+++++Σουριναμέζος έγραψε:Μην είστε φοβικοί, μπροστά μας να κοιτάτε
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
- hasio_john
Με το συμπάθιο αλλά η επίθεση που κάνετε σε αυτούς που βλέπουν υπαρκτά σενάρια, είναι τουλάχιστον γελοία και μου βάζετε και σαν κερασάκι ηττοπάθειες και ψυχή πρωταθλητή και λοιπά φούμαρα! Ξεχάσατε τι μας έκανε η χάρτινη προχθές (άσχετα που μας βγήκε καλό
), νομίζετε πως αν χρειαστεί δεν θ' ανοίξει τα πόδια της μόνο και μόνο για να μας πετάξει εκτός 4δας? ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ έτσι για να μας πονέσει περισσότερο. Θα πρέπει να κοιτάξουμε τα ΔΙΚΑ μας ματς και να τα πάρουμε όλα μιας και όλοι οι υπόλοιποι θα κάνουν τρελές αλχημείες ...
Ας βλεπουμε ενα ενα τα ματς.Ας νικησουμε πρωτα το ντερμπι με την Λαμια στην Τουμπα και μετά βλέπουμε για το εκτός εδρας με τον γαβρο.
-
Daskalos_4
Αρκετα πιθανο το σεναριο σου.tolis14 έγραψε:Πολύ φοβάμαι ότι πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον 1 βαθμό στο γαύρο. Η χάρτινη θα το δώσει το παιχνίδι στο ρούλη αν χρειαστεί. Προφανώς και τη συμφέρει να μουν αυτοί στα play off αντί για εμάς
Απο την αλλη βεβαια παιζει και το εξης ενδεχομενο: Με διπλο στο χαρτινη-γαυρος, η χαρτινη κατα πασα πιθανοτητα θα αγωνιστεί απεναντι στη γειτονια βρισκομενη στο -5 απο τον γαυρο. Στο μεταξυ, μπορει να εχει χασει και αλλους βαθμούς, καθοτι το προγραμμα της ειναι αρκετα δυσκολο. Οπως και να χει, σε αυτο το σεναριο, με ηττα στο σκουλικιδης θα μπει στα πλει οφ στο -8, αρα αντίο πρωταθλημα. Σε αυτην την περιπτωση, το να θυσιασει τις πιθανότητες της για πρωταθλημα στον βωμο του να μας πεταξει εκτος πλει οφ, δεν πρόκειται να συμβει με την καμια.
Για να δουμε, πολυ ρευστά τα πραγματα.
Miles ετσι είναι. Η διαφορά όμως είναι το πως θα κοιτάξουμε το 4Χ4.Miles έγραψε:Είτε κοιτάμε μπροστά (το σωστό), είτε κοιτάμε πίσω, θέλουμε να κάνουμε το 4 στα 4. Το μόνο σίγουρο.
Αν βγούμε στο Καραϊσκάκης όπως βγήκαμε πέρυσι στα πλέι οφ, από την αρχή φουλ μπροστά για να κερδίσεις, ούτε που θα καταλάβουμε για πότε θα είμαστε με 2 γκολ διαφορά πίσω. Βούτυρο στο ψωμί του Μεντιλιμπαρ.
Το πιο ώριμο ματς φέτος το κάναμε στο Χαριλάου. Κι εκεί θέλαμε τη νίκη αλλά είχαμε επίγνωση τι θα σήμαινε πιθανή ήττα.
Υγ. Πραγματικά είναι κρίμα αυτός ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται κάτω από αυτόν τον βαζελο.
Μια ίωση του Μιχα μας στοίχισε την νίκη σε εκείνον τον αγώνα.
Υγ2. Προφανώς στον ημιτελικό προτιμάμε να περάσει ο οσφπ. Καμί εμπιστοσύνη στους κίτρινου. Όπως διακωμωδησαν μια ψηφοφορία έτσι μπορούν να διακωμωδησουν και έναν τελικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Κυρ 09 Φεβ 2025, 22:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ή αλήθεια είναι ότι με Αρη στα πλέι οφ θα έχει + 6 πόντους.chri5ti9 έγραψε:Όσοι νομίζετε ότι η Κούλα που είναι στο -2 θα δώσει το ματς στον ρουλη τελευταία αγωνιστική, μάλλον καταστροφολόγοι είστε παρά «μαθηματικοί»
Αν κερδίσει τον Αρη και πάρει τους τρεις από εκεί, κανείς δεν της εγγυάται ότι θα πάρει πάνω από 3 βαθμούς από εμάς.
οι +6 βαθμοι του σκωληκα στα πο θα εχουν νοημα μονο αν το χαρτι μπει στα πο με εως -3 βαρια -4 απο οσφπουστ, επομενως σε ισοβαθμια ή -1 με οσφπουστ πριν την τελευταια αγωνιστικη
αν ειναι πχ -2 πριν την τελευταια αγωνιστικη και κατσει να χασει θα μπει με -5 στα πο, οποτε οι 6 βαθμοι του ερπετου ειναι μια η αλλη
επιπλεον ο οσφπουστ μπορει να κερδισει 2 φορες τον χαρη αλλα δεν ειναι καθολου βεβαιο αυτο με τον ΠΑΟΚ
αν ειναι πχ -2 πριν την τελευταια αγωνιστικη και κατσει να χασει θα μπει με -5 στα πο, οποτε οι 6 βαθμοι του ερπετου ειναι μια η αλλη
επιπλεον ο οσφπουστ μπορει να κερδισει 2 φορες τον χαρη αλλα δεν ειναι καθολου βεβαιο αυτο με τον ΠΑΟΚ
-
black death
Εγω δεν εχω καταλαβει, αντι να χαρουμε που εχασε βαθμους διεκδικητής, αγχωθηκαμε μη μας περάσει ο ρουλης;
Μαλλον δεν εχω επαφη με το μικροκοσμο της Θεσσαλονίκης, δεν ξερω.
-
PAOKKOMOTINI4
Κανένα άγχος για τον σκωληξ την επόμενη αγωνιστική θα χάσει βαθμούς στην Λιβαδειά
Λογικά σκεπτόμενοι και εξετάζοντας όλα τα σενάρια, πρέπει να βλέπουμε προς τα πάνω αλλά και να μην αγνοούμε το τί έρχεται και από πίσω μας.
1. Ο σκώληξ έχει πάρει ηθικό και έχει και ρέντα.PAOKKOMOTINI4 έγραψε:Κανένα άγχος για τον σκωληξ την επόμενη αγωνιστική θα χάσει βαθμούς στην Λιβαδειά
2. Ο Αλαφούζος μπορεί να δώσει εντολή στον Κομπότη να μπει χαλαρός την Κυριακή για να αυξηθούν οι πιθανότητες το να μείνει εκτός τετράδας ο ΠΑΟΚ και
3. Ο προπονητής του Λεβαδειακού Ν. Παπαδόπουλος είναι πρώην παίκτης του άρη (ακραίο το σενάριο, αλλά...)
Στα θετικά πάντως ότι ο Ραζβαν γυρίζει στον πάγκο μας, και η ομάδα έχει ενισχυθεί πολύ ουσιαστικά με Μειτε και Πέλκα που δεν χρειάστηκαν προσαρμογή και με Βιετεσκα που παίζει σαν να είναι εδώ χρόνια. Τον Πενια δεν τον μετράω ιδιαίτερα. Θα γυρίςουν και ο Ζιφκο με τον Τσάλοφ και επιτέλους το ρόστερ μας θα έχει το σωστό βάθος για 2 παιχνίδια την εβδομάδα (με εξαίρεση το βάθος στην θέση του Μπαμπα).
-
nikos ioannidis
Απόρροια των εγκλημάτων του καλοκαιριούblack death έγραψε:Εγω δεν εχω καταλαβει, αντι να χαρουμε που εχασε βαθμους διεκδικητής, αγχωθηκαμε μη μας περάσει ο ρουλης;
Η είσαι πολύ αθώος για να δεις το παιχνίδι που παίζεται.black death έγραψε:Εγω δεν εχω καταλαβει, αντι να χαρουμε που εχασε βαθμους διεκδικητής, αγχωθηκαμε μη μας περάσει ο ρουλης;
Εγώ πάντως τον διεκδικητή που λες δεν τον είδα να ματώνει παρόλο που ήξερε ότι ο πρωτοπόρος είχε γκελαρει
υποθεσεις εργασιας ειναι μην τρελαινεστε οσοι ειστε περισσοτερο ΠΑΟΚ απο μας