Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Parolos »

pisakaipoupoula έγραψε:Ο Κρασσό είναι 25 χρονών έχει ποιότητα αξία στο τραμσφερμαρκτ 6 εκατομμύρια έχει χρόνια μπροστά του έχει φιλοδοξίες και τον πήρανε ελεύθερο με 800 συμβόλαιο, εδώ παλεύουμε να δώσουμε στον Γκαμπιαντίνι στα 32 το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του πάνω απ το διπλάσιο απ ότι ζητούσε ο Κρασσό με μηδέν μεταπωλητική αξία κτλ κτλ....καταλαβαίνεις τη διαφορά και πόσο εγκληματικά λάθος κινούμαστε?

Αν παλεύαμε να πάρουμε τον Κρασσό και προτιμούσε τον Αστέρα είναι οκ θα ήμουν ευχαριστημένος γιατί θα είμασταν στην σωστή κατεύθυνση μια σύγχρονης ευρωπαϊκής ομάδας με φιλοδοξίες, αντίθετα το πεδίο τιμών παικτών που ψάχνουμε επιεικώς τρομακτικό

Ο δε Μισιτζάν μην κοιτάτε τι έκανε σε ολλανδικές άμυνες, δείτε τι έκανε σε κανονικές άμυνες στην Γερμανία όπου πάτωσε , κυριολεκτικά πάτωσε..αυτά
Μισό λεπτό, κι εγώ θα προτιμούσα να πάρουμε π.χ. Κράσσο, αν και δε με πείθει ότι είναι τοπ, με 800, κι έμενε και άλλο ένα μύριο + να πάρεις έναν ακόμη , και να μην ανανεώσεις τον Μπραντον.

Όμως θέλουν πλέον μεγάλους και με εμπειρία, και σίγουρες λύσεις.

Μακάρι να έφερναν για μένα 2 Σβιντερφσκι.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Για εξτρεμ είμαστε οκ με Μίτσιγκαν, αλλά για φορ θα χτυπήσουμε σίγουρα Καίμπρητζ
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

nunies4 έγραψε:Ποια απο τα εξτρεμ μας θα πατωναν στην Γερμανια και ποια θα εκαναν παπαδες σε νουμερα στην Ολλανδια; Αληθεια ρωταω.
Η ποιοτητα των τελικων που βλεπαμε περυσι δηλαδη απο την πλειοψηφια των μεσοεπιθετικων μας θελετε να μου πειτε οτι εχει να κανει με το πρωταθλημα...
Οκ....
Κ εγώ αλήθεια σου απαντάω...Λοιπόν ο Λάμπρου στην Ολλανδία έκανε παπάδες, είσαι οκ? Καλύφθηκες? Θες να αναλύσουμε κάτι άλλο περί αυτού?

Ο Μισιτζάν ξεχώρισε στη Λουντογκόρετς κυρίως λόγω έκρηξης την οποία ΔΕΝ την έχει πια, από ποιότητα κόντρα σε κανονικές άμυνες πίστεψε με λίγα πράγματα.

@JohnDag συμφωνώ απόλυτα φίλε μου ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Το απόσπασμα της συνέντευξης του Ραζβάν για τις μεταγραφές
Δεν ασχολήθηκα ποτέ με μεταγραφές, λαμβανω τις προτάσεις για παίκτες και μετά απαντάω απλά αν μου κάνει ή πως τον φαντάζομαι στην ομάδα μου
Καταρχήν σε αυτές τις ιστορίες γίνονται πάντα πολλές κουβέντες και δεν θέλω να κατηγορηθώ για κάτι. Από την άλλη, υπάρχουν οι άνθρωποι που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους και αν κάποιος πληρώνεται για να φροντίσει αυτή την κατάσταση πρέπει να το φροντίσει έτσι.

Πολύ λίγες φορές ρωτάω εγώ παίκτες, αλλά όταν το κάνω, ρωτάω γιατί ξέρω ότι δεν μπορούσαμε να φέρουμε αυτό που θα έπρεπε και επίσης είμαι πολύ σίγουρος ότι αυτός ο παίκτης θα μπορούσε να μας βοηθήσει.

Όμως λίγες φόρες έχω μπει σε αυτή την διαδικασία.

Με ρωτάς επίσης, γιατί δεν πήρα επιθετικό; Ωραία, πάμε και σε αυτό.

Είχαμε αυτή τη σκληρή ατυχία με τον Ολιβέιρα που κατά τη γνώμη μου ταίριαζε τέλεια με το στυλ παιχνιδιού μας και πραγματικά θα είχε κάνει πολλά αν ήταν δυνατός, χωρίς τραυματισμούς.

Πριν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ο Τσόλακ ήθελε να πάει οπωσδήποτε στους Ρέιντζερς και ακριβώς την επόμενη μέρα που έφυγε ο Τσόλακ, ο Νέλσον τραυματίστηκε και βγήκε ξανά εκτός για μεγάλο διάστημα.

Έτσι μέσα στη νύχτα έπρεπε να πάρουμε έναν επιθετικό και έγιναν συζητήσεις με πολλούς, πίστεψέ με, αλλά εκείνη τη στιγμή ο μόνος που μπορούσε να έρθει αμέσως ήταν ο Μπράντον
Ναι, μπορείτε να πείτε γιατί μείνατε σε αυτόν μόνο; Υπάρχουν πολλά ερωτήματα.

Αλλά στο ποδόσφαιρο μερικές φορές πρέπει να παίρνεις αποφάσεις από τη μια μέρα στην άλλη, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πτυχές, επίσης την οικονομική πτυχή, επίσης την πιθανότητα πως πιστεύεις ότι είναι εύκολο να έρθουν παίκτες. Δεν είναι τόσο εύκολο.

Θα σου πω κάτι άλλο. Βρισκόμαστε πλέον τρεις εβδομάδες μετά το τέλος της σεζόν.

Προσωπικά παρακολούθησα ως τώρα πάνω-κάτω 50 παίκτες που μου έδειξαν.

Για αρκετούς είπα ναι, ναι, ναι, ναι, ναι. Αλλά τελικά δεν είναι εδώ ή δεν έρχονται.

Προσπαθούν απλώς να αναβάλουν, να κερδίσουν χρόνο γιατί ελπίζουν γενικά κάτι άλλο.

Άλλοι λένε όχι από την αρχή με άλλους δεν υπάρχει εύκολη κατάσταση. Ετσι συμβαίνει στις περισσότερες ομάδες...

Τώρα θέλω έξι-επτά μεταγραφές και όσο πιο γρήγορα πάρουμε παίκτες, τόσο καλύτερα θα είναι
Ξέρω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε μέχρι το τέλος της περιόδου της μεταγραφικής περιόδου, αλλά θέλουμε τέσσερις-πέντε τώρα, τώρα όσο πιο γρήγορα γίνεται για να είμαστε έτοιμοι για το ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές για να σε προλάβω.

Η σεζόν τελείωσε και όλοι μπορούν να καταλάβουν και τι έχουμε και τι πρέπει να κάνουμε.

Θέλουμε να προχωρήσουμε για να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να βελτιωθούμε και τη βελτίωση στην δίνει η ποιότητα.

Να έχουμε καλύτερες δυνατότητες στο γήπεδο, να είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί από πέρυσι και να φέρουμε κάποιες προσωπικότητες για να ξεπεράσουμε αυτές τις ιστορίες που συζητήσαμε προηγουμένως για πίεση, για παιχνίδια που χάσαμε σαν μωρά.

Αυτό που μας έλειψε αυτή τη σεζόν, δεν είχαμε μέσα στην ομάδα ήταν μια δυνατή προσωπικότητα.

Είμαστε στις ομάδες που παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, έχουμε ποιοτικούς παίκτες, αλλά δεν έχουμε μια ισχυρή προσωπικότητα για να πάμε κόντρα στις δύσκολες στιγμές, για να αντέξουμε τις ειδικές καταστάσεις
Μπορώ να σου πως δέκα παίκτες από την ομάδα μας που παίζουν μερικές φορές φανταστικά, αλλά σε μια στιγμή υπό πίεση χάνουν την αυτοπεποίθησή τους.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και προσωπικότητες που θα κρατήσουν την ομάδα όταν το πράγμα ζορίζει.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Η είδηση είναι ότι έχουμε φάει 50 χυλόπιτες και δεν μας έχει κάτσει τίποτα.
Ή που είμαστε τόσο ασχημοι, ή που δεν έχουμε φράγκο για να τις κυκλοφορήσουμε.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Νταξει κάπου στη μέση

Ρε παιδί μου βλεπομαστε γενικά, αλλά δεν είμαστε και μοντέλα
Έχουμε να κεράσουμε ένα σουβλάκι, αλλά όχι και μισελεν εστιατόριο

Το θέμα είναι πως κοιτάμε πάνω από τα μέτρα μας, εκεί που θέλουν τα μοντέλα και τα μισελεν.

Αν φάνε χυλοπίτες, θα έρθουν σε εμάς
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Λογικά πάμε σαν τους γύπες με παντόφλα και φόρμες, και ακόμα κι αν δείξειs τα λεφτά, ποιος να σε πιστέψει? Μπορεί και όχι.

Σε αυτή τη συγκυρία πάντως δεν είμαστε και ότι πιο ελκυστικό κυκλοφορεί εκεί έξω
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

astral έγραψε:Το απόσπασμα της συνέντευξης του Ραζβάν για τις μεταγραφές
Δεν ασχολήθηκα ποτέ με μεταγραφές, λαμβανω τις προτάσεις για παίκτες και μετά απαντάω απλά αν μου κάνει ή πως τον φαντάζομαι στην ομάδα μου
Καταρχήν σε αυτές τις ιστορίες γίνονται πάντα πολλές κουβέντες και δεν θέλω να κατηγορηθώ για κάτι. Από την άλλη, υπάρχουν οι άνθρωποι που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους και αν κάποιος πληρώνεται για να φροντίσει αυτή την κατάσταση πρέπει να το φροντίσει έτσι.

Πολύ λίγες φορές ρωτάω εγώ παίκτες, αλλά όταν το κάνω, ρωτάω γιατί ξέρω ότι δεν μπορούσαμε να φέρουμε αυτό που θα έπρεπε και επίσης είμαι πολύ σίγουρος ότι αυτός ο παίκτης θα μπορούσε να μας βοηθήσει.

Όμως λίγες φόρες έχω μπει σε αυτή την διαδικασία.

Με ρωτάς επίσης, γιατί δεν πήρα επιθετικό; Ωραία, πάμε και σε αυτό.

Είχαμε αυτή τη σκληρή ατυχία με τον Ολιβέιρα που κατά τη γνώμη μου ταίριαζε τέλεια με το στυλ παιχνιδιού μας και πραγματικά θα είχε κάνει πολλά αν ήταν δυνατός, χωρίς τραυματισμούς.

Πριν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ο Τσόλακ ήθελε να πάει οπωσδήποτε στους Ρέιντζερς και ακριβώς την επόμενη μέρα που έφυγε ο Τσόλακ, ο Νέλσον τραυματίστηκε και βγήκε ξανά εκτός για μεγάλο διάστημα.

Έτσι μέσα στη νύχτα έπρεπε να πάρουμε έναν επιθετικό και έγιναν συζητήσεις με πολλούς, πίστεψέ με, αλλά εκείνη τη στιγμή ο μόνος που μπορούσε να έρθει αμέσως ήταν ο Μπράντον

Αλλά στο ποδόσφαιρο μερικές φορές πρέπει να παίρνεις αποφάσεις από τη μια μέρα στην άλλη, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πτυχές, επίσης την οικονομική πτυχή, επίσης την πιθανότητα πως πιστεύεις ότι είναι εύκολο να έρθουν παίκτες. Δεν είναι τόσο εύκολο.

Θα σου πω κάτι άλλο. Βρισκόμαστε πλέον τρεις εβδομάδες μετά το τέλος της σεζόν.

Προσωπικά παρακολούθησα ως τώρα πάνω-κάτω 50 παίκτες που μου έδειξαν.

Για αρκετούς είπα ναι, ναι, ναι, ναι, ναι. Αλλά τελικά δεν είναι εδώ ή δεν έρχονται.

Προσπαθούν απλώς να αναβάλουν, να κερδίσουν χρόνο γιατί ελπίζουν γενικά κάτι άλλο.

Άλλοι λένε όχι από την αρχή με άλλους δεν υπάρχει εύκολη κατάσταση. Ετσι συμβαίνει στις περισσότερες ομάδες...

Τώρα θέλω έξι-επτά μεταγραφές και όσο πιο γρήγορα πάρουμε παίκτες, τόσο καλύτερα θα είναι
Ξέρω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε μέχρι το τέλος της περιόδου της μεταγραφικής περιόδου, αλλά θέλουμε τέσσερις-πέντε τώρα, τώρα όσο πιο γρήγορα γίνεται για να είμαστε έτοιμοι για το ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές για να σε προλάβω.

Η σεζόν τελείωσε και όλοι μπορούν να καταλάβουν και τι έχουμε και τι πρέπει να κάνουμε.

Θέλουμε να προχωρήσουμε για να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να βελτιωθούμε και τη βελτίωση στην δίνει η ποιότητα.

Να έχουμε καλύτερες δυνατότητες στο γήπεδο, να είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί από πέρυσι και να φέρουμε κάποιες προσωπικότητες για να ξεπεράσουμε αυτές τις ιστορίες που συζητήσαμε προηγουμένως για πίεση, για παιχνίδια που χάσαμε σαν μωρά.

Αυτό που μας έλειψε αυτή τη σεζόν, δεν είχαμε μέσα στην ομάδα ήταν μια δυνατή προσωπικότητα.

Είμαστε στις ομάδες που παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, έχουμε ποιοτικούς παίκτες, αλλά δεν έχουμε μια ισχυρή προσωπικότητα για να πάμε κόντρα στις δύσκολες στιγμές, για να αντέξουμε τις ειδικές καταστάσεις
Μπορώ να σου πως δέκα παίκτες από την ομάδα μας που παίζουν μερικές φορές φανταστικά, αλλά σε μια στιγμή υπό πίεση χάνουν την αυτοπεποίθησή τους.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και προσωπικότητες που θα κρατήσουν την ομάδα όταν το πράγμα ζορίζει.
Είναι που δεν μιλάει και δεν τα λέει ανοιχτά.
Είναι που φταίει αυτός για όλα, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται ΑΔΡΆ για να κάνουν ΑΚΡΙΒΏΣ αυτό που δεν κάνουν. Να βρίσκουν παίκτες και να πετυχαίνουν συμφωνίες.

Πόσο πιο ξεκάθαρα μπορεί να μιλήσει; Τι παραπάνω να πει; Δεν λέει ξεκάθαρα πως πρέπει 4-5 παίκτες ενδεκάδας να είναι εδώ το συντομότερο δυνατόν;
Αν αυτοί δεν έρχονται, ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ; Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
kaput00

Δημοσίευση από kaput00 »

Αυτές οι δύο παράγραφοι τα λένε πραγματικά όλα και για το τι γίνεται στον σύλλογο και για τα λεφτά που δίνονται. Δεν χρείαζεται τίποτα άλλο να ακούσουμε.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

gika έγραψε:Η είδηση είναι ότι έχουμε φάει 50 χυλόπιτες και δεν μας έχει κάτσει τίποτα.
Ή που είμαστε τόσο ασχημοι, ή που δεν έχουμε φράγκο για να τις κυκλοφορήσουμε.
Βέβαια μετράει και που θα τις κυκλοφορήσεις.
Άλλο brunch με θέα τον Ατλαντικό στην Καραϊβική σε ένα ξενοδοχείο high class (πχ. Serie A)
και άλλο φραπέ στο μπαλκόνι σε ένα hostel στα Πατήσια (Super League).

Οπότε ή θα πληρώσεις παραπάνω (ταξιδάκια σε Σαντορίνη, Μύκονο, εξωτερικά κτλ) ή θα βρεις κάτι που να αξίζει και να γουστάρει την φάση Πατήσια.

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ναι ο προπονητης. Δεν βλεπεις που παει η κουβεντα τον τελευταιο καιρο;
Οτι για τις μη μεταγραφες φταιει αυτος με το κωλυμα του με την Ιταλικη αγορα και επισης ακουγεται και το αλλο το ωραιο...οτι και να τους του επαιρναν θα τους εβαζε αμεσα;
Ολοι οι υπολοιποι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειναι αυτοι που τρεχουν τις μεταγραφες στο απυροβλητο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καταλαβα καλά ότι δεν τρελαινομασταν για τον Μπραντον αλλά τον πήραμε γιατί μόνο εκείνος ήταν άμεσα διαθεσιμος;
Ε φέτος δηλαδή πάλι ανανέωσε γιατί δεν υπήρχε αλλος;
Έτσι περιμένουμε να φτιάξουμε ομαδα;
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Νομίζω πως ο Ολλανδός winger είναι καλή προσθήκη, τέτοιο παίκτη στα άκρα δεν έχουμε κυρίως απέναντι σε φορτηγά στην αντίπαλη άμυνα.
Για σέντερ φορ αλλά και για μέσο στον άξονα και εγώ θέλω δύο μαυρούκους (επίσης χαϊδευτικά) που είναι σαφώς πιο γυμνασμένοι, ανθεκτικοί και αθλητικοί από τους περισσοτέρους λευκούς. Μπορούμε στην Β΄ Γαλλίας να βρούμε φιλέτα ξιφία με καλή τιμή και προοπτική και όχι σαρδέλες. Μου κάνει κλικ ο Κράσσο και απορώ γιατί δεν προχωράμε και επιμένουμε στον Ιταλό που κοντεύει να γίνει σήριαλ τύπου Τζιοβίνκο.
Για Μπάμπα δεν είμαι πολύ θετικός. Μετά τον τελικό του 2021 τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους, δείχνει να έχει καθοδική πορεία. Η τελευταία του εμφάνιση στην Ρέντινγκ χρονολογείται μέσα Φεβρουαρίου του '23, στις βαθμολογίες του με το αγγλικό σύστημα και με άριστα το 90 έπαιρνε 50 και κάτω, άρα μέτρια προς κακή. Μία ασίστ σε 47 αγώνες, κακή επιθετική συνεισφορά, όλα αυτά από όσα έμαθα και με κάθε επιφύλαξη. Καλύτερος αμυντικά από τον Ράφα είναι, δεν νομίζω πως είναι πιο γρήγορος και σαφώς κατώτερος επιθετικά, δεν το λες και αναβάθμιση στην θέση του αριστερού μπακ.
Λένε πως σήμερα τελειώνει θετικά του Μισιτζιάν και ο Μίνος είπε πως μέχρι την Δευτέρα θα έχουμε άλλες τρεις επιπλέον προσθήκες. Να ελπίζουμε να βγει αληθινός για μία έστω φορά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Γιατί στα (περιορισμένα) λεφτά που δίνουμε δεν πιστεύουμε ότι θα βρούμε καλύτερο.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

joshua έγραψε:Καταλαβα καλά ότι δεν τρελαινομασταν για τον Μπραντον αλλά τον πήραμε γιατί μόνο εκείνος ήταν άμεσα διαθεσιμος;
Ε φέτος δηλαδή πάλι ανανέωσε γιατί δεν υπήρχε αλλος;
Έτσι περιμένουμε να φτιάξουμε ομαδα;
Αναφέρει και αυτό σε άλλο σημείο. Γενικά διαβάστε το όλο. Αξίζει τον κόπο.
Και επειδή με ρώτησες αν το φρεσκάρισμα είχε αποφασιστεί καλοκαίρι ή αν ήρθε αναγκαστικά, στο ξαναλέω, αυτή ήταν η απόφαση: να φρεσκάρουμε την ομάδα.

Έχουμε νέους με ταλέντο, όπως ο Τζήμας. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να του ανοίξουμε την πόρτα και να αρχίσει να παίζει.

Αν έχεις δύο επιθετικούς που είναι κορυφαίοι, μετά η κορυφή για αυτόν γίνεται πιο δύσκολη.

Μην πιστεύεις ότι ένας παίκτης, ένα παιδί 17 ετών θα μπει για να αλλάξει όλες τις καταστάσεις.

Όχι, αυτή τη στιγμή ο Τζήμας χρειάζεται τον ΠΑΟΚ.

Ίσως σε δυο χρόνια, αν δουλέψει και φτάσει πιο ψηλά, να τον χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, τώρα όμως αυτός χρειάζεται την ομάδα
Πρέπει απλώς να μάθει, να μάθει, να μάθει, να αποκτήσει εμπειρία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Πέμ 22 Ιουν 2023, 11:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”