Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
trouman

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευση από trouman »

αληθεύει?
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ευκαιρια να παρουμε κανα παικτακι απο ξανθη, κατι ζιφκοβιτς και μελιοπουλοι που πηραμε περσι αποδειχθηκαν κομβικοι!
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης είναι μία περίπτωση που θα μπορούσε να εξεταστεί...
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

jibbie έγραψε:ευκαιρια να παρουμε κανα παικτακι απο ξανθη, κατι ζιφκοβιτς και μελιοπουλοι που πηραμε περσι αποδειχθηκαν κομβικοι!
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Υπο διάλυση η Ξάνθη καθώς αποχώρησαν ως ελεύθεροι ΟΛΟΙ οι παίχτες της ομάδας..

Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο χοντρός αποδεικνύει την δύναμη του, σε όποια ομάδα ανέβει στο αντίπαλο του άρμα...
Είτε κάνε την απαραίτητη διόρθωση είτε διάγραψέ το τελείως. Αν πάλι δε νιώθεις την ανάγκη, ας επιληφθούν οι υπεύθυνοι.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ρε συ navi έλεος... το παλικάρι γράφει τόσο καιρό και κρέμεσαι από μία αποστροφή του γραπτού λόγου να του την πεις? Τι είσαι εσύ ο ελεγκτής ? Άσε τα ΠΑΟΚμετρα... Κούρασες..
Το διορθώνω εγώ για το παιδί..
Σε όποια ομάδα κατεβεί από το άρμα του χοντρού..
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Ναι ρε σεις. Καταλάβαμε όλοι τι ήθελε να πει ο Μήτσος. Και έχει και δίκιο...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

makispaspartou έγραψε:Ρε συ navi έλεος... το παλικάρι γράφει τόσο καιρό και κρέμεσαι από μία αποστροφή του γραπτού λόγου να του την πεις? Τι είσαι εσύ ο ελεγκτής ? Άσε τα ΠΑΟΚμετρα... Κούρασες..
Εσύ γιατί το διορθώνεις για το παιδί? Μπορεί μια χαρά μόνος του....

Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
makispaspartou

Για τον ίδιο λόγο που μου την πέφτεις εσύ..
Άβαταρ μέλους
navigator11

makispaspartou έγραψε:Ρε συ navi έλεος... το παλικάρι γράφει τόσο καιρό και κρέμεσαι από μία αποστροφή του γραπτού λόγου να του την πεις? Τι είσαι εσύ ο ελεγκτής ? Άσε τα ΠΑΟΚμετρα... Κούρασες..
Αν κουράστηκες, ξεκουράσου. Από εμένα έχεις το ελεύθερο. Δε με ενδιαφέρει στην τελική αν ενοχλήθηκες ή ενοχλείσαι γενικότερα. Με ενδιαφέρει ότι αυτό, που γράφει το παλικάρι, είναι κάργα παρερμηνεύσιμο, ανεξαρτήτως αν είναι κόκαλο ΠΑΟΚτσής και καλοπροαίρετος. Οκ, συνεννοηθήκαμε, θέλω να πιστεύω.
Η γνώση μου πάνω στην ελληνική είναι αρκετά ικανοποιητική, θεωρώ, ώστε να μπορώ να κρίνω τι θέλει να πει κάποιος. Κι είναι άλλο το "κατεβαίνω από ένα άρμα" και τελείως άλλο το "επιλέγοντας να ανέβω σε κάποιο άλλο". Πώς να γίνει δηλαδή τώρα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 26 Ιούλ 2020, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
makispaspartou

Όχι δε συνεννοηθήκαμε.. Σε μεγάλη πλειοψηφία εδώ μέσα δε μας ενδιαφέρει τι νομίζεις εσύ και ο φίλος σου ο eorptol.. Εσείς οι δύο τι ρόλο βαράτε εδώ μέσα, τον ελεγκτή του τι γράφουν οι συνοπαδοί σας? ή μόνο εσείς ξέρετε το καλό του ΠΑΟΚ και τι είναι παρεξηγήσιμο και τι όχι... Κατάλαβες κι εσύ τι εννοεί ο συνοπαδός αλλά θέλεις να το παίζεις χωροφύλακας.. Ο κάθε νοήμων ΠΑΟΚτσής καταλαβαίνει ότι εννοεί πως η Ξάνθη είναι φίλα προσκείμενη στον ΠΑΟΚ και όχι στο άρμα του χοντρού. Γιατί δημιουργείς λοιπόν θέμα εκεί που δεν υπάρχει?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Κυρ 26 Ιούλ 2020, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Το άρθρο γραφει ότι ο Αριστείδης Παλιογλου, το κοινό πρόσωπο στις κατηγορίες των γαύρων στη ΕΕΑ, αναλαμβάνει πιστό στη ΑΕΛ τυρί Κούγια.

"Όπως υποστήριξε, ο Αριστείδης Πιαλόγλου πάει στην ΑΕΛ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου στον Λεβαδειακό."

https://www.sportime.gr/xanthi/xanthi-e ... -league-1/
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
navigator11

makispaspartou έγραψε:Όχι δε συνεννοηθήκαμε.. Σε μεγάλη πλειοψηφία εδώ μέσα δε μας ενδιαφέρει τι νομίζεις εσύ και ο φίλος σου ο eorptol.. Εσείς οι δύο τι ρόλο βαράτε εδώ μέσα, τον ελεγκτή του τι γράφουν οι συνοπαδοί σας? ή μόνο εσείς ξέρετε το καλό του ΠΑΟΚ και τι είναι παρεξηγήσιμο και τι όχι... Κατάλαβες κι εσύ τι εννοεί ο συνοπαδός αλλά θέλεις να το παίζεις χωροφύλακας..
Σεβόμενος τους διαχειριστές προτιμώ να μη δώσω συνέχεια. Αν εσύ συμφωνείς ότι η ... τιμωρία της Ξάνθης φέτος, ενδεχομένως κι άλλης ομάδας του χρόνου κοκ με πρόσχημα τον ΠΑΟΚ, οφείλεται στην "αλλαγή άρματος", δικαίωμά σου και σεβαστό. Εγώ δεν ανέχομαι να διαβάζω κάτι τέτοιο ούτε καν σαν πρόϊόν κακής λεκτικά διατύπωσης. Τι να γίνει τώρα δηλαδή; Θα μου μειώσεις τα μιστά;;
makispaspartou

Αυτό που λες είναι δική σου διατύπωση και προφανώς την αντιλήφθηκες μόνο εσύ. Αν σέβεσαι τους διαχειριστές και κατ'επέκταση τα υπόλοιπα μέλη σταμάτα να παίζεις τον χωροφύλακα και να κάνεις μπούλινγκ στα μέλη που εσύ νομίζεις ότι γράφουν κάτι μεμπτό. Επίσης μην γενικεύεις δικές σου κρίσεις καθώς δεν τις ασπάζονται πολλοί εδώ μέσα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”