Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Μας χαλάει δηλαδή ένα εξτρέμ που έχει το 1 με 1, απ' ότι είδα έχει και έξυπνες πάσες, είναι γρήγορος, έχει την κίνηση να κόβει προς τα μέσα και να σκοράρει.
Κι όλα αυτά για να έρθει να συμπληρώσει την τετράδα με Ζιφκοβιτς, Ναρει, Τάισον.
Ας πει ένας για ποιο λόγο αυτός ο παίχτης είναι κακός για εμάς για να καταλάβουμε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι όλα αυτά για να έρθει να συμπληρώσει την τετράδα με Ζιφκοβιτς, Ναρει, Τάισον.
Ας πει ένας για ποιο λόγο αυτός ο παίχτης είναι κακός για εμάς για να καταλάβουμε.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Φυσιολογικά θα έπρεπε να μας χαλάει.Parolos έγραψε:Μας χαλάει δηλαδή ένα εξτρέμ που έχει το 1 με 1, απ' ότι είδα έχει και έξυπνες πάσες, είναι γρήγορος, έχει την κίνηση να κόβει προς τα μέσα και να σκοράρει.
Είναι ένας μέτριος παίκτης που φέτος έκανε μια καλούτσικη χρόνια αφού πρώτα για 3-4 χρόνια έπιασε πάτο ποδοσφαιρικά.
Αλλά από την στιγμή που και φέτος, παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις, κινούμαστε σε παίκτες με συμβόλαια στα 300-400Κ ας φέρουν τουλάχιστον αυτόν να γεμίσουμε αριθμητικά.
Διότι το θέμα αρχίζει να ξεφεύγει απ’ το «να καλύψουμε τα κενά μας με λύσεις ποιότητας» και αρχίζει να μετατίθεται πλέον στο «να καλύψουμε απλά τα κενά μας».
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τον εχεις δει σε αγωνες;
edit. Αυριο στις 11 στη νοβα εχει ενα ματς με τον Αγιαξ που επαιξε για 66 λεπτα, θα κατσω να το δω απο περιεργεια.
edit. Αυριο στις 11 στη νοβα εχει ενα ματς με τον Αγιαξ που επαιξε για 66 λεπτα, θα κατσω να το δω απο περιεργεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Πέμ 22 Ιουν 2023, 09:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pisakaipoupoula
Ναι , μας χαλάει. Απ ότι καταλαβαίνω είμαστε κοντά στο να το ζήσεις και στην Τούμπα το πόσο μας χαλάει ο Μισιτζάν.
Όσο για το αγωνιστικό μετά τα περσινά και βλέποντας τι παίκτες κυνηγάμε φέτος, ο μεν Μπότο έχει να προτείνει μετριότητες στην καλύτερη γύρω στα 25, ο άλλος προτιμάει κάπως πιο ποιοτικούς αλλά με πατημένα τα 31, ο συνδυασμός αυτών των δύο μυρίζει αποτυχία από χιλιόμετρα δυστυχώς
Όσο για το αγωνιστικό μετά τα περσινά και βλέποντας τι παίκτες κυνηγάμε φέτος, ο μεν Μπότο έχει να προτείνει μετριότητες στην καλύτερη γύρω στα 25, ο άλλος προτιμάει κάπως πιο ποιοτικούς αλλά με πατημένα τα 31, ο συνδυασμός αυτών των δύο μυρίζει αποτυχία από χιλιόμετρα δυστυχώς
Πρέπει να ανέβουμε στις προτάσεις προς τους παίκτες.
Όλοι οι καλοί θέλουν παραπάνω λεφτά. Κοντά στα 2εκ είναι αυτοί που θα έρθουν και θα κάνουν διαφορά.
Αντικειμενικά, εάν ο Ιταλός μένει με 1.5εκ Β εθνική Ιταλίας, θέλει 2εκ για να έρθει εδώ και τριετές.
Στην Ελλάδα, άντε το πολύ να μπορούμε να φέρουμε στα λεφτά του παίκτη από Πορτογαλλία.
Όλοι οι καλοί θέλουν παραπάνω λεφτά. Κοντά στα 2εκ είναι αυτοί που θα έρθουν και θα κάνουν διαφορά.
Αντικειμενικά, εάν ο Ιταλός μένει με 1.5εκ Β εθνική Ιταλίας, θέλει 2εκ για να έρθει εδώ και τριετές.
Στην Ελλάδα, άντε το πολύ να μπορούμε να φέρουμε στα λεφτά του παίκτη από Πορτογαλλία.
Δλδ άμα τον παίρναμε όταν έπαιζε στη Γερμανία με 800Κ θα ήταν οκ? Αυτή τη στιγμή είναι μια χαρά λύση στη θέση του Μπισεσβαρ να το πω έτσι. Αναβάθμιση. Απ' τα υπόλοιπα εξτρέμ που ακούστηκαν παίζει να είναι και η καλύτερη επιλογή, με βάση τα χαρακτηριστικά που μας λείπουν.JohnDag έγραψε:Φυσιολογικά θα έπρεπε να μας χαλάει.Parolos έγραψε:Μας χαλάει δηλαδή ένα εξτρέμ που έχει το 1 με 1, απ' ότι είδα έχει και έξυπνες πάσες, είναι γρήγορος, έχει την κίνηση να κόβει προς τα μέσα και να σκοράρει.
Είναι ένας μέτριος παίκτης που φέτος έκανε μια καλούτσικη χρόνια αφού πρώτα για 3-4 χρόνια έπιασε πάτο ποδοσφαιρικά.
Αλλά από την στιγμή που και φέτος, παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις, κινούμαστε σε παίκτες με συμβόλαια στα 300-400Κ ας φέρουν τουλάχιστον αυτόν να γεμίσουμε αριθμητικά.
Διότι το θέμα αρχίζει να ξεφεύγει απ’ το «να καλύψουμε τα κενά μας με λύσεις ποιότητας» και αρχίζει να μετατίθεται πλέον στο «να καλύψουμε απλά τα κενά μας».
Και ο Κράσσο π.χ. που στεναχωρεθηκαμε που δεν τον κλείσαμε και τον έκλεισε η Γκαζπρομ 800 του έδωσαν και έπαιρνε 350. Κλαιν.
Δε ρώτησα κάτι τέτοιο. Άλλος ρώτησε μαλλον. Αν και για να εκφέρω άποψη Σαρδηνία vs Χαλκιδική εύκολος άσσος.odynet έγραψε:Οι μετοχές της Κάλιαρι, μια που εύλογα ρώτησε ο Parolos,
Καταλαβαίνω ότι παίζουν σε διαφορετική θεση, έστω όμως....ξέρει κάποιος την αξία του χαφ που πήρε ο βαζελος σε σχεση με τον γκαμπιαντινι; δλδ πόση αξία είχαν και τι παιρνανε στη Σαμπντορια που έπεσε;
Βασικά η γκρίνια πολλών συνοπαδών για τα μεταγραφικά αν και δικαιολογημένη έως κάποιο βαθμό, έχει λάθος στόχευση. Ο Μπότο (και ο Ιβάν που πληρώνει) προσπαθεί να πάρει τους παίκτες στην τιμή που τους αξίζει, άντε και λίγο παραπάνω. Το πρόβλημα είναι (όπως γράφεις περίπου) οτι το περιβάλλον των παικτών ζητάει μεγάλες υπεραξίες. Μιά χαρά το χειρίζεται ο Μπότο (και ο Ιβάν), κυνηγάει καλούς παίκτες στη σωστή τιμή, και περιμένει. Αν γκρινιάζουμε για το ρίσκο, οκ υπάρχει, αλλά αν γκρινιάζουμε για το ότι δεν υπάρχουν λεφτά, νομίζω είναι άδικο.iasoiako έγραψε:Πρέπει να ανέβουμε στις προτάσεις προς τους παίκτες.
Ας περιμένουμε να δούμε ποιοί θα έρθουν.
Παντως τα 70 γκολ και 50 ασιστ σε 300 ματς καριερας δειχνουν οτι αν μη τι αλλο ξερει να κανει την δουλεια. Και μην μου το πατε ναι αλλα στην Βουλγαρια γιατι θα ανοιξουμε την κουβεντα τι ειναι η Λουντογκορετς σε σχεση με τον ΠΑΟΚ η τι πιστευουμε εμεις οτι ειναιJohnDag έγραψε:Φυσιολογικά θα έπρεπε να μας χαλάει.Parolos έγραψε:Μας χαλάει δηλαδή ένα εξτρέμ που έχει το 1 με 1, απ' ότι είδα έχει και έξυπνες πάσες, είναι γρήγορος, έχει την κίνηση να κόβει προς τα μέσα και να σκοράρει.
Την ιδια ωρα τα δικα μας τα εξτρεμ (πλην Ναρει) και τα φορ δεν πετυχαιναν ελεφαντα απο τα 2 μετρα
Οποτε ναι ειμαι πλεον σε μια φαση που θελω παικτες που αποδεδειγμενα εχουν νουμερα και αν τελικα δεν.....τοτε να πω κοιτα τελικα που τον δυσκολεψε το ελληνικο πρωταθλημα.
Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω.odynet έγραψε:Οι μετοχές της Κάλιαρι, μια που εύλογα ρώτησε ο Parolos, κόστισαν 40 εκατομμύρια ευρώ στον νυν ιδιοκτήτη της (Τομάσο Τζιουλίνι) το 2014, προκειμένου να τη αγοράσει από τον Μάσιμο Τσελίνο (o οποίος μετά πήρε την -ιστορική- Λιντς Γιουνάιτεντ, την οποία μετά μεταβίβασε στον Αντρέα Ραντριτσάνι και ο οποίος ενδιαφέρεται τώρα να σώσει τη χρεοκοπημένη...Σαμπντόρια, ώστε να μείνει εκεί ο Γκαμπιαντίνι)!! Ακόμα ένας λόγος για να μη μπλέκεις μεταγραφικά με το Κάλτσιο: πέρα από τους υπερτιμημένους, που ανήκουν σε δυο ή τρεις ομάδες και έχουν δεκαπέντε μάνατζερ, εξαιρετικά φοβικούς στο να βγουν στο εξωτερικό και φραγκοφονιάδες παίκτες τους ακόμα και οι ιδιοκτησιακές τράμπες των ομάδων τους είναι προβληματικές!
Για να έρθει Ιταλός στην Ελλάδα, ίσως απο τρίτη-τέταρτη κατηγορία, να πεινάει, να είναι φιλόδοξος και, και, και.
Ψάξε και βρέστε τρεις-τέσσερεις μαυρούκους*χαιδευτικά το λέω, για να μην παρεξηγηθώ), δυνατά κορμιά, γρήγορους, σε σχετικά μικρή ηλικία και κάνε μιά δυνατή ομάδα, που να αντέχει και να τρέχει.
Είδαμε τόσα παιχνίδια με Αγγλικές και Ιταλικές ομάδες, που είχαν μόνο δυο-τρεις γηγενείς παίχτες, αλλά με καταπληκτική φυσική κατάσταση και δυναμικό παιχνίδι, που πολλές φορές αντιστάθμιζε και την ελλειπή τακτική.
Γιατί να κολλάμε σε Πορτογαλία ή Σερβία για παράδειγμα και να μή κοιτάμε προς Αφρική μεριά, δεν το καταλαβαίνω.
Προσωπικά δεν στεναχωρέθηκα καθόλου για τον Κρασσο αλλά ΟΚ.Parolos έγραψε:Δλδ άμα τον παίρναμε όταν έπαιζε στη Γερμανία με 800Κ θα ήταν οκ? Αυτή τη στιγμή είναι μια χαρά λύση στη θέση του Μπισεσβαρ να το πω έτσι. Αναβάθμιση. Απ' τα υπόλοιπα εξτρέμ που ακούστηκαν παίζει να είναι και η καλύτερη επιλογή, με βάση τα χαρακτηριστικά που μας λείπουν.JohnDag έγραψε:Φυσιολογικά θα έπρεπε να μας χαλάει.Parolos έγραψε:Μας χαλάει δηλαδή ένα εξτρέμ που έχει το 1 με 1, απ' ότι είδα έχει και έξυπνες πάσες, είναι γρήγορος, έχει την κίνηση να κόβει προς τα μέσα και να σκοράρει.
Και ο Κράσσο π.χ. που στεναχωρεθηκαμε που δεν τον κλείσαμε και τον έκλεισε η Γκαζπρομ 800 του έδωσαν και έπαιρνε 350. Κλαιν.
Δε ρώτησα κάτι τέτοιο. Άλλος ρώτησε μαλλον. Αν και για να εκφέρω άποψη Σαρδηνία vs Χαλκιδική εύκολος άσσος.odynet έγραψε:Οι μετοχές της Κάλιαρι, μια που εύλογα ρώτησε ο Parolos,
Το δικό μου θέμα είναι ότι δεν θέλω ένα παίχτη απλά καλύτερο του αφάνα. Οποιοσδήποτε σε αυτή την φάση θα είναι αναβάθμιση σε σχέση με αυτόν.
Το θέμα μου είναι ότι η ομάδα χρειάζεται μια παικταρα μεσοεπιθετικά να πάρει την φανέλα στο σπίτι και να προσφέρει σιγουριά και νούμερα.
Και για μπακ απ έχω τον 36χρονο Τάισον που είναι μια χαρά λύση.
Η παικταρα, όμως, κοστίζει και από την στιγμή που απ ότι φαίνεται πάμε και πάλι στη λογική χαμηλών συμβολαίων ας φέρουν έστω τον Μισιτζαν να καλυφθούμε τουλάχιστον αριθμητικά.
- pisakaipoupoula
Ο Κρασσό είναι 25 χρονών έχει ποιότητα αξία στο τραμσφερμαρκτ 6 εκατομμύρια έχει χρόνια μπροστά του έχει φιλοδοξίες και τον πήρανε ελεύθερο με 800 συμβόλαιο, εδώ παλεύουμε να δώσουμε στον Γκαμπιαντίνι στα 32 το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του πάνω απ το διπλάσιο απ ότι ζητούσε ο Κρασσό με μηδέν μεταπωλητική αξία κτλ κτλ....καταλαβαίνεις τη διαφορά και πόσο εγκληματικά λάθος κινούμαστε?
Αν παλεύαμε να πάρουμε τον Κρασσό και προτιμούσε τον Αστέρα είναι οκ θα ήμουν ευχαριστημένος γιατί θα είμασταν στην σωστή κατεύθυνση μια σύγχρονης ευρωπαϊκής ομάδας με φιλοδοξίες, αντίθετα το πεδίο τιμών παικτών που ψάχνουμε επιεικώς τρομακτικό
Ο δε Μισιτζάν μην κοιτάτε τι έκανε σε ολλανδικές άμυνες, δείτε τι έκανε σε κανονικές άμυνες στην Γερμανία όπου πάτωσε , κυριολεκτικά πάτωσε..αυτά
Αν παλεύαμε να πάρουμε τον Κρασσό και προτιμούσε τον Αστέρα είναι οκ θα ήμουν ευχαριστημένος γιατί θα είμασταν στην σωστή κατεύθυνση μια σύγχρονης ευρωπαϊκής ομάδας με φιλοδοξίες, αντίθετα το πεδίο τιμών παικτών που ψάχνουμε επιεικώς τρομακτικό
Ο δε Μισιτζάν μην κοιτάτε τι έκανε σε ολλανδικές άμυνες, δείτε τι έκανε σε κανονικές άμυνες στην Γερμανία όπου πάτωσε , κυριολεκτικά πάτωσε..αυτά
Η Λουντογκορετς μπορεί να έπαιζε άνετα πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό πρωτάθλημα μεν, το Βουλγαρικό πρωτάθλημα στο σύνολο του είναι εμφανώς κατώτερου επιπέδου από το ελληνικό δε.nunies4 έγραψε:Παντως τα 70 γκολ και 50 ασιστ σε 300 ματς καριερας δειχνουν οτι αν μη τι αλλο ξερει να κανει την δουλεια. Και μην μου το πατε ναι αλλα στην Βουλγαρια γιατι θα ανοιξουμε την κουβεντα τι ειναι η Λουντογκορετς σε σχεση με τον ΠΑΟΚ η τι πιστευουμε εμεις οτι ειναιJohnDag έγραψε:Φυσιολογικά θα έπρεπε να μας χαλάει.Parolos έγραψε:Μας χαλάει δηλαδή ένα εξτρέμ που έχει το 1 με 1, απ' ότι είδα έχει και έξυπνες πάσες, είναι γρήγορος, έχει την κίνηση να κόβει προς τα μέσα και να σκοράρει.
Την ιδια ωρα τα δικα μας τα εξτρεμ (πλην Ναρει) και τα φορ δεν πετυχαιναν ελεφαντα απο τα 2 μετρα
Οποτε ναι ειμαι πλεον σε μια φαση που θελω παικτες που αποδεδειγμενα εχουν νουμερα και αν τελικα δεν.....τοτε να πω κοιτα τελικα που τον δυσκολεψε το ελληνικο πρωταθλημα.
Εν παση περιπτωσει, το πρόβλημα μου δεν είναι τόσο με τον παίκτη αυτόν κάθε αυτόν όσο με το γεγονός ότι περίμενα (όπως νομίζω όλοι μας) κάτι πολύ καλύτερο εκεί.
Διότι αν νομίζετε ότι με Ναρει, Ζιβκο, Ντελια, Τάισον και Μισιτζαν η ομάδα θα δώσει συμβόλαιο για να φερει και άλλον παίκτη πίσω από τον επιθετικό σορρυ που θα σας το πω αλλα πλανάστε πλάνην οικτρά.
Αυτή, λοιπον, η 5αδα για μένα δεν είναι 5αδα πρωταθλητισμού.
Εκεί είναι το πρόβλημα μου.