Γιώργος Δώνης
- ΑποστόληςΑ
Re: Γιώργος Δώνης
Με βάση τη σύνθεση της ομάδας ναι, είμασταν για άσσο. Απλά έτυχε εκείνο το απόγευμα να γίνεται και μια συγκέντρωση αγανακτισμένων και τα αεροπλάνα μας ψέκασαν για τα καλά, γι' αυτό άλλωστε οι πάικτες έπαιζαν σαν κοιμισμένα.
Aριστοτεχνικό στήσιμο ομάδας από το Δώνη, εγκλώβισε όλα τα ατού (και τα υπερ-ατού) του αντιπάλου που είχε μια φλύαρη κατοχή μπάλας, χωρίς ουσία. Ουδείς πίστευε πριν το ματς ότι αυτό το υπέροχο 4-4-2 με δύο εξτρέμ θα ήταν τόσο αποτελεσματικό αμυντικά, αφήνοντας το γάβρο χωρίς γκολ.
Τετραετής ανανέωση χθες.
Τετραετής ανανέωση χθες.
Μπραβο κοουτς.... Προσθεσες στο βιογραφικο σου και ενα Χ στο γαυρο-γηπεδο με μεγαλη ομαδα... Εαν σηκωσεις και το κυπελο πιστευω οτι θα κανουν ουρα του χρονου οι ομαδες που θα σε θελουν... :ugeek:
Το ξερω και στενοχωριεμαι ....Αλλα απο την αλλη με τετοιο βιογραφικο που θα εχει ισως να αποτελει πολυτελεια για εμας ....
Να δουμε τι θα πει και ο "συλλογος μεγαλος , δεν υπαρχει αλλος "

Να δουμε τι θα πει και ο "συλλογος μεγαλος , δεν υπαρχει αλλος "

- Maximus
Επειδή μπερδεύτηκαstephanos έγραψε:Aριστοτεχνικό στήσιμο ομάδας από το Δώνη, εγκλώβισε όλα τα ατού (και τα υπερ-ατού) του αντιπάλου που είχε μια φλύαρη κατοχή μπάλας, χωρίς ουσία. Ουδείς πίστευε πριν το ματς ότι αυτό το υπέροχο 4-4-2 με δύο εξτρέμ θα ήταν τόσο αποτελεσματικό αμυντικά, αφήνοντας το γάβρο χωρίς γκολ.
Τετραετής ανανέωση χθες.

- kataramenos5
Ναι μέν έχετε δίκιο για χθές γιατι όπως και νάχει με το γαύρο στο καραιταβλι έπαιζες αλλα κι εκείνο το εικοσάλεπτο που ο πλατανιάς δε σ άφησε να περάσεις το κέντρο πρίν να ισοφαρίσει δε ξεχνιέται.Ο ΓΔ έχει τι φιλοδοξία και ίσως τη δυνατότητα να γίνει ενας καλός προπονητής αλλα ακόμα θεωρώ οτι έχει πολλά ψωμιά να φάει και πολλά θέματα να λύσει κυρίως με τον εαυτό του.Η υπέρμετρη φιλοδοξία ,ό εγωισμός και οι εμμονές του αποτελούν τροχοπέδη.Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη έχει ανάγκη απο μεγάλο προπονητή.Μεγαλύτερο απο Δώνη ,Σαντος Άγγελο κλπ.eorptol έγραψε:Ο ΑΣΣΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ε ; ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ δεν τα ακούγες sleeper και dani ; φρέσκα ειναι ούτε μια μέρα δεν πέρασεdanirifle έγραψε:+4_sleeper έγραψε:Ρίχνεις 4 στην Κέρκυρα, "Αυτοί δεν είναι μέτρο σύγκρισης, έχουνε ήδη πέσει".
Παίρνεις το βάζελο στο άνετο, 2-0, "Ο βάζελος είναι ανύπαρκτος φέτος".
Παίρνεις ΠΑΝΑΝΕΤΟ Χ στο Καραϊσκάκη, "Ο γαύρος είναι αδιάφορος".
Παίζεις με την άμυνα στο θεό, τρως γκολ από την Κωλοπετινίτσα, "Τί άμυνα είναι αυτή?".
Παίζεις στο μισό γήπεδο με αμυντική τακτική και δε δέχεσαι φάση, "ΠΑΟΚ είσαι πρέπει να παίζεις επιθετικά".
Αμα θες να βρεις δικαιολογίες για να κράξεις, πάντα θα βρίσκεις μία.:):):)
Το πιο ασφαλές είναι να περιμένουμε το τελευταίο και σημαντικότερο μισό της χρονιάς.
Θα παίξεις με αστερα και γαυρο 5 φορές ακόμα. Έχουμε καιρό για κράξιμο και αποθέωση.
Πάντως για να είμαι ειλικρινής αν στοιχημάτιζα κάπου σχετικά με την εικόνα μας, θα πόνταρα στη βελτιωμένη εκδοχή. Αυτή την αίσθηση έχω
Θα παίξεις με αστερα και γαυρο 5 φορές ακόμα. Έχουμε καιρό για κράξιμο και αποθέωση.
Πάντως για να είμαι ειλικρινής αν στοιχημάτιζα κάπου σχετικά με την εικόνα μας, θα πόνταρα στη βελτιωμένη εκδοχή. Αυτή την αίσθηση έχω
Πιστευω ολοι να καταλαβατε.. ποσο πιο ευκολο ειναι να στησεις μια ομαδα με αμυντικους προσανατολισμους.. απο το μια ομαδα με κατοχη μπαλας ..
slidar και kataramene συμφωνώ απόλυτα ρε μάγκες.
+4
δε μπορεί να γράφετε πριν το ματς ότι αυτοί έχουν προπονηταρά και σήμερα να τον βγάζετε άχρηστο με πάμπολλα λάθη, εμμονές και αδιάβαστο.
+4
νικόλα να σου θυμίσω ότι πριν το ματς, και μετά τη συνέντευξη του γαυροπροπονητή διαβάζαμε ότι "αυτοί έχουν προπονητή, ενώ εμείς όχι", ότι "μας διαβάσαν και θα μας κερδίσουν άνετα" και άλλα τέτοια.nikolasf έγραψε:Για να μην σκοτώνεστε με αφορμή το τελευταίο ματσ... Αδιάφορος gay vs συνρηριτικού ΠΑΟΚ 0-0. Κανένας δεν ρίσκαρε και κανένας δεν προσπάθησε το κάτι παραπάνω, σαν να "φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη". Και οι δύο προπονητές πάμπολα λάθη και εμονές χωρίς να μπορρούν να διαβάσουν τα εκάστοτε πλεονεκτήματα της ομάδας τους ή τα αντίστοιχα μειονεκτήματα του αντιπάλου!
Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη!!!!!!!
δε μπορεί να γράφετε πριν το ματς ότι αυτοί έχουν προπονηταρά και σήμερα να τον βγάζετε άχρηστο με πάμπολλα λάθη, εμμονές και αδιάβαστο.
Σκέφτηκα να τιμήσω την ημέρα.Maximus έγραψε: Επειδή μπερδεύτηκα, κάνεις πλάκα ή μιλάς σοβαρά?
(Αν και ανασταλτικά ήμασταν όντως καλοί).
- Μπαρκαρούτσος
Σχήμα λόγου;;; Πλάκα με κάνετε εδώ μέσα;Rizla έγραψε:![]()
![]()
![]()
Σιγα ρε αδερφε...σχημα λογου ειναι το αναιμακτα!!!
Δεν θα τονε σφαξουμε κιολας!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολύ light είστε τελικά... Άδικα ετοίμαζα τα πυρωμένα μου βέλη...

Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ντου και όχι "μα" και "μου"!
Πονάει η καρδιά μου...stephanos έγραψε:Aριστοτεχνικό στήσιμο ομάδας από το Δώνη, εγκλώβισε όλα τα ατού (και τα υπερ-ατού) του αντιπάλου που είχε μια φλύαρη κατοχή μπάλας, χωρίς ουσία. Ουδείς πίστευε πριν το ματς ότι αυτό το υπέροχο 4-4-2 με δύο εξτρέμ θα ήταν τόσο αποτελεσματικό αμυντικά, αφήνοντας το γάβρο χωρίς γκολ.
Τετραετής ανανέωση χθες.
Δεν πειράζει, θα του κάνουμε μια ανανέωση ΤΩΡΑ πριν πάρει τον τίτλο και θα τον πουλήσουμε ακριβά τον Ιούνιο!giapas έγραψε:ναι καρχαρία αλλά θα κάνει πιο δύσκολο το έργο μας να το πείσουμε να μείνει