Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
αμαν ρε παιδια πως κανετε ετσι για τον 2ο τερματοφυλακα ??
περσυ μπενφικα αποκλεισαμε με ζιβκο στο τερμα , και ειχαμε 1ο τον πασχα που ή θα εβγαζε τα απιαστα ή θα εκανε τραγικα λαθη και μαλιστα και σε σημαντικους αγωνες ευρωπης και οχι μονο , αλλωστε για αυτο με εξαιρεση περσυ μοιραζοταν τα παιχνιδια με ζιβκο ! και στο κατω κατω μην υποτιματε τοσο πολυ και τους μικρους μας , αν δεν μας κανει ο ζιβκο ( αν μεινει ) εχουμε για αναπληρωματικους κι αυτους , δηλ ουτε για μπακ απ δεν τους εμπιστευομαστε ? ( και δεν εχουμε μονο εναν να διαλεξουμε )
περσυ μπενφικα αποκλεισαμε με ζιβκο στο τερμα , και ειχαμε 1ο τον πασχα που ή θα εβγαζε τα απιαστα ή θα εκανε τραγικα λαθη και μαλιστα και σε σημαντικους αγωνες ευρωπης και οχι μονο , αλλωστε για αυτο με εξαιρεση περσυ μοιραζοταν τα παιχνιδια με ζιβκο ! και στο κατω κατω μην υποτιματε τοσο πολυ και τους μικρους μας , αν δεν μας κανει ο ζιβκο ( αν μεινει ) εχουμε για αναπληρωματικους κι αυτους , δηλ ουτε για μπακ απ δεν τους εμπιστευομαστε ? ( και δεν εχουμε μονο εναν να διαλεξουμε )
-
mbison
Θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα εαν χρειαστεί παραπάνω χρόνο ο Κοτάρσκι εαν και εφόσον ανανεώσει ο Ζιβκοβιτς και έχουμε αυτόν σαν back up.
Και για να πάω ένα βήμα παραπέρα...ποιον 2ο θα επιθυμούσατε για την ομάδα;
Οι 2οι που ακούστηκαν κατά καιρούς (Λοντίγκιν, Γιαννιώτης, Διουδης, Μπάρκας, κα) πιστεύετε πραγματικά ότι θα ερχόντουσαν για να είναι back up ενός 22χρονου παιδιού με μια επαγγελματική σεζόν;
Άλλο τι θέλουμε εμείς άλλο η πραγματικότητα...
Οι 2οι που ακούστηκαν κατά καιρούς (Λοντίγκιν, Γιαννιώτης, Διουδης, Μπάρκας, κα) πιστεύετε πραγματικά ότι θα ερχόντουσαν για να είναι back up ενός 22χρονου παιδιού με μια επαγγελματική σεζόν;
Βασικα δεν έχω τις αντοχές να κάτσω να επιχειρηματολογησω γιατί ο Ζιβκοφιτς είναι κακή επιλογή.
Δηλαδή ειναι σα να κάτσω να προσπαθήσω να σας πείσω για το ότι ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή.
Ματαιος κόπος για κάτι που είναι δεδομένο και αυταποδεικτο.
Τον παίχτη τον έχουμε δει με τα μάτια μας 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ.
Και αυτά που έχουν δει τα μάτια μας, ακριβώς τα ίδια δείχνουν και τα (τραγικά) στατιστικά του.
Μιλαμε για έναν από τους χειρότερους τερματοφυλακες του πρωταθλήματος. Σταθερά.
Από κει και πέρα τι άλλο χρειάζεται να προσθέσει καποιος επί του θέματος;
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδή ειναι σα να κάτσω να προσπαθήσω να σας πείσω για το ότι ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή.
Και αυτά που έχουν δει τα μάτια μας, ακριβώς τα ίδια δείχνουν και τα (τραγικά) στατιστικά του.
Πασχαλακη ανανέωση, Κοταρσκι για δεύτερος και αν μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Κοταρσκι είχε προσαρμοστεί και είχε κερδίσει την θέση από τον Αλεξ, ας πουλούσαμε τον Πασχαλακη του χρόνου σε καμία Αραβια. Κι αν δεν έβγαινε ο Κοταρσκι θα μπορούσε να μείνει ο Αλεξ μέχρι να τον φτάσει και να τον ξεπεράσει ο μικρός.nunies4 έγραψε:Και για να πάω ένα βήμα παραπέρα...ποιον 2ο θα επιθυμούσατε για την ομάδα;
Μισό λεπτό γιατί αν μιλάμε για στατιστικά τότε μέχρι τον Δεκέμβρη πέρυσι οι μακράν χειρότεροι γκολκίπερ του πρωταθλήματος ήταν ο Τσιφτσης και ο Πασχαλακης. Μακράν των υπολοίπων. Στα γκολ που είχαν δεχθεί σε σχέση με τις ευκαιρίες που δεχόντουσαν
Θα συζητάμε όπως είπα επί του πραγματικού η επί του τι θα επιθυμούσαμε; Ο Άλεξ ΔΕΝ ήθελε να μείνειgika έγραψε:Πασχαλακη ανανέωση, Κοταρσκι για δεύτερος και αν μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Κοταρσκι είχε προσαρμοστεί και είχε κερδίσει την θέση από τον Αλεξ, ας πουλούσαμε τον Πασχαλακη του χρόνου σε καμία Αραβια. Κι αν δεν έβγαινε ο Κοταρσκι θα μπορούσε να μείνει ο Αλεξ μέχρι να τον φτάσει και να τον ξεπεράσει ο μικρός.nunies4 έγραψε:Και για να πάω ένα βήμα παραπέρα...ποιον 2ο θα επιθυμούσατε για την ομάδα;
-
makispaspartou
Η παραμονή Ζίβκοβιτς δεν είναι απλά λάθος. Μοιάζει στα δικά μου μάτια σαν κίνηση πανικού ώστε να ξεκινήσει η ομάδα με δύο έμπειρους τερματοφύλακες την προετοιμασία. Δυστυχώς ο αρχικός σχεδιασμός έχει καθυστερήσει και στο βωμό των προθεσμιών γίνονται δεύτερες και τρίτες σκέψεις που συνήθως οδηγούν σε λάθος επιλογές. Προτιμώ δεύτερο τον Ταλιχμανίδη στα πρώτα παιχνίδια κι ας φέρουν άλλο τερματοφύλακα στο τέλος του καλοκαιριού.
Πρώτα πρέπει να δούμε και μετά να πούμε...nunies4 έγραψε:Και για να πάω ένα βήμα παραπέρα...ποιον 2ο θα επιθυμούσατε για την ομάδα;
Μπορεί να βρήκαμε τον δικό μας Ντοναρουμα...
Υπομονή...
Και μετά κρίνουμε ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο (σαν γνήσιοι Παοκτσηδες)...
-
xrisitsapa
Τραγικές και ακατανόητες επιλογές, τις οποίες, επειδή το ποδόσφαιρο πάντα τιμωρεί, και επειδή ΠΑΟΚ είσαι, σίγουρα θα πληρώσουμε...
Θα μπει κι αυτή στο πάνθεον με τη μη ανανέωση Αντρέ- Μάτος, με τη μεταγραφή Ακπομ πρίν από το πιο ιστορικό ματς του ΠΑΟΚ και τόσα, μα τόσα άλλα...
Θα μπει κι αυτή στο πάνθεον με τη μη ανανέωση Αντρέ- Μάτος, με τη μεταγραφή Ακπομ πρίν από το πιο ιστορικό ματς του ΠΑΟΚ και τόσα, μα τόσα άλλα...
δεν λεω οτι ειναι καλη επιλογη , αλλα τον να δινουμε τοσο πολυ σημασια στον 2ο τερματοφυλακα , ενω υπαρχουν πολυ πιο φλεγοντα θεματα στο ροστερ το θεωρω υπερβολικο . εγω προσωπικα δεν τον θελω γιατι κραταει θεση ξενου , ενας παικτης που πιθανον -και αν -θα παιξει μονοψηφιο αριθμο ματς .JohnDag έγραψε:Βασικα δεν έχω τις αντοχές να κάτσω να επιχειρηματολογησω γιατί ο Ζιβκοφιτς είναι κακή επιλογή.
υγ τα στατιστικα του πασχαλακη καλα ηταν ? θυμαμαι απο αναλυση μελους οτι ειχε δεχθει παραπανω γκολ απο οτι θα επρεπε ( απο λαθος εκτιμηση / αβιαστα λαθη whatever)
πηραμε παικτη του αγιαξ , οβερ !
Είπα εγώ κάτι για τον Τσιφτση;nunies4 έγραψε:Μισό λεπτό γιατί αν μιλάμε για στατιστικά τότε μέχρι τον Δεκέμβρη πέρυσι οι μακράν χειρότεροι γκολκίπερ του πρωταθλήματος ήταν ο Τσιφτσης και ο Πασχαλακης. Μακράν των υπολοίπων. Στα γκολ που είχαν δεχθεί σε σχέση με τις ευκαιρίες που δεχόντουσαν
Ίσα ίσα έχω πει πολλές φορές ότι δεν μπορεί να αποτελεί επιλογή καθώς είναι κακός τερματοφυλακας.
Αν η σύγκριση είναι ανάμεσα Πασχαλακη και Ζιβκο τότε θα κάνεις σύγκριση και τις 2 τελευταίες σεζόν γιατί ο Ζιβκο πέρσι έπαιξε τα πιο πολλά ματς του.
Ε, ο Ζιφκο είναι πολύ χειρότερος κάτι το οποίο ΔΕΝ χρειάζεται και στατιστικά για να το καταλάβεις εδώ που τα λέμε.
Τώρα ρε συ nunies τι προσπαθείς να κάνεις, δεν έχω καταλάβει;
Να μας πείσεις ότι ο Ζιβκο είναι καλός τερματοφυλακας; ότι είναι σωστή επιλογή για 2ος; Δεν έχω καταλάβει.
Είπαμε, στήριξη στην ομάδα αλλά δεν χρειάζεται να κάνουμε και το άσπρο μαύρο.
Ο Ζιβκο είναι ένας κάκιστος τερματοφυλακας που δεν κάνει ούτε ως 2ος για μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ.
Αυτό δεν είναι άποψη, είναι η πραγματικότητα.
- sourmenetes
- Moderator
Νύφη έχουμε;;mbison έγραψε:Κι εγω ξενερωσα με ΖΖ, αλλα αν το δειτε ψυχραιμα, ξεχασετε την 7αρα, θα δειτε ότι είναι 33,5 χρονων, ψηλός και καλό παιδί φαίνεται.
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk