barlow4 έγραψε:δεν ξερω τι με τρομαζει πιο πολυ.
να ειναι ο δημητρης και ο γκοραν το ιδιο ατομο η να υπαρχει και δευτερος γκοραν.
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
-
Dimg4
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
μπορεις απλα να μην παιρνεις τοσο στα σοβαρα τον εαυτο σου.ειναι απελευθερωτικο.αλλωστε εσυ το εγκλημα το εκανες.cellophan έγραψε:Αντί για την 'άρση του αδίκου' με βλέπω να παίρνω μια επανάληψη Charriere, για να προετοιμαστώ για τη 'ζωή του καταδίκου'.............
-
Dimg4
aaxxaxaxaxaxa μλκ πεθαναbarlow4 έγραψε:τι εγινε ρε κεν γιατι τους την πεφτεις ετσι?
Αυτό πώς μπορεί να το καταφέρει κάποιος, ρε συ Κεν;barlow4 έγραψε:μπορεις απλα να μην παιρνεις τοσο στα σοβαρα τον εαυτο σου
Γιατί αυτό είναι το μυστικό της γαμημένης της ζωής μας.
-
Dimg4
Δημητρης17 έγραψε:με κοριτσακια ή με αγορακια;;;barlow4 έγραψε:get a room..
αλε αυτο ευκολο ειναι.το δυσκολο ειναι να μπορεις να μην παιρνεις στα σοβαρα τους αλλους.
Τί να σε πω.
Τώρα μέσα στην σούρα μου λέω "έχεις δίκαιο".
Ωστόσο την Τρίτη το πρωί πάλι ρομποτάκι, πάλι γιες πληζ και χάου ιζ γιορ σαμπέην μάη λέηντη.
Γ@μώ το μ*υνί της πουτάν@ς της κοινωνίας γ@μώ.
Τώρα μέσα στην σούρα μου λέω "έχεις δίκαιο".
Ωστόσο την Τρίτη το πρωί πάλι ρομποτάκι, πάλι γιες πληζ και χάου ιζ γιορ σαμπέην μάη λέηντη.
Γ@μώ το μ*υνί της πουτάν@ς της κοινωνίας γ@μώ.
ε δε χρειαζεται να κουβαλας τη δουλεια κ στο σπιτι.8 ωρες υπνος (λεμε τωρα) 8 ωρες δουλεια.οι υπολοιπες ειναι δικες σου.εγω να δεις τι εχω να ζησω απο την τριτη.αλλα κλαιν.
Εμ δεν είναι έτσι, αλλά δεν γ@μείς.barlow4 έγραψε:ε δε χρειαζεται να κουβαλας τη δουλεια κ στο σπιτι.8 ωρες υπνος (λεμε τωρα) 8 ωρες δουλεια.οι υπολοιπες ειναι δικες σου.εγω να δεις τι εχω να ζησω απο την τριτη.αλλα κλαιν.
Ο καθένας με τα δικά του.
Τε-σπα, αυτά λέγονται μόνο από κοντά και με ρακές.
Εδώ που τα λέμε, παρατηρώ μια "Γκορανίσια υπερέκθεση" τελευταία από αρκετά αξιότιμα μέλη...
Επιδημία έπεσε λέτε???
Υ.Γ. Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική...
Υ.Γ. 2...Και είμαστε όλοι φτιαγμένοι...
Επιδημία έπεσε λέτε???
Υ.Γ. Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική...
Άσε Κένεθ...Εσύ τουλάχιστον απόψε είσαι εκτός συναγωνισμού με...2 Goran στην τιμή του ενός...

Υ.Γ. Π.Α.Ο.Κ.άραααα, είμαι χάλιαααα...Βλέπω.....................
Υ.Γ. Π.Α.Ο.Κ.άραααα, είμαι χάλιαααα...Βλέπω.....................
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 15 Αύγ 2016, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Δημητρης17
- kataramenos5
Εχεις την τιμητικη σου ρε που γυρισες απ τις εξοριες.goran 64 έγραψε:Εδώ που τα λέμε, παρατηρώ μια "Γκορανίσια υπερέκθεση" τελευταία από αρκετά αξιότιμα μέλη...![]()
Επιδημία έπεσε λέτε???![]()
![]()
Υ.Γ. Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική...![]()
![]()
ΥΓ Μας ειπε και αξιοτιμους τωρα?