Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
TwoDoubles

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από TwoDoubles »

invincible έγραψε:
TwoDoubles έγραψε:Καλύτερα εγρήγορση παρά εφησυχασμός στις περσινές δάφνες!

Και εγρήγορση=ουσιαστική ενίσχυση

όχι φυσικά μόνο για τον γάβρο,αλλά για όλη τη χρονιά και Ευρώπες και Ελλάδα και παντού.
Εγώ πάντως αφού τραυματιστηκε ο Φουρτούνης μένω ήσυχος εφησυχασμός

ουσιαστική ενίσχυση? Γιατί εμείς φάγαμε 4 σήμερα? Τέλος πάντων τους πουλάμε όλους αγοράζουμε 22 παίχτες αύριο και πάμε για δεύτερη θέση η πρώτη είναι καπαρωμένη :lol:
Εντάξει φιλε ειρωνεύεσαι,αλλά τέλος πάντων.
Η πραγματικότητα είναι η εξής
ο γάβρος εκανε καλή ομάδα
έχει ακόμα την εύνοια της διαιτησίας
μας έκαναν στεγνό πόλεμο με τα τηλεοπτικά

παίζει συνεχώς φιλικά με ομάδες δορυφόρους,όπως φάνηκε πέρσυ στον Β γύρο,με πρώτο και καλύτερο τον άρη.

θα έχει 100% και κυβερνητική-πολιτική αβάντα,λόγω αλλαγής κυβερνήσεως

Εμείς χρειαζόμαστε ενίσχυση και αγωνιστική και παντού για να αντιπαρατεθούμε σε αυτές τις συνθήκες
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μεγάλο χτύπημα για εμάς το σημερινό. 30 τσέπη ο γαύρος από Ευρώπη, το 1/4 εμείς. 7-8 χαρτιά από τηλεοπτικα αυτοι, πειράματα εμείς. Το μόνο θετικό είναι η βαθμολογία της χώρας που φαίνεται να ανεβαίνουμε.

Κατά τ' αλλά έχω σιχαθεί να διαβάζω για στημένες κληρώσεις. Παντού φαντάσματα. Άλλο νταλγκα δεν είχε η ΟΥΕΦΑ από το να παίζει παιχνίδια ΠΑΟΚ γαύρου. Ελληνικός μικρόκοσμος.

Μόνοι μας χαντακωθηκαμε με τις δύο τελευταίες ευρωπαϊκές πορείες τις χρονιές με τις δύο καλύτερες ομάδες της σύγχρονης ιστορίας μας. Ας προσέχαμε. Τώρα τα κεφάλια μέσα, και μόνο νίκη αύριο.

Πρέπει να κάνουμε καλή πορεία φέτος στην Ευρώπη οπωσδήποτε. Θα πάρουμε κι άλλο ένα νταμπλ στην Ελλάδα και θα ρεφαρουμε του χρόνου. Άσχημη μέρα για εμάς πάντως.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Σορρυ που παρεμβαινω στη συζητηση για το κατα ποσο ειναι ο συγκεκριμενος ΠΑΟΚ ή γαυρος κλπ.
Απλα να αναφερω ενα παραδειγμα.
Το παιχνιδι του γαυρου δεν το ειδα. Μου στελνει κολλητος μνμ στο μεσσεντζερ "μαλακα ο γαυρος παιζει μπαλαρα, ειναι δυο κλασεις πανω φετος, θα μας σκισουν κλπ".
Το παλικαρι ειναι πορωμενος ΠΑΟΚτσης με διαρκειας κλπ, αλλα έχει μιζερη νοοτροπια και πληρη αδυναμια να ελεγξει την πιεση που νιώθει οταν βλεπει τον γαυρο να κερδιζει.
Δεν διαχειριζομαστε ολοι μας τις καταστασεις με τον ιδιο τρόπο, ουτε ολοι βλεπουμε τα πραγματα με την ιδια οπτικη. Αυτο δεν μας καθιστα απαραιτητα κακους, υποπτους κλπ
Απλα μερικοι είναι φυσει απαισιοδοξοι και μιζεροι...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Σήμερα κατά τη γνώμη μου με μια σεμνή τελετή πήρε τέλος η μικρή παρένθεση καθαρού αέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που κράτησε πάνω-κάτω ένα χρόνο.

Μαζεύτηκαν όλοι μαζί εχθροί, δούλοι, γλείφτες, πληρωμένα λιμά και χρήσιμοι ηλίθιοι και επιτέθηκαν στον ΠΑΟΚ με σκοπό αυτό που τελικά κατάφεραν. Ο ΠΑΟΚ σχεδόν τίποτε (να είστε υποψιασμένοι γιατί φοβάμαι ακόμη και τη διαιτησία που θα κρίνει είσοδο σε ομίλους Εουρόπα) και ο δυνάστης τα πάντα.

Ποτέ μου δεν ζήλεψα άξιο άνθρωπο, πάντα χάρηκα όταν ο άξιος και τίμιος πετύχαινε σα να ήμουν εγώ ο ίδιος. Σήμερα όμως είμαι χάλια με την είσοδο του ακατανόμαστου στους ομίλους γιατί είναι αποτέλεσμα μπόχας επικού επιπέδου.

Η ομάδα μου έκανε τα πάντα σωστά, όμως υποτιμήσαμε την εξάπλωση τής λέρας και στην Ευρώπη. Έγιναν εκπληκτικά πράγματα για να μείνει έξω από τους ομίλους ο ένας και να μπει ο άλλος. Ο πρωταθλητής με τον Άγιαξ, χωρίς σίγουρους ομίλους Εουρόπα και κόντρα διαιτησία, ενώ ο δεύτερος με τις κωλοπετεινίτσες, σπρώξιμο αβέρτα και σίγουρους τους ομίλους ένα γύρο πριν.

Να το θυμόμαστε όλοι οτι όταν βρήκαν τα σκούρα από έναν ΤΙΜΙΟ και ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ, ήρθε η ΟΥΕΦΑ (ή μάλλον ένα σάπιο κομμάτι της) και δεν κράτησε ΟΥΤΕ τα προσχήματα.

Μετά από τις επιθέσεις που δεχθήκαμε σε όλα τα μέτωπα, έχουμε πλέον πρόβλημα με το FFP (σας το λέω θα προσπαθήσουν τα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ και τα λεφτά τού Εουρόπα να μας κόψουν) ενώ ο αντίπαλος θα κάνει και ντεμαράζ στις μεταγραφές με ένα κομματάκι μόνο από τον χρυσό τού ΤσουΛου. Τον χρυσό που ΕΚΛΑΠΗ από εμάς.

Να θυμόμαστε όλους τους εχθρούς τού ΠΑΟΚ, γιατί αυτό το καλοκαίρι, πέταξαν όλοι τις μάσκες για να πετύχουν αυτό που κατάφεραν σήμερα με συντονισμένη πολυμέτωπη επίθεση εναντίον τής αγαπημένης μας ομάδας.

Ας γυρίσουμε λοιπόν στα βασικά, τα οποία είναι και τα μόνα που θα μας επιτρέψει η ΜΑΦΙΑ να έχουμε ποτέ, οτι ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους και οτι θα τους ξεμπροστιάζουμε στο γήπεδο σε κάθε ευκαιρία. Αν και αυτό δεν φαίνεται να τους ενοχλεί καθόλου.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Βρε θα μου απαντησετε τι θεση βγηκε στο πρωταθλημα ο γαυρος την τελευταια χρονια που πηγε τσουλου ? Ρωταω επειδη...βαριεμαι να ψαχνω
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

barlow4 έγραψε:Εφταψυχοι είναι οι μπασταρδοι.
Κ έλεος με τη γαυροφοβια ορισμένοι.ψυχολογικα έχετε.πατε σε ψυχολόγο.
Πραγματικά ηττοπάθεια φουλ.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Gospi έγραψε:Σορρυ που παρεμβαινω στη συζητηση για το κατα ποσο ειναι ο συγκεκριμενος ΠΑΟΚ ή γαυρος κλπ.
Απλα να αναφερω ενα παραδειγμα.
Το παιχνιδι του γαυρου δεν το ειδα. Μου στελνει κολλητος μνμ στο μεσσεντζερ "μαλακα ο γαυρος παιζει μπαλαρα, ειναι δυο κλασεις πανω φετος, θα μας σκισουν κλπ".
Το παλικαρι ειναι πορωμενος ΠΑΟΚτσης με διαρκειας κλπ, αλλα έχει μιζερη νοοτροπια και πληρη αδυναμια να ελεγξει την πιεση που νιώθει οταν βλεπει τον γαυρο να κερδιζει.
Δεν διαχειριζομαστε ολοι μας τις καταστασεις με τον ιδιο τρόπο, ουτε ολοι βλεπουμε τα πραγματα με την ιδια οπτικη. Αυτο δεν μας καθιστα απαραιτητα κακους, υποπτους κλπ
Απλα μερικοι είναι φυσει απαισιοδοξοι και μιζεροι...

Φίλε το λες και μονο σου μεγάλε μου στο έστειλε σε μήνυμα ....μπες σε φορουμ της θυρα 7 ή παρε τον Τακη και δείξε δημόσια τέτοια στάση να δεις τι πέσιμο θα φας... παίρνουν κάποιοι screenshots απο τα φορουμ και τα βγάζουν δημόσια στο φειςμπουκ και χλευάζουν ... Δηλαδή ακομά και αν έχεις ξινίλα μέσα σου πρέπει να την βγάλεις δημόσια να σε τρολάρουν όλοι μετά... πάνε με ένα φίλο σου και πέστα ....πες ότι θα παρει και το τσουλου ο γαυρός :lol: πρέπει να μπαίνει σε οπαδικό φορουμ ...εδώ δεν είναι φόρουμ γενικό με όλους τους οπαδους ειναι οπαδικό του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Mīngus έγραψε:Και πέρσι έριξε 3 στη Μίλαν. Μας τα κάνανε μπαλόνια μέχρι να έρθουν στην Τούμπα και να καταλάβουν το ταβάνι τους.
Επανάληψη το βλέπω το εργάκι. Πάλι πρώτοι στις τελικές θα ναι. Πάλι ''μπαλάρα'' θα παίζουν. Και πάλι θα τους πάρουμε παραμάζωμα.
Πεστα πέρσι τρία ρίξανε στην Μίλαν και στην Τούμπα διαλύθηκαν.....

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

gika έγραψε:Μεγάλο χτύπημα για εμάς το σημερινό. 30 τσέπη ο γαύρος από Ευρώπη, το 1/4 εμείς. 7-8 χαρτιά από τηλεοπτικα αυτοι, πειράματα εμείς. Το μόνο θετικό είναι η βαθμολογία της χώρας που φαίνεται να ανεβαίνουμε.

Κατά τ' αλλά έχω σιχαθεί να διαβάζω για στημένες κληρώσεις. Παντού φαντάσματα. Άλλο νταλγκα δεν είχε η ΟΥΕΦΑ από το να παίζει παιχνίδια ΠΑΟΚ γαύρου. Ελληνικός μικρόκοσμος.

Μόνοι μας χαντακωθηκαμε με τις δύο τελευταίες ευρωπαϊκές πορείες τις χρονιές με τις δύο καλύτερες ομάδες της σύγχρονης ιστορίας μας. Ας προσέχαμε. Τώρα τα κεφάλια μέσα, και μόνο νίκη αύριο.

Πρέπει να κάνουμε καλή πορεία φέτος στην Ευρώπη οπωσδήποτε. Θα πάρουμε κι άλλο ένα νταμπλ στην Ελλάδα και θα ρεφαρουμε του χρόνου. Άσχημη μέρα για εμάς πάντως.
Και μεις σιχαθηκαμε να παιζουμε 3 χρονια με το ιδιο αντιπαλο.

Επισης σιχαθηκα να ακουμπαει η μπαλα στο χερι του δικου μου και να ειναι πεναλτυ,ενω στο χερι του γαβρου να μην ειναι.

Επισης σιχαθηκα να τρωει ο αγιαξ μαζι μου 2-3 κιτρινες ενω επρεπς να φαει 6-7 και χθες να χει 6 κιτρινες και μια κοκκινη.

Ναι εχουμε και μεις τα λαθη μας αλλα δε ζουμε και σε μια υγιη κατασταση.

Γινονται γεγονοτα με διαφορα μιας βδομαδας και μενεις μ@λ@κ@ς.εκτος αν εσυ τα βλεπεις ολα οκ.

Εγω δεν τα βλεπω και τρελαινομαι.
Δεν μπορει η μια χερουκλα να μη δινεται ουτε με βαρ και το αλλο να τρεχει να το δωσει.

Φτανεις στο σημειο να.λες οτι κατι υπαρχει απο πισω.δε γινεται να περασε αυτο το χωριο την πορτο.

Η πορτο τι εγινε;;;κατω ραχουλα;;;

Δε γινεται να πεφτει ο πουτσης με ολα τα χωρια!!
Δε γινεται ο αντιπαλος σε προκ.τσου λου να μην εχει τελικη,αξια αναφορας.

Καπου αγανακτας!!!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Βρε συμφωνω απολυτα!
Απλα δεν σημαινει οτι ειναι γαυρος. Απλα ειναι μιζερος και απαισιοδοξος.
Και καλα θα κανει να την ακουσει στερεοφωνικα για τετοια σχολια εδω μεσα.

Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Σορρυ που παρεμβαινω στην παρεμβαση, αλλα αν μπεις σε οπαδικα φορουμ και του γαυρου και της Κουλας μια χαρα εχει ατομα, με χιλιαδες ποστ, να γραφουν χειροτερα απο το Οι αλλοι ειναι 2 κλασεις πανω μας. Σιγουρα παντως δε γινονται οσο κωλος γινομαστε εμεις με καθε τετοιο μηνυμα. Βεβαια ειναι και 30 ατομα συνολο, γνωριζονται προσωπικα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Gospi έγραψε:Βρε συμφωνω απολυτα!
Απλα δεν σημαινει οτι ειναι γαυρος. Απλα ειναι μιζερος και απαισιοδοξος.
Και καλα θα κανει να την ακουσει στερεοφωνικα για τετοια σχολια εδω μεσα.

Ας την ακουσει, αλλα οπως ειπα: ΟΜΟΡΦΑ. Και το κανανε πολλοι
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

pgetsos έγραψε:Σορρυ που παρεμβαινω στην παρεμβαση, αλλα αν μπεις σε οπαδικα φορουμ και του γαυρου και της Κουλας μια χαρα εχει ατομα, με χιλιαδες ποστ, να γραφουν χειροτερα απο το Οι αλλοι ειναι 2 κλασεις πανω μας. Σιγουρα παντως δε γινονται οσο κωλος γινομαστε εμεις με καθε τετοιο μηνυμα. Βεβαια ειναι και 30 ατομα συνολο, γνωριζονται προσωπικα :mrgreen:
αχαχαχαχαααα
σαν να μιλανε σε ομαδικη στο μεσσεντζερ ενα πράγμα!

Άβαταρ μέλους
eorptol1

TwoDoubles έγραψε:
invincible έγραψε:
TwoDoubles έγραψε:Καλύτερα εγρήγορση παρά εφησυχασμός στις περσινές δάφνες!

Και εγρήγορση=ουσιαστική ενίσχυση

όχι φυσικά μόνο για τον γάβρο,αλλά για όλη τη χρονιά και Ευρώπες και Ελλάδα και παντού.
Εγώ πάντως αφού τραυματιστηκε ο Φουρτούνης μένω ήσυχος εφησυχασμός

ουσιαστική ενίσχυση? Γιατί εμείς φάγαμε 4 σήμερα? Τέλος πάντων τους πουλάμε όλους αγοράζουμε 22 παίχτες αύριο και πάμε για δεύτερη θέση η πρώτη είναι καπαρωμένη :lol:
Εντάξει φιλε ειρωνεύεσαι,αλλά τέλος πάντων.
Η πραγματικότητα είναι η εξής
ο γάβρος εκανε καλή ομάδα
έχει ακόμα την εύνοια της διαιτησίας
μας έκαναν στεγνό πόλεμο με τα τηλεοπτικά

παίζει συνεχώς φιλικά με ομάδες δορυφόρους,όπως φάνηκε πέρσυ στον Β γύρο,με πρώτο και καλύτερο τον άρη.

θα έχει 100% και κυβερνητική-πολιτική αβάντα,λόγω αλλαγής κυβερνήσεως

Εμείς χρειαζόμαστε ενίσχυση και αγωνιστική και παντού για να αντιπαρατεθούμε σε αυτές τις συνθήκες
Η κλάψα συνεχίζετε..... Τι είναι αυτό το πράγμα..... Και πέρσι τα ίδια είχαμε με Μίλαν και τους κάναμε πλάκα......

Να λειπουν οι χαρακτηρισμοι.-
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εξω οι μιζεροι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”