Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

paokpool έγραψε:
Spiros_S έγραψε:.....συνεχίζεται η διαδικασία στον Άρειο Πάγο ο οποίος έχει ήδη πάρει θέση υπέρ μας για την υπόθεση" ανέφεραν χαρακτηριστικά οι "ερυθρόλευκοι"».

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... eza-kritis
Συγνώμη, μπορεί να εξηγήσει κάποιος τι πάει να πει ".....συνεχίζεται η διαδικασία στον Άρειο Πάγο ο οποίος έχει ήδη θέση υπέρ μας" σε μία τελεσίδικη απόφαση;
απο sdna.gr
Από θράσος, όμως, άλλο τίποτα. Ιδίως όταν απευθύνονται σε πρόθυμους να πιστέψουν… Στην θέση του Ολυμπιακού που φυσικά επιβεβαίωσε το θέμα υπάρχει η φράση “ο Αρειος Πάγος έχει ήδη πάρει θέση υπέρ μας”. Και ένας δικηγόρος που δεν έχει κερδίσει ούτε δικαστήριο για… κλήση γνωρίζει πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο Άρειος Πάγος δεν λέει ποτέ, είχε δίκιο ο Α ή, είχε δίκιο ο Β. Δεν έχει το δικαίωμα να πει κάτι τέτοιο. Αυτό που έχει το δικαίωμα να πει είναι: Σου προέβαλε έναν ισχυρισμό ο Β, τον εξέτασες; Κακώς δεν τον εξέτασες. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πεις. Με ενδιαφέρει όμως να τον εξετάσεις. Να μην τον αφήσεις αδίκαστο.

Έτσι έγινε και στην περίπτωση αυτή. Ο Άρειος Πάγος θεώρησε ότι το Εφετείο δεν είχε απαντήσει σε έναν ισχυρισμό του Ολυμπιακού και επέστρεψε την υπόθεση για να εξεταστεί ο ισχυρισμός. Όχι, βέβαια, για να γίνει δεκτός ο ισχυρισμός. Και το εφετείο Πειραιά, το τονίζουμε αυτό, εξέτασε τον ισχυρισμό και τον απέρριψε.
ο γαυρος αργα η γρηγορα θα πληρωσει !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Κρατατε μικρο καλαθι.Ποσες φορες ενθουσιαστηκαμε που βγηκαν στη φορα σκανδαλα,ομιλιες,αποδειξεις και χιλια δυο για τον νταβατζη και τον γαυρο και τιποτα δεν εγινε.Οταν κανεις κουμαντα στο συστημα,ΠΑΝΤΑ βρισκεις τροπο αν ΘΕΛΕΙΣ.Το ερωτημα ειναι θελει ο βαγγελας η τα μαζευει για νοτιγχαμ φορεστ μια κ εξω? Μπορει να ηθελε τον γαυρο σαν οχημα για να γινει δημαρχος του πειραια και να κανει κουμαντο στο λιμανι και να τους παρατησει αργοτερα.Τα γεγονοτα θα δειξουν,αλλα μην ενθουσιαζεστε

Μπορει να κανουν καποιο διακανονισμο,μπορει να παγωσουν τα χρεη μπορει χιλια δυο πραγματα και μην μου πειτε του στυλ "ειναι τελεσιδικα" ,"δεν γινεται" και αλλα τετοια. Εδω ολοκληρη εγκληματικη οργανωση με αποδειξεις και στοιχεια κυκλοφορουν ελευθεροι,οποτε τα παντα γινονται σε αυτη την κωλοχωρα και ας λεει ο νομος οτι δεν γινονται

Μακαρι να ξεκουμπησθουνε μια και καλη και οντως να ναι το τελευταιο καρφι στο φερετρο τους,αν πεσουν και καμια γ εθνικη ακομα καλυτερα,αλλα πρωτα θα το δουμε με τα ιδια μας τα ματια και μετα θα ανακουφιστουμε
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πάντως πως χάνεται η ντροπή ... Για τους γαβρος λεω
Εμας ενα παραπανω πέναλτι πήραμε μια φορα κ μονο που δε σκοτώθηκα με εδω μεσα
Καθημερινά βγαίνουν τοσα αλλα η πλύση εγκεφάλου δουλευει

Πράγματικα όπου σκάνδαλο μεσα ειναι
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ πλέον πιστεύω ακράδαντα πως όποιος δηλώνει έστω κ απλά φίλαθλος, αποστασιοποιημένος κλπ, αυτής της λουγκρομάδας έχει σίγουρα κάποιο θέμα ηθικής! Κ έχω συγγενείς γάβρους, τους πιο αξιόλογους τέλος πάντων από οσους η μοίρα μου έστειλε στο δρόμο. Καλύτερους σε σχέση κ με ΠΑΟΚτσήδες. Απείρως. Αλλά δεν εξαιρω κανέναν. Γελάω όταν ακούω το θείο μου λχ να καταφέρεται με βρισιές κοκ κατά όλων, όσοι του έχουν κουτσουρέψει τη σύνταξη. Για την οποία δούλεψε 40 χρόνια με βάρδιες, με τρελές θυσίες κλπ. Το αναγνωρίζω. Αλλά δε γίνεται να αποκαλείς κλέφτες κ λωποδύτες κ να γαμωσταυρίζεις ο,τι ιερό κ όσιο έχουν οι (συν)υπεύθυνοι για τα χάλια μας τα τελευταία χρόνια, όταν υποστηρίζεις διαχρονικά, έστω χωρίς διαρκειας ή με άλλον τρόπο οικονομικά, μια εξίσου διαχρονικά πενταβρώμικη μαφία. Τραγέλαφος! Πολλές φορές έχω μπει στον πειρασμό να ανοίξω αυτήν την κουβέντα αλλά σέβομαι άλλα πράγματα, που έχουν μεγαλύτερη αξία στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

navigator11 έγραψε: Πολλές φορές έχω μπει στον πειρασμό να ανοίξω αυτήν την κουβέντα αλλά σέβομαι άλλα πράγματα, που έχουν μεγαλύτερη αξία στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Τζαμπα κοπος .Απλα γι αυτους ολοι θελουν να βλαψουν τον γαυρο με ψεματα και μηχανοραφιες.Δε πα να λες για κασετες ,για σφυριγματα κλπ.Δε βλεπουν,δεν ακουνε τιποτα.Εχω κι εγω κατι συγγενεις "καμενους" εντελως.
Alastor έγραψε:Κρατατε μικρο καλαθι.Ποσες φορες ενθουσιαστηκαμε που βγηκαν στη φορα σκανδαλα,ομιλιες,αποδειξεις και χιλια δυο για τον νταβατζη και τον γαυρο και τιποτα δεν εγινε.Οταν κανεις κουμαντα στο συστημα,ΠΑΝΤΑ βρισκεις τροπο αν ΘΕΛΕΙΣ.Το ερωτημα ειναι θελει ο βαγγελας η τα μαζευει για νοτιγχαμ φορεστ μια κ εξω? Μπορει να ηθελε τον γαυρο σαν οχημα για να γινει δημαρχος του πειραια και να κανει κουμαντο στο λιμανι και να τους παρατησει αργοτερα.Τα γεγονοτα θα δειξουν,αλλα μην ενθουσιαζεστε

Μπορει να κανουν καποιο διακανονισμο,μπορει να παγωσουν τα χρεη μπορει χιλια δυο πραγματα και μην μου πειτε του στυλ "ειναι τελεσιδικα" ,"δεν γινεται" και αλλα τετοια. Εδω ολοκληρη εγκληματικη οργανωση με αποδειξεις και στοιχεια κυκλοφορουν ελευθεροι,οποτε τα παντα γινονται σε αυτη την κωλοχωρα και ας λεει ο νομος οτι δεν γινονται
Κι εγω δεν ελπιζω τιποτα.Αν ηταν να γινει κατι θα χε ηδη γινει.Θα παραγραφουν-διαγραφουν ολα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο Ρομπέρτο θέλει να γυρίσει Ισπανία για οικογενειακους λόγους.
Δεν πιστεύω να βρει τόσο καλό λαχείο πάλι ο γαυρος
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Παρτε επιπεδο ανθρωπου (και καλα) με επισημη θεση στο σωματειο της τρουμπας:

"Konstantinos Karapapas
πριν από 12 ώρες
Ρε γιουσουφάκια, μην παθαίνετε τρια ΣΟΚ την ημέρα γιατί δε θα την παλέψετε στο τέλος. Όσο για την υπόθεση της "Κρήτης" έχει ακόμα πολύ δρόμο και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει ανθρώπους που φροντίζουν τον σύλλογο, όχι τζαμπατζήδες! Οπότε μη σοκάρεστε και μην αγχώνεστε. Υγ.: το αστείο είναι ότι ασχολούνται με το θέμα τα ορφανά του άρθρου 44!!! Αφήστε τους δικούς μας τόκους και πείτε μας πόσες εκατοντάδες εκατομμύρια φέσωσαν τα λαμόγια σας τον ελληνικό λαό..."

Υστερα πεφτουν απο τα συννεφα μερικοι γι'αυτα που γινονται στο ποδοσφαιρο...
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Εμετος.Αυτο ειναι το πραγματικο τους προσωπο.Οπως φαινεται στο σχολιο του καραπαπαρα
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ντάξει ο τύπος αυτός είναι απαράδεκτος.
Δε σέβεται το θεσμικό του ρόλο ούτε στο απειροελάχιστο. Και γι' αυτό τον προσέλαβαν άλλωστε. Προσωπικά δε με χαλάει, γιατί εκθέτει πάνω απ' όλα το κύρος του γαύρου.
Θα μου πείτε ποιο κύρος; Έχει απομείνει και τίποτα; Σωστό κι αυτό.
Βρείτε μου μια μεγάλη ομάδα του πλανήτη ή και μικρή ακόμα, που ο εκπρόσωπος τύπου της να εκφράζεται έτσι δημόσια.
Τι είπαμε είναι ο ολυμπιακός; Η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα; Ναι, πως...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

john4serres έγραψε:Ο Ρομπέρτο θέλει να γυρίσει Ισπανία για οικογενειακους λόγους.
Δεν πιστεύω να βρει τόσο καλό λαχείο πάλι ο γαυρος
Διεθνής Panagiotis Glycos τιμή εκκίνησης 1 μύριο
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

"Konstantinos Karapapas
πριν από 12 ώρες
Ρε γιουσουφάκια, μην παθαίνετε τρια ΣΟΚ την ημέρα γιατί δε θα την παλέψετε στο τέλος. Όσο για την υπόθεση της "Κρήτης" έχει ακόμα πολύ δρόμο και ο ΠΟΥΣΤΟΓ@ΥΡΟΣ έχει ανθρώπους που φροντίζουν τον σύλλογο, όχι τζαμπατζήδες! Οπότε μη σοκάρεστε και μην αγχώνεστε. Υγ.: το αστείο είναι ότι ασχολούνται με το θέμα τα ορφανά του άρθρου 44!!! Αφήστε τους δικούς μας τόκους και πείτε μας πόσες εκατοντάδες εκατομμύρια φέσωσαν τα λαμόγια σας τον ελληνικό λαό..."
Αχ ρε παλιοτόμαρο που τζαμπα-μαγκίζεις κιόλας... :shock: :o :shock: :o :shock:

"Γιουσουφάκια" εμείς, ε προσκυνημένο τομάρι που γλύφεις ό,τι κόκαλο σου πετάξουν??? Κοπρίτη, ε κοπρίτη!!! :evil:

" Έχετε ανθρώπους που σας φροντίζουν κι όχι τζαμπατζήδες", ε πουστόγ@υροι??? :oops:

Έχετε γεμίσει τον τόπο με διεφθαρμένα λαμόγια του κερ@τά και κομπλεξικούς που πουλάνε και την μάνα τους για μια χιλιάδα ευρώπουλα και μια ιδέα καταναγκαστικής εξουσίας, το ερμηνεύω αυτό προσωπικά!!!! :twisted:

Υ.Γ. Που θα πάει όμως??? Όταν θα ψοφολογήσετε μαζί με το άλλο παχύδερμο, το αφεντικό σου, τον αρχικερατά και το μπάστ@ρδο του, σε σκουπιδότοπο θα σας θάψουνε όλους μαζί, γιατί ΟΛΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ!!!! :x :redcard:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Αηδία και μόνο προκαλεί ο συγκεκριμένος.Αυτός ο τύπος είναι ο απόλυτος καθρέφτης σε ότι πρεσβεύει αυτό το σωματείο της τρουμπας και ότι πραγματικά αξίζει στα πρόβατα που το υποστηρίζουν. Τώρα για αυτή την υπόθεση κρατώ μικρό καλάθι αφού τα προηγουμενα δείγματα μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι όπως και σε ότι έχει να κάνει με αυτή την εγκληματική οργάνωση σ αυτή τη χώρα, ε τουλάχιστον ας εφαρμοστούν οι νόμοι για το παρόν θέμα ειδικά όταν έχεις να κάνεις με τέτοιο παρακράτος και υπόκοσμο βουτηγμένο μες στη βρωμιά και την παρανομία.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Mīngus έγραψε:Ντάξει ο τύπος αυτός είναι απαράδεκτος.
Δε σέβεται το θεσμικό του ρόλο ούτε στο απειροελάχιστο. Και γι' αυτό τον προσέλαβαν άλλωστε. Προσωπικά δε με χαλάει, γιατί εκθέτει πάνω απ' όλα το κύρος του γαύρου.
Βρείτε μου μια μεγάλη ομάδα του πλανήτη ή και μικρή ακόμα, που ο εκπρόσωπος τύπου της να εκφράζεται έτσι δημόσια.
Φαντάζομαι, έχεις υπόψη σου, πώς εκφράζονται υπουργοί στο διαδίκτυο και όχι μόνο?
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε κάτι. Πέρα από το Θεοδωρίδηκο που διοικεί την ουέφα, η υπόθεση με την επο κλπ έχει ανατεθεί στον Κουτσοκούμνη. Ο "κύριος" είναι ο άρχοντας του κυπριακού ποδοσφαίρου αφού είναι πρόεδρος της ΚΟΠ (επο κύπρου) και το δικό του πρωτάθλημα είναι τόσο καθαρό που ο ίδιος έχει μετοχές στον ΑΠΟΕΛ! Συνειδητοποιήστε λίγο, ο πρόεδρος της εθνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου έχει μετοχές σε ποδοσφαιρική ομάδα. Δε χρειάζεται πιστεύω να αναφέρω τι επακόλουθα έχει αυτό στην αντιμετώπιση της ομάδας από διαιτησία, υπάρχουν βιντεάκια στο youtube. Φανταστείτε λοιπόν ποιον στέλνει η ουέφα εδώ και μετά πείτε μου ότι θα ρίξουν το γαύρο και θα αφαιρέσουν και τίτλους και μπλα μπλα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

KOSTAS54 έγραψε:
Mīngus έγραψε:Ντάξει ο τύπος αυτός είναι απαράδεκτος.
Φαντάζομαι, έχεις υπόψη σου, πώς εκφράζονται υπουργοί στο διαδίκτυο και όχι μόνο?
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω. Τουλάχιστον σε παρόμοιο ύφος. Ωστόσο δε θα μου προκαλέσει έκπληξη. Κι αυτοί για τους ίδιους ανθρώπους εργάζονται άλλωστε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”