Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Καλημέρα και περαστικά σε όλους.
Πρώτος σκέτος φραπέ τελείωσε. Κάπως γρήγορα μου φάνηκε.
Πρώτος σκέτος φραπέ τελείωσε. Κάπως γρήγορα μου φάνηκε.
- kataramenos5
Re: Καφενείο
Περαστικα,ξερω αχαρη κατασταση.Εχω κανει 3 φορες.teo4giannitsa έγραψε: Κύστη κοκκυγος ήταν, ταλαιπωρία πιο πολύ.

- teo4giannitsa
3 φορες χειρουργιο; πω, πω.
Ναι, μου τα ειπε και ο γιατρος. Πρεπει να παθεις για να μαθεις δυστυχως. Αντε να μας φτιαξει το βραδυ η ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Ναι, μου τα ειπε και ο γιατρος. Πρεπει να παθεις για να μαθεις δυστυχως. Αντε να μας φτιαξει το βραδυ η ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Καλημέρα σε όλους .... Περαστικά στους πάσχοντες.... Φρέντο καπουτσίνο μέτριο με μαύρη .... συσκευασία παραλίας παρακαλώ! 

Καλησπέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Άιντε...άιντε...αφήστε σήμερα τον καφενέ και πάμε γήπεδο λέμε ξέρω γω να ούμε!!!!
είσαι...
Άιντε...άιντε...αφήστε σήμερα τον καφενέ και πάμε γήπεδο λέμε ξέρω γω να ούμε!!!!

Re: Καφενείο
kataramenos5 έγραψε:Περαστικα,ξερω αχαρη κατασταση.Εχω κανει 3 φορες.teo4giannitsa έγραψε: Κύστη κοκκυγος ήταν, ταλαιπωρία πιο πολύ.Θελει ΠΟΛΥ καλο καθαρισμο για να μην ξαναεχεις θεμα.
Τελικα εισαι πολυ.........καταραμενος.
- kataramenos5
nikolasf έγραψε:Καλημέρα σε όλους .... Περαστικά στους πάσχοντες.... Φρέντο καπουτσίνο μέτριο με μαύρη .... συσκευασία παραλίας παρακαλώ!

kataramenos5 έγραψε:Σαδιστη...nikolasf έγραψε:Καλημερα με γαλλικο και θεα το λυβικο. Ο φρεντο θα ακολουθησει στην ξαπλωστρα μετα τις 12:00....
Λιγο κεφαλι απο την χθεσινη ρακοκατανυξη υπο τους ηχους ρεμπετικων και λαικων τραγουδιων....

Εσενα, θα σου πω σε λιγακι ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ με θεα....

Τι να μας πει και το Λυβικο....
ΥΓ Ολα εδω πληρωνονται.

Ωχ ωχ ωχ...
Απάντηση πληρωμένη με πολύ πιο βαρύ νόμισμα θαρρώ Νικόλα...Κάτι σαν δολάριο με ρουπία ένα πράμα...
Υ.Γ. Ευτυχώς που ο Σεπτέμβρης είναι πλέον κοντά...
Μην ξεχνιέσαι, σε περιμένω αδερφέ... 
Απάντηση πληρωμένη με πολύ πιο βαρύ νόμισμα θαρρώ Νικόλα...Κάτι σαν δολάριο με ρουπία ένα πράμα...

Υ.Γ. Ευτυχώς που ο Σεπτέμβρης είναι πλέον κοντά...

- kataramenos5
- kataramenos5
- kataramenos5
Πιο σαδιστής από εσένα δεν γίνεται.....kataramenos5 έγραψε:nikolasf έγραψε:Καλημέρα σε όλους .... Περαστικά στους πάσχοντες.... Φρέντο καπουτσίνο μέτριο με μαύρη .... συσκευασία παραλίας παρακαλώ!![]()
kataramenos5 έγραψε:Σαδιστη...nikolasf έγραψε:Καλημερα με γαλλικο και θεα το λυβικο. Ο φρεντο θα ακολουθησει στην ξαπλωστρα μετα τις 12:00....
Λιγο κεφαλι απο την χθεσινη ρακοκατανυξη υπο τους ηχους ρεμπετικων και λαικων τραγουδιων....![]()
![]()
![]()
![]()
Εσενα, θα σου πω σε λιγακι ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ με θεα....
Τι να μας πει και το Λυβικο....
ΥΓ Ολα εδω πληρωνονται.![]()
Ξερω ποσο το γουσταρεις.