στα ελληνικα παρακαλω..

Να σου πω τη γνώμη μου; Στα @@ μου το -3 Και το ΚύπελλοScientist@PAOK έγραψε:Κοιταξε να δεις τα τελευταια χρονια ο ΠΑΟΚ τα βάζει με το γαυροσυστημα και τώρα θα τα καρπωθούν αλλοι όπως έγινε δύο φορες με το κύπελο...την νεα σεζον δεν θα υπάρχει γαυρος και ο ΠΑΟΚ ξεκινάει με -3 για να παίξει με 50-50 η κουλα, να πάρει το κύπελο και να της χαρίσει και προβάδισμα για το πρωτάθλημα...
Έχει πόσες εβδομάδες σφυράνε αδιάφορα με όλες τις βρώμες που βγαίνουνε! Επεσαν οι μάσκεςron-swanson έγραψε:Contra, sport24, gazzetta και λοιπα σφυρανε αδιαφορα.
Α ρε και να εβγαινε κατι τετοιο για ΠΑΟΚ παρτι θα εκαναν.![]()
Ξεφτιλες.
Συγνώμη, μπορεί να εξηγήσει κάποιος τι πάει να πει ".....συνεχίζεται η διαδικασία στον Άρειο Πάγο ο οποίος έχει ήδη θέση υπέρ μας" σε μία τελεσίδικη απόφαση;Spiros_S έγραψε:.....συνεχίζεται η διαδικασία στον Άρειο Πάγο ο οποίος έχει ήδη πάρει θέση υπέρ μας για την υπόθεση" ανέφεραν χαρακτηριστικά οι "ερυθρόλευκοι"».
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... eza-kritis
Συμφωνώ μαζί σου πανω απ' ολα το 50-50 για να ηρεμήσουμε...απλως λέω κρίμα και αδικο να πηγαίνουν οι τιτλοι στην κουλα και τον παο ενώ αυτοι την στιγμή είσαι δυνατότερο σωματείο απο δ'αυτους και έχεις παλέψει με θεους και δαίμονες....και στο καπάκι να στο παίζουν και πιο μεγάλα σωματεία λόγω τίτλων...τελος παντων όπως είπες...πρώτα να ηρεμήσει ο εγκεφαλός μας και όλα τα άλλα ερχονται.pgetsos έγραψε:Να σου πω τη γνώμη μου; Στα @@ μου το -3 Και το ΚύπελλοScientist@PAOK έγραψε:Κοιταξε να δεις τα τελευταια χρονια ο ΠΑΟΚ τα βάζει με το γαυροσυστημα και τώρα θα τα καρπωθούν αλλοι όπως έγινε δύο φορες με το κύπελο...την νεα σεζον δεν θα υπάρχει γαυρος και ο ΠΑΟΚ ξεκινάει με -3 για να παίξει με 50-50 η κουλα, να πάρει το κύπελο και να της χαρίσει και προβάδισμα για το πρωτάθλημα...
Να παίζω 50-50 θέλω. Όχι για να κερδίσω πρωτάθλημα σε πρώτη φάση, αλλά για να μην πονάνε τα μυαλά μου όποτε βλέπω κάποιο παιχνίδι
Ας έρθει το 50-50 Και παίρνω πρωτάθλημα του παραχρονου...
Να πάνε στο caspaokpool έγραψε:Συγνώμη, μπορεί να εξηγήσει κάποιος τι πάει να πει ".....συνεχίζεται η διαδικασία στον Άρειο Πάγο ο οποίος έχει ήδη θέση υπέρ μας" σε μία τελεσίδικη απόφαση;Spiros_S έγραψε:.....συνεχίζεται η διαδικασία στον Άρειο Πάγο ο οποίος έχει ήδη πάρει θέση υπέρ μας για την υπόθεση" ανέφεραν χαρακτηριστικά οι "ερυθρόλευκοι"».
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... eza-kritis