gergeo4 έγραψε:εγω θελω φιλε εναν ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟ!ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ champions league και αυτο θα μπορεσει να γινει μονο με εναν τροπο..
Αυτό το θέλεις με οποιοδήποτε τίμημα? Και με οποιοδήποτε μέσο? Αν ναι, σου απάντησε ο ομοσπονδιακός.
Όλοι θέλουμε τον ΠΑΟΚ αγωνιστικά ομάδα - φόβητρο, όπως συνέβη σε αρκετές περιόδους στην ιστορία του. Αλλά αυτό που μας διαχωρίζει από το τέως ΠΟΚ, δε νομίζω πως πρέπει να το ξεχνάμε. Και δεν πρέπει να καταλήξουμε σαν κι αυτούς, προκειμένου έστω να πάρουμε έναν τίτλο. Εμείς είμαστε διαφορετικοί και τους τίτλους ή τους παίρνουμε πεντακάθαρα με τη μαγκιά μας ή μην σώσουμε και τους πάρουμε.
gergeo4 έγραψε:
..ΟΙ ανθρωποι αυτοι δεινουν εμπραγκτα το ενδιαφερον τους βαζωντας 1 μυριο και θα βαλουν αλλα 6..ΘΑ ΠΩ κατι για να ξερετε,ΑΝ αποδειχτει μεσω ΑΣ η μεσω ΕΕΑ αναξιοπιστος θα ειμαι ο πρωτος που θα τους χλευασει αλλα μεχρι τοτε δεν μπορω παρα να βλεπω ποστ που με εικασιες τους χλευαζουν,τους ειρωνευονται και αλλα ενω εχουν βαλει 1 μυριο+αλλα ποσα πιο πριν μονος του ο σαχπα..
Σε αυτό συμφωνώ. Πιστεύω όμως πως είναι λογικό να εκφράζονται αμφιβολίες (όχι όμως πλέον και ειρωνείες) για τις προθέσεις τους και την τελική εξέλιξη που θα έχει η ομάδα μας μετά το πέρασμά τους, δεδομένης της προϊστορίας μας. Αν εξαιρέσεις κάτι Βουλινούς και Γουμενοπαγώνηδες, οι περισσότεροι πρόεδροι άρχισαν με φαινομενικά τουλάχιστον εντυπωσιακές μεταγραφές, αλλά κατέληξαν να φύγουν κυνηγημένοι και αφήνοντας την ομάδα σε πολύ χειρότερη μοίρα από ό,τι την ανέλαβαν.
Το ζητούμενο είναι η διάρκεια και το μέλλον. Αυτό όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο να προβλεφθεί, ειδικά με τον Φλωρίδη που το παρελθόν του καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου, γι αυτό και η ανησυχία πολλών συνοπαδών μας για τις πραγματικές του προθέσεις.