Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Περίμενε και θα δεις ότι αν έχουμε κάποια αγωνιστική αποτυχία στο τέλος, θα την ρίξουν στον μεϊτέ.
Εκτός κ αν βγάζει μάτια η απόδοση του ακόμα και στις ήττες...τότε λίγο δύσκολα να εκτεθούν
Εκτός κ αν βγάζει μάτια η απόδοση του ακόμα και στις ήττες...τότε λίγο δύσκολα να εκτεθούν
Εγω ας πουμε renegade, οχι μονο δεν ακουσα οτι εκλεισε ο Πελκας, αλλα οτι αυτη την στιγμη, δεν τον θελει ο Λουτσεσκου γιατι πιθανως δεν τον χρειαζεται κ εχει αλλο πλανο στο μυαλο του
Με τις φημες δεν βγαινει ακρη
Καλες ειναι για να σχολιαζουμε, αλλα καποιες πρεπει να φιλτραρονται λιγο
Ιδιως οταν υπαρχουν πραγματικες δηλωσεις των ιδιων των παικτων
Για τον Μειτε ειδα πολλες φορες να γινεται η ιδια ερωτηση ξανα κ ξανα, αν ο ιδιος θελει να μεινει, ενω ο ιδιος δηλωσε 2 φορες οτι θελει να μεινει
Με τις φημες δεν βγαινει ακρη
Καλες ειναι για να σχολιαζουμε, αλλα καποιες πρεπει να φιλτραρονται λιγο
Ιδιως οταν υπαρχουν πραγματικες δηλωσεις των ιδιων των παικτων
Για τον Μειτε ειδα πολλες φορες να γινεται η ιδια ερωτηση ξανα κ ξανα, αν ο ιδιος θελει να μεινει, ενω ο ιδιος δηλωσε 2 φορες οτι θελει να μεινει
Σημερα ο Τσακαλεας ειπε για φημη πως ο μανατζερ του Μειτε τον προτεινε σε ομαδες της Αθηνας. Βγαλε ακρη
Ας υποθέσουμε ότι ο γαύρος ή η κούλα ή ο βάζελος έχουν κάποιον δανεικό με ρήτρα που βγάζει μάτια ( καλή ώρα όπως πέρσι ο Πινέδα στην χάρτινη). Θα τολμούσα με ποτέ να σκεφτούμε ότι θα μπούμε σφήνα και θα πάρουμε τον παίκτη.... ή τουλάχιστον να τους αναγκάσουμε να πληρώσουν περισσότερα στον παίκτη για να τον πείσουν?
-
DikefalosG4
Ο Πέλκας είναι σημαντικό upgrade γιατί πολύ απλά το χειμώνα κάναμε το θαύμα μας να μην έχουμε κανένα αριστερά πίσω από τον Τάισον. Επίσης μια χαρά χωράει με Ντέλια και Μουργκ αφού και οι τρεις (λιγότερο ο Μουργκ) μπορούν να εναλλάσσονται αριστερά σε αντικατάσταση του Τάισον.makispaspartou έγραψε:Ο Πελκας έχει κλείσει .. μέχρι να ανακοινωθεί ας μείνουμε σε αυτό.
Ο Μισιτς θα είναι ο αντί Σβαμπ μιας και ο τίμιος Αυστριακός θέλει να επιστρέψει στο σπίτι του.
Ο Μειτε είτε έτσι είτε αλλιώς μένει και μαζί με Οζντοεβ και Μισιτς κάνουν μια τριάδα αξιοπιστη στα χάφ .. Αναζητείται ο ταχυδυναμικος.
Μπράντον χαιρετάει για Ισπανία .
Εκονγκ και Σαματτα περιμένουν προτάσεις.
Κουλιερακης δεν μένει , Κοταρσκι ίσως πουληθεί. Ο Ντελιας είναι μεγάλη επιθυμία του Σαββιδη να μείνει και θα κάνει τα πάντα.
Φαμπιανο και Μιριτελο είναι συμφωνημένοι και αν θέλει ο ΠΑΟΚ τους παίρνει. Επικοινωνία έγινε και με πλευρά Γιαννουλη αλλά αυτός είναι δύσκολη περίπτωση. Επιθετικός πρώτης γραμμής αναζητείται..
Αυτά από τα υπόγεια των γραφείων..
Ο Μίσιτς είναι σημαντικο upgrade από τον τίμιο Σβαμπ, αλλά άποψη μου είναι ότι χωράνε και οι δύο (εφόσον ο εξαιρετικός χαρακτήρας Σβαμπ θέλει να μείνει) γιατί και του χρόνου λογικά τα παιχνίδια θα είναι απίστευτα πολλά και γιατί πολύ απλά ο Μίσιτς μπορεί να καλύψει και τα λεπτά του Τσιγγάρα (εδώ κολλάει πόσο βοηθάει να έρθει ο γηγενής Πέλκας).
Πάαααρα πολύ σημαντικό να πετύχουμε στον ταχυδυναμικό χαφ. Πραγματικά πιστεύω ότι ΑΝ δυστυχώς δεν πάρουμε το πρωτάθλημα σε μεγάλο βαθμό θα οφείλεται (μαζί με την έλλειψη φοράκλας) στην αποτυχία επιλογής του Μάρκος Αντόνιο (που σαν άμπαλος τον πίστευα και εγώ). Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι σε αυτόν τον παίκτη ξοδεύουμε 1.2εκ από το μπάτζετ, με συνέπεια τα χαφ μας να έχουν ξεζουμιστεί και να προσευχόμαστε να αντέξουν την Κυριακή οι Μειτέ και Σβαμπ.
Θέλουμε φοράκλα των 2εκ., enough said. Ελπίζω ο Λούτσε να πείσει τον Μπράντον να μείνει, αλλά αν θέλει ο τίμιος Ισπανός να εξαργυρώσει τους φετινούς αριθμούς του με ένα καλό συμβόλαιο στην πατρίδα του, δεν θα τα βάψω μαύρα. Ας τα παστελώσει την Κυριακή και θα τον θυμόμαστε με χρυσά γράμματα.
Ο Κουλιεράκης θα φύγει και η ΠΑΕ μπορεί και πρέπει να κάνει ρεκόρ μεταγραφής της ιστορίας της. Φοβάμαι ότι θα πουληθεί και ο Κοτάρσκι (όχι γιατί το θέλουμε, αλλά γιατί θα πιέσει ο Κροάτης). Για τον Ντέλια δεν το συζητώ, πέραν της αγωνιστικής αξίας, η εμπορική αξία που δίνει στην ΠΑΕ είναι ανυπολόγιστη.
Για τον Εκόνγκ μετά από αυτά που μας έκανε με τον τραυματισμό, το ελάχιστο που μπορεί να μας κάνει είναι να φέρει μία πρόταση από την Αραβία με κάνα 2εκ. Για τον Σαμάτα όλα είναι στο χέρι του (κάρφωσέ το βρε αγόρι μου στην οπαπ) και όταν το σηκώσουμε θα είμαστε τόσο μεθυσμένοι από χαρά που θα τον κρατήσουμε, αν δεν έχουμε τίτλο, μάλλον θα χρειαστεί να καλύψουμε και μέρος του συμβολαίου της επόμενης χρονιάς για να μας αδειάσει θέση στο ρόστερ και στο μπάτζετ.
Γενικά, όσο και αν ετοιμάζεται η ομάδα για του χρόνου (και πολύ καλά κάνει), καθοριστικό ρόλο στο μπάτζετ, αλλά και στη διάθεση των παικτών μας θα παίξει το αν θα πάρουμε το Πρωτάθλημα και ως που θα φτάσουμε Ευρώπη.
Για αυτό : κάρφωσέ το βρε αγόρι μου Σαμάτα να μας τρελάνεις όλους.
Με Μισιτς, Μειτε, Σβαμπ, Οζντοεφ και μια χαφαρα ακομα εχεις τρελη αναβαθμιση. Δυσκολα να γινουν ολα αυτα
Αριστερά παντως δεν έχουμε παικτη που να παρει τη γραμμη και να δωσει το βαθος/πλατος επιθεσης.
Ο Ταισον θα συγκλίνει, ακομα και απο τα μπακ ο Μπαμπα 9/10 θα παει για μπουκα.
Αν χρειαστει ο παικτης που θα δωσει διαφορετικα στοιχεια, ο Πελκας ειναι μια απο τα ιδια γιατι θα συγκλίνει μεσα.
Δεξια αυτο μπορουν να το κανουν Δεσποτοφ, Γιονι, Σαστρε, απο την αλλη ο Αντριγια δεν μπορει γιατι συγκλινει με αναποδο ποδι.
Αντριγια αριστερα ισως, αλλα ειναι -40% σε αποδοση.
Ραφα δεν βαζω γιατι ελπιζω σε αναβαθμιση.
Τωρα με την 4αδα Μειτε, Οζντοεφ, Σβαμπ, Μισιτς, δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει μπατζετ ουτε αγωνιστικος χώρος για ταχυδυναμικο του 1εκ+ εκτος αν παιζουμε στην πρεμιερ λιγκ του χρονου.
Εγω προσωπικα θελω ενα χαφ με ταχυτητα και χιλιομετρα στην 11αδα πλάι σε εναν βαρυ χαφ. Κατι στο του σωματοτυπο Φελιπε Σοαρες που δεν μας βγηκε ή εστω Αγκουστο με μυαλο χωρις νευρα.
Ο Ταισον θα συγκλίνει, ακομα και απο τα μπακ ο Μπαμπα 9/10 θα παει για μπουκα.
Αν χρειαστει ο παικτης που θα δωσει διαφορετικα στοιχεια, ο Πελκας ειναι μια απο τα ιδια γιατι θα συγκλίνει μεσα.
Δεξια αυτο μπορουν να το κανουν Δεσποτοφ, Γιονι, Σαστρε, απο την αλλη ο Αντριγια δεν μπορει γιατι συγκλινει με αναποδο ποδι.
Αντριγια αριστερα ισως, αλλα ειναι -40% σε αποδοση.
Ραφα δεν βαζω γιατι ελπιζω σε αναβαθμιση.
Τωρα με την 4αδα Μειτε, Οζντοεφ, Σβαμπ, Μισιτς, δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει μπατζετ ουτε αγωνιστικος χώρος για ταχυδυναμικο του 1εκ+ εκτος αν παιζουμε στην πρεμιερ λιγκ του χρονου.
Εγω προσωπικα θελω ενα χαφ με ταχυτητα και χιλιομετρα στην 11αδα πλάι σε εναν βαρυ χαφ. Κατι στο του σωματοτυπο Φελιπε Σοαρες που δεν μας βγηκε ή εστω Αγκουστο με μυαλο χωρις νευρα.
Νωρις ξεκινησε φετος η Πελκιαδα....
Επομενο κεφαλαιο στο βιβλιο αναμνησεις η Τσιμιροτιαδα και ενοειτε οτι θα κλεισουμε με Πριγιοβιτσιαδα εκει κατα τις 25/8 που ακομα δεν θα εχουμε κλεισει φορ
Επομενο κεφαλαιο στο βιβλιο αναμνησεις η Τσιμιροτιαδα και ενοειτε οτι θα κλεισουμε με Πριγιοβιτσιαδα εκει κατα τις 25/8 που ακομα δεν θα εχουμε κλεισει φορ
Ο Μίσιτς, πολύ καλός μέσος, δεν δένει με τον Μεϊτέ, εφόσον βέβαια μείνει ο Γάλλος. Ο Μεϊτέ θέλει δίπλα του ένα ταχυδύναμο μέσο με τρεις πνεύμονες για να καταπίνουν τους αντιπάλους. Ο Μίσιτς μπορεί να έλθει σαν εναλλακτική αν φύγει ο τίμιος Σβαμπ.
Οι υψηλού επιπέδου βιογραφικών ταχυδύναμοι μέσοι όντως στοιχίζουν πολύ ακριβά. Αλλά, μπορείς αν έχεις καλό scouting, να βρεις διαμάντια στην Αφρική και Β΄ Γαλλίας με ευρωπαϊκό διαβατήριο. Μόνο που πρέπει να ξεκινήσεις από τώρα κιόλας και όχι Ιούλιο-Αύγουστο.
Οι υψηλού επιπέδου βιογραφικών ταχυδύναμοι μέσοι όντως στοιχίζουν πολύ ακριβά. Αλλά, μπορείς αν έχεις καλό scouting, να βρεις διαμάντια στην Αφρική και Β΄ Γαλλίας με ευρωπαϊκό διαβατήριο. Μόνο που πρέπει να ξεκινήσεις από τώρα κιόλας και όχι Ιούλιο-Αύγουστο.
ο Μισιτς πιστευω διπλα σε Μειτε θα ανεβασει πολυ την ομαδα. η ομαδα δεν στηριζεται στην φιλοσοφια τρεχω πολυ και ριχνω ξυλο. τετοιας φιλοσοφιας παικτης θα χρειαστει σε καποιες περιπτωσεις π.χ. σε εκτος εδρας ντερμπι η με μεγαλες ομαδες στην ευρωπη αλλα οχι στην πλειοψηφια των ματς που παιζουμε με 2 8αρια,
η ομαδα στηριζεται στην φιλοσοφια κραταω την μπαλα, δεν μου την κλεβουν, δινω σωστα την πασα, ειμαι εξυπνος με τακτικη παικτης και στηριζω ολο το οικοδομημα της κατοχης και του παιχνιδιου στον χωρο,
το ιδιο και στο φορ. η ομαδα δεν στηριζεται στην φιλοσοφια παιζω για το φορ μου κανω σεντρες κανω πασες να τον φερω σε θεση βολης.
η ομαδα στηριζεται στην φιλοσοφια ολοι και το φορ δουλευουν για να φερουν πολλους παικτες μας στην περιοχη και να σκοραρουν.
οσοι καταλαβαινουν τα παραπανω θα σταματησουν να περιμενουν ταχυδυναμο χαφ και φορ γκολτζη. οι υπολοιποι θα περιμενουν μεχρι να φυγει ο καλυτερος προπονητης στην ιστορια μας.
οκ για να λεω ολη την αληθεια γιατι στα παραπανω δειχνω απολυτος φυσικα μπορει να υπαρξει και εξαιρεση οπως ο κανιας, εν μερη ο αουγκουστο και ο πριγιο. και φυσικα ο προπονητης δεν θα ελεγε οχι σε εναν ταχυδυναμο (αλλα με ποιοτητα) ουτε σε φορ γκολτζη (που να κανει ομως και αυτα που θελει). οι προτεραιοτητες ομως ειναι αλλες οπως δειχνει η ιστορια.
η ομαδα στηριζεται στην φιλοσοφια κραταω την μπαλα, δεν μου την κλεβουν, δινω σωστα την πασα, ειμαι εξυπνος με τακτικη παικτης και στηριζω ολο το οικοδομημα της κατοχης και του παιχνιδιου στον χωρο,
το ιδιο και στο φορ. η ομαδα δεν στηριζεται στην φιλοσοφια παιζω για το φορ μου κανω σεντρες κανω πασες να τον φερω σε θεση βολης.
η ομαδα στηριζεται στην φιλοσοφια ολοι και το φορ δουλευουν για να φερουν πολλους παικτες μας στην περιοχη και να σκοραρουν.
οσοι καταλαβαινουν τα παραπανω θα σταματησουν να περιμενουν ταχυδυναμο χαφ και φορ γκολτζη. οι υπολοιποι θα περιμενουν μεχρι να φυγει ο καλυτερος προπονητης στην ιστορια μας.
οκ για να λεω ολη την αληθεια γιατι στα παραπανω δειχνω απολυτος φυσικα μπορει να υπαρξει και εξαιρεση οπως ο κανιας, εν μερη ο αουγκουστο και ο πριγιο. και φυσικα ο προπονητης δεν θα ελεγε οχι σε εναν ταχυδυναμο (αλλα με ποιοτητα) ουτε σε φορ γκολτζη (που να κανει ομως και αυτα που θελει). οι προτεραιοτητες ομως ειναι αλλες οπως δειχνει η ιστορια.
- AlxNeapoli1
Jairo έγραψε:! ΤΩΡΑ ! ΚΙΤΣΙΟΥ ρε! ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ !
- ΑποστόληςΑ
[youtube]6fysFNDptpg[/youtube]
Η γκολάρα του Αραμπατζή στην ΑΕΧ!
Η γκολάρα του Αραμπατζή στην ΑΕΧ!
-
VfB v2
Dev οταν απο τα 36 παιχνίδια τα 16 θα είναι εγγυημένα με εντάσεις και με ξύλο δεν θα ήταν λογικό να έρθει και ένα ταχυδύναμο χαφ? Η ομάδα έχει ανάγκη απο έναν ξυλοκόπο στο κέντρο. Δες την διαφορά της ζέλας στην ανασταλτική λειτουργία οσο ήταν ο Κουρούμπελος ακόμα εκεί.dev έγραψε:ο Μισιτς πιστευω διπλα σε Μειτε θα ανεβασει πολυ την ομαδα. η ομαδα δεν στηριζεται στην φιλοσοφια τρεχω πολυ και ριχνω ξυλο. τετοιας φιλοσοφιας παικτης θα χρειαστει σε καποιες περιπτωσεις π.χ. σε εκτος εδρας ντερμπι η με μεγαλες ομαδες στην ευρωπη αλλα οχι στην πλειοψηφια των ματς που παιζουμε με 2 8αρια,
Εγώ προσωπικά δεν θα καταλάβω ποτέ την στόχευση μας εδώ και δύο χρόνια σε, ποιοτικά μεν, μικρόσωμα δε, χαφ. Γνωρίζεις ότι το πρωτάθλημα έχει πλει οφ και εκεί κρινονται όλα. Ε στα πλέι οφ πέφτουν κορμιά, δεν παίζεται ποιοτικό σετ παιχνίδι.
Δεκάξι ντέρμπι στο πρωτάθλημα και αγώνες στην Ευρώπη (να βγούμε στα σίγουρα πρώτα και και με το καλό στο Ch.L.). Σαφώς και ο ταχυδύναμος μέσος είναι απαραίτητος. Αλλά μπορεί να χρειαστεί και σε κάποια από τα λεγόμενα μικρά εκτός έδρας.