Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
zissos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από zissos »

Πως παρουσιάζεται ο Κλάασεν σαν αντιμεϊτέ, δεν μπορώ να το καταλάβω. Ο Κλάασεν που θυμάμαι εγώ είναι δεκαροεξτρέμ να κόβει βόλτες γύρω-γύρω στην περιοχή. Εκτός αν θυμάμαι λάθος Κλάασεν
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε:Παιδιά έχω inside info, κλείσαμε σεντερ φορ "κάτι πιο εκλεκτό" που έλεγε κι ο Φέρμας. Αγωνίζεται σε εθνική που συμμετέχει στο γιούρο, έχασαν 3-1 την πρώτη αγωνιστική έπαιξε κανα δεκάλεπτο στο τέλος και τα αρχικά του είναι Μ Α. Ζω για την στιγμή που θα βάλει γκολ στην Τούμπα και θα κρεμαστεί από τα κάγκελα της 4. Θα λυγίσουμε όλοι μαζί, λαός και κάγκελα.
Εκείνον τον ποδοσφαιριστή ερασιτεχνικού με την μεγάλη κοιλιά λες;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Blackgr4 έγραψε:
Equalizer έγραψε:Με εντελώς μπακάλικο και απαίδευτο ποδοσφαιρικό επίπεδο ανάλυσης, εγώ θα εκφράσω την άποψη οτι η κατακόρυφη πτώση στην χρηματιστηριακή αξία του Κλαασεν, εμένα μου βγάζει έναν φόβο οτι το έχει παρατήσει

Γιατί η ποιότητα, η θέση του, αλλά και η απουσία τραυματισμών, δεν δικαιολογούν κάτι τέτοιο κατά τ άλλα
Σχεδόν ένα χρόνο πριν, για την ακρίβεια 23 Ιουνίου του 2023, η αξία του ήταν 10 εκατομμύρια.
Μόλις είχε τελειώσει τη σεζόν (στον Άγιαξ) με 47 ματς, 10 γκολ και 3 ασίστ.
Πήγε στην Ίντερ (ως ελεύθερος), έπαιξε με το ζόρι 350 λεπτά και όπως ήταν λογικό, έπεσε η αξία του.
Κάπως έτσι ειναι. Συνδιασμός ηλικίας και μικρής συμμετοχής τελικά έριξε την αξία χρηματιστηριακά . Ψιλόαπίστευτο μου φαίνεται να φέρουμε τέτοιον παικταρα αλλά μακάρι ...
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Απο που προεκυψε ο κλαασεν?
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Α ετς ψάχνουμε μέσο από Ιταλία που τελειώνει το συμβόλαιο του.
Χόλγκερ Τρίμχολντ

Δημοσίευση από Χόλγκερ Τρίμχολντ »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε:Παιδιά έχω inside info, κλείσαμε σεντερ φορ "κάτι πιο εκλεκτό" που έλεγε κι ο Φέρμας. Αγωνίζεται σε εθνική που συμμετέχει στο γιούρο, έχασαν 3-1 την πρώτη αγωνιστική έπαιξε κανα δεκάλεπτο στο τέλος και τα αρχικά του είναι Μ Α. Ζω για την στιγμή που θα βάλει γκολ στην Τούμπα και θα κρεμαστεί από τα κάγκελα της 4. Θα λυγίσουμε όλοι μαζί, λαός και κάγκελα.
Εκείνον τον ποδοσφαιριστή ερασιτεχνικού με την μεγάλη κοιλιά λες;
Έ όχι και ερασιτεχνικού. Σε ολόκληρη Χιουντάι παίζει.....Είσαι εγκάθετος για να χαλάσεις την μεταγραφή.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

zissos έγραψε:Πως παρουσιάζεται ο Κλάασεν σαν αντιμεϊτέ, δεν μπορώ να το καταλάβω. Ο Κλάασεν που θυμάμαι εγώ είναι δεκαροεξτρέμ να κόβει βόλτες γύρω-γύρω στην περιοχή. Εκτός αν θυμάμαι λάθος Κλάασεν
Οχταρο-δεκάρι είναι. Τα μισά ματς της καριέρας του τα έκανε ως χαφ και λίγα λιγότερα ως δεκάρι.
Κάποιος το έγραψε ως σενάριο γι' αυτό το συζητάμε. Προσωπικά το θεωρώ απίθανο να ισχύει.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

https://www.transfermarkt.com/martin-ad ... ler/220635

Φασολια γιγαντες ειναι το εκλεκτο;
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Αυτός μόνο αν μπούμε ομίλους Τσουλου ,για το κερασάκι...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Kabamaru11 έγραψε:

https://www.transfermarkt.com/martin-ad ... ler/220635

Φασολια γιγαντες ειναι το εκλεκτο;
Πραγματικά τα τρολ ποστ δεν πρέπει να εκλείψουν κάποια στιγμή; Τι ασχολείστε; Βάζει κόσμο να ψάχνει ποιός είναι ο παίκτης κι αυτός διασκεδάζει. Ότι να ναι
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

zissos έγραψε:Πως παρουσιάζεται ο Κλάασεν σαν αντιμεϊτέ, δεν μπορώ να το καταλάβω. Ο Κλάασεν που θυμάμαι εγώ είναι δεκαροεξτρέμ να κόβει βόλτες γύρω-γύρω στην περιοχή. Εκτός αν θυμάμαι λάθος Κλάασεν
Ετσι είναι. Εγώ μέχρι και στα άκρα τον θυμάμαι.
Βασικά αν μιλάμε για Καμπιονάτο ο μόνος παίκτης που μπορεί να καλύψει την Μειτοθέση είναι ο Ντάνκαν, αν κι εφόσον μείνει ελεύθερος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Δευ 17 Ιουν 2024, 22:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Και γιατί να μην είναι ο Roberto Pereyra ;
Να κάνει η μάνα.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Minority4 έγραψε:Και γιατί να μην είναι ο Roberto Pereyra ;
Να κάνει η μάνα.
Παικταράς αλλά ακόμη και σε αυτή την ηλικία δύσκολο να τον πείσεις να αφήσει το καμπιονάτο νομίζω.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ αγωνία του Λουτσέσκου!
Τι απασχολεί περισσότερο τον Ρουμάνο προπονητή παραμονές της προετοιμασίας για τη σεζόν 2024-25!

Aντίστροφα μετράνε οι “ασπρόμαυροι” για την πρώτη προπόνηση της σεζόν 2024-25, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Μεσημβρία την μεθαύριο Πέμπτη και αυτό που “καίει” περισσότερο τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ένα: Να τελειώσει το θέμα της παραμονής του Τόμας Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ
Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή, με την απόκτηση του Μαντί Καμαρά και την ανανέωση του συμβολαίου του Στέφαν Σβαμπ κατά πρώτο λόγο και την απόκτηση του Κωνσταντίνου Θυμιάνη κατά δεύτερο, ο Ρουμάνος προπονητής είναι σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένος και θα είναι σε απόλυτο εφόσον τις επόμενες ημέρες βρεθεί η… άκρη με τον Πολωνό στόπερ και τις παράλογες απαιτήσεις της Ντιναμό Κιέβου!
PAOK24
Χμμμμ ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Ελπίζω να μην είναι στα πλαίσια του μασάζ....
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ο Pereyra πάντως μένει ελεύθερος...
Εγώ ψηφίζω ναι με τα χίλια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”