Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
gika

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από gika »

gergeo4, λίγο ηρεμία...!!
Δεν χρειάζεται κατευθείαν να χαρακτηρίζεις "μίζερο" όποιον διαφωνεί μαζί σου...
Δεν υπάρχει λόγος.

Εσύ πιστεύεις ότι μόνο με κάποιον λεφτά μπορεί ο ΠΑΟΚ να γίνει τρανός, άλλοι πιστεύουν ότι με 6 εκατομμυριάκια δεν καταφέρνεις και τίποτα σπουδαίο ενώ ταυτόχρονα δίνεις την τύχη της αγαπημένης σου ομάδας σε δύο άγνωστους.

Δεν είναι θέμα μιζέριας, αλλά θέμα αντίληψης.

Για αυτό σε παρακαλώ απέφυγε τους χαρακτηρισμούς.!! :pano:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

εκατομυριακια?????? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

gergeo4 έγραψε:εγω θελω φιλε εναν ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟ!ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ champions league και αυτο θα μπορεσει να γινει μονο με εναν τροπο..
Αυτό το θέλεις με οποιοδήποτε τίμημα? Και με οποιοδήποτε μέσο? Αν ναι, σου απάντησε ο ομοσπονδιακός.
Όλοι θέλουμε τον ΠΑΟΚ αγωνιστικά ομάδα - φόβητρο, όπως συνέβη σε αρκετές περιόδους στην ιστορία του. Αλλά αυτό που μας διαχωρίζει από το τέως ΠΟΚ, δε νομίζω πως πρέπει να το ξεχνάμε. Και δεν πρέπει να καταλήξουμε σαν κι αυτούς, προκειμένου έστω να πάρουμε έναν τίτλο. Εμείς είμαστε διαφορετικοί και τους τίτλους ή τους παίρνουμε πεντακάθαρα με τη μαγκιά μας ή μην σώσουμε και τους πάρουμε.
gergeo4 έγραψε: ..ΟΙ ανθρωποι αυτοι δεινουν εμπραγκτα το ενδιαφερον τους βαζωντας 1 μυριο και θα βαλουν αλλα 6..ΘΑ ΠΩ κατι για να ξερετε,ΑΝ αποδειχτει μεσω ΑΣ η μεσω ΕΕΑ αναξιοπιστος θα ειμαι ο πρωτος που θα τους χλευασει αλλα μεχρι τοτε δεν μπορω παρα να βλεπω ποστ που με εικασιες τους χλευαζουν,τους ειρωνευονται και αλλα ενω εχουν βαλει 1 μυριο+αλλα ποσα πιο πριν μονος του ο σαχπα..
Σε αυτό συμφωνώ. Πιστεύω όμως πως είναι λογικό να εκφράζονται αμφιβολίες (όχι όμως πλέον και ειρωνείες) για τις προθέσεις τους και την τελική εξέλιξη που θα έχει η ομάδα μας μετά το πέρασμά τους, δεδομένης της προϊστορίας μας. Αν εξαιρέσεις κάτι Βουλινούς και Γουμενοπαγώνηδες, οι περισσότεροι πρόεδροι άρχισαν με φαινομενικά τουλάχιστον εντυπωσιακές μεταγραφές, αλλά κατέληξαν να φύγουν κυνηγημένοι και αφήνοντας την ομάδα σε πολύ χειρότερη μοίρα από ό,τι την ανέλαβαν.
Το ζητούμενο είναι η διάρκεια και το μέλλον. Αυτό όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο να προβλεφθεί, ειδικά με τον Φλωρίδη που το παρελθόν του καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου, γι αυτό και η ανησυχία πολλών συνοπαδών μας για τις πραγματικές του προθέσεις.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

gergeo4 έγραψε:η μεσω ΕΕΑ αναξιοπιστος θα ειμαι ο πρωτος που θα τους χλευασει αλλα....
Εδώ η ΕΕΑ άφησε παράγοντες όπως τον Κόκκαλη, τον Ψωμιάδη, τον Μπέο να εμπλακούν σε ομάδες.. Και σε ρωτάω: Ήταν παράγοντες τίμιοι και σωστοί;

Δεν μπορώ να ξέρω αν ο Φλωρίδης είναι τέτοιας πάστας είναι ένα όνειρο που τελικά γίνεται πραγματικότητα. Το θέμα είναι ότι δεν γουστάρω να μάθω την απάντηση όταν το τίμημα για αυτό θα είναι να παιχτεί η βιωσιμότητα του ΠΑΟΚ στην ρουλέτα. Γιατί η απόφαση του να δώσεις τον ΠΑΟΚ σε 2 άτομα που ούτε τι δουλειά κάνουν δεν ξες είναι καθαρά ΤΖΟΓΟΣ.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Τhe King of Scrap.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

gergeo4 έγραψε:εκατομυριακια?????? :lol: :lol:
Εσύ πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ αξίζει όσο ένας παίκτης του;

Ή πιστεύεις ότι με αυτά τα 6 ο ΠΑΟΚ θα γίνει Μπαρτσελόνα; :?
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

τι εννοεις με οποιοδηποτε τιμημα?Αν οπως διαβαζω ο φλωριδης ειναι καθαρος κ δεν θα εχει προβλημα με την ΕΕΑ+την βοηθεια σαχπα+βρυζας+ζαγορ(ισως κ οχι) τοτε γιατι να φοβαμαι?Ο ΠΑΟΚ να ξερεις χωρις τα λεφτα τους(εστω κ αυτο το εκατομυριακι για μερικους) θα γινοταν μια μικρομεσαια ομαδα χωρις βιερι κ ισως κοντρερας αλλα φυσικα κ μ απληρωτους παιχτες..
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

gika έγραψε:
gergeo4 έγραψε:εκατομυριακια?????? :lol: :lol:
Εσύ πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ αξίζει όσο ένας παίκτης του;

Ή πιστεύεις ότι με αυτά τα 6 ο ΠΑΟΚ θα γίνει Μπαρτσελόνα; :?
ενταξει αν εσας τα 7 μυρια για αρχη σας φαινονται ψιχουλα(ξεχνατε τα χρεοι μου φενεται) τοτε αδυνατω να συνεχισω..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δηλαδή τόσα χρόνια που δεν είχαμε Φλωρίδη ήμασταν μια μικρομεσαία ομάδα;
Μήπως κινδυνεύσαμε να γίνουμε μικρομεσαία ομάδα εξαιτίας επενδυτών όπως ο Φλωρίδης;
Από τη στιγμή που η ΕΕΑ έχει αφήσει να μπουν σε ομάδες άτομα όπως ο Κόκκαλης, ο Μαρινάκης, ο Μπέος, ο Γούμενος, ο Μπατατούδης, ο Δρόσος, ο Ψωμιάδης κ.ο.κ πιστεύεις ότι είναι ένα αξιοπιστο όργανο που μπορείς να βασιστείς πάνω του;;; 8-)
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

λιγα δηλαδη τα 7 μιρια ε?
α ρε ΠΑΟΚτσιδες άπλες.

Αν βαλεις ολα τα σωδα +7 μιρια απο επενδυτές πας οκντα στα 15 ......... τα 3 να δώσεις για μεταγραφες κανεις ομαδαρα πλεον.

Το ολο θεμα μου ειναι οτι με τοσα εσωδα (ΑΜΚ, διαρκείας, χορηγούς, ουεφα, τηλεοπτικά κτλ κτλ κτλ) ΠΩΣ γίνετε να μηλαμε για 7 μιρα χρεει?

οτι και να γινει πρεπει να βγει ο ζαγορ και να πει ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ που πιγαν τα λεφτα και πως το άνοιγμα ειναι τοσο τεραστιο.Πρεπει να μαθει ο κόσμος.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

gergeo4 έγραψε:
ενταξει αν εσας τα 7 μυρια για αρχη σας φαινονται ψιχουλα(ξεχνατε τα χρεοι μου φενεται) τοτε αδυνατω να συνεχισω..
Συμφωνώ, για ΑΡΧΗ δεν είναι ψίχουλα...

Εσύ πως είσαι βέβαιος πως έχει και άλλα λεφτά;; Ξέρεις μήπως τι δουλειά κάνει;;

Γιατί αν είναι να μπει στον ΠΑΟΚ με έξι εκατομμύρια και εν συνεχεία να πουλήσει Βιειρίνια και Κοντρέρας, ποιος ο σκοπός τις επένδυσης; Κανένας! Θα έχει βγάλει τα χρήματα του από την πρώτη ημέρα..! Και μετά μην τον είδατε... Διοίκηση πρωτοδικείου θα είναι..!

Πως μπορείς να εμπιστεύεσαι σε δύο άτομα που δεν τα ξέρεις την τύχη της ιδέας που ακούει στο όνομα ΠΑΟΚ;; Με την ίδια ευκολία εμπιστεύεσαι και όλον τον κόσμο στην καθημερινότητά σου;
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

γιατι δεν ειμαστε μια ομαδα που βρισκεται 4-5 δυναμη στην ελλαδα?δεν ειμαστε ουτε γαυρος,ουτε βαζελος ουτε καν αεκ..ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΟ αλλα εχουμε και μια μεγαλομεσαια ομαδα..αν δεν μπαιναν τα λεφτα των σαχπαφλωριδιδων λογικα βιερι γιοκ οποτε 2-3 βηματα πισω..ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΒΡΥΖΑ-ΖΑΓΟΡ?ΝΑΙ Η΄ΟΥ?ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ..
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

gika έγραψε:
gergeo4 έγραψε:
Συμφωνώ, για ΑΡΧΗ δεν είναι ψίχουλα...

Εσύ πως είσαι βέβαιος πως έχει και άλλα λεφτά;; Ξέρεις μήπως τι δουλειά κάνει;;

Γιατί αν είναι να μπει στον ΠΑΟΚ με έξι εκατομμύρια και εν συνεχεία να πουλήσει Βιειρίνια και Κοντρέρας, ποιος ο σκοπός τις επένδυσης; Κανένας! Θα έχει βγάλει τα χρήματα του από την πρώτη ημέρα..! Και μετά μην τον είδατε... Διοίκηση πρωτοδικείου θα είναι..!

Πως μπορείς να εμπιστεύεσαι σε δύο άτομα που δεν τα ξέρεις την τύχη της ιδέας που ακούει στο όνομα ΠΑΟΚ;; Με την ίδια ευκολία εμπιστεύεσαι και όλον τον κόσμο στην καθημερινότητά σου;

gik συμφωνώ οτι δεν μπορεις να τον εμπιστευεσε πληρος αλλα μολις πιγε ο κατσαριδας και ο ζαγορ να του ζητισουν χαρτια βγηκαν ολα τα ΠΑΟΚτσακια και ελεγαν "μ@@@@κα ζαγορακη ασε τον φλω να μπειιιιιιιι, εχει λεφτααα " και βριζιμο ο κακος ο ζαγορ που δεν τον αφηνει.

Τωρα που τον αφήνει "καλα ρε ξερετε ποιος ειναι και του δίνετε τον ΠΑΟΚ?"

Είμαστε ή δεν είμαστε απίστευτοι?

ΥΓ. ειμαι υπερ του να μπει αλλαο ΑΣ θα πρεπει να παρακολουθεί την καθε κίνηση.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τον Ζαγόρ τον εμπιστεύομαι. Τον Βρύζα έτσι κι έτσι. Τον Σάχπα και τον Φλωρίδη ΟΧΙ.

Δεν τους ξέρω καθόλου, δεν ξέρω με τι ασχολούνται, ότι ακούγεται για αυτούς μόνο θετικό δεν το λες..........

Τα τελευταία 3 χρόνια η ΑΕΚ είναι σταθερά από κάτω μας... Για τον βάζελο άστο γιατί μια το σημαιάκι του επόπτη δεν σηκώνετε, μια ο Σπάθας κάνει ότι γουστάρει... Τέλος ο γαύρος είναι εκτός συναγωνισμού, όχι λόγο χρημάτων αλλά λόγο ηλίθιας νοοτροπίας της διοίκησης του. Και καλύτερα που δεν είμαστε σαν και αυτούς.

Και καλύτερα 3ος με ψηλά το κεφάλι, παρά 1ος και να ντρέπομαι.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Falegkos έγραψε:
gik συμφωνώ οτι δεν μπορεις να τον εμπιστευεσε πληρος αλλα μολις πιγε ο κατσαριδας και ο ζαγορ να του ζητισουν χαρτια βγηκαν ολα τα ΠΑΟΚτσακια και ελεγαν "μ@@@@κα ζαγορακη ασε τον φλω να μπειιιιιιιι, εχει λεφτααα " και βριζιμο ο κακος ο ζαγορ που δεν τον αφηνει.

Τωρα που τον αφήνει "καλα ρε ξερετε ποιος ειναι και του δίνετε τον ΠΑΟΚ?"

Είμαστε ή δεν είμαστε απίστευτοι?

ΥΓ. ειμαι υπερ του να μπει αλλαο ΑΣ θα πρεπει να παρακολουθεί την καθε κίνηση.
Σαν λαός είμαστε απιστευτοι σε κάτι τέτοια, συμφωνώ...

Αλλά εγώ προσωπικά ποτέ δεν εκανα κολοτούμπα σε αυτό το θέμα.

Από την αρχή είμαι ουδέτερος και όσο το σκέφτομαι πάω προς το αρνητικός...

Δεν αμφιβάλω ότι στην αρχή θα ναι ωραία.. Σε ένα χρόνο όμως;;;

ΥΓ: Εγώ θέλω κάτι σε λαική βάση. Ή κάτι παρόμοιο.. Χωρίς κανέναν νταβά στο κεφάλι μας...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”