Ενδιάμεσα.Karelias έγραψε:Ale, εσύ τώρα, όπως λέει κι ο KOSTAS54
είσαι ξύπνιος ή τον παριστάνεις;
Δεν έχω πιει ακόμη καφέ.

Ενδιάμεσα.Karelias έγραψε:Ale, εσύ τώρα, όπως λέει κι ο KOSTAS54
είσαι ξύπνιος ή τον παριστάνεις;
Κι ενα παιδι του δημοτικου,εχει διδαχθει τις δεκα εντολες.παοκαρα23 έγραψε:Συγνωμη κιολας ιερας εισαι;Μελετητης των γραφων;Εχεις κανει αναλογες σπουδες;Τα ρωταω χωρις καμια δοση ειρωνιας απλα και μονο γιατι η συζητηση πανω σε ενα τετοιο θεμα χρειαζεται μια επαρκεια γνωσεων.Για μενα αυτο που λεω τυχη(δηλαδη επαληθευση μικρων πιθανοτητων,ασταθμητοι παραγοντες,κοκ) ο Αναστασιαδης το λεει Παναγια και το σημαντικοτερο απ ολα ειναι οτι εχει καθε δικαιωμα να το κανει σ ενα δημοκρατικο κρατος ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι. Ουτως η αλλως απ οτι ξερω στην ορθοδοξη εκκλησια ισχυει "μην κρινεις ινα μην κριθεις".Τεσπα το θεμα δεν με πολυενδιαφερει γι αυτο το σταματαω εδω.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10560&subid=2&pubid=130000815
Eπειδη το θεμα ξεφυγε δεν θα ασχοληθω αλλο με τη θεολογικη υποσταση του θεματος γιατι θα πω διαφορα που θα ξεσηκωσουν αντιδρασεις λογω φανερης ελειψης παιδειας που διακρινει μερικους,λογω προσωπικης απορριψης της θρησκειας σας και των προσταγματων της καθως και ολη της διοικητικης δομης της και γιατι με αφηνει παγερα αδιαφορο το θεμα.Εχω τις αποψεις μου οι οποιες διαμορφωθηκαν μεσω των ερεθισματων,των βιωματων και της αξιολογησης των γνωσεων που απεκτησα και δεν προκειται να ανεχτω κριτικη απο στενομυαλους.prist64 έγραψε:Κι ενα παιδι του δημοτικου,εχει διδαχθει τις δεκα εντολες.παοκαρα23 έγραψε:Συγνωμη κιολας ιερας εισαι;Μελετητης των γραφων;Εχεις κανει αναλογες σπουδες;Τα ρωταω χωρις καμια δοση ειρωνιας απλα και μονο γιατι η συζητηση πανω σε ενα τετοιο θεμα χρειαζεται μια επαρκεια γνωσεων.Για μενα αυτο που λεω τυχη(δηλαδη επαληθευση μικρων πιθανοτητων,ασταθμητοι παραγοντες,κοκ) ο Αναστασιαδης το λεει Παναγια και το σημαντικοτερο απ ολα ειναι οτι εχει καθε δικαιωμα να το κανει σ ενα δημοκρατικο κρατος ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι. Ουτως η αλλως απ οτι ξερω στην ορθοδοξη εκκλησια ισχυει "μην κρινεις ινα μην κριθεις".Τεσπα το θεμα δεν με πολυενδιαφερει γι αυτο το σταματαω εδω.
Αν τις θυμοσουν,δεν θα εκανες την ερωτηση.
οι ληψει το ονομα Κυριου του Θεου σου απι ματαιω.
Ου γαρ μη καθαριση Κυριος ο Θεος σου τον λαμβανοντα το ονομα Αυτου επι ματαιω.
Συνηθως αναφερεται η πρωτη προταση.
Σε ελευθερη μεταφραση,μην ορκιζεσαι και μην αναφερεις το ονομα Του ματαια.
Στην προκειμενη περιπτωση,το ιδιο ισχυει και για Την Παναγία.
Μπορεις να επικαλεσθεις την τυχη,την ρεντα,την γκαντεμια,την στραβομαρα,την ικανοτητα,
κι οτι αλλο θελεις,αλλα Την Παναγία ή τα κουμπια που γυριζει(θου Κυριε φυλακη τω στοματι μου),
μονο ενας ασεβης τα επικαλειται,ή ενας μωρός, καθως και οι υποστηρικτες αυτου.
Από ξυπνιτζηδες ο λαός μας έχει χιλιάδες ο καθένας και την θεωρία του...... Του στυλ εγώ να ουμε αν ειμουν θα τους πήγαινα γ...... νταςKOSTAS54 έγραψε:Ευτυχώς που κυκλοφορούν πολλοί ξύπνιοι εδώ κι έτσι έχουμε ελπίδες ότι θα αναλάβουν να λύσουν τα προβλήματα!Karelias έγραψε:Κοιμάται και η θέση που παίρνει είναι για να προσέχει να μη πιαστεί ή μουδιάσει στον ύπνο της.Ale έγραψε: Το θέμα είναι τί θέση παίρνει η δική μας η παε εν όψει της αλλαγής των συσχετισμών.