Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Δε βλέπω κάποιο ιδιαίτερο λόγο να πωληθεί ο Καντουρί τον οποίο εκτός από ποιοτικό θεωρώ ταυτόχρονα και πιο σύνθετο από τα υπάρχοντα χαφ (μπορεί να παίξει σε πιο πολλές θέσεις).
Το επιχείρημα ότι λήγει του χρονου το συμβόλαιό δεν το πολύ καταλαβαίνω. Δεν είναι κάνας 21 ετών, τριανταρης είναι. Μπορεί να ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ του χρόνου, ποιος εμποδίζει μια τέτοια εξέλιξη; Και δε βλέπω το λόγο να είναι αδιάφορος. Μέχρι το Γενάρη τουλάχιστον. Προφανώς κι άμα έρθει πρόταση 2+ εκατομμυρίων, τον δίνεις. Δε βλέπω όμως γιατί να επιδιώξεις πώλησή του.
Το επιχείρημα ότι λήγει του χρονου το συμβόλαιό δεν το πολύ καταλαβαίνω. Δεν είναι κάνας 21 ετών, τριανταρης είναι. Μπορεί να ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ του χρόνου, ποιος εμποδίζει μια τέτοια εξέλιξη; Και δε βλέπω το λόγο να είναι αδιάφορος. Μέχρι το Γενάρη τουλάχιστον. Προφανώς κι άμα έρθει πρόταση 2+ εκατομμυρίων, τον δίνεις. Δε βλέπω όμως γιατί να επιδιώξεις πώλησή του.
Υπαρχει και η περιπτωση να μην ανανεωσει, ωστοσο να τον κρατησεις. Γιατι τα 800Κ που πιθανον να σου δινουν, δεν αρκουν για την αντικατασταση του στην παρουσα φαση.
Και η Ντορτμουντ με τον Λεβα το ιδιο ειχε κανει. Ηξερε πως θα φυγει ελευθερος, αλλα δεν τον εδωσε με 30Μ γιατι πιστευε πως για εναν χρονο θα προσφορει αρκετα και δεν υπηρχει διαθεσιμος αντικαταστατης στην αγορα.
Εγω θα κρατουσα Ελ Καντουρι και θα τον αφηνα να φυγει μολις επστρεψει ο Μισιτς και ο Ντουγκλας (Γεναρη). Αν ο Μισιτς δεν επιστρεψει, τον κρατας μεχρι καλοκαιρι που ψαχνεις αντικαταστατη στα ιδια λεφτα.
Και η Ντορτμουντ με τον Λεβα το ιδιο ειχε κανει. Ηξερε πως θα φυγει ελευθερος, αλλα δεν τον εδωσε με 30Μ γιατι πιστευε πως για εναν χρονο θα προσφορει αρκετα και δεν υπηρχει διαθεσιμος αντικαταστατης στην αγορα.
Εγω θα κρατουσα Ελ Καντουρι και θα τον αφηνα να φυγει μολις επστρεψει ο Μισιτς και ο Ντουγκλας (Γεναρη). Αν ο Μισιτς δεν επιστρεψει, τον κρατας μεχρι καλοκαιρι που ψαχνεις αντικαταστατη στα ιδια λεφτα.
- paokmaniak
Με ξενους τι γινεται γτ εχω χασει λιγο τη μπαλα??
Αυγκουστο + Ματος + Ζαμπα + Εσιτι (+ Ουαρντα)
Ροντριγκο πηρε πορτογαλλικο η οχι?
ειμαστε ετσι?? Δε ξεχναω καποιον οποτε αν φυγει ο τρελος εχουμε μια θεση κενη?
Αυγκουστο + Ματος + Ζαμπα + Εσιτι (+ Ουαρντα)
Ροντριγκο πηρε πορτογαλλικο η οχι?
ειμαστε ετσι?? Δε ξεχναω καποιον οποτε αν φυγει ο τρελος εχουμε μια θεση κενη?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokmaniak την Πέμ 27 Αύγ 2020, 15:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Αλήθεια με Μισιτς τι γίνετε; Ακούγετε γυρίζει Σπόρτινγκ. Αν είναι έτσι μπορούμε μα πάρουμε άλλο χαφ από τώραNapoli4 έγραψε:Υπαρχει και η περιπτωση να μην ανανεωσει, ωστοσο να τον κρατησεις. Γιατι τα 800Κ που πιθανον να σου δινουν, δεν αρκουν για την αντικατασταση του στην παρουσα φαση.
Σαν ν' αρχίσαμε ν' αργούμε πάλι στις αγοραπωλησιες ή (ελπίζω να) είναι ιδέα μου...???
-
makispaspartou
DOUBLE έγραψε:Όπως ο Λεμπρόν και ο Αντετοκούνμπο που δεν πηδανε εφημερίδα κι αυτοί...makispaspartou έγραψε:Συμφωνώ.. να φύγει κι ας μην πάρουμε άλλον..ας παίζει ο Τσιγγάρας. Στα αρνητικά του ανθρωποφάγου με την κτιστή γάμπα ξέχασα να πω ότι με τέτοια σωματοδομή δεν πηδαει εφημερίδα και δεν παίρνει κεφαλιά ούτε για πλάκα.
Ναι ξευτέρι μου ! ή καλύτερα ξευτέρια μου! γιατί είσαι και διπλός!
- rade paprica
Μήπως ο Νινούα λογίζεται ως ενδεχόμενο μπακ-απ για Καντουρί αν ο τελευταίος πωληθεί;
Κανείς από τα παιδιά που τον έχουν δει, τι λένε, θα ταίριαζε;
Σε αυτήν την περίπτωση δεν έρχεται "αντικαταστάτης", αλλά ίσως γίνεται πιο εφικτή η προσθήκη του 6-8ριου (theo και εγώ ακόμη ελπίζω...)
Κανείς από τα παιδιά που τον έχουν δει, τι λένε, θα ταίριαζε;
Σε αυτήν την περίπτωση δεν έρχεται "αντικαταστάτης", αλλά ίσως γίνεται πιο εφικτή η προσθήκη του 6-8ριου (theo και εγώ ακόμη ελπίζω...)
Είναι πάντως πραγματικά απίστευτο το ότι δεν κυκλοφοφει ο παραμικρος μεταγραφικος ψιθυρος εδω και πανω απο 10 μερες σε ολόκληρο το διαδίκτυο και κυρίως εκτος χωρας.
Δεν ειναι απιστευτο.Εκνευριστικο ειναι.Μας εχουν κοψει τη μιση χαρα με αυτην την αθλια τακτικη.
Δε μιλανε δε μιλανε κ ερχεται ξερωγω ο νινουα.Ο καντουρης.ο ζαμπα.
Αν ειναι να μας σκανε να φερνουν τουλαχιστον ενα ζαμορανο.ενα φονσεκα.εναν ζαλαγιετα εστω.
Αν ειναι να μας σκανε να φερνουν τουλαχιστον ενα ζαμορανο.ενα φονσεκα.εναν ζαλαγιετα εστω.
μπορώ να υπονοήσω ότι είσαι ολίγον ... ῾ αλήτης ῾ ?barlow4 έγραψε:Δεν ειναι απιστευτο.Εκνευριστικο ειναι.Μας εχουν κοψει τη μιση χαρα με αυτην την αθλια τακτικη.
άκου ζαλαγιέτα ...
nouk_ έγραψε:λογικο να θα φυγει με ιδια λεφτα οσα και τσιμυγας
αν κοιτουσαν τσιμυγα απο αγγλια δεν ειναι παραξενο να κοιτουσαν και Γιαννουλη επισης απο αγγλια
ή επεσα μεσα στο 1 (στο μισο) απο τα 1000 που εχω πει ως τωρα...ή το 10 του χοντρου διαβαζει paokmania
H μεταγραφή του Rodrigo Battaglia από τη Sporting στην Αlavez, με ετήσιο δανεισμό και με (μη υποχρεωτική) ρήτρα αγοράς 5 εκ.€, ανακοινώθηκε επίσημα. Αυτό που προκύπτει από τα δημοσιεύματα είναι και η άρνηση της Sporting να της παραχωρήσει με δανεισμό και τον Eduardo Henrique, με την αιτιολογία ότι ο ποδοσφαιριστής διατίθεται μόνο προς πώληση.
Σχετικά με τον μαροκινό πάντως όσο κρύο ζέστη και αν είναι η παρουσία του μέχρι τώρα στον ΠΑΟΚ ,αυτή τη στιγμή μοιάζει αναντικαταστατος.Η περίπτωση Μισιτς μας έχει δέσει τα χέρια.