Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από pilotos »

mpouJr έγραψε:Κανεις λαθος στο οτι δεν ηταν ενωμενοι ειδικα την πρωτη χρονια....
Μετα αρχισαν τα ευτραπελα κ πιστεψε με ο Ποικιλιδης ειχε ακουσει ουκ ολιγα (ανθρωπαρα ηταν θεος σχωρεστον)
Από το 1985 που θυμάμαι και έπειτα μιλώ

Για να το τελειώνω. Υπάρχει υπεύθυνος επικοινωνίας με συνδέσμους. Να πάει ο Γιάννης να τα πουν και να τα βρουν. Τέλος από μένα.

SM-N9005
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 15 Φεβ 2016, 19:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από Taseos »

giannistoumpa4 έγραψε:
Taseos έγραψε:Δεν ξερω αν φταιτε. Λεω ενα γεγονος. συνδεσμοτης υπηρξα. Συνδεσμοπατερας επαγγελματιας ποτε.
Με το συνδεσμοπατερας επαγγελματιας τι εννοεις ? Οτι καποιοι απο τους συνδεσμους πληρωνονται? Ρωταω γιατι δεν το καταλαβα αυτο ..αν εννοεις αυτο παρακαλωνα μ παραθεσεις τα ονοματα των συνεσμιτων η των συνδεσμων που αναφερεσαι ..και θα παω εγω ο ιδιος κ θα τους πιασω να δουμε αν ειναι αληθεια η ψεμματα..εγω παντως θα σ πω αυτο που ξερω και οσο ξερω οτι κανενας δεν πληρωνετε απο την παε..
Ούτε και Συ έχεις αποδείξεις ότι ο γαύρος έχει πιάσει τα πάντα και τους πάντες,αλλα είναι η σημαία της επανάστασης. Εγώ ξέρω ότι ο τελευταίος που έπινε ουίσκια με συνδεσμιτών στις σουίτες μόλις σταμάτησε τον έφαγαν. Και ξέρω επίσης ότι την δεύτερη μέρα της εποχής σαββιδη έγινε ντου στο γήπεδο. Τίποτα άλλο δεν ξέρω να με συγχωρεις
Άβαταρ μέλους
gkaletsi

Δημοσίευση από gkaletsi »

mpouJr συμφωνώ μαζί σου. Μάλιστα δεν είχα δει τί έγραψες εδώ και είχα γράψει περίπου τα ίδια στο http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 1#p1084461 προς εσένα :)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εαν ισχυουν εστω στο ελαχιστο αυτα περι Αρνεσεν, εγω πλεον πεταω το διαρκειας και μετακομιζω 4 να τραγουδαω με τα παλικαρια αυτα που σου σερναν την Κυριακη.Εαν δεν ισχυουν ΟΦΕΙΛΕΙΣ να βγεις και να κυνηγησεις μεχρι να πατησουν μαυρο χιονι αυτους που τα γραφουν.Μας σκαστε,μας εχετε μαυρισει τη ψυχη ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

pilotos έγραψε:
mpouJr έγραψε:Κανεις λαθος στο οτι δεν ηταν ενωμενοι ειδικα την πρωτη χρονια....
Μετα αρχισαν τα ευτραπελα κ πιστεψε με ο Ποικιλιδης ειχε ακουσει ουκ ολιγα (ανθρωπαρα ηταν θεος σχωρεστον)
Από το 1985 που θυμάμαι και έπειτα μιλώ

Για να το τελειώνω. Υπάρχει υπεύθυνος επικοινωνίας με συνδέσμους. Να πάει ο Γιάννης να τα πουν και να τα βρουν. Τέλος από μένα.

SM-N9005
Ειλικρινα δεν εχεις ιδεα τι επικρατει σε μια συναντηση συνδεσμων ετσι?
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μια χαρά ιδέα έχω, ξέρω τί επικρατεί

SM-N9005
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

kataramenos5 έγραψε:Εαν ισχυουν εστω στο ελαχιστο αυτα περι Αρνεσεν, εγω πλεον πεταω το διαρκειας και μετακομιζω 4 να τραγουδαω με τα παλικαρια αυτα που σου σερναν την Κυριακη.Εαν δεν ισχυουν ΟΦΕΙΛΕΙΣ να βγεις και να κυνηγησεις μεχρι να πατησουν μαυρο χιονι αυτους που τα γραφουν.Μας σκαστε,μας εχετε μαυρισει τη ψυχη ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
ε ναι αν ο σαββιδης ο λακαμας προεδρος οπως του σερναν οπως λες διωξει τον μεγα αλεξαν ε μεγα αρνεσεν για τους λογους που μονο αυτος μπορει να ξερει ολοι ντου..ασχετα αν υπαρχει ηδη αντικαταστατης που ακουει στο ονομα μιχελ...
ολοι ντου γιατι εμεις ξερουμε τι πρεπει να κανεις σαββιδη..
αρνεσεν και τουντορ να ναι καλα και ολα τ αλλα γαμα τα..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αμα δε καταλαβαινεις δε φταιω εγω και βαριεμαι να εξηγω συνεχεια σε ανθρωπους που δε βλεπουν ουτε τη μυτη τους.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ο Μιχελ αθλητικός διευθυντής; εμένα αλλά με είπαν...

SM-N9005
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

Taseos έγραψε:
giannistoumpa4 έγραψε:
Taseos έγραψε:Δεν ξερω αν φταιτε. Λεω ενα γεγονος. συνδεσμοτης υπηρξα. Συνδεσμοπατερας επαγγελματιας ποτε.
Με το συνδεσμοπατερας επαγγελματιας τι εννοεις ? Οτι καποιοι απο τους συνδεσμους πληρωνονται? Ρωταω γιατι δεν το καταλαβα αυτο ..αν εννοεις αυτο παρακαλωνα μ παραθεσεις τα ονοματα των συνεσμιτων η των συνδεσμων που αναφερεσαι ..και θα παω εγω ο ιδιος κ θα τους πιασω να δουμε αν ειναι αληθεια η ψεμματα..εγω παντως θα σ πω αυτο που ξερω και οσο ξερω οτι κανενας δεν πληρωνετε απο την παε..
Ούτε και Συ έχεις αποδείξεις ότι ο γαύρος έχει πιάσει τα πάντα και τους πάντες,αλλα είναι η σημαία της επανάστασης. Εγώ ξέρω ότι ο τελευταίος που έπινε ουίσκια με συνδεσμιτών στις σουίτες μόλις σταμάτησε τον έφαγαν. Και ξέρω επίσης ότι την δεύτερη μέρα της εποχής σαββιδη έγινε ντου στο γήπεδο. Τίποτα άλλο δεν ξέρω να με συγχωρεις
Ποιον εννοεις οτι επινε ουισκια? Κ με ποιον συνδεσμιτη?και ο γαυρος που κολαει. .?
Και αφου δεν ξερεις ονοματα μην κατηγορεις..κριμα ειναι να κατηγορεις ανθρωπους που αγωνιζονται για τον Π.Α.Ο.Κ ..και οργανωμενοι και οι αυτοι που δεν ειναι σε καποιο συνδεσμο ειναι το ιδιο και αγωνιζονται ..ειναι πολυ βαρια κατηγορια να λες οτι τα παιρνουν χωρις να λες ονοματα..αμα μαθεις τπτ οτι τα παιρνουν να παραθεσεις τα ονοματα αυτων η των συνδεσμων η των ανθρωπων που δεν ανηκουν σε συνδεσμο ..
ariskatiforos

αυτα που νομιζεις οτι ανακαλυψες φετος εγω τα ελεγα απο περσι..
αμφιβαλλω αν εσυ ο ιδιος καταλαβαινεις..
ο υγιης οπαδος οπως θελετε πολλοι να περνιεστε αντε να ετοιμαζεσαι λοιπον κανε προβα τα συνθηματα
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

Γιατι να φυγει ο αρνεσεν ρε παιδια μεσα σε εξι μηνες..?ηο τουντορ? Που ειναι αυτο που λεγαμε οι ποιο πολλοι οτι ας πληρωσει τα χρεοι κκαι ας κανουμε κ μια χρονια κακη..που για μενα ακομα δεν τελειωσε τπτ..ημιτελικο κυπελλου ειμαστε κ στα play of θα φανει τι θα γινει..
ariskatiforos

γιατι αυτος που πληρωνει ξερει καλυτερα τους λογους και το ποιον των υφισταμενων του και οχι εσυ η ο αρδ..
και αν αυτο το αρθρο εχει δοση αληθειας που εινα φανερο απο τα γεγονοτα πως εχει
να φυγει χτες..
δεν ειμαστε ζουλου να νομιζουν οτι μπορουν να ασελγουν οικονομικα οι εκαστοτε τδ..
ακομα και αν φερει το ονομα φρανκ ..που εχουμε αναγαγει ως θεοτητα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Δευ 15 Φεβ 2016, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Άρα πάλι του έφαγαν λεφτά.
Εγώ αυτό καταλαβαίνω ariskatiforos
Και βγαίνουν και μας το λένε τώρα

SM-N9005
ariskatiforos

μπορει να το πεις και ετσι
αν ισχυουν αυτα που διαβασα..
δηλαδη νομιζετε οτι η παγαποντια ειναι αποκλειστικα ελληνικο σπορ?
εδω μας υποτιμουν πολυ..νομιζουν ειμαστε βλακες..ολοι αυτοι οι φρανκ..
λες να εχουν δικαιο?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”