Razvan Lucescu VI
- abc_o_ karpouzas
Re: Razvan Lucescu VI
Τι έγινε ρε....
Όλοι κόρες έχουμε που δίνουν πανελλήνιες ;
Κάνας γιος δεν παίζει;
Όλοι κόρες έχουμε που δίνουν πανελλήνιες ;
Κάνας γιος δεν παίζει;
Από που προκύπτει πάλι αυτό ?cocaine έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 14:27 Στον φετινό ισολογισμό θα έχεις τα 12εκ του Ζαφείρι + την αποζημίωση του Ραζβαν (κοντά στα 5 εκατ) πως θα κάνεις μεταγραφές αν δεν πουλήσεις; Εκτός αν πας πάλι σε δανεικούς οπότε δεν θα στεριωσεις/βρεις προπονητή.
Ή κάνεις μια μεγαλοπρεπή πώληση και ισοφαρίζεις το άνοιγμα.
Είσαι σίγουρος ότι δεν θα λυθεί κοινή συναινέσει ?
Ευχαριστώ πολύ snou.
Γιατί μακριά από νομική;
Πληροφοριακά ρωτάω καθώς είναι στη θετική κατεύθυνση.
Παρεμπιπτόντως, όποιος έχει γνώμη και γνώση, στο δίλημμα -Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών στο μετσοβειο.
-Βιοτεχνολογία στο γεωπονικό.
τι απαντάμε;
Αθήνα και τα 2.
Έχει κάποιος εικόνα από αυτά τα 2 τμήματα;
Έχουν σχεδόν ίδιες βάσεις οπότε όποιος έχει άποψη θα χαιρομουν να την ακούσω.
Υγ. Προφανώς σε άλλο τοπικ
Ο βασιλοπουλος (που ειναι κ κοντα στον ραζβαν το ξερουμε) ειπε στην foxbet οτι εχε τελειωσει το θεμα κ τυπικα απλα ειναι θεμα ΠΑΕ ποτε θα βγει η ανακοινωση, αντε βρες ακρη
Πες μου αν το διαβασες! Εσβησα το οφτοπικmarsantos έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 16:07Ευχαριστώ πολύ snou.
Γιατί μακριά από νομική;
Πληροφοριακά ρωτάω καθώς είναι στη θετική κατεύθυνση.
Παρεμπιπτόντως, όποιος έχει γνώμη και γνώση, στο δίλημμα -
τι απαντάμε;
Αθήνα και τα 2.
Έχει κάποιος εικόνα από αυτά τα 2 τμήματα;
Έχουν σχεδόν ίδιες βάσεις οπότε όποιος έχει άποψη θα χαιρομουν να την ακούσω.
Υγ. Προφανώς σε άλλο τοπικ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τρί 16 Ιουν 2026, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι.van rooy έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 14:21 Σας παρακαλώ πολύ μην μου το κάνετε αυτό.
Δεν θέλουμε ελκυστικό και σύγχρονο ποδόσφαιρο?
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Βιτόλο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Τρί 16 Ιουν 2026, 18:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε marsantos μη σκέφτεσαι αν το bio research έχει προοπτικές στην Ελλάδα. Τίποτα δεν έχει προοπτικές στην Ελλάδα.
Ημουν από τα παιδιά που δεν ήθελαν ποτέ να φύγουν έξω, και πάντα πήγαινα κόντρα σε όσους έφευγαν πιστεύοντας πως ευκαιρίες υπάρχουν παντού.
Κλείνοντας πλέον τον 7ο χρόνο στην Αγγλία, έχοντας ταξιδέψει τον μισο κόσμο, έχοντας περάσει από κάποια από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια και έχοντας πάρει συνεντεύξεις από άτομα από όλον τον κόσμο, πλέον πιστεύω πως η Ελλάδα είναι κάπου στον πάτο στον τομέα κουλτούρας, υποδομών και ευκαιριών.
Δεν μιλάω καν για μισθους. Αν θέλει να αγαπήσει ότι και να επιλέξει να κάνει, αν θέλει να έχει την ευκαιρία να κάνει στο υψηλότερο επίπεδο ότι επιλέξει να κάνει, τότε ας μην βάζει γεωγραφικά σύνορα στις επιλογές της.
Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, από τους 5 φίλους που έχω από μικρό παιδί, ένας έχει μείνει στην Ελλάδα και αυτός ερωτικός μετανάστης σε άλλη πόλη ως γιατρός. Απο 6 φίλους που έκανα σε δουλειές/πανεπιστημιο όσο ήμουν στην Ελλάδα ο 1 είναι ακόμα Θεσσαλονίκη, ο 1 κατέβηκε Αθήνα και οι άλλοι 4 έξω.
Εκανα bachelor προχθές, ήρθαν άτομα από 4 διαφορετικές χώρες. Εχουμε σκορπίσει όλοι και όλοι είμαστε χαρούμενοι.
Πονάει σαν γονιός να φεύγει μακριά το παιδί σου αλλά στην Ελλάδα αισθανόμουν καταδικασμένος στην μετριότητα .
Ημουν από τα παιδιά που δεν ήθελαν ποτέ να φύγουν έξω, και πάντα πήγαινα κόντρα σε όσους έφευγαν πιστεύοντας πως ευκαιρίες υπάρχουν παντού.
Κλείνοντας πλέον τον 7ο χρόνο στην Αγγλία, έχοντας ταξιδέψει τον μισο κόσμο, έχοντας περάσει από κάποια από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια και έχοντας πάρει συνεντεύξεις από άτομα από όλον τον κόσμο, πλέον πιστεύω πως η Ελλάδα είναι κάπου στον πάτο στον τομέα κουλτούρας, υποδομών και ευκαιριών.
Δεν μιλάω καν για μισθους. Αν θέλει να αγαπήσει ότι και να επιλέξει να κάνει, αν θέλει να έχει την ευκαιρία να κάνει στο υψηλότερο επίπεδο ότι επιλέξει να κάνει, τότε ας μην βάζει γεωγραφικά σύνορα στις επιλογές της.
Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, από τους 5 φίλους που έχω από μικρό παιδί, ένας έχει μείνει στην Ελλάδα και αυτός ερωτικός μετανάστης σε άλλη πόλη ως γιατρός. Απο 6 φίλους που έκανα σε δουλειές/πανεπιστημιο όσο ήμουν στην Ελλάδα ο 1 είναι ακόμα Θεσσαλονίκη, ο 1 κατέβηκε Αθήνα και οι άλλοι 4 έξω.
Εκανα bachelor προχθές, ήρθαν άτομα από 4 διαφορετικές χώρες. Εχουμε σκορπίσει όλοι και όλοι είμαστε χαρούμενοι.
Πονάει σαν γονιός να φεύγει μακριά το παιδί σου αλλά στην Ελλάδα αισθανόμουν καταδικασμένος στην μετριότητα .