Εσένα σε βλέπω σαν κατ25.kataramenos5 έγραψε:Κυριε δασοφυλακα τα βλεπεις κι εσυ ...διπλα η μονο εγω?Και δεν εχω πιει σταγονα ρε γμτ.Ale έγραψε:Αμάν, ρε Κεν, με έβγαλες το Puligny-Montrachet από την μύτη.

Εσένα σε βλέπω σαν κατ25.kataramenos5 έγραψε:Κυριε δασοφυλακα τα βλεπεις κι εσυ ...διπλα η μονο εγω?Και δεν εχω πιει σταγονα ρε γμτ.Ale έγραψε:Αμάν, ρε Κεν, με έβγαλες το Puligny-Montrachet από την μύτη.
barlow4 έγραψε:λιγο κρασι..
λιγο θαλασσα..
Κι εγώ εδώ και πολύ διάστημα τον σκέφτομαι. Είχα ρε γαμωτο το νουμερο του και το έχω χάσει. 2 φορές κιόλας. Του έχω τρομερή εκτίμηση. Ειλικρινά, παίδες, από ενδιαφέρον και μόνο θα εμπαινα στη διαδικασία να πάρω ή έστω να στείλω ένα μήνυμα.desperando έγραψε:να μην ντρεπεσε καθολουpgetsos έγραψε:
Από τον Απρίλιο
Έχω βρει ένα τηλέφωνο που αν δεν είναι δικό του είναι κάποιου φίλου του η συνεργάτη. Δε μπόρεσα να βρω κάτι παραπάνω
Αλλά να πω την αλήθεια ντρέπομαι να ενοχλήσω για να ρωτήσω αν είναι καλά..
η ανησυχια δεν ειναι ντροπη και δυστυχως το μυαλο παντα παει στο χειροτερο
εξαλλου δεν πιστευω οτι ο στεφανος ειναι απο τα παιδια που θα εξαφανιζοταν ετσι
καλε τι βαρβαρος!α πα παΔημητρης17 έγραψε:barlow4 έγραψε:λιγο κρασι..
λιγο θαλασσα..
ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΛΕΓΕ... !!!
ΜΠΑΡΛΟΟΥ.....barlow4 έγραψε:καλε τι βαρβαρος!α πα παΔημητρης17 έγραψε:barlow4 έγραψε:λιγο κρασι..
λιγο θαλασσα..
ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΛΕΓΕ... !!!
Δημητρης17 έγραψε:Τσε γιατι ρε συ τετοιο πεσιμο;;; Σου ειπε ο Μοντ οτι χρειαζεται συνηγορο;;; Και τι εγινε ξαφνικα, απο καλος κι ευχαριστος εγινα μουφα;;;che4 έγραψε:πρωτον ασε το πας καλα κτλ οχι επειδη ειναι μοντ αλλα γενικα
και δευτερον πως θα το σηκωσεις ακριβως το τηλεφωνο θα πεις εμπρος δημητρης17 εδω![]()
![]()
ξερεις ποσα τηλεφωνα μπορω να σου δωσω αθηνα που θα ελεγαν ευχαριστως τσε4 εδω
Α μπράβο Κεν. Ακριβώς αυτή η πλήρωση του εξωτερικού όρου του αξιόποινου είναι και ο λόγος που βλέπεις δε μιλάω. Θεωρώ πως το έγκλημα έχει τελεσθεί, η λογική αφού τραυματίστηκε βαριά, εξέπνευσε και τώρα ήρθε η ώρα για τις συνέπειες.barlow4 έγραψε:εσυ κοιτα να καταλαβεις τι ειναι ο εξωτερικος ορος αξιοποινου και ασε τα ανεκδοτα