Κάτι τέτοιες μαγκιές πήγε να κάνει και ο Βράνιες...Asimos έγραψε:απο το καλοκαίρι ειχε μαζεμένα πράγματα, τι δεν ειναι εύκολο να καταλάβουμε;
Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Καμιά λογική στην πώληση Τσίμιροτ. Στο μισό ποσό της ρήτρας, δύο χρόνια πριν την λήξη του συμβολαίου του, για να πάει στο Βέλγιο. Ότι να ναι.
Σορρυ Απόστολε αλλά παγκοσμίως γίνεται αυτό που θέλει ο παίχτης πλέον. Παράγοντες και νοοτροπίες 1980 έχουνε τελειώσει και μένει να δούμε αν η τεχνική Μελισσανίδη αποδώσει αυτό που περιμένει.
- ΑποστόληςΑ
Αν φύγει ο Cimirot μεσούσης της χρονιάς μιλάμε για συνειδητό έγκλημα.
-
καλα ειπαμε μας πιανουν κοτσο πολλες φορες, αλλα δεν θα εχουμε και τις τακτικες του τιγρη ως παραδειγμα προς μίμηση......
- ΑποστόληςΑ
Χειμώνα asime δεν πρέπει να φεύγει κανένας βασικός παίκτης μας, όταν κυνηγάμε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αλλωστε ούτε καν τα μισά λεφτά της ρήτρας δεν πρέπει να πλησιάζει η προσφορά τους.
- Παλαιολόγος
o τσιμιροτ και παιχταρας ειναι και απολυτως κομβικος παιχτης,τεραστια η απωλεια του και πολυ δυσκολα θα αντικατασταθει τελη γεναρη..ακομα και τον ιδιο να φερναμε θα ηθελε χρονο να ενσωματωθει με τα κρισιμα παιχνιδια να ξεκινουν το σβκsimba έγραψε:Γκουερινο, κανεις δν ειπε οτι ο τσιμι ειναι παικταρας ή αναντικαταστατος..
Αλλα στην πιο κρισιμη καμπη του πρωταθληματος, τελος γεναρη μαλιστα, δε δινεις τον πιο σταθερο σου παικτη στο κεντρο και εναν απ'τους 4-5 πιο κομβικους, το μηχανακι, τον πιο ευελικτο, ενεργητικο και πνευμονατο, απ'τον πιο νευραλγικο χωρο..
1+1=2
Κατα τ'αλλα, για οσους τον υποτιμουν τοσο, κριμα που η ουεφα δε μ'αφηνει ν'ανεβασω το βιδεακι που εκανα για οσα προσφερε μεχρι το καλοκαιρι..
Στο οποιο, θα βλεπατε τις αμετρητες key στιγμες στο παιχνιδι της ομαδας, την απιστευτη δουλεια σε πολλαπλους τομεις, με υψηλες εντασεις σε ολα τα μηκη και πλατη του γηπεδου (χωρις ιδιαιτερους συμπαραστατες)..Μεχρι να τεντωθει με 4200' στην πλατη..
Και οι νουμερολαγνοι, θα εβλεπαν ολες τις key ενεργειες που οδηγουσαν σε γκολ καθως επισης και τις 12-13 ασιστ που αλλοι σπαταλησαν (γιατι αυτη ειναι η μοιρα των μεσων)..
Δεν πειραζει..μακαρι να μην το καταλαβουμε the hard way...
ο ΠΑΟΚ χωρις αυτον ειναι μια αλλη ομαδα,με αργο αξονα θα δυσκολευτουμε τρομερα στα ντερμπι(ευτυχως ο ολυμπιακος δεν εχει ιδιαιτερη ποιοτητα,αλλα πλεον το ρισκο για γκελες απο πριν αυξηθηκε)
μακαρι να βρουν εναν τουλαχιστον ιδιο
αλλα αν ψαχνουν για εναν τσιμιροτ,τοτε γιατι τον πουλησαν τωρα μαλιστα.ας το επρατταν καλοκαιρι.
μιλαμε για κινηση δευτεραθλητισμου η σημερινη
και σκεψου οτι ο αξονας μας θα παιξει και χωρις πελκα σε κρισιμα ματς(που μαζι με λημνιο μεταμορφωσαν την ομαδα σε κομβικο σημειο)! σε slow motion θα παιζουμε στον αξονα και ο χρονος θα κυλαει..
- ΑποστόληςΑ
Γιατί; Δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο ο παίκτης; Να το τιμήσει λοιπόν. Ή να φέρει αξιόλογη προσφορά.Ksenitemenos4 έγραψε:καλα ειπαμε μας πιανουν κοτσο πολλες φορες, αλλα δεν θα εχουμε και τις τακτικες του τιγρη ως παραδειγμα προς μίμηση......
Να πω την αλήθεια , φέτος είχα αρχίσει να εκτιμώ πάρα πολύ το Τσιμιροτ. Ως πρώτη ύλη , κατά τη γνώμη μου , είχε δυνατότητες να παίξει σε πολύ καλό πρωτάθλημα . Στο φετινό ΠΑΟΚ ήταν ένα πολύ κομβικό γρανάζι στη λειτουργία της ομάδας , ιδίως στο τρόπο που πίεζε και έτρεχε για την επανάκτηση της μπάλας κάθε φορά που χανόταν. Το είδαμε και χτες , πλέον ως ομάδα κερδίζουμε πολλές επαναφορές και με αυτό το τρόπο γλυτώνουμε κόντρα επιθέσεις και γενικότερα επικίνδυνες φάσεις.
Έχω ως δεδομένο ότι ο παίκτης ψαχνόταν -δίκαια- να φύγει και δε θα έλεγε όχι στο Βελγικό πρωτάθλημα το οποίο ίσως είναι η ποιοτικότερη βιτρίνα της Ευρώπης. Επίσης έχω ως δεδομένο ότι αυτή η επιθυμία του έπαιξε ρόλο . Επίσης έχω ως δεδομένο ότι η κίνηση , ανεξάρτητα από το χρηματικό αντίτιμό της , είναι πολύ "σωστή" για να νέα δεδομένα του συλλόγου όσον αφορά τις αγοραπωλησίες. Δεδομένα που συμβαδίζουν με αυτά ενός σύγχρονου κλαμπ που αγοράζει και πουλάει συχνά , δίνοντας φαι σε πολλούς. Ένα τελευταίο δεδομένο είναι πως η αγορά δε θα μας αφήσει έτσι. Είτε τώρα , είτε το καλοκαίρι.
Αφήνω στο τέλος τη προσωπική μου αίσθηση. Διαφωνώ με το χρονικό πλαίσιο της κίνησης , όχι με την ουσία της. Μακροπρόθεσμα είμαι βέβαιος ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει κερδισμένος και δε θα ρίξω νερό στο μύλο της απαξίωσης όσων παίρνουν αποφάσεις. Το μόνο που θα έκανα διαφορετικά , ανεξάρτητα με το αντίτιμο το οποίο ποτέ δε μπορείς να το ξέρεις ( 2.5 ; και κάποια πιθανή ευνοικη μετακίνηση άλλου παίκτη ; ποιος ξέρει... ) , είναι ότι θα έβαζα ως όρο στη μεταγραφή να μείνει ο παίκτης δανεικός στο ΠΑΟΚ ως το Μάιο . Ώστε να βοηθήσει την ομάδα στους στόχους της . Άλλωστε αποκλείεται να βοηθήσει άμεσα τη Στανταρ και ταυτόχρονα αποκλείεται να αντικατασταθεί επάξια στο ΠΑΟΚ. Το να μείνει δανεικός θα ήταν μια win win κατάσταση που θα μπορούσε να επισφραγιστεί και με ρήτρα τραυματισμου/συμμετοχών/οτιδήποτε.
Τέλος να μιλήσω για την αντικατάστασή του. Ο κάθε Κουρμπέλης/Μαντσον/Τσάκτας/Εντιλσον είναι καλή μεταγραφή εφόσον μπορέσει να δέσει με τους υπόλοιπους και ενσωματωθεί στο σύστημα του προπονητή. Υπάρχει φυσικά και η παράμετρος της χρηματικής επένδυσης που θα χρειαστεί για το καθένα. Ο βαζελοπαίκτης έχει κάνει αρκετά καλή χρονιά πέρυσι και σίγουρα δεν είναι του πεταματού. Υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης Για μένα απορρίπτεται λόγω αφραγκούζου και μόνο και δε πιστεύω ότι θα ασχοληθεί κανείς σοβαρά με τη περίπτωση. Εγώ θα πήγαινα στο Σπανό να πάρω το Μαντσον . Έχει κάνει εκπληκτικό πρωτάθλημα , είναι φυσιολογικό βήμα η μεταπήδηση από Ατρόμητο σε ΠΑΟΚ και έχει αυτό το προφιλ του χαμάλη που χρειάζεται η θέση. Επιπλέον έπαθα πλάκα από την επιθετική άμυνα που έπαιζε χτες και το τρόπο που κάλυπτε χώρους. Οι τόσοι δανεικοί που έχουμε εκεί είναι ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί.
Κλείνοντας να πω , σε αντίθεση με φίλους που σέβομαι και έχουν τρελαθεί με τη φάση Τσιμιροτ , ότι έχω πίστη ότι θα βγούμε κερδισμένοι . Θα δείξει ...
Έχω ως δεδομένο ότι ο παίκτης ψαχνόταν -δίκαια- να φύγει και δε θα έλεγε όχι στο Βελγικό πρωτάθλημα το οποίο ίσως είναι η ποιοτικότερη βιτρίνα της Ευρώπης. Επίσης έχω ως δεδομένο ότι αυτή η επιθυμία του έπαιξε ρόλο . Επίσης έχω ως δεδομένο ότι η κίνηση , ανεξάρτητα από το χρηματικό αντίτιμό της , είναι πολύ "σωστή" για να νέα δεδομένα του συλλόγου όσον αφορά τις αγοραπωλησίες. Δεδομένα που συμβαδίζουν με αυτά ενός σύγχρονου κλαμπ που αγοράζει και πουλάει συχνά , δίνοντας φαι σε πολλούς. Ένα τελευταίο δεδομένο είναι πως η αγορά δε θα μας αφήσει έτσι. Είτε τώρα , είτε το καλοκαίρι.
Αφήνω στο τέλος τη προσωπική μου αίσθηση. Διαφωνώ με το χρονικό πλαίσιο της κίνησης , όχι με την ουσία της. Μακροπρόθεσμα είμαι βέβαιος ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει κερδισμένος και δε θα ρίξω νερό στο μύλο της απαξίωσης όσων παίρνουν αποφάσεις. Το μόνο που θα έκανα διαφορετικά , ανεξάρτητα με το αντίτιμο το οποίο ποτέ δε μπορείς να το ξέρεις ( 2.5 ; και κάποια πιθανή ευνοικη μετακίνηση άλλου παίκτη ; ποιος ξέρει... ) , είναι ότι θα έβαζα ως όρο στη μεταγραφή να μείνει ο παίκτης δανεικός στο ΠΑΟΚ ως το Μάιο . Ώστε να βοηθήσει την ομάδα στους στόχους της . Άλλωστε αποκλείεται να βοηθήσει άμεσα τη Στανταρ και ταυτόχρονα αποκλείεται να αντικατασταθεί επάξια στο ΠΑΟΚ. Το να μείνει δανεικός θα ήταν μια win win κατάσταση που θα μπορούσε να επισφραγιστεί και με ρήτρα τραυματισμου/συμμετοχών/οτιδήποτε.
Τέλος να μιλήσω για την αντικατάστασή του. Ο κάθε Κουρμπέλης/Μαντσον/Τσάκτας/Εντιλσον είναι καλή μεταγραφή εφόσον μπορέσει να δέσει με τους υπόλοιπους και ενσωματωθεί στο σύστημα του προπονητή. Υπάρχει φυσικά και η παράμετρος της χρηματικής επένδυσης που θα χρειαστεί για το καθένα. Ο βαζελοπαίκτης έχει κάνει αρκετά καλή χρονιά πέρυσι και σίγουρα δεν είναι του πεταματού. Υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης Για μένα απορρίπτεται λόγω αφραγκούζου και μόνο και δε πιστεύω ότι θα ασχοληθεί κανείς σοβαρά με τη περίπτωση. Εγώ θα πήγαινα στο Σπανό να πάρω το Μαντσον . Έχει κάνει εκπληκτικό πρωτάθλημα , είναι φυσιολογικό βήμα η μεταπήδηση από Ατρόμητο σε ΠΑΟΚ και έχει αυτό το προφιλ του χαμάλη που χρειάζεται η θέση. Επιπλέον έπαθα πλάκα από την επιθετική άμυνα που έπαιζε χτες και το τρόπο που κάλυπτε χώρους. Οι τόσοι δανεικοί που έχουμε εκεί είναι ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί.
Κλείνοντας να πω , σε αντίθεση με φίλους που σέβομαι και έχουν τρελαθεί με τη φάση Τσιμιροτ , ότι έχω πίστη ότι θα βγούμε κερδισμένοι . Θα δείξει ...
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Πέμ 25 Ιαν 2018, 10:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Παλαιολόγος
δεν θελουμε τιτλο ρε παιδια τελειωσε,φτασαμε πολυ κοντα,γιναμε και φαβορι εχοντας τα ντερμπι εντος
φτιαξαμε και ομοιογενες συνολο
θες τιτλο; ε πουλας κομβικους παιχτες και φερνεις μια καραβια αλλων τελη γεναρη
αυτο δινει τιτλο ,δοκιμασμενη συνταγη(not)
φτιαξαμε και ομοιογενες συνολο
θες τιτλο; ε πουλας κομβικους παιχτες και φερνεις μια καραβια αλλων τελη γεναρη
αυτο δινει τιτλο ,δοκιμασμενη συνταγη(not)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Πέμ 25 Ιαν 2018, 10:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνώ με giapas παραπάνω, αλλά όχι και Κουρμπέλης, ήμαρτον!
1000 φορές Κάτσε.
1000 φορές Κάτσε.
Εντάξει πωλήθηκε ο παίκτης δεν έγινε κάτι τραγικό.
Έχεις Κάνιας, Σάκχοφ, Mauricio. Μάλλον κάποιος καινούριος παίκτης προέκυψε και θέλουν να τον φέρουν.
Άς περιμένουμε να δούμε. Ο Κάνιας μάλλον θα παίξει με Παναιτωλικό.
Έχεις Κάνιας, Σάκχοφ, Mauricio. Μάλλον κάποιος καινούριος παίκτης προέκυψε και θέλουν να τον φέρουν.
Άς περιμένουμε να δούμε. Ο Κάνιας μάλλον θα παίξει με Παναιτωλικό.
-
το θεμα δεν ειναι αν οφειλει ο παικτης να τιμησει το συμβολαιο...το θεμα ειναι πως τον 'πειθεις' και με τι τακτικες, αν θελει να φυγει...ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιατί; Δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο ο παίκτης; Να το τιμήσει λοιπόν. Ή να φέρει αξιόλογη προσφορά.Ksenitemenos4 έγραψε:καλα ειπαμε μας πιανουν κοτσο πολλες φορες, αλλα δεν θα εχουμε και τις τακτικες του τιγρη ως παραδειγμα προς μίμηση......