Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Δεν το ήξερα για το 62, νομίζω όμως ότι το 66 πήγε αλλά τραυματίστηκε. Το πρωταγωνιστής σε όλα πήγαινε στα δύο άκρα, το 58 και το 70 - εντάξει, κακή διατύπωση.
Γιατί πιάνεις πότε κέρδισε τίτλους με ομάδες ή εθνικές;nunies4 έγραψε:Για τον Πελε σου απαντησαν. Οταν λες Μαραντονα τα ιδια τι εννοεις? Ο Θεος ειχε βαρυα βαρυα μια 5ετια prime (86-90)Miles έγραψε:Ο Πελέ συστήθηκε στο μουντιάλ του 1958 στον υπόλοιπο κόσμο, τέλειωσε (από εθνική) σ' αυτό του 1970, πρωταγωνιστής σε όλα (δεν ξέρω ακριβώς πότε έφυγε από Σάντος για να πάει στους Αμερικάνους) και σε εποχή που η προπονητική υποστήριξη δεν ήταν η τωρινή. Μαραντόνα τα ίδια, και θα ήταν περισσότερα αν δεν είχε το γνωστό θέμα.nunies4 έγραψε:Ας μην μηδενιζουμε.
Αυτο που καθιερωσε τον Μεσι και τον (δεν πιστευα ποτε οτι θα το πω) Ροναλντο ως κορυφαιους ολων των εποχων ειναι αυτο που οι προκατοχοι τους δεν ειχαν. Η αδιανοητη διαρκεια. Εχουνε περασει τερατα στην ιστορια του ποδοσφαιρου αλλα το prime τους ηταν 3-4-5 αντε 6 χρονια.
Αυτοι οι 2 για 10+ χρονια μονοπωλησαν το παγκοσμιο ποδοσφαιρο. Ασυλληπτο για την συγχρονη εποχη.
Ο μικρος εχει ξεκινησει με νουμερα που τρομαζουν αλλα αυτο που θα τον κρινει ειναι η διαρκεια.
Για τον Μαραντόνα, αυτό τουλάχιστον το θυμάμαι

Μα ισα ισα δεν πιανω τους τιτλους. Το πραγματικο χρονικο prime τους εξεταζω. Ο Μαραντονα της Μπαρτσελονα προφανως ηταν ενας παικτης κλασης αλλα σε καμια περιπτωση ο καλυτερος του κοσμου. Μεταξυ 86-90 ηταν οντως ο κορυφαιος του κοσμου.
Απο την αλλη αυτο που εγραψα στο αρχικο μου μνμ ηταν οτι Μεσι και Κριστιανο παρεμειναν στο Νο1 για 10+ χρονια.
Ποτε μεχρι σημερα δεν εχει εμφανιστει ποδοσφαιριστης με τετοια διαρκεια στην κορυφη.
Απο την αλλη αυτο που εγραψα στο αρχικο μου μνμ ηταν οτι Μεσι και Κριστιανο παρεμειναν στο Νο1 για 10+ χρονια.
Ποτε μεχρι σημερα δεν εχει εμφανιστει ποδοσφαιριστης με τετοια διαρκεια στην κορυφη.
Νομίζω ότι αν σου ζητήσω να μου πεις ποια είναι τα κριτήρια για να λες ότι ο Μαραντόνα ήταν το 86-90 ο κορυφαίος του κόσμου, και όχι και πριν ή μετά, θα μου πεις οι τίτλοι με τη Νάπολι και την εθνική.
- ΑποστόληςΑ
-
Ναι νομιζω ειναι πολυ σχετικά ολα αυτα. Ο μαραντονα του 82 παιζει να ηταν καλυτερος απ το μαραντονα του 90 με τα παραπανησια κιλα πχ. Και το 82 περαν του ζικο δεν ξέρω ποιος μπορουσε να πει οτι ηταν καλύτερος. Ο μαραντονα τους περναγε τρεις -τρεις απο πιτσιρικας στη μποκα και στην αρχεντινος και είχε μπει σε τετοιες κουβεντες χωρις να υπάρχει η προβολη που υπάρχει τωρα.Miles έγραψε:Νομίζω ότι αν σου ζητήσω να μου πεις ποια είναι τα κριτήρια για να λες ότι ο Μαραντόνα ήταν το 86-90 ο κορυφαίος του κόσμου, και όχι και πριν ή μετά, θα μου πεις οι τίτλοι με τη Νάπολι και την εθνική.
Απ την αλλη ο ροναλντο χωρις να συνυπαρχει καν σε ταλεντο και τεχνικα χαρισματα με ολους αυτους συντηρήθηκε σε τέτοιες κουβεντες βαζοντας απειρα γκολ κι εχοντας ολοκληρο το μηχανισμο της ρεαλ απο πισω. Αλλα και με απεριόριστη πειθαρχεία σε θεματα προπονησης.
- john4serres
- john4serres
Αυτό θέλω να πω στον Nunies, ότι τον ξεγελάει ότι Μέσι και Ρονάλντο τους βλέπει σε ανταγωνιστικό επίπεδο από την αρχή της καριέρας τους, σε τοπ ομάδες που παίζανε συνεχώς champions league, όταν ο Μαραντόνα, για παράδειγμα, πέρασε, από το 77 ως το 82, από Αργεντινή και η ευρωπαϊκή παρουσία του ήταν σε μια χάλια Μπάρτσα και στη Νάπολι που δεν είχε το βαρύ όνομα για να κυριαρχήσει στην Ευρώπη (δεν κυριάρχησε ούτε στην Ιταλία).black death έγραψε:Ναι νομιζω ειναι πολυ σχετικά ολα αυτα. Ο μαραντονα του 82 παιζει να ηταν καλυτερος απ το μαραντονα του 90 με τα παραπανησια κιλα πχ. Και το 82 περαν του ζικο δεν ξέρω ποιος μπορουσε να πει οτι ηταν καλύτερος. Ο μαραντονα τους περναγε τρεις -τρεις απο πιτσιρικας στη μποκα και στην αρχεντινος και είχε μπει σε τετοιες κουβεντες χωρις να υπάρχει η προβολη που υπάρχει τωρα.Miles έγραψε:Νομίζω ότι αν σου ζητήσω να μου πεις ποια είναι τα κριτήρια για να λες ότι ο Μαραντόνα ήταν το 86-90 ο κορυφαίος του κόσμου, και όχι και πριν ή μετά, θα μου πεις οι τίτλοι με τη Νάπολι και την εθνική.
Απ την αλλη ο ροναλντο χωρις να συνυπαρχει καν σε ταλεντο και τεχνικα χαρισματα με ολους αυτους συντηρήθηκε σε τέτοιες κουβεντες βαζοντας απειρα γκολ κι εχοντας ολοκληρο το μηχανισμο της ρεαλ απο πισω. Αλλα και με απεριόριστη πειθαρχεία σε θεματα προπονησης.
Τι μετάδοση είναι αυτή ρε δεν ντρέπονται λίγο;Όταν έπαιζαν όμως οι γαυροβαζελοι όλα στην εντέλεια.Να πάρετε και τον αντ1 σας και να τον βάλετε εκεί που ξέρετε…αθηναϊκό βοθροκρατος
-
- Mr Ξερόλας 2019
Πω πω τι ομαδουλα αυτή η Μάντσεστερ, με τον πολύ Ρούμπεν.
Φορτσα Μπιλμπάο ομαδάρα.
ΥΓ.
Πολύ κολ§φαρδη ομαδα.
Φορτσα Μπιλμπάο ομαδάρα.
ΥΓ.
Πολύ κολ§φαρδη ομαδα.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ