Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από K_geo »

οι 100, 200 τυποι που χθες εκαναν ολο το σκηνικο, οι 500 απο την 4 που φωναζαν τις ππριες τους, για εμενα, δεν ειναι ΠΑΟΚ. και στα @@ μου τους γραφω απο τουδε και στο εξης θα τους συμπεριφερομαι ως αλλοθρησκους οταν τους βλεπω στη Τουμπα.

με Ιβαν, χωρις Ιβαν και γενικα με οποιον ειναι σε αυτο το καταραμενο πραμα που λεγεται ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

sic-4 έγραψε:κι επειδη βλεπω πολλους σιγουρους οτι με Σαββιδη δεν προκειται να δουμε αγωνιστικα προκοπη...
να δηλωσω λοιπον κι εγω (για να ισορροπει καπως η π@π@ρια, και παρακαλω και αλλους ομοιδεατες να κανουν το ιδιο) πως ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως με Σαββιδη θα δουμε αγωνιστικα προκοπη. Εχει κανει απειρα λαθη, αλλα ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως μαθαινει απο αυτα και πως ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ για το καλυτερο. Επισης ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως αν καταφερουν και τον διωξουν οι 100 ΥΠΟΠΤΟΙ, τοτε την γ@μησ@με γιατι η διοικητικη κατρακυλα που θα ακολουθησει, παιζει και να μας ριξει 100 επιπεδα σαν συλλογο.
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

paoktzis έγραψε:[youtube]F76dkl3KdSs[/youtube]
αυτο μονο τιποτε αλλο γιατι εγω δεν ξεχνω
Ετι για να μην ξεχνάμε...
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

Amon Tobin έγραψε:
sic-4 έγραψε:κι επειδη βλεπω πολλους σιγουρους οτι με Σαββιδη δεν προκειται να δουμε αγωνιστικα προκοπη...
να δηλωσω λοιπον κι εγω (για να ισορροπει καπως η π@π@ρια, και παρακαλω και αλλους ομοιδεατες να κανουν το ιδιο) πως ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως με Σαββιδη θα δουμε αγωνιστικα προκοπη. Εχει κανει απειρα λαθη, αλλα ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως μαθαινει απο αυτα και πως ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ για το καλυτερο. Επισης ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως αν καταφερουν και τον διωξουν οι 100 ΥΠΟΠΤΟΙ, τοτε την γ@μησ@με γιατι η διοικητικη κατρακυλα που θα ακολουθησει, παιζει και να μας ριξει 100 επιπεδα σαν συλλογο.
Αυτό
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

Αν δεν κατάλαβες Ιβάν έχουμε και λέμε....
1.Ο τουντορ τον μπουλο.
2.Άρνεσεν τον μπουλο.
Και 3 και καλύτερο..
Η φέρνεις σαντος με βοηθό Γεωργιάδη και βρυζα τεχνικοπροεδροτσιρλιπιπιμ. Η πέρνεις και εσύ τον μπουλο τώρα που το μαγαζί είναι καθαρό ,γιατί Εάν δεν το έχεις καταλάβει όχι απλά σου έχουν πάρει τα μέτρα αλλά σου έχουν ετοιμάσει και τον επικήδειο.

Sent from my S55 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

20 χρονια οι μονοι που δεν αλλαξαν ειναι οι συνδεσμοι. Ολοι οι αλλοι αλλαξαν.
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

Taseos έγραψε:20 χρονια οι μονοι που δεν αλλαξαν ειναι οι συνδεσμοι. Ολοι οι αλλοι αλλαξαν.
Αρα ειμαστε η καταστροφη του Π.Α.Ο.Κ ?..εμεις φταιμε για ολαπροφανως..μαλιστα..ακουγεσαι
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δεν ξερω αν φταιτε. Λεω ενα γεγονος. συνδεσμοτης υπηρξα. Συνδεσμοπατερας επαγγελματιας ποτε.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δεν βλέπω ο ίδιος ο Σαββίδης να έχει κατασταλαγμένο πλάνο για τον ΠΑΟΚ, πόσο μάλλον να έχουν αυτοί που προσλαμβάνει κατά καιρούς στην ομάδα. Το μόνο ευδιάκριτο πλάνο που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι θέλει να έχει τον ΠΑΟΚ σαν μέτρο επιρροής στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Γιατί αν για φέτος το πλάνο έλεγε "πρωτάθλημα" και όχι δημιουργία ομάδας τότε είναι τουλλαχιστον αστείος ο προγραμματισμός...αν πάλι έλεγε "δημιουργία" ομάδας τότε η διαπόμπευση που πάει να γίνει είναι κι αυτή αστεία.

Οταν ο Σαββίδης ο ίδιος ξεκαθαρίσει στο μυαλό του τι θέλει να κάνει με τον ΠΑΟΚ τα ξαναλέμε.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Συνταξιουχοι συνδεσμιτες καποιοι συνδεσμοι ιδιοκτητες ΜΜΕ ραδιοφωνικοι παραγωγοι και καποιοι δημοσιογραφοι εχουν δημιουργησε εδω και καιρο κλιμα εναντιον του Ιβαν ο καθενας για τους δικους του λογους....Οποιος δε το βλεπει εθελοτυφλει...
Άβαταρ μέλους
korfas

Δημοσίευση από korfas »

Όλα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας εδραιώνουν μέσα μου
το αίσθημα ότι, δυστυχώς, υπάρχει ένα status quo στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κατ' επέκταση
στην ελληνική κοινωνία που δεν πρόκειται να αλλάξει ΠΟΤΕ!
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια επιβεβαιώνεται πως ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να γίνει ποτέ πρώτη δύναμη
στην Ελλάδα.
Οι παράγοντες που οδηγούν σ' αυτήν τη διαπίστωση είναι πολλοί και αλληλοσυμπληρούμενοι.
Πρώτον το ίδιο το περιβάλλον της ομάδας.Όπως πολύ σωστά έγραψε κάποιος άλλος αδερφός
τα χρόνια της μετριότητας και της μιζέριας δεν άφηναν να φανούν οι παθογένειες του Παοκτσήδικου περιβάλλοντος.
Τα αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα, ο καιροσκοπισμός παραγοντίσκων,παρατρεχάμενων και δημοσιογραφούντων
κουκουλώνονταν από την άρρωστη κατάσταση που επικρατούσε στην ομάδα.Όταν το "μαγαζί" μπήκε σε μια σειρά τότε φάνηκε ξεκάθαρα ποιος είναι ο ρόλος όλων αυτών που υποτίθεται κόπτονταν για το καλό του ΠΑΟΚ. Όσο μπορούσε να βουτήξει ο καθένας το δάκτυλο στο μέλι όλα ήταν καλά.
Δεύτερον η άρρωστη νοοτροπία του νεοέλληνα η οποία στον Παοκτσή εκδηλώνεται στον απόλυτο βαθμό.Η λογική
του ξερολισμού,της απαξίωσης του άλλου,η έλλειψη υπομονής,η ημιμάθεια και το απόλυτο χάος στη σκέψη, το οποίο
προκύπτει από την υιοθέτηση αντικρουόμενων απόψεων οι οποίες όταν συνυπάρχουν λειτουργούν διαλυτικά
στη σκέψη και στην πράξη.
Τρίτον ο ίδιος ο Σαββίδης. Αρχικά γιατί δεν είναι νεοέλληνας σε στυλ Γιδόπουλου("σας γ@αμ@ω όλους κλπ") ή Μελιτζανίδη να πουλάει πρόλογο σε ούγκανους και να λειτουργεί ως λαοπλάνος με βαριά κοχόνες, να την πέφτει σε διαιτητές και να εκβιάζει αρδάκια.Επιπλέον γιατί δε μπήκε ποτέ στον κόπο να λειτουργήσει ως νεοέλληνας ή εν πάση περιπτώσει να δώσει τα κλειδιά σε έναν τέτοιο τύπο που θα ισοπέδωνε τους εγκάθετους και τους οσφυοκάμπτες.
Κάποιες όχι μακρινές εποχές τα βιβλία της ΠΑΕ ήταν απόλυτα χαοτικά και κανένας δε μπορούσε να βγάλει άκρη.
Εκείνες τις εποχές λοιπόν δε βγήκε ποτέ κανένα αρδάκι να γράψει αυτά που γράφονται σήμερα με στοιχεία για τον
Άρνεσεν.Ας φάμε τώρα την προπαγάνδα στην μάπα κι ας καμωνόμαστε ότι δε φταίνε όλοι οι εγκάθετοι αλλά μόνο
ο Σαββίδης που αν δεν αλλάξει καλύτερα να φύγει από τον ΠΑΟΚ.
Λέω τώρα εγώ.Μήπως να το πάρουμε λίγο αλλιώς ρε μάγκες;
giannistoumpa4

Taseos έγραψε:Δεν ξερω αν φταιτε. Λεω ενα γεγονος. συνδεσμοτης υπηρξα. Συνδεσμοπατερας επαγγελματιας ποτε.
Με το συνδεσμοπατερας επαγγελματιας τι εννοεις ? Οτι καποιοι απο τους συνδεσμους πληρωνονται? Ρωταω γιατι δεν το καταλαβα αυτο ..αν εννοεις αυτο παρακαλωνα μ παραθεσεις τα ονοματα των συνεσμιτων η των συνδεσμων που αναφερεσαι ..και θα παω εγω ο ιδιος κ θα τους πιασω να δουμε αν ειναι αληθεια η ψεμματα..εγω παντως θα σ πω αυτο που ξερω και οσο ξερω οτι κανενας δεν πληρωνετε απο την παε..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

επισης μπορεί να λεω ότι να ναι, αλλά δεν ξεχνώ με τίποτα αυτό:
Φεύγω γιατί βλέπω ότι κάτω από τις σημερινές συνθήκες δεν μπορώ να προσφέρω αυτά που περίμεναν από έναν άνθρωπο που τους έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές.
giannistoumpa4

K_geo έγραψε:επισης μπορεί να λεω ότι να ναι, αλλά δεν ξεχνώ με τίποτα αυτό:
Φεύγω γιατί βλέπω ότι κάτω από τις σημερινές συνθήκες δεν μπορώ να προσφέρω αυτά που περίμεναν από έναν άνθρωπο που τους έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές.
Geo ο βεζυρτζης δεν το πε αυτο?
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

Επειδη εχει ως σκοπο ΚΑΙ αυτο που αναφερεις spyretto,(για λογους επισης ομογενειας, εικονας, ψωνιου ή κ@υλας) θελει το καλο της ομαδας, και να βρισκεται οσο το δυνατον ψηλοτερα. Αυτο νομιζω ειναι δεδομενο.
Για αυτο τον λογο εχει ριξει τοσα χρηματα στην ομαδα.
Αλλοιως ας τα εκανε καραμελες.

Το προβλημα ειναι ο τροπος. Εχοντας ως παραδειγμα τα ευρωπαικα δεδομενα, κινειται αναλογως σε θεματα διοικησης και δομής.
Εδω ομως ειναι Βαλκανια... και ειναι προφανες οτι δε του βγαινει.Το παλευει με καθε τροπο, ψαχνεται, αλλα δυστυχως οι κανονες στην Ελλαδα ειναι διαφορετικοι στο αγωνιστικο κομματι...

Ειναι ακριβως οι κανονες που ξερει ηδη πολυ κατα το ΠΟΚ, ακομα και οταν επανερχεται ως νεοφωτιστο (βλεπε κουλα44), ή οταν παραπαιει (βλεπε βαζελο).Αυτη η γνωση και η δικτυωση ειναι που τους κρατανε.

Ο Σαββιδης με τα χρηματα και το σταυρό στο χερι προσπαθει να καλυψει αυτο το κενο, ενω άλλα εχουν σημασια. Ισως ουτε καν οι παικτες που θα παρεις (δε λεω οτι ειναι και οι καλυτερες επιλογες, αλλα βρε αδερφε, σιγουρα δεν ειναι αυτο το χαλι το ταβανι τους...)

Φυσικα εχουν γινει και λαθος επιλογες, οπως παντου, αλλα δεν ειναι λογος να ''σταυρωνεται'' απο καποιους αγνωμονες - μπερδεμενους που καθοδηγουν αναλογως, επειδη δεν εχουν μεροκαματο, και να δινουν δικαιωματα σε αλλοθρησκους και ΑΡΔ να μας λοιδωρουν.
Δεν ειναι τυχαιος ο τροπος που πολεμιεται αλλωστε το προσωπο του Ιβαν απο αλλοθρησκους, ΑΡΔ, και λοιπα κεντρα αποφασεων, και πιστεψτε με, η μεγαλυτερη ευτυχια για αυτους θα ειναι η αποχωρηση του. Θα εχουν νικησει τον μοναδικο ανθρωπο που τους απειλει.

Με καθε τροπο λοιπον ας διαφυλαξουμε το προσωπο που μας εσωσε απο την τυχη της διαλυσης και του υποβιβασμου-εξευτελισμου, και οταν ολες οι πλευρες καταλαβουν τα λαθη τους, θα ερθει επιτελους η αναταση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”