Θέλουν οι πουτάνες να κρυφτούν και η χαρά δεν τις αφήνει.
Του ΑΕΤΟΥ οι γιοί δεν ζούν γονατιστοί.

Άρα είναι δεσμευτική, αφού όταν λένε ότι μια απόφαση δεν είναι δεσμευτική αυτή καταλήγει να είναι δεσμευτική και άρα δεσμεύει άσχετα της μη δεσμευτικοτητας τηςPAOK_Antarctica έγραψε:Το SDNA λέει δεν είναι δεσμευτική η εισήγηση
Το όπεν ντράπηκε να πει το όνομα του γκει
Νομίζω όμως πως δεν ανέφεραν για το ποιες ομάδες πρόκειται..buffalobill4 έγραψε:Ειπώθηκε στα αθλητικάbuffalobill4 έγραψε:Σε άλλες ειδήσεις το Όπεν ως τώρα δεν έχει πει κουβέντα. Φαίνεται τα κουρέματα κ οι αποτριχώσεις είναι σημαντικοτερα
και επεσεthanasakiss4 έγραψε:Τον Ολυμπιακό Βόλου μόνο με την παραπομπή στα δικαστήρια δεν τον είχε αποκλείσει η ΟΥΕΦΑ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αναφερανε 'μεγαλη παε΄npraman έγραψε:Νομίζω όμως πως δεν ανέφεραν για το ποιες ομάδες πρόκειται..buffalobill4 έγραψε:Ειπώθηκε στα αθλητικάbuffalobill4 έγραψε:Σε άλλες ειδήσεις το Όπεν ως τώρα δεν έχει πει κουβέντα. Φαίνεται τα κουρέματα κ οι αποτριχώσεις είναι σημαντικοτερα
ναι,αλλα εδω μιλαμε για τον ολυμπιακο κολομβιας. Μην εχετε ελπιδες ουτε απτην ουεφα ουτε απτην ελληνικη δικαιοσυνη προφανως. Τιποτα δεν θα γινει,σας το λεω να μην ξοδευεται το σαλιο σας( για ακομα μια φορα )thanasakiss4 έγραψε:Τον Ολυμπιακό Βόλου μόνο με την παραπομπή στα δικαστήρια δεν τον είχε αποκλείσει η ΟΥΕΦΑ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
η αποφαση ειναι δεσμευτικη αναλογως της γεωγραφικης εδρας του κατηγορουμενου,αν ειναι πανω απτα Τεμπη η κατω εχει διαφοραrenegade έγραψε:Άρα είναι δεσμευτική, αφού όταν λένε ότι μια απόφαση δεν είναι δεσμευτική αυτή καταλήγει να είναι δεσμευτική και άρα δεσμεύει άσχετα της μη δεσμευτικοτητας τηςPAOK_Antarctica έγραψε:Το SDNA λέει δεν είναι δεσμευτική η εισήγηση
Το όπεν ντράπηκε να πει το όνομα του γκει
Όχι. Αφορά αποκλειστικά στην, υπαρκτή ή κατά φαντασίαν, πολυιδιοκτησία. Εργαλείο για να γίνει η δουλίτσα για τώρα κοινώς.renegade έγραψε:Να ρωτήσω κάτι
Η ντροπολογια που είχε περάσει για μη υποβιβασμό αλλά αφερεση 5-10 βαθμών έχει ισχύ στην συγκεκριμένη περίπτωση?