ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Ο σπουδαίος Φεράρι που θέλουν να σε φορτώσουν είχε πέρσι σε 33 παιχνίδια 13 Errors leading to goal
Κατσε ρε φιλε, basta.giliopoulos έγραψε:Ναι φιλε αλλα ασχετα με το φφπ δεν μπορει μια ανωνυμη εταιρια να εχει συνεχως ζημιες και να χρειαζεται καθε χρονο να βαζει 20 μυρια ο ιδιοκτητης απο την τσεπη του σαν να ειναι βλακας η κοροιδο.JohnDag έγραψε:Ακριβως το αντίθετο συμβαίνει, λόγω Covid έχει γίνει πολύ πιο ελαστικο το FFP.
https://www.google.com/amp/s/amp.france ... rus-crisis
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρεπει να λειτουργησει ορθολογικα η παε για το καλο του ΠΑΟΚ κυριως.
Ή ετσι ή γιουβέτσι. Και τα 2 δεν γίνεται.
Είναι πρωταρχικός στόχος το να ξεχρεωσεις και πας το καλοκαιρι και μου δίνεις 7Μ για να φέρεις παιχτες που δεν μπαίνουν καν αποστολή;
Το πρόβλημα, λοιπόν, δεν είναι το λογικό. Το ότι δηλαδή πρέπει η ΠΑΕ όπως οποιαδήποτε άλλη εταιρία να μην έχει ζημίες.
Το πρόβλημα είναι το εξής:
α) Οι τραγικές επιλογές του μεταγραφικου τμήματος. Ακομα και σε περίοδο sustainability μπορούσες με σωστές επιλογές να έχεις αξιοπρεπεστατη ομάδα.
β) Η διοίκηση δεν επικοινωνει στον κόσμο τι θελει να κάνει. Δεν γίνεται να μιλάει ο Κυριάκος για ροστερ πρωταθλητισμου και στόχο το πρωτάθλημα και από τότε που το είπε το μόνο που να μην έχει πουληθεί να είναι τα δοκάρια της Τούμπας.
Βγες σαν διοίκηση και πες ξεκάθαρα ποιο είναι το προβλημα και τι έχεις σκοπό να κάνεις για αυτό και γω μαζί σου. Κιχ δεν θα βγάλω. Και πιστεύω πολλοί ακόμα σαν κι εμένα.
Επειδη απο οτι καταλαβα τα 7,5 δεν ειναι σιγουρα, μαλλον για αυτο παμε σε παικτη απο το πανερι για να μοιραστει χρονο με Βιερινια και Περειρα. Βεβαια το καλοκαιρι που υποθετικα θα ανεβει και η Νοριτς και θα ψαχνουμε ενα κανονικο αριστερο μπακ, δεν θα ξερουμε τι να τον κανουμε. Αλλα πρωτη φορα θα ειναι;
Αυτα είναι λεπτομέρειες.renegade έγραψε:Ο σπουδαίος Φεράρι που θέλουν να σε φορτώσουν είχε πέρσι σε 33 παιχνίδια 13 Errors leading to goal
Το βασικό είναι οτι τον εγκρίνει ο Σταυρακης.
Το ρεκόρ του Γιαννούλη 3 λαθη, που οδηγησαν σε 3 γκολ, στο ίδιο παιχνιδι εσπασε ολα τα ρεκορrenegade έγραψε:Ο σπουδαίος Φεράρι που θέλουν να σε φορτώσουν είχε πέρσι σε 33 παιχνίδια 13 Errors leading to goal
- GiorgosAtha
Josh
α) Δεν δικαιολόγησα κανέναν. Απλά είπα πως πάντα υπάρχει και η πιθανότητα του λάθους ή της άλλης άποψης και πρέπει να γράφουμε έχοντας και αυτό στο μυαλό μας.
β) Θα μπορούσα και εγώ λοιπόν να απαντήσω "Χαλάρωσε λίγο ρε μεγάλε που μας κάνεις και την χάρη...". Αλλά δεν θα το κάνω. Αν θες να μην σου απαντάνε με "τσιτάτα" γράψε και εσύ ανάλογα και βάζε και λίγο νερό στο κρασί σου. Αυτή είναι η άποψη μου, αν θες την ακούς, αν θες όχι.
α) Δεν δικαιολόγησα κανέναν. Απλά είπα πως πάντα υπάρχει και η πιθανότητα του λάθους ή της άλλης άποψης και πρέπει να γράφουμε έχοντας και αυτό στο μυαλό μας.
β) Θα μπορούσα και εγώ λοιπόν να απαντήσω "Χαλάρωσε λίγο ρε μεγάλε που μας κάνεις και την χάρη...". Αλλά δεν θα το κάνω. Αν θες να μην σου απαντάνε με "τσιτάτα" γράψε και εσύ ανάλογα και βάζε και λίγο νερό στο κρασί σου. Αυτή είναι η άποψη μου, αν θες την ακούς, αν θες όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Παρ 15 Ιαν 2021, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τζαντζαρας τζορμπα μιζερια , ειρωνια και απαξιωση ...δεν το περιμενα απο τον τζαντζαρα τουλαχιστον ....τους εχω σιχαθει ολους !!!
Θεος εισαι αγοριμ.Obdulio έγραψε:Μπράβο πρώτα στον Στρατηγό Φερέιρα
ρε συ γιώργο, όσο έτοιμος είναι ο νινούα, τόσο είναι και ο περέιρα
μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι αξιόλογο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ένα πολύ μέτριο και ανέτοιμο μπακ
μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι αξιόλογο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ένα πολύ μέτριο και ανέτοιμο μπακ
-
Είναι μια καλή κίνηση low risk/low cost του Αργεντίνου, δεδομένου ότι για φέτος έχουμε ξεμείνει από στόχους. Μπορεί σαν όνομα να μη κάνει θόρυβο, αλλά δεν χρειάζεται διάστημα προσάρμογης και θα μας βγει φθηνά. Μέχρι το καλοκαίρι θα αξιολογηθούν μαζί με τον Νορβηγό και αν θεωρηθούν ανεπαρκείς, του χρόνου δίνεις δανεικό τον Νορβηγό για να εξελιχθεί και κρατάς τον Αργεντίνο για ρεζέρβα του βασικού που θα αποκτηθεί με τα λεφτά του Γιαννούλη. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι το καλοκαίρι θα γίνει σοβαρό σκάουτινγκ και δεν θα φέρουμε τον διάδοχο του Λεβέκ.
- Salvador Allende
Δε σας αρέσει ο Φερράρι λόγω βιογραφικού... Το είδαμε κι αυτό! Μάλιστα, για να έρθει κάποιος στο φοβερό και τρομερό πρωτάθλημα της Σούπα Λίγδας, πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα πέρασμα από κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης... Όπως λέμε Μπερμπάτοφ ένα πράμα..boogeyman77 έγραψε:Για Φερράρι που ακούγεται δεν έχω προσέξει προσωπικά τον παίκτη ν'αγωνιζεται όμως μια ανάγνωση του βιογραφικού του δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις η να γελάσεις! Και μη μου πείτε ότι κάνει παπάδες φέτος (δεν το λες και επίτευγμα 1 γκολ και 2 ασίστ σε 15 αγώνες) γιατί πέρσι στην αρμάδα του Βόλου δεν ακούμπησε! Αν θέλουμε τόσο πολύ πια λόγω ffp και έλλειψης στόχων λύση χαμηλού κόστους ας πάμε να πάρουμε τον Dodo που έμεινε ελεύθερος από Sampdoria με 6 μήνες + 2 χρόνια συμβόλαιο ανανέωση από ομάδα.
Θα προτιμούσατε δλδ να δώσουμε π.χ. 4 χαρτιά, για να πάρουμε βασικούρα κι αν δεν ανέβει η Νοριτς να μπούμε μέσα?
Eπίσης renegade για πες μου από που βγήκε αυτό το 13 errors leading to goal.. Έτσι για να ξέρουμε και την πηγή.
Αν δεν δοκιμαστεί φέτος ο Περειρα που δεν υπάρχει κανένας στόχος ποτε θα ετοιμαστεί. Στις προπονήσεις η μπαίνοντας στα ρεπό των άλλων.
Εκτός αν μας περισσευαν πάλι 800 χιλιάδες για να πετάμε έτσι απλά.
Για να βρεις συσχέτιση στις κινήσεις σχεδιασμού πρέπει να σκάψει πολύ βαθιά.
Λεςυκ έχουμε 10 άτομα κ ο καθένας παίρνει από μια απόφαση.
Εκτός αν μας περισσευαν πάλι 800 χιλιάδες για να πετάμε έτσι απλά.
Για να βρεις συσχέτιση στις κινήσεις σχεδιασμού πρέπει να σκάψει πολύ βαθιά.
Λεςυκ έχουμε 10 άτομα κ ο καθένας παίρνει από μια απόφαση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Παρ 15 Ιαν 2021, 14:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΙnStat φίλε μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 15 Ιαν 2021, 14:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- GiorgosAtha
Αν το πιστεύουν αυτό, άποψη μου είναι να βρουν κάποιον έμπειρο -όχι πολυτραυματία- ή αν δεν βρίσκουν, κάποιον δανεικό και να κάνουν προεργασία για το καλοκαίρι.danirifle έγραψε:ρε συ γιώργο, όσο έτοιμος είναι ο νινούα, τόσο είναι και ο περέιρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Παρ 15 Ιαν 2021, 14:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ο Γιαννουλης επιασε ταβανι και καλως φευγει.
Ας κανονισουν οι υπευθυνοι να αντικατασταθει επαξια.
Τα λεφτα ειναι πολλα και μπορεις με 1-2 κινησεις να φτιαξεις πολυ καλυτερη ομαδα.
Ας κανονισουν οι υπευθυνοι να αντικατασταθει επαξια.
Τα λεφτα ειναι πολλα και μπορεις με 1-2 κινησεις να φτιαξεις πολυ καλυτερη ομαδα.