Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

joshua έγραψε:Ο Τσιγγαρας και ο Αγκουστο δεν ειναι εργο Λουτσεσκου...Ειδατε καποια εξελιξη στο παιχνιδι του Τσιγγαρα σε σχεση με περσι? Ο Αγκουστο και αλλες χρονιες εκανε καλα μεμονωμενα παιχνιδια,εδω φετος πηγαμε να τον κανουμε με το ζορι επιτελικο...Στο οτι θελει ΟΛΟ το ροστερ ανανεωση δεν εχει ευθυνη ο Λουτσεσκου?
Φίλε joshua δεν είναι έργο Λουτσεσκου.
Αυτό που έγραψα είναι ότι με ταλέντα
σαν αυτούς δεν παίρνεις πρωτάθλημα.
Για αυτό δε θέλει πολλούς τέτοιους ο Λουτσεσκου
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε:Ο Τσιγγαρας και ο Αγκουστο δεν ειναι εργο Λουτσεσκου...Ειδατε καποια εξελιξη στο παιχνιδι του Τσιγγαρα σε σχεση με περσι? Ο Αγκουστο και αλλες χρονιες εκανε καλα μεμονωμενα παιχνιδια,εδω φετος πηγαμε να τον κανουμε με το ζορι επιτελικο...Στο οτι θελει ΟΛΟ το ροστερ ανανεωση δεν εχει ευθυνη ο Λουτσεσκου?
Ουτε εγω ειπα οτι ειναι εργο Λουτσεσκου, ειπα οτι στη θητεια του εγιναν ενεργοι παικτες της ομαδας με 25+ συμμετοχες. Αν δεν εχει αλλους παικτες (περαν Β ομαδας) ποιον να ενσωματωσει; αν ερθουν 12 καινουριοι παικτες τι να πουμε για το φετινο ροστερ; Εχει σαφως ευθυνη, το οτι ζητησε ΤΔ και αυτος ηρθε Δεκεμβρη δεν λεει οτι η διοικηση ειχε ενα πλανο, δεν της βγηκε το αρχικο και προχωραει τωρα με το backup? Σημερα ειπε ο Κολκας οτι ο Λουτσε ηθελε Μποριλ σαν τρελος εγω ξερω οτι ηταν οκ και με Μπαμπα και δεν ηθελε Σιντκλει, εδω καθε μερα λεμε ο Λουτσε εφερε Μιτριτσα Σιντκλει. Ναι του προτειναν τον Μαρτσελο και ειπε οχι θελω Σιντκλει. Ανεφερα πανω ποιο νομιζω οτι ειναι το πλανο. Ανανεωση ροστερ με Μποτο και Λουτσε
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Προσοχή τι εννοείς εξέλιξη. Γιατί με μια έννοια κανένας παίχτης δεν εξελίσσεται στο ελληνικό πρωτάθλημα (δες τους μικρούς μαύρους του γαύρου που είναι από παλιά). Πάντως ο Αουγκούστο απέκτησε μια στεθερότητα όταν γύρισε στο 6-8.
Αφού είσαι λογικό παιδί εσύ :mrgreen: , γιατί επιρρίπτεις ευθύνη στον προπονητή για το ρόστερ, όταν έχει αναφερθεί εδώ μέσα ότι ουσιαστικά δεν ξέρουμε ποιανού απόφαση είναι το ρόστερ, εννοώ παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Ξέρουμε για κάποιους ότι είναι του Λουτσέσκου επιλογή (π.χ. Καντουρί και Μπίσε), δεν ξέρουμε για όλους.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω ειπα και χτες την αποψη μου.Θεωρω εξαιρετικο προπονητη τον Λουτσεσκου οταν εχει να διαχειριστα ετοιμα προτζεκτ,ολοκληρωμενα ροστερ.Αν εχουμε σκοπο να παμε σε Ολλανδικο η πορτογαλικο μοντελο τοτε σχεδον εχω καταληξει πως δεν ειναι ο Λουτσεσκου καταλληλος για κατι τετοιο.

Υ.Γ  aivas να λεμε οτι ο Λουτσεσκου θα δεχοταν Γεναρη μηνα παιχτη που θα προερχοταν απο 2 χρονια απραξια οπως ο Μπαμπα οκ το λες και ανεκδοτο χωρις διαθεση να προσβαλω...
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

joshua έγραψε:Κανετε το λαθος και στεκεστε στα αποτελεσματα για να κρινετε τη χρονια, αλλοι θετικα ,αλλοι αρνητικα.Αναρωτηθειτε σε θεματα προοδου τι αφηνει πισω η χρονια,ποιους παικτες ενσωματωσαμε,ποιους παικτες αναδειξαμε με σκοπο να αποτελεσουν σταθερα στο μελλον,αν αποκτησαμε καποιου ειδους αγωνιστικη ταυτοτητα.Αυτη τη στιγμη αν εξαιρεσεις ισως τον Λυρατζη και αυτος με συγκεκριμενο ταβανι κατα τη γνωμη μου, η εικονα της ομαδας τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ειναι εικονα σχεδον διαλυσης και ο Λουτσεσκου εχει σαφως ευθυνες για αυτο.Εχει λιγο χρονο ακομα μπροστα για να γυρισει το κλιμα και μια κατακτηση κυπελου θα βοηθησει πολυ,αν ομως παμε ετσι μεχρι τελος υπαρχει σοβαρο προβλημα.
Μπορούμε να αναφέρουμε τα ονόματα των παικτών που έπρεπε να ενσωματωσουμε και απέτυχε ο προπονητης να το κάνει?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε:Εγω ειπα και χτες την αποψη μου.Θεωρω εξαιρετικο προπονητη τον Λουτσεσκου οταν εχει να διαχειριστα ετοιμα προτζεκτ,ολοκληρωμενα ροστερ.Αν εχουμε σκοπο να παμε σε Ολλανδικο η πορτογαλικο μοντελο τοτε σχεδον εχω καταληξει πως δεν ειναι ο Λουτσεσκου καταλληλος για κατι τετοιο.

Υ.Γ  aivas να λεμε οτι ο Λουτσεσκου θα δεχοταν Γεναρη μηνα παιχτη που θα προερχοταν απο 2 χρονια απραξια οπως ο Μπαμπα οκ το λες και ανεκδοτο χωρις διαθεση να προσβαλω...
Δεν καταλαβα, ποιον Γεναρη; Ο Μπαμπα δεν εκανε φουλ σεζον με τον Παμπλο και ηταν να μεινει αλλα προτιμησε την Τσαμπιονσιπ; Εγω ειπα οτι ο Λουτσε ηθελε τον Μπαμπα να μεινει εσυ τι εννοεις;
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Τζόσουα, καταρχάς ποιο είναι το πορτογαλικό μοντέλο; Πορτογαλία παίζει κ η Μπενφικα κ η Ζιλ Βιθέντε. Ο Μποτο στη συνέντευξη τύπου μίλησε για τις ιδιαίτεροτητες του Ελληνικού πρωταθλήματος, που σημαίνει ότι ξέρει που ήρθε κ θα προσαρμοστεί. Επίσης ξέρει τον προπονητή που συνεργάζεται όπως δήλωσε, κ είπε μάλιστα ότι ταιριάζουν οι φιλοσοφίες τους.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Σόρρυ αλλά τι θα έλεγε ο Μποτο? Στη μέση της χρονιάς που ήρθε θα έλεγε τι είναι αυτός, που τον βρήκατε θα φέρω άλλον?
Οκ λέμε ότι ο Λουτσέσκου κάνει τέτοιες διπλωματικές δηλώσεις για τους παίκτες ώστε να μην χαλάσει η ομοιογένεια της ομάδας και τα λοιπά. Ε το ίδιο θα μπορούσε να ισχύει και με τις δηλώσεις του Μποτο...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Προφανως και δεν αναφέρομαι στη Μπενφικα,δεν εχουμε καμια σχέση με τη Μπενφίκα,ούτε με τον Αγιαξ απο την Ολλανδια.Οσον αφορά τον Μπαμπά αναφέρομαι στο γεγονός οτι αλλοι προπονητές δεν θα είχαν πρόβλημα να αποκτήσουν τον Μπαμπα με τις συνθήκες που ηρθε και έγινε αναπόσπαστο κομμάτι μέσα σε λιγους μήνες.Ο Λουτσεσκου θα τον δεχόταν έτοιμο το καλοκαίρι,οχι ομως και τον Γενάρη που ήρθε.Αν αρνιόμαστε το ότι ειναι δύσκολος στο να τολμάει να πειραματιστεί και να ρισκάρει αρνιόμαστε νομίζω τη πραγματικότητα.Ο ΠΑΟΚ απέκτησε 8 παίκτες και 1 χρόνο μετά όλοι μοιάζουν παλτά απο τους νέους ενω αρκετοί απο αυτούς είχαν σεβαστό βιογραφικό. Όσο εύκολο ειναι να πούμε πως όλοι ήταν παλτά,έχει το ενδιαφέρον του να αναρωτηθούμε αν και ο προπονητής δεν κατάφερε να τους εντάξει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δε βαρεθηκατε να ξαναξαναξαναξανααναλυετε τα ιδια και τα ιδια? Καημο το χω να διαβασω κατι καινουριο εστω ποιο ειναι τ αγαπημενο του σηριαλ μπας και ξελαμπικαρουμε λιγο.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Ο μεταγραφικος σχεδιασμος του καλοκαιριου φταιει καμια διαχειρηση παικτικου υλικου.
Οσους παικτες ειχε στην 1η ομαδα τους ειδε μεσα στην χρονια και τους χρησιμοποιησε. Εδωσε πολλες ευκαιριες σε ολους. Μονο Κουτσια δεν εβαλε που ειχε 3 επιθετικους Τσολακ, Ακπομ, Ολιβειρα του εκατ.
Αλλοι παικτες απο τον ΠΑΟΚ Β ισως τον Τσαουση αλλαγη θα μπορουσε.
Αλλα ο Ραζβαν φταιει η οι παικτες: Μιχαη δυνατο παιδι καλος ψηλρ, αλλα κατω αργος ατεχνος δεν δινει πασα. Σιντκλεη 47 ματς δεν εδειξε σταθερος, επρεπε να φυσαει, αντθετως ξεφυσαει. Μουργκ δεν ουτε σεξια ουτε αριστερα ουτε μεση δεν. Παπαστρουμφ μονο για αλλαγη στο 75. Σβαμπ 6 μηνες ειχε προβλημα στα τρεξηματα του εμπαινε κ ηταν ο χειροτερος. Ζιβκο τερμα, κλαφτα ζεϊμπέκικα.

Ισως μονο διαχειρηση αποτελεσματων μπορω βα τον κρινω. Επρεπε κ τα τρια ματς, γαυρο πας σκολιξ να τα σβησει στο χ.
Και τα 3 τα ειχε ευκολα στο χ.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Ποιον όμως δεν κατάφερε να εντάξει στο σύνολο που άξιζε να ενταχθεί?
Τον Σιντλευ, τον Μίτριτσα και τον Τέιλορ που φαντάζομαι συμφωνούμε πως δεν έχουν να δώσουν.
Ακπομπ Ολιβειρα Κούρτιτς μια χαρά τους έβαλε στο ρόστερ.
Το χειμώνα ήρθαν Σαστρε Σοάρες και επιστροφή Τσόλακ και Ζαμπά. Εστω οτι δεν έχει ενταξει στο ροτέισον επαρκώς τον Σοαρες. Ποιόν άλλον?
Και από πιτσιρίκια είμαστε τόσο σίγουροι πως Κουτσιας και Κωνσταντέλιας είναι έτοιμοι? Γιατί ο Κωνσταντέλιας στην τελευταία ομάδα του Βελγίου δεν μπόρεσε να πάρει συμμετοχές. Δεν λέω οτι δεν έχουν ταλέντο αλλά μην είμαστε σίγουροι πως είναι έτοιμοι να παίξουν.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

paok düsseldorf έγραψε:O κοσμος του γαβρου αμφισβητει τον προπονητη που πηρε τρια συνεχομενα πρωταθληματα και ενα κυπελο διοτι φετος δεν παιζει καλο ποδοσφαιρο η ομαδα τους.

Σε εμας καποιοι χειροκροτανε τον προπονητη που τερματιζει 20 βαθμους πισω απο τον γαβρο,παρουσιαζοντας μια ομαδα που 9 στα 10 ματς κακοποιει το ποδοσφαιρο και χρειαζεται να βαλεις κολιριο να την παρακολουθησεις.

Κατα την γνωμη μου αυτοι οι λιγοι συνοπαδοι μικραινουν τον ΠΑΟΚ.

Μακαρι ο ΙΒΑΝ να κανει το αυτονοητο.

δεν νομιζω οτι μικραινουμε την ομαδα οσοι δεν αμφισβητουμε τον προπονητη μας.
και δεν ειδα κανεναν εδω μεσα να λεει πως ο λουτσε τα κανει ολα σωστα και πως η ομαδα πεταει. αλλο ομως η γονιμη κριτικη και αλλο η ισοπεδωση.
εαν ηταν να διωχνουμε τον προπονητη καθε φορα που η ομαδα περναει μια κριση,θα γινομασταν σαν την κουλα κ το ρουλη που αλλαζουν 3 προπονητες/σεζον.
δηλ τοσο ηλιθιοι ειναι οι εγγλεζοι που κρατανε εναν προπονητη 10-15 χρονια;
η μηπως εκεινες οι ομαδες παιρνουν πρωταθλημα καθε χρονο;
γνωμη μου ειναι οτι κρατας εναν προπονητη οταν σου εχει δειξει καποιες προοπτικες.
και ο λουτσε το εχει δειξει.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

iremidynami 4+ έγραψε:
paok düsseldorf έγραψε:O κοσμος του γαβρου αμφισβητει τον προπονητη που πηρε τρια συνεχομενα πρωταθληματα και ενα κυπελο διοτι φετος δεν παιζει καλο ποδοσφαιρο η ομαδα τους.

Σε εμας καποιοι χειροκροτανε τον προπονητη που τερματιζει 20 βαθμους πισω απο τον γαβρο,παρουσιαζοντας μια ομαδα που 9 στα 10 ματς κακοποιει το ποδοσφαιρο και χρειαζεται να βαλεις κολιριο να την παρακολουθησεις.

Κατα την γνωμη μου αυτοι οι λιγοι συνοπαδοι μικραινουν τον ΠΑΟΚ.

Μακαρι ο ΙΒΑΝ να κανει το αυτονοητο.

δεν νομιζω οτι μικραινουμε την ομαδα οσοι δεν αμφισβητουμε τον προπονητη μας.
και δεν ειδα κανεναν εδω μεσα να λεει πως ο λουτσε τα κανει ολα σωστα και πως η ομαδα πεταει. αλλο ομως η γονιμη κριτικη και αλλο η ισοπεδωση.
εαν ηταν να διωχνουμε τον προπονητη καθε φορα που η ομαδα περναει μια κριση,θα γινομασταν σαν την κουλα κ το ρουλη που αλλαζουν 3 προπονητες/σεζον.
δηλ τοσο ηλιθιοι ειναι οι εγγλεζοι που κρατανε εναν προπονητη 10-15 χρονια;
η μηπως εκεινες οι ομαδες παιρνουν πρωταθλημα καθε χρονο;
γνωμη μου ειναι οτι κρατας εναν προπονητη οταν σου εχει δειξει καποιες προοπτικες.
και ο λουτσε το εχει δειξει.
Το χειροκρότημα στον προπονητή και την ομάδα δηλώνει στήριξη, όχι αποδοχή.
9 μέρες μείναν, αν τους σπαγαν τα αμάξια και πηγαίναν για ντου οι οπαδοί τί θα έβγαινε? κλασσικά τίποτα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Θα γινομασταν γαυροι και θα μεγαλωνε η ομαδα μας οπως μας λενε εδω καποιοι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”