Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

νομίζω ότι αυτό που ψάχναμε για αριστερά ήταν ο Ρατς.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Ντάξει το ποστ του τσε με τη σωρία των + που το ακολουθούν μου θυμίζει έντονα το ανέκδοτο με τον λαγό που έφαγε τριπάκι και έτρεχε σε όλο το δάσος προτείνοντας και στους υπόλοιπους να τον ακολουθήσουν για πρωινές αθλοπαιδιές
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν ξέραμε Kranatos οτι είναι και έγκλημα να πιστεύουμε στην ομάδα.Sorry Κιόλας αν προκαλούμε γέλια.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Spiros_S έγραψε: Tzelas χαρά στο κουράγιο και την υπομονή σου αδερφέ τόσο το δικό σου, όσο και των άλλων παιδιών που το ψάχνετε. Εγώ και μόνο που θα έβλεπα πόσο εύκολο είναι, παίζει να έσπαγα τον Η/Υ μου. :D :D
Σπύρο χαράς στο κουράγιο όσων ακόμη ελπίζουν σε ενισχύσεις με πρωτοκλασάτους παίκτες. Ημουν από αυτούς που πίστευα ότι στο τέλος θα γίνει ενίσχυση της ομάδας και συνιστούσα υπομονή. Είχα δει βρε αδελφέ ότι την πρώτη μεταγραφική περίοδο του Ιβάν ανακοινώθηκαν μαζεμένοι παίκτες την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου που δεν τους είχε ακούσει κανείς (Βούκιτς, Καμαρά, Σίντεφελντ, Ολίσε, Ιτανζ) και τότε μου φάνηκε σαν φοβερή κίνηση απόλυτου αιφνιδιασμού ώστε οι ανταγωνιστές να μην προλάβουν να ενισχυθούν. Μου μπήκε η ιδέα λοιπόν ότι φέτος θα ακολουθήσει το ίδιο σύστημα καθώς αν έπαιρνε μεγάλο όνομα νωρίς τότε ο φαταούλ με τα εξτρα που έχει θα έπαιρνε δυο-τρεις για απάντηση. Ετσι ήμουν από αυτούς που πίστευα ότι θα έρθουν μαζεμένοι σήμερα παίκτες που δεν θα είχαμε ακούσει και θα μπαίναμε ισχυρά στην διεκδίκηση των στόχων μας και αυτό ξεπερνούσε τον εκνευρισμό της μεταγραφικής ξεραιλας και τροφοδοτούσε την νιρβάνα μου ότι κάτι θα γίνει στο τέλος και έκανα υπομονή.

Νομίζω ότι η απογοήτευση μου βγαίνει από το γεγονός ότι η ευρωστία του Ιβάν καλλιεργούσε προσδοκίες πρωτοκλασάτων παικτών. Τωρα την είδε στραβά... εφαρμόζει το δεν θα πετάξω λεφτά στην λεκάνη... σχετίζεται η μείωση του μπατζετ με τα χρεη και τις πολιτικές κωλυσυεργίες.... θέλει να δώσει μπάτζετ στις ακαδημίες ...... το προπονητικό... τις υποδομές και την οργάνωση της ΠΑΕ; δεν ξέρω..... θεωρώ θα το μάθουμε στην συνέχεια.

Το αποτέλεσμα σήμερα με απογοητεύει αλλά δεν θα τα βάψω και μαύρα. Όπως είπαν και κάποια παιδιά εδώ, υποστηρίζουμε ΠΑΟΚ με όποια σύνθεση παικτών οι συνθήκες την φέρνουν να παίζει και αυτό θα συνεχίζω να κάνω.Θα προσαρμοστώ σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε με αυτό το ρόστερ και θα συνεχίζω να υποστηρίζω την ομάδα σαν να διεκδικούσαμε τον τίτλο. Απλά θα προσαρμοστώ. Θα βγάζω γούστα με το πως εξελίσσονται οι νέοι μας, τα παιχνίδια στην ευρώπη και ίσως δούμε μια ομάδα με πάθος, τρεχαλητό, ακατάβλητη που μπορεί και να μας εκπλήξει. Θα κοιτάω τι κάνει η ομάδα μου και θα έχω παντελή αδιαφορία το τι κάνει το σίχαμα. Δεν έχω δεί και ούτε με ενδιαφέρει τι παίκτες αγόρασε και τι ρόστερ έχει το σίχαμα. Μου είναι τόσο αδιάφορο όσο αδιάφορο μου είναι να μου δείξει το ακριβό του ρολόι ένας κλεπταποδόχος. Το γούστο μου είναι να βλέπω την ομάδα μου να βγάζει πάθος, να είμαι εκεί να την στηρίζω και ότι βγεί, και ας κάνει η ΠΑΕ ότι νομίζει σωστό με τα πλάνα της να ξαναοργανώσουν την ομάδα.

ΠΑΟΚΑΡΑ παίξε τόπι ........ :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Kranatos έγραψε:Ντάξει το ποστ του τσε με τη σωρία των + που το ακολουθούν μου θυμίζει έντονα το ανέκδοτο με τον λαγό που έφαγε τριπάκι και έτρεχε σε όλο το δάσος προτείνοντας και στους υπόλοιπους να τον ακολουθήσουν για πρωινές αθλοπαιδιές
Είσαι φάουλ αδερφέ! Δεν χρειάζονται τέτοια ποστ μεταξύ μας! Το καταλαβαίνω πως ΌΛΟΙ είμαστε τσιτωμένοι με την κατάσταση, αλλά πρέπει να μείνουμε ήρεμοι γιατί στο τέλος μας βλέπω σε ψυχιατρείο! Εγώ προσωπικά αυτές τις μέρες από το άγχος/πίκρα έχω γεμίσει άσπρες τρίχες και έχω γίνει σαν μαλλί της γριάς!
(Άλλη μια πρωτοτυπία της ομάδα να μας κάνει γοητευτικούς ... :lol: Εικόνα :| )
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Παιχταρας ο ζεκ γνωστο αλλα βιντεακι σου κανω εγω με παπ να παει ρεαλ και ας ειναι οτι ειναι

Επιδη λοιπον δε θα παρουμε τιποτα φτιαχτειτε με κανα βιντεακι παπ κλαους σαλπι ναι σαλπι περειρα μακ

Αυτη ειναι η ομαδα μας αυτη θα στηριξουμε οποιος δεν αντεχει ας κανει διαλειμα

Αλλα ξερω το ξενο ειναι πιο γλυκο...αν πιστευατε στο σαλπι οπως στον καθε λεγεωναριο λουκα στοχ κτλ θα αφηνε την καρδια και την ψυχη του καθε κυριακη στο χορταρι και δε θα ειχε το αγχος που εχει....

Εχουμε να χασουμε κατι να το δοκιμασουμε ζεκ μπαρονιδες κτλ δεν οποτε στηριξτε τους δικους μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Δευ 01 Σεπ 2014, 22:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

tzelas έγραψε:
Spiros_S έγραψε: Tzelas χαρά στο κουράγιο και την υπομονή σου αδερφέ τόσο το δικό σου, όσο και των άλλων παιδιών που το ψάχνετε. Εγώ και μόνο που θα έβλεπα πόσο εύκολο είναι, παίζει να έσπαγα τον Η/Υ μου. :D :D
Σπύρο χαράς στο κουράγιο όσων ακόμη ελπίζουν σε ενισχύσεις με πρωτοκλασάτους παίκτες. Ημουν από αυτούς που πίστευα ότι στο τέλος θα γίνει ενίσχυση της ομάδας και συνιστούσα υπομονή. Είχα δει βρε αδελφέ ότι την πρώτη μεταγραφική περίοδο του Ιβάν ανακοινώθηκαν μαζεμένοι παίκτες την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου που δεν τους είχε ακούσει κανείς (Βούκιτς, Καμαρά, Σίντεφελντ, Ολίσε, Ιτανζ) και τότε μου φάνηκε σαν φοβερή κίνηση απόλυτου αιφνιδιασμού ώστε οι ανταγωνιστές να μην προλάβουν να ενισχυθούν. Μου μπήκε η ιδέα λοιπόν ότι φέτος θα ακολουθήσει το ίδιο σύστημα καθώς αν έπαιρνε μεγάλο όνομα νωρίς τότε ο φαταούλ με τα εξτρα που έχει θα έπαιρνε δυο-τρεις για απάντηση. Ετσι ήμουν από αυτούς που πίστευα ότι θα έρθουν μαζεμένοι σήμερα παίκτες που δεν θα είχαμε ακούσει και θα μπαίναμε ισχυρά στην διεκδίκηση των στόχων μας και αυτό ξεπερνούσε τον εκνευρισμό της μεταγραφικής ξεραιλας και τροφοδοτούσε την νιρβάνα μου ότι κάτι θα γίνει στο τέλος και έκανα υπομονή.

Νομίζω ότι η απογοήτευση μου βγαίνει από το γεγονός ότι η ευρωστία του Ιβάν καλλιεργούσε προσδοκίες πρωτοκλασάτων παικτών. Τωρα την είδε στραβά... εφαρμόζει το δεν θα πετάξω λεφτά στην λεκάνη... σχετίζεται η μείωση του μπατζετ με τα χρεη και τις πολιτικές κωλυσυεργίες.... θέλει να δώσει μπάτζετ στις ακαδημίες ...... το προπονητικό... τις υποδομές και την οργάνωση της ΠΑΕ; δεν ξέρω..... θεωρώ θα το μάθουμε στην συνέχεια.

Το αποτέλεσμα σήμερα με απογοητεύει αλλά δεν θα τα βάψω και μαύρα. Όπως είπαν και κάποια παιδιά εδώ, υποστηρίζουμε ΠΑΟΚ με όποια σύνθεση παικτών οι συνθήκες την φέρνουν να παίζει και αυτό θα συνεχίζω να κάνω.Θα προσαρμοστώ σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε με αυτό το ρόστερ και θα συνεχίζω να υποστηρίζω την ομάδα σαν να διεκδικούσαμε τον τίτλο. Απλά θα προσαρμοστώ. Θα βγάζω γούστα με το πως εξελίσσονται οι νέοι μας, τα παιχνίδια στην ευρώπη και ίσως δούμε μια ομάδα με πάθος, τρεχαλητό, ακατάβλητη που μπορεί και να μας εκπλήξει. Θα κοιτάω τι κάνει η ομάδα μου και θα έχω παντελή αδιαφορία το τι κάνει το σίχαμα. Δεν έχω δεί και ούτε με ενδιαφέρει τι παίκτες αγόρασε και τι ρόστερ έχει το σίχαμα. Μου είναι τόσο αδιάφορο όσο αδιάφορο μου είναι να μου δείξει το ακριβό του ρολόι ένας κλεπταποδόχος. Το γούστο μου είναι να βλέπω την ομάδα μου να βγάζει πάθος, να είμαι εκεί να την στηρίζω και ότι βγεί, και ας κάνει η ΠΑΕ ότι νομίζει σωστό με τα πλάνα της να ξαναοργανώσουν την ομάδα.

ΠΑΟΚΑΡΑ παίξε τόπι ........ :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
πάρα πάρα πάρα πολύ ψύχραιμη φωνή που με βρίσκει σύμφωνο ( όχι στο ότι περίμενα τελευταία μέρα αλλά στα υπόλοιπα).
χαίρομαι που το διάβασα
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Odi έγραψε:Δεν ξέραμε Kranatos οτι είναι και έγκλημα να πιστεύουμε στην ομάδα.Sorry Κιόλας αν προκαλούμε γέλια.
Δε νομίζω να σε είπα εγκληματία.

hasio στο ψυχιατρείο θα πάμε αν συνεχίσουμε να διαβάζουμε υπεραισιόδοξα κείμενα που ελαφρά τη καρδία προτρέπουν σε στήριξη ανθρώπων που μας κοροϊδεύουν 3 (τουλάχιστον) μήνες, και υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια για τον Μάιο.
Τα διαβάσαμε πριν τη μεταγραφική περίοδο, τα ξαναδιαβάσαμε κατά τη διάρκειά της, τα βλέπουμε ξανά και τώρα μετά τη μεταγραφική τραγωδία.
Και στο ενδιάμεσο όποιος τολμούσε να πει μα, μου έτρωγε πέσιμο, συμβουλές να αγαπήσει λίγο την ομάδα και καπάκι ποσταρίσματα για μπαμ μπουμ και μεταγραφικό σχεδιασμό σε εξέλιξη.
Ευχαριστώ πολύ λοιπόν αλλά δε θα πάρω άλλη τυφλή αισιοδοξία.
Στο γήπεδο θα πηγαίνω πάντα γιατί δε γίνεται αλλιώς αλλά παράλληλα δεν έχω μούτρα ούτε να ζητήσω από κάποιον να με ακολουθήσει ούτε να κατακρίνω όποιον επιλέξει να μην ξαναδώσει ούτε δεκάρα τσακιστή στη διοίκηση των ψευτών και των άχρηστων.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Το αστείο ειναι οτι στους ελεύθερους έχει καλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν την διάφορα,Φερέ μπαρονι να αρχίσω το μπιρονι :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Kranatos έγραψε:Ντάξει το ποστ του τσε με τη σωρία των + που το ακολουθούν μου θυμίζει έντονα το ανέκδοτο με τον λαγό που έφαγε τριπάκι και έτρεχε σε όλο το δάσος προτείνοντας και στους υπόλοιπους να τον ακολουθήσουν για πρωινές αθλοπαιδιές

Το τριπακι το δικο μου θα μας εχει το μαιο καλα των αλλων θα μας κανει μπουρδελο μετα απο τεσσαρα σε ευρωπαικο ματς(δεν ειναι και καθημερινο για ΠΑΟΚ) και μετα απο τεσσαρα εκτος εδρας στη λιγκα( θυμησε μου ποτε ξανακερδισαμε εκτος εδρας στο πρωταθλημα 0-4)

Ρε αν τα εκανε ο γαυρος αυτα ολοι θα γραφαν για τεσσαρες και ομαδαρα με εμας υποτιμαμε απλα τον αντιπαλο

Ανατροπη ο ΠΑΟΚ στις καθυστερησεις περσι προβληματικος

Ανατροπη ο βαζελος χθες ομαδαρα μεταλλο κτλ

Ε σαυτο το τριπακι δε θα μπω και καλα ειναι να βγεις και εσυ γιατι εκει σε εβαλαν αλλοι λαγοι απο αθηνα και οχι απο δασος
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Baroni και zec η malouda...
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Δημοσίευση από Ζοραν »

Odi έγραψε:Δεν ξέραμε Kranatos οτι είναι και έγκλημα να πιστεύουμε στην ομάδα.Sorry Κιόλας αν προκαλούμε γέλια.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν πιστεύετε την ομάδα αλλά στις ικανοτητες του Αγγελου. Βγαλε τον Αγγελο από την εξίσωση, βαλε έναν καλύτερο του προπονητη, π.χ. Βαλβερδε και πες μου ειλικρινά αν με αυτό το ροστερ θα ήσουν το ίδιο αισιόδοξος. Έχουν κανει εγκλήματα φέτος όλοι, και δεν είναι κανεις άμοιρος ευθυνών. Συγνώμη που δεν συμμερίζομαι την κάτ εμέ αστήρικτη αισιοδοξία σας....
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Και για εμένα είναι αστήρικτη η απαισιοδοξία σας αδερφέ,απόψεις είναι αυτές.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Τέλος και επισήμως λοιπόν της κανονικής περιόδου κι αφού κοιμήθηκα μέχρι τις 20:00 για να μην εκνευριστώ, ήρθε η ώρα να τα πάρω. Το κακό βέβαια είναι ότι κοιμόντουσαν κι άλλοι και για περισσότερο καιρό..
Οι υπεύθυνοι της μη ενίσχυσης της ομάδας, είναι καταρχήν τρεις: Ιβάν, Βρύζας, Άγγελος. Ίσως υπάρχουν κι άλλοι δευτερεύοντες, για τους οποίους όμως δεν ξέρουμε κάτι. Επίσης να υπενθυμίσω ότι ΔΥΟ από τους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού (;) των προηγουμένων ετών, Τσιστιακόφ και ΓΧ, έχουν αποχωρήσει.

1) Ιβάν Σαββίδης
Δεν μπορώ να αποκαλέσω "καβούρια" έναν άνθρωπο που έχει χώσει ένα κάρο λεφτά μέχρι τώρα. Όποιος το αμφισβητεί αυτό, είτε είναι κοντόφθαλμος, είτε στημένος. Ούτε μπορώ να κατηγορήσω έναν άνθρωπο που είδε πέρισυ τα λεφτά του να κάνουν αέρα εξαιτίας των τραγικών επιλογών των υπευθύνων και του υπόγειου και υπέργειου πολέμου του φαταούλ. Οι ευθύνες του Ιβάν είναι στο διοικητικό μοντέλο. Αυτά που πρέπει να γίνουν είναι:
- Λευκή εξουσιοδότηση στον Αγγελίδη για τη διαχείριση της ομάδας.
- Καθοριμός συγκεκριμένου μπάτζετ χωρίς εμπλοκή του οικονομικού τμήματος στα ποδοσφαιρικά.
- Απόλυση Βρύζα και πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.
- Καθορισμός αρμοδιοτήτων προπονητή και ΤΔ όσον αφορά τις μεταγραφές. Εντολή στον Αγγελίδη να ρυθμίσει ένα ευέλικτο σχήμα που θα δουλεύει σωστά και γρήγορα.
- Απόλυση όλων των ντεμέκ σκάουτερ που δεν ξέρουμε ούτε το όνομά τους και τους βλέπουμε στα τραπέζια μεταγραφικού σχεδιασμού!
- Απόλυση των υπευθύνων του επικοινωνιακού τμήματος. Αναβάθμιση του τραγέλαφου στο φάτσαμπουκ.
- Χέρι στους ΑΡΔ. Να ξεμπροστιαστούν οι άνθρωποι των "ειδικών αποστολών".
- Όχι μόνο για τις μεταγραφές, για την επένδυσή του γενικότερα, θα έπρεπε να δει την περίπτωση δημιουργίας ραδιοφώνου. ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
Τελειώνοντας για τον Ιβάν, να πω ότι βλέπω πλέον ολοφάνερη προσπάθεια αποδόμησής του. Ποιοί το θέλουν και θα χαρούν το ξέρετε: φαταούλ, αλαφού, μελισσανί.

2) Ζήσης Βρύζας.
Πριν ακόμα από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς, τα κολλητάρια του μας έλεγαν ότι έχει ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός (;;) της νέας. Και ότι υπάρχουν στη μεταγραφική ατζέντα παίκτες α' και β' διαλογής ως εναλλακτικές. ΣΗΜΕΡΑ, διαπιστώνουμε ότι όλα αυτά ήταν ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ. Απέτυχε στο έργο του, απέτυχε στη συνεργασία του με τον ΑΑ, απέτυχε στη διαχείριση των περιπτώσεων των παικτών που ήθελαν να φύγουν (Χακόμπο, Λούκας, Ιτάνζ) και εξευτέλισε τον ΠΑΟΚ φέρνοντας παίκτη (;;;) παγκοσμίως άγνωστο για να κάνει το χατήρι είτε μάνατζερ, είτε Ιταλών φίλων του. Τι πρέπει να γίνει:
- Όσο γρηγορότερα φύγει από τον ΠΑΟΚ, τόσο το καλύτερο για την ομάδα.

3) Άγγελος Αναστασιάδης
Ανακοινώθηκε 19 Μαίου και υπέγραψε ένα μήνα μετά. Το χρονικό διάστημα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ για να είναι άμοιρος ευθυνών. Η παραμονή Σπυρόπουλου και Κατσικά είναι δική του ευθύνη. Η πιθανή (ελπίζω ΟΧΙ) έλευση καραβούτα είναι δική του εισήγηση. Η ξεροκεφαλιά του είναι γνωστή. Πιστεύει ότι μπορεί να κάνει ομάδα με Τζανήδες και την Κ20 και ζει σ' ένα δικό του παράλληλο σύμπαν. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΥΤΑ. Απέτυχε στη συνεργασία του με τον ΖΒ (θεωρώ ότι και οι δυό έχουν ευθύνη), απέτυχε να καλύψει τα ολοφάνερα κενά στην ομάδα με έτοιμους παίκτες ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ μεταγραφές στις συγκεκριμένες θέσεις.
Δεν θεωρώ τον ΑΑ άχρηστο, θεωρώ ότι έχει καλά στοιχεία, και αν και ήμουν αντίθετος στην έλευσή του, θεωρώ ότι πρέπει να στηριχθεί. Και γιατί η συνολική κριτική ενός προπονητή γίνεται στο τέλος της χρονιάς, και γιατί έτσι όπως τα κατάφεραν όλοι τους, έχουμε μια κατάσταση μη διαχειρίσιμη από άλλον προπονητή. Όμως:
- Όρια και χαλινάρι. Ο προπονητής εισηγείται θέσεις και ο ΤΔ (όχι ο Βρύζας) αποφασίζει. Να του καταστεί σαφές ότι θα δουλέψει σ' αυτό το πλαίσιο.

4) Όλοι οι παραπάνω:
ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Όταν ετοιμάζεις μεταγραφή καραβούτα, όταν αγνοείς την ΚΡΑΥΓΗ στο ματς με τη Ζίμπρου, κάπου δεν την έχεις δει σωστά τη δουλειά. Και για τον μεν ΖΒ με είναι πλέον παντελώς αδιάφορο, όμως οι άλλοι δύο πρέπει ο ΑΑ να συνέρθει και ο Ιβάν επιτέλους να μάθει.

ΥΓ1 Οι όντως επιτυχημένες 4 προσθήκες, δεν αναιρούν τη συνολική εικόνα της μεταγραφικής περιόδου.
ΥΓ2 Να ερωτηθεί ο Αγγελίδης ποιό ήταν το μπάτζετ και ποιά ήταν τα ποσά που απαιτούνταν για τους παίκτες που χάλασε στο παρά πέντε η μεταγραφή.
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Στα μισά της χρονιάς που η κάρτα θα πέφτει σύννεφο και θα τρώμε και κανά κλωτσίδι μέσα στα χωριά και θα έχουμε και Ευρώπη να παίξουμε μεσοβδόμαδα να δω ποιος θα παίζει... Γιατί μάλλον τον ΠΑΟΚ τον έχουμε κάνει ομάδα Γ' Εθνικής έτσι όπως πάει η δουλειά και νομίζουμε πως θ' αντέξουμε με Σάλπι αριστερά 50-60 ματς και στόπερ κατά το ήμισυ έναν εκ των Τζαβέλα-Σκόνδρα-Κατσικά (!!!) και καμινάδες απ' τον Γλύκο στον Κλάους...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”