Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από pilotos »

Θέλω πολύ (και νομίζω πλέον επιβάλλεται) να μιλήσει ο Φρανκ και να εξηγήσει στον κόσμο ακριβώς το πλάνο.

Έτσι έρχεται η στήριξη στην ομάδα.
Ναι είναι κράχτης το όνομα, ναι θα κόψεις εισιτήρια και θα πουλήσεις νέες φανέλες, αλλά πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα αυτό θα οδηγήσει σε μόνιμη αιμορραγία τον μεγαλομετοχο που ήδη έχει ρίξει ένα σκασμό λεφτά σε βαρέλι δίχως πάτο.

Αυτό λοιπόν που λείπει είναι το ΌΡΑΜΑ, προσπάθησε να το περιγράψει ο Ιβάν, με το τελευταίο που βγήκε στα μέσα, αλλά κι αυτός ακόμα μαθαίνει. Εύχομαι να έχει μαζί μας γερό στομάχι κι υπομονή, γιατί παίζει στο μέλλον να αρχίσουν να του την πέφτουν κι αυτουνού...

Πρέπει να βγει οπωσδήποτε να μιλήσει ο ΑΔ της ομάδας να μας πει, που το πάμε . Να καταλάβει ο κόσμος,να εστερνιστει , να αγαπήσει αυτή τη νέα προσπάθεια, κι εφόσον την ασπαστεί να την αγκαλιάσει.

Και εμένα με πειράζει (με το φτωχό μου ποδοσφαιρικό μυαλό) που θα έχουμε έναν διαθέσιμο μπροστά, αλλά μήπως άργησαν γιατί , παραεδωσαν μέχρι την τελευταία μέρα ευκαιρία στον μικρό;
Και πόσα άλλα τέτοια δεν πρόκειται να τα μάθουμε... Απλώς εμείς συνήθως βλέπουμε μια μικρή εικόνα, της όλης κατάστασης, όπως αυτή μας μεταφέρεται στο μεγαλύτερο ποσοστό από τους αρδ και εκφράζουμε άποψη μέσα από αυτά τα δεδομένα.

Κλείνω λέγοντας ότι... Αυτήν την ωραία προσπάθεια, θα την πολεμήσουν με λύσσα πολλά κέντρα. Είχαν λουφαξει για λίγο, αλλά σιγά σιγά θα αρχίσουν να σπέρνουν ζιζανια. Το αν ο λαός του ΠΑΟΚ θα πέσει για άλλη μια φορά στη λούμπα και θα αυτοκτονήσει διαλυοντας, αυτή την τελευταία ευκαιρία, είναι στο χέρι του και βασικά στο μυαλό του.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 01 Σεπ 2015, 15:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τωρα υπαρχουν δυο και 1 επισκεπτης. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
apache 4

Δημοσίευση από apache 4 »

και 1 επισκέπτης έγραψε:
Jeremy4 έγραψε:
και 1 επισκέπτης έγραψε:καλησπέρα σε όλους!

μετά από εξαντλητική παρακολούθηση του forum ως επισκέπτης είπα να γραφτώ και ως μέλος!!!

η ομάδα χρειάζεται επιθετικό οπωσδήποτε γιατί δεν βγαίνει ως τον Γενάρη... μακάρι να έρθει κάποιος (δυστυχώς πλέον δεν ελπίζω σε συγκεκριμένο απλά να έρθει κάποιος!)
+1 για το nickname :mrgreen:
αυτός ο επισκέπτης εγώ ήμουν τόσο καιρό είπα να το κατοχυρώσω
Μόνο που τώρα έχουμε και 1 επισκέπτης, και 1 επισκέπτης....

:twisted: :twisted: :twisted:
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

και 1 επισκέπτης έγραψε:
Jeremy4 έγραψε:

μετά από εξαντλητική παρακολούθηση του forum ως επισκέπτης είπα να γραφτώ και ως μέλος!!!

η ομάδα χρειάζεται επιθετικό οπωσδήποτε γιατί δεν βγαίνει ως τον Γενάρη... μακάρι να έρθει κάποιος (δυστυχώς πλέον δεν ελπίζω σε συγκεκριμένο απλά να έρθει κάποιος!)
γαμ@το φαίνεται κάτω στα μέλη που είναι συνδεδεμένα :lol: :lol: σωραίος!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χαχα τι καμένο είστε ωρε :D
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

εγραψα εδω περα πριν λιγες μερες ενα πρωινο πως δεν θα κανουμε αλλη μεταγραφη...για να μην σας αναψω φωτιες ειπα κατευθειαν πως τρολαρω.. τελικα ειχα δικιο η πληροφορια μου ηταν αξιοπιστη...κριμα ομως πολυ κριμα με μπαλωματα για σεντερ φορ και με εναν μετριο αθανασιαδη δεν θα ειμαστε καθολου καλα... εκτος και αν......βρεθει κατι καλο στο παρα πεντε!!!ο φρανκ ψαχνει...ασχετα αν ειναι χαλαρος και τρωει με την κορη του και πινει κρασακι!!!
klainmein

paokpantou έγραψε:ασχετα αν ειναι χαλαρος και τρωει με την κορη του και πινει κρασακι!!!
αυτό πάλι γιατί το λέτε και το ξαναλέτε; Είναι νακιμου η κόρη του; Βγήκε καμια φωτογραφία; :mrgreen:
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

και κατι ακομα.....θα προκυψει θεμα σαμαρα....στανταρ!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Εικόνα

:mrgreen:
klainmein

stelyk έγραψε:Εικόνα

αααααααααα καλούτσικο είναι! Τι ψάχνεις ρε μλκ Φρανκ, γαμπρό για την κόρη σου ψάχνεις και αργείς τόσο να φέρεις φορ; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
και 1 επισκέπτης

Δημοσίευση από και 1 επισκέπτης »

η μεταγραφική περίοδος όπως εξελίχθηκε μέχρι στιγμής φαίνεται να υποστηρίζει ένα συγκεκριμένο πλάνο. το οτι δεν εγινε μεταγραφη στη θεση του φορ μεχρι στιγμης εχει την δικαιολογια ότι δεν θα πάρουμε παίκτη απλά για να τον πάρουμε. αυτό δεν μπορεί όμως να είναι δικαιολογία στην αποχώρηση του Κουλούρη χωρίς άλλη μεταγραφή. ούτε φαν του Κουλούρη είμαι ούτε μεταγραφη ονόματος θέλω ντε και καλά. αλλά δεν είναι λογικό να μείνει η ομάδα χωρίς φορ.

θα ήθελα τον Ραικόβιτς για την άμυνα γιατί φαίνεται ότι και εκεί υπάρχει πρόβλημα, περισσότερο ποιοτικό παρά ποσοτικό (όχι ότι είμαι ικανοποιημένος με τα 3+2 σεντερ μπακ)

περιμένω λοιπόν ένα φορ περιοχής να καλύψει το κενό μπροστά και ένα σεντερ μπακ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!

Υ.Γ. με Πόζογλου Δεληγιαννίδη τι γίνεται? θα παραμείνουν κι αυτοί στο ρόστερ?
Υ.Γ. πολλοι δεν μαζεύτηκαν στο κέντρο??
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

και 1 επισκέπτης έγραψε:
Jeremy4 έγραψε:

Εγω θα προτεινα σε καποιον ο θελει να γραφτει να επιλεξει το "και 1 περαστικος",
θα χει πλακα να λεει
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: ... thanasismen, και 1 επισκέπτης,και 1 περαστικος και 1 επισκέπτης
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

H Dailymail εγραψε μολις αυτο
Berbatov in line for Premier League return with Villa

Laurie Whitwell: Dimitar Berbatov is in negotiations with Aston Villa about a shock return to the Premier League.
Tim Sherwood is open to the idea of bringing in the former Manchester United and Tottenham striker to bolster his attacking options.
Berbatov is a free agent so a deal does not need to be concluded before 6pm and it may be that Villa will assess other targets first and only move on the 34-year-old after the deadline.
The Bulgarian was released by Monaco in the summer and has been discussed by Greek clubs Olympiacos and PAOK.
He was offered to Villa earlier in the summer but Sherwood was pursuing Emmanuel Adebayor.
Adding Berbatov to his squad by the close of play on Tuesday appears unlikely, but talks could continue into the week.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z3kUiPwktQ
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
Σαν να λεει οτι τον εχουν για τελευταια λυση αν δεν προκυψει κατι καλυτερο. Αντε ρε μαλακα Μπερμπατοφ ελα εδω που θα σε εχουμε πρωτο μαγκα!
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

paokpantou έγραψε:και κατι ακομα.....θα προκυψει θεμα σαμαρα....στανταρ!!! :opaokara:
Λόγω της κόρης του Φρανκ θα προκύψει; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
και 1 επισκέπτης

Δημοσίευση από και 1 επισκέπτης »

Εγω θα προτεινα σε καποιον ο θελει να γραφτει να επιλεξει το "και 1 περαστικος",
θα χει πλακα να λεει
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: ... thanasismen, και 1 επισκέπτης,και 1 περαστικος και 1 επισκέπτης
:mrgreen:[/quote]

+1 :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”