Όχι. Είναι αυτός πίσω τους με τις ...διογκωμένες ορμές.DimitrisS έγραψε:Aκομα να καταλαβετε οτι ο barlow εχει μεταμφιεστει σε Τσολακαινα...
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Ο ενας λεει θα ερθει να δει και τον φερνουμε με το πλοιο της γραμμης. Ο αλλος ηθελε να ερθει και τον φεραμε με λιαρτζετ. Ειδες μπαρτσελονακο τι πρεπει να κανεις για να περασεις καλα εδω ε??
Υ.Γ. Πειτε στον Μπαρλοου οταν ερθει ο μικρος με προσοχη. Μετα τις φωτο με τα μπρατσα και τα βιντεα με τα βαρη μην εχουμε κανα θεμα.
Υ.Γ. Πειτε στον Μπαρλοου οταν ερθει ο μικρος με προσοχη. Μετα τις φωτο με τα μπρατσα και τα βιντεα με τα βαρη μην εχουμε κανα θεμα.
Μέρυλιν Μονρόε προς Άλμπερτ ¨Αινστάιν. "Φαντάσου να κάναμε ένα μωρό και να είχε την ομορφιά μου και την εξυπνάδα σου"constadine έγραψε:"Κάτι μεταξύ Πρίγιο και Άκπομ… " είναι ο τίτλους του άρθρου του Κόλκα.
Περισσότερο Πρίγιο και πολύ λιγότερο Άκπομ, θα έλεγα εγώ .
Άλμπερτ Άινστάιν: "Φαντάσου να είχε την ομορφιά μου και την δική σου εξυπνάδα".
Ας ελπίσουμε λοιπόν ο Τσόλακ να έχει την εκτελεστικότητα του Πρίγιο και την συμμετοχικότητα του Άκπομ, και όχι την εκτελεστικότητα του Άκπομ και την συμμετοχικότητα του Πρίγιο.
Αυτός ρε είναι ταγαρι.sourmenetes έγραψε:Η τσολακαινα ταγάρι;;;Bono. έγραψε:Βλέπω ήρθε μαζί και η Τσολακαινα και τον κρατάει απ' το χεράκι μην τον χάσει.
Τι ταγαρι φέραμε ρε πστ μου...
Χαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην πιο ερωτική πόλη έρχεσαι...τι την θες αυτή?
- constadine
"Με ιδιωτικό αεροπλάνο στη Θεσσαλονίκη ο Τσόλακ"! γράφουν ότι ήρθε, ο χρόνος πιέζει.
- constadine
Καλό!Anthimox έγραψε:Μέρυλιν Μονρόε προς Άλμπερτ ¨Αινστάιν. "Φαντάσου να κάναμε ένα μωρό και να είχε την ομορφιά μου και την εξυπνάδα σου"constadine έγραψε:"Κάτι μεταξύ Πρίγιο και Άκπομ… " είναι ο τίτλους του άρθρου του Κόλκα.
Περισσότερο Πρίγιο και πολύ λιγότερο Άκπομ, θα έλεγα εγώ .
Άλμπερτ Άινστάιν: "Φαντάσου να είχε την ομορφιά μου και την δική σου εξυπνάδα".
Ας ελπίσουμε λοιπόν ο Τσόλακ να έχει την εκτελεστικότητα του Πρίγιο και την συμμετοχικότητα του Άκπομ, και όχι την εκτελεστικότητα του Άκπομ και την συμμετοχικότητα του Πρίγιο.
Η τσολακαινα ηρθε και θα μεινει μονη συριο βραδυ. Χαχαχαχα. Στην Ρωσια το παλικαρι θα ειναι να Παιξει την Τριτη θα μπει εκει στο65-70 να παστελωσει το δευτερο.
- ΑποστόληςΑ
Ο 27χρονος μάλιστα δεν ήρθε με πτήση της γραμμής στην Ελλάδα, αλλά με ιδιωτικό αεροπλάνο που έστειλε ο Δικέφαλος.constadine έγραψε:"Με ιδιωτικό αεροπλάνο στη Θεσσαλονίκη ο Τσόλακ"! γράφουν ότι ήρθε, ο χρόνος πιέζει.
ινπαοκ
Ο Barlow τον περίμενε μέσα στο βανακι, θα τον περιποιηθεί στην διαδρομή.
No escape εκεί μέσα.
No escape εκεί μέσα.
Η Μουσίτσα Βαγγελίτσα να δούμε πως θα ναι.
Εκτός κι αν ο Μoussa είναι λέφτερος
Εκτός κι αν ο Μoussa είναι λέφτερος
Καλά ρε δε καταλάβατε ότι ο Μπάρλοου είναι ο ταβλωμενος τυπος στα αριστερά;
Απλά ξεχαστηκε στη πρίζα και παραφορτισε
Απλά ξεχαστηκε στη πρίζα και παραφορτισε
-
ron-swanson
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: O Barlow μεσα στο βανακι (διαβαζει ΠΑΟΚμανια στο κινητο)

- Unpsofable78
Είναι που το γαβροσαιτ έλεγε ότι το πήραμε απόφαση και θα πάμε με αυτούς που έχουμε στα ματς με Κρασνοντάρ και δεν βιαζόμαστε.
Για αυτό κανόνισαμε ιδιωτικό αεροπλάνο.
Για αυτό κανόνισαμε ιδιωτικό αεροπλάνο.
- Notorious4
Ίσως είναι η πρώτη φορά που η ομάδα κινείται τόσο μεθοδικά για την απόκτηση συγκεκριμένων παικτών και μάλιστα αρκετά ποιοτικών .
Μπράβο Ολαφ.
Μπράβο Ολαφ.
-
mbison
Αυτός είναι ο ΨολακΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Μην είναι ο Ken;;mbison έγραψε:Ο αριστερά με το πουκάμισο καύλες έχειron-swanson έγραψε:Ρε εμείς μαμια σκόρερ θέλουμε , τι είναι αυτός ο γλυκούλης που φερατε;;;![]()