την ατυχία να πηγαίνω κάθε χρόνο σε διαφορετικό μέρος (φυσικά όχι της επιλογής μου) και να έχω διαφορετική τάξη για να διδάξω
ξεκινάω λοιπόν το σεπτέμβρη - οκτώβρη σε μία τάξη άγνωστη για μένα, με μαθητές που τους πρωτοβλέπω. συνήθως είναι καμιά 20αριά παιδάκια.
είμαστε μαζί 6 ώρες τη μέρα! κι όμως παίρνει 2 μήνες περίπου να μάθουν οι μαθητές τον τρόπο που δουλεύω, και γω τον τρόπο που σκέφτεται και αποδίδει ο κάθε μαθητής μου.
κατά τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ λοιπόν, έχουμε μάθει ο ένας τον άλλο, τα κουσούρια μας, τις συνήθειές μας, το τι εννοούμε κάθε φορά με αυτά που λέμε, τον τρόπο που σκεφτόμαστε και τους κανόνες που διέπουν το μάθημα
ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ η τάξη "ρολάρει". δουλεύει πλέον καλά, με τα σκαμπανεβάσματά της, αλλά δουλεύει πιο γρήγορα. το μάθημα βγαίνει ευκολότερα και οι μαθητές αποδίδουν.
φυσικά και υπάρχουν και παλινδρομήσεις. υπάρχουν φορές που αναρωτιέσαι "μα καλά τι κάνω εδώ όλη τη χρονιά? πήγε μάρτης και δε μάθαμε τα βασικά?"
δεν είναι ότι δε μάθαμε τα βασικά, είναι ότι η βελτίωση δε μπορεί να είναι τόσο έντονη και ξεκάθαρη τον πρώτο χρόνο. δεν υπάρχει μαγικό ραβδί.
οπότε η καλή δουλειά, βγαίνει μετά το πρώτο εξάμηνο.
δυστυχώς εγώ σαν αναπληρωτής, "αφήνω" την τάξη μου τον ιούνιο, δηλαδή μετά από 8-9 μήνες. πάνω που έχουμε γνωριστεί καλά και έχουμε 2-3 μήνες πολύ καλής απόδοσης.
ΑΝ ΕΙΧΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, θα κάναμε "παπάδες" με τις τάξεις μου. ΠΑΠΑΔΕΣ. θα ξεκινούσαμε φουλάροντας, δε θα χρειαζόταν χρόνος προσαρμογής και θα η απόδοση της τάξης θα ήταν 10 φορές καλύτερη. ΤΟΤΕ θα έμπαιναν οι πινελιές οι καλές από το δάσκαλο... ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ
όλα αυτά, έχοντας να κάνω με παιδιά, που είναι πολύ πιο εύπλαστα. όχι με πριμαντόνες και με παίχτες που παίρνουν πιο μεγάλο μισθό από εμένα και στραβώνουν αν τους αφήσεις στον πάγκο. γι αυτό αντιλαμβάνομαι πόσο δύσκολο είναι να παρουσιάσει έργο τόσο σύντομα ένας προπονητής σε μια ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
συγνώμη για το σεντόνι, δε μου αρέσει να μακρυγορώ, απλά αν το διαβάσεις θα καταλάβεις γιατί θεωρώ τόσο σημαντικό ο οποιοσδήποτε προπονητής να κάτσει στον πάγκο έναν ολόκληρο χρόνο και να ξεκινήσει και δεύτερο.
- sourmenetes
- Moderator
Μαζι σου...και το ξερω πολυ καλα γιατι λειτουργω και εγω σε ομαδικες καταστασεις...
Το ζητημα ειναι οτι αδικει τον εαυτο του...δεν μπορει να μη βλεπει οτι σε ολο το δευτερο ημ.εχουμε χασει το κεντρο και αμυνομαστε..θα μου πεις οτι δεν αισθανθηκαμε αντιπαλο και οτι με μια κοντρα θα το καθαριζαμε.συμφωνω..
Αλλα ομως που η κοντρα κακως υποδειχθηκε οφσαιντ...
Δεν μπορει ο κατσε να μην μπαινει ουτε με πανιωνιο(αφαντος ο τζιολης) ουτε χθες, η ο σαμπο..
Δεν μπορει να μην μπορεις να διαχειριστεις τις θλασεις σου..χασαμε το μετρημα...
Δεν μπορει να μην μπορει να διαχειριστει ενα μεγαλο ονομα και να το αξιοποιησει.
Ξερω η χημεια παιζει μεγαλο ρολο,αλλα επρεπε να δειχνει σημαδια βελτιωσης και στο πως να διαχειριζεται τους παιχτες και τους τραυματισμους...
Εγω ξαναλεω οτι δουλευει σαν προπονητης,απλα καπου το χανει και πελαγωνει..
Το ζητημα ειναι οτι αδικει τον εαυτο του...δεν μπορει να μη βλεπει οτι σε ολο το δευτερο ημ.εχουμε χασει το κεντρο και αμυνομαστε..θα μου πεις οτι δεν αισθανθηκαμε αντιπαλο και οτι με μια κοντρα θα το καθαριζαμε.συμφωνω..
Αλλα ομως που η κοντρα κακως υποδειχθηκε οφσαιντ...
Δεν μπορει ο κατσε να μην μπαινει ουτε με πανιωνιο(αφαντος ο τζιολης) ουτε χθες, η ο σαμπο..
Δεν μπορει να μην μπορεις να διαχειριστεις τις θλασεις σου..χασαμε το μετρημα...
Δεν μπορει να μην μπορει να διαχειριστει ενα μεγαλο ονομα και να το αξιοποιησει.
Ξερω η χημεια παιζει μεγαλο ρολο,αλλα επρεπε να δειχνει σημαδια βελτιωσης και στο πως να διαχειριζεται τους παιχτες και τους τραυματισμους...
Εγω ξαναλεω οτι δουλευει σαν προπονητης,απλα καπου το χανει και πελαγωνει..