Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Είναι διαφορετικό να λέγεται ότι η διοίκηση θα κάνει μεταγραφή που θα πληρωθεί απο τους επενδυτές Όπως άλωστε ήταν και αυτή του Γεωργιάδη και άλλο να διαδίδεται με σχεδόν ειρωνικη διάθεση ότι οι επενδυτές υπόσχονται τρελα ονόματα με αποτέλεσμα διάφοροι να βρησκουν ευκαιρία να λοιδωρουν και δεν απευθύνομαι σε σένα D.A.A.T
Εκανε και μποτοξ στα γονατα μην το ξεχνας αυτο...
Καντα 4 τα χρονια τωρα που το σκεφτομαι....
Καντα 4 τα χρονια τωρα που το σκεφτομαι....
- sixfinger
- Επικοινωνία:
Φίλε George την Τρίτη είδαμε τον ΑΠΟΕΛ να παίζει μπαλάρα μέσα στο γηπεδο. Εάν θες δες τους βασικούς του, που παίζανε, τις ηλικίες τους. Δεν έχει σημασία η ηλικία ενός παίχτη αλλά η κατάσταση του, το πόσο θέλει να παίζει ο ίδιος και επίσης το εάν έχεις κάποιον καλύτερο για να τον βάλεις στον πάγκο.
Επίσης ο συγκεκριμένος παίχτης έδειξε οτι δεν μασάει απο πολούς αγώνες την διάρκεια της σαιζον
Επίσης ο συγκεκριμένος παίχτης έδειξε οτι δεν μασάει απο πολούς αγώνες την διάρκεια της σαιζον
Να ξερεις οτι οταν ο Παμπλο νιωσει οτι δεν μπορει να προσφερει στο επιπεδο που πρεπει θα κρεμασει τα παπουτσια του...

εγω ειδα οτι περισυ προς το τελος τα φτυσε κατι που φανηκε και απο τα νευρα του στο ματς με αεκ..και θα το ξαναπω
δεν ειπα οτι δεν θα παιζει και βασικος καποια ματς αλλα οχι κ 50 ματς οπως περισυ..
δεν ειπα οτι δεν θα παιζει και βασικος καποια ματς αλλα οχι κ 50 ματς οπως περισυ..
Η συζήτηση για τον Γκαρσία στο αντίστοιχο τόπικ ή μέσω πμ παιδιά.
Εδώ μόνο παπαρολο.. ήθελα να πω μεταγραφολογία.
viewtopic.php?f=147&t=1708&start=6270
Εδώ μόνο παπαρολο.. ήθελα να πω μεταγραφολογία.

- Mario Jardel
Και μιας και ο Mod μας επανεφερε στην ταξη, το σεναριο για Ιακουιντα ποσο παπας ειναι και πως προεκυψε;
Lord_GayrosSlayer έγραψε:Η συζήτηση για τον Γκαρσία στο αντίστοιχο τόπικ ή μέσω πμ παιδιά.
Εδώ μόνο παπαρολο.. ήθελα να πω μεταγραφολογία.![]()
![]()
Ε ριξε κανενα Παπα...μην το λες μονο...πραξεις παιδια...πραξεις...
- DaFFy_NaSH
gergeo4 έγραψε:θελουμε 4-5 παιχτες σιγουρα
κρεσιτς
μεταγραφη-κοντρερας-μεταγραφη-λινο
μεταγραφη
σαλπι-λαζαρ-μεταγραφη-βιερινια
μεταγραφη
παγκος
χαλκιας,μαλεζας,παμπλο,αριας,γεωργιαδης,κλαους,φωτακης,εττο+τσιριλο,ρομπερτ,ιβιτς,μπαφα,τσουκαλας,σναου
Συνολο 25..μια βαρβατη ομαδα που θα εχει πολυ βαθος για 3 διοργανωσεις..το θεμα ειναι προλαβαινουμε?
Χωρίς να απευθύνομαι προσωπικά σε σένα αλλα μου δίνεις το έναυσμα να πω οτι ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με τις εντεκάδες σας. Δεν είναι Football Manager, είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ... Οσοι νομίζουν οτι έτσι απλά κοουτσάρεις και κατεβάζεις εντεκάδα ας πάνε για 15 μερες (και πολλές λέω) σε μια ερασιτεχνική ομάδα να δουμε πόσο θα αντέξουν... Θέλω εδώ και καιρό να εκφράσω την αγανάκτηση μου για αυτές τις "εντεκάδες"...
Οσο για τον Πάμπλο, κάνε έντιτ στο ποστ σου γιατι τα γραπτά μένουν... Ο Πάμπλο πάγκο μωρέ; Και ποιον θα πάρεις τον Φάμπρεγκας; Εχεις διαβάσει καμια συνέντευξη του προπονητη μας; Με λίγα λόγια λέει οτι η ομάδα φέτος θα στηρίζετε στους Παύλο, Βιειρι και Σάλπι... Κάτι θα ξέρει ο κυρ-Λάζλο....
ΥΓ: Όταν παραθέτεις κάποια επιχειρήματα να μην γράφεις ψευδή στοιχεία ή τουλάχιστον ψάξτην πρώτα... Ο Πάμπλο είναι 34 χρονών και 3 μηνών... Εκτός αν ήρθες απο το μέλλον (του χρόνου το Νοέμβρη ας πούμε) που θα είναι 35,5 οπως λες...
Λυπηθείτε μας...
ΥΓ2: Συγγνώμη για τον κάπως επιθετικό τόνο μου αλλά τόσο καιρό διαβάζω 1002 μ@κ@κίες και δεν μιλάω, τώρα δεν άντεξα... [/offtopic]
Για να μην είμαι 100% off topic 3 μεταγραφές είναι το τέλειο για μένα, αν είναι να γίνουν παραπάνω ας είναι για την ενίσχυση του πάγκου που θα την χρειαστούμε σίγουρα όταν περάσουμε στους 16 (και στους 8) του EL...

Mario Jardel έγραψε:Και μιας και ο Mod μας επανεφερε στην ταξη, το σεναριο για Ιακουιντα ποσο παπας ειναι και πως προεκυψε;
Σαν φήμη το είχε πάρει και μένα το αυτί μου πριν καμιά βδομάδα...
Λογικά, είναι 100% παπάς....
Τα οφ τοπικ ρίξτε τα στην αλάνα...
Εδώ μιλάμε μόνο για μπαμ μπουμ!
Παρασάνταλε ξανά δώσε ρυθμό στο τοπικ με βαρβάτη μεταγραφή!
Εδώ μιλάμε μόνο για μπαμ μπουμ!
Παρασάνταλε ξανά δώσε ρυθμό στο τοπικ με βαρβάτη μεταγραφή!
Mario Jardel έγραψε:Και μιας και ο Mod μας επανεφερε στην ταξη, το σεναριο για Ιακουιντα ποσο παπας ειναι και πως προεκυψε;
Από το κασέ του(2 μύρρια και το χρόνο) καταλαβαίνεις ότι είναι παπάς.