Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Hermann »

Λαθος να μη παρθει cb, ειναι μια τελευταια κινηση που χρειαζομαστε.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Mīngus έγραψε:@NIKOS_PAOK04
Αν και δεν κατάλαβα ακριβώς τι γράφεις, πες μου πού λέω ότι δεν κάνει την υπέρβαση.
Ο Σαββίδης και την έκανε και την κάνει και θα την ξανακάνει στο οικονομικό την υπέρβαση. Εγώ το θέτω ξεκάθαρα ως λειτουργικό ζήτημα.
Το έγραψα και πρόσφατα ότι έχω φτάσει στο σημείο να πιστεύω ότι με λιγότερα χρήματα αλλά πολύ μεγαλύτερη ευελιξία και λιγότερη πολυφωνία, μπορεί να είναι και καλύτερα.
Ο Σαββίδης τα χώνει και με το παραπάνω. Δεν είναι αυτό το θέμα.
Αυτο που γραφω ειναι απλό όταν προκειτε για υπερβασει μονο αυτος που πληρωνει αποφασιζει.
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Εισήγηση του είπε ο Μίχελ να μην γίνει άλλη μεταγραφή. Ο άνθρωπος ή το κάνει επίτηδες ή δεν θέλει να παραδεχτεί πως έχουμε μεγάλο κενό στα σέντερ Μπακ γιατί ουσιαστικά θα παραδεχτεί πως οι περσινές μεταγραφές του για εκεί ήταν κουβάς..... ή απλά δεν χαμπαριάζει από μπάλα.

Ακόμα και ο πιο άσχετος, ακόμα και αυτός που έχει δει τυχαία μόνο δύο-τρεις αγώνες του ΠΑΟΚ, έχει πάρει γραμμή πως η ομάδα εκεί μπάζει και χρειάζεται (τουλάχιστον) ένα σένετρ μπακ καρυδάτο! Και μετά λέμε να τον αφήσουμε να κάνει την δουλειά του....

Μπροστά θα είμαστε για Τσάμπιονς Λιγκ, και από το κέντρο και πίσω (πλυν Μάτος / Ρέι) θα συνεχίζουνε να πονάνε τα μάτια μας πάλι.
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Με ένα πολύ μικρό συμβόλαιο παίρνεις αυτόν και σου καλύπτει και τη θέση του στόπερ και αυτή του αριστερού μπακ. Κάποτε μεγάλη παικτάρα. Τελευταία απλά δεν τον έχω παρακολουθήσει...

https://www.transfermarkt.com/reto-zieg ... ieler/9915
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

gergeo4 έγραψε:η 6αδα μπροστα με τσιμιροτ-μαουρισιο-καντουρι-μακ-βιερινια-πριγιοβιτς τα σαρωνει ολα με 1 ματς την εβδομαδα κ χωρις τραυματισμους.
ΑΝ ο προπονητης που εχουμε τωρα ειναι κανονικος και ΑΝ η δεν επιρρεασει η κακη προετοιμασια του Στανογεβιτς που αναφερονται καθε τρεις και λιγο οι παικτες.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

paokpool έγραψε:Εισήγηση του είπε ο Μίχελ να μην γίνει άλλη μεταγραφή. Ο άνθρωπος ή το κάνει επίτηδες ή δεν θέλει να παραδεχτεί πως έχουμε μεγάλο κενό στα σέντερ Μπακ γιατί ουσιαστικά θα παραδεχτεί πως οι περσινές μεταγραφές του για εκεί ήταν κουβάς..... ή απλά δεν χαμπαριάζει από μπάλα.

Ακόμα και ο πιο άσχετος, ακόμα και αυτός που έχει δει τυχαία μόνο δύο-τρεις αγώνες του ΠΑΟΚ, έχει πάρει γραμμή πως η ομάδα εκεί μπάζει και χρειάζεται (τουλάχιστον) ένα σένετρ μπακ καρυδάτο! Και μετά λέμε να τον αφήσουμε να κάνει την δουλειά του....

Μπροστά θα είμαστε για Τσάμπιονς Λιγκ, και από το κέντρο και πίσω (πλυν Μάτος / Ρέι) θα συνεχίζουνε να πονάνε τα μάτια μας πάλι.
Δηλαδή Ελ Καντουρι και Μαουρίσιο δεν είναι αναβάθμιση ?
Θεωρείς και το κεντρο μας προβληματικό ?
Δηλαδή ρε παιδια σε Ταχτσίδη - Σιώπη - Ζτιελαρ - Ζιλλετ - Οφοε δεν είναι καλή η αντιπαράθεση
Σακχοφ - Κατσε - Τσιμιροτ - Ελ Καντουρι - Μαουρισιο - Κάνιας η έχει κάποια ομάδα κάτι πληρέστερο μην τρελαθούμε κιολας.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Εγω παντως με το ξενερωμα που εχω φαει απο την ευρωπη κατι μαουρισιους και κατι καντουρηδες τους βλέπω νιασε και γιουσουφ της λεβαδιας. Οι οποιοι ηταν και καλοι μαλιστα.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Το κεντρο μας οντως ειναι μια χαρα, οπως και η επιθεση αν μεινουμε ετσι. ΠΙΣΩ θα εχουμε θεμα!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Μαι ενώ πίσω ο γαυρος τοίχος να πουμε τρέμω τον ρετσο και τον βουκοβιτς
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

NIKOS_PAOK04 έγραψε:
Αν και δεν κατάλαβα ακριβώς τι γράφεις, πες μου πού λέω ότι δεν κάνει την υπέρβαση.
Ο Σαββίδης και την έκανε και την κάνει και θα την ξανακάνει στο οικονομικό την υπέρβαση. Εγώ το θέτω ξεκάθαρα ως λειτουργικό ζήτημα.
Το έγραψα και πρόσφατα ότι έχω φτάσει στο σημείο να πιστεύω ότι με λιγότερα χρήματα αλλά πολύ μεγαλύτερη ευελιξία και λιγότερη πολυφωνία, μπορεί να είναι και καλύτερα.
Αυτο που γραφω ειναι απλό όταν προκειτε για υπερβασει μονο αυτος που πληρωνει αποφασιζει.
Μα ούτε και σ' αυτό διαφωνώ κάπου. Δεν ξέρω αν δεν γίνομαι κατανοητός.
Ο ΠΑΟΚ λειτουργεί με εισηγήσεις. Αυτό που λέω είναι ότι εξαρχής πρέπει να υπάρχει ένα προκαθορισμένο μπάτζετ βάσει του οποίου κινούμαστε μεταγραφικά. Πάει ο Ιβάν στον Μίχελ, Απρίλιο-Μάιο πχ όταν ξεκινάει ο σχεδιασμός για του χρόνου και του λέει πάρε 5 εκατομμύρια για αγορές και 3 εκατομμύρια για συμβόλαια (τα νούμερα τυχαία) και φέρε παίκτες σύμφωνα με τα θέλω του προπονητή.
Αν τελειώσει αυτό το ποσό και θέλει να κάνει την υπέρβαση πχ για τον Βιεϊρίνια, θα σου πω ναι Νίκο έχεις δίκιο. Αλλά όλες οι μεταγραφές περνάνε από αυτόν.
Θα μου πεις μαγαζί του είναι. Εντάξει ναι. Αλλά μετά μην τρώνε ξύλο μόνο οι ΤΔ, γιατί αργούν, γιατί τα κάνανε σκατά και δεν ξέρω τι άλλο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη θα τρελαθω...Εκει που σκας ενα χαμογελο ΝΑ με την μεταγραφη Μαουριτσιο διαβαζεις μετα πως ο Δελληγιανιδης θα δοθει μαλλον δανεικος και πως το ροστερ ειναι γεματο για αλλη μεταγραφη...Και ποιος στο @#@ουτσο ρε θα παιζει δεξι μπακ σε περιπτωση απουσιας του Ματος? Γεμισε το ροστερ ρε Λουμπος και θα υπαρχει προβλημα ποιος θα πρωτοπαιξει στα στοπερ και στην θεση του επιθετικου? Ποσα θες να μας τρελανεις? Ο Λουτσεσκου δηλαδη που η μονη θεση για την οποια εχει μιλησει ειναι του φορ γλαστρα ειναι? Επιπλεον αν εσυ χειριζεσαι το θεμα Ενρικε και ο Ιβαν του Βιερινια,υπαρχει περιπτωση να δοθει ο πρωτος και να μην αποκτηθει ο δευτερος????????????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 29 Αύγ 2017, 18:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

NIKOS_PAOK04 έγραψε:
paokpool έγραψε:Εισήγηση του είπε ο Μίχελ να μην γίνει άλλη μεταγραφή. Ο άνθρωπος ή το κάνει επίτηδες ή δεν θέλει να παραδεχτεί πως έχουμε μεγάλο κενό στα σέντερ Μπακ γιατί ουσιαστικά θα παραδεχτεί πως οι περσινές μεταγραφές του για εκεί ήταν κουβάς..... ή απλά δεν χαμπαριάζει από μπάλα.

Μπροστά θα είμαστε για Τσάμπιονς Λιγκ, και πίσω από το κέντρο (πλυν Μάτος / Ρέι) θα συνεχίζουνε να πονάνε τα μάτια μας πάλι.
Δηλαδή Ελ Καντουρι και Μαουρίσιο δεν είναι αναβάθμιση ?
Θεωρείς και το κεντρο μας προβληματικό ?
Δηλαδή ρε παιδια σε Ταχτσίδη - Σιώπη - Ζτιελαρ - Ζιλλετ - Οφοε δεν είναι καλή η αντιπαράθεση
Σακχοφ - Κατσε - Τσιμιροτ - Ελ Καντουρι - Μαουρισιο - Κάνιας η έχει κάποια ομάδα κάτι πληρέστερο μην τρελαθούμε κιολας.
Συγνώμη φίλε, εκφράστηκα λάθος.... Εννούσα πίσω από το κέντρο.

Παρεμπιπτόντως, θέλω να πιστεύω πως ο Βιερίνια προορίζεται για αριστερό φουλ μπακ (μακάρι κατεμέ), διαφορετικά δεν βγάζω νόημα με την σκέψη αποδέσμευσης δίχως αντικατάσταση Λέοβατς.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Αρχικά, ότι μάλλον θα πρέπει να συνηθίσουμε τη σύχρονη τάση που θέλει τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών να γίνονται πολλά deals. Από εκεί και πέρα, όσο πιο συνοπτικά μπορώ να τα θέσω, εκφράζοντας παράλληλα επιθυμίες και μαντεψιές.

Τερματοφύλακες: έχουμε μαζέψει 400 τερματάδες, ο Μπρίκιτς πρέπει να πάρει πόδι, τον βλέπω να κάθεται και να κάνει ζωάρα με έναν από τους πιο άκοπους παχυλούς μισθούς σε ολόκληρη την Ελλάδα

Δεξιός μπακ: αυτό που συνέβη στη Λιβαδειά, με τρέλανε. Αν θεωρούμε ότι οι Κων/νίδης και Δεληγιαννίδης είναι ανεπαρκείς ως αναπληρωματικοί δεξιοί μπακ, τότε πρέπει να αποκτήσουμε έναν δεξιό μπακ για μπακ-απ του Μάτος. Δεν νοείται ο αναπληρωματικός σου δεξιός μπακ να είναι ένα στόπερ. Μου φαίνεται τρομερό, επίσης, ότι δώσαμε δανεικό τον Κίτσιου, ενώ ο τότε προπονητής δεν εμπιστευόταν τον Κων/νιδη για αναπληρωματικό δεξιό μπακ.

Αριστερός μπακ: αν πουληθεί ο Λέοβατς, ισχύουν τα ίδια. Πάρτε αριστερό μπακ, δεν γίνεται να έχουμε μόνο έναν και να λέμε ότι πάμε για τίτλο. Btw, ο Δεληγιαννίδης με τπτ δεν μπορεί να σταθεί ως αριστερός μπακ διότι δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ (όχι δεν έχει πολύ, δεν έχει καθόλου) αριστερό πόδι.

Σέντερ μπακ: Ποσοτικά, όντως "βγαίνει" η χρονιά. Φυσικά, αυτή η έκφραση με διαολίζει γιατί δεν είμαστε μαθητές σχολείου για να βγάλουμε τη χρονιά, αλλά υποτίθεται οι πιο διψασμένοι για πρωτάθλημα οπαδοί στην Ελλάδα. Και μία ομάδα για τίτλο, στο δικό μου μυαλό, πρέπει να έχει τον Μαλεζά 4ο και όχι 3ο σέντερ μπακ και ο καλύτερός της στόπερ να είναι ανώτερου επιπέδου από τον Κρέσπο. Εικάζω, δυστυχώς, ότι δεν θα πάρουμε παίκτη.

Αμυντικό χαφ: η θέση που με έκαιγε ευτυχώς καλύφθηκε και μάλλον με πολύ καλό παίκτη. Θεωρώ τον Κάνιας παντελώς ανεπαρκή, παρά τις περί αντιθέτου νουθεσίες και διαβεβαιώσεις "ειδημόνων", εγώ είχα δει έναν παίκτη που υστερεί αφάνταστα στις μονομαχίες που απαιτούν δύναμη και έχει κάτω του μετρίου τεχνική.

Οκτάρι: ευελπιστώ ότι ο Ελ Καντουρί προορίζεται για εκεί, με βασικό αυτόν και μπακ απ τον Σάκχοφ, είμαστε καλά. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να μείνει και ο Χαρίσης, θα έδινε λύσεις σε στιγμές απουσιών και κούρασης.

Θέμα Τσίμιροτ: θεωρώ πως αν πουληθεί δεν θα πάρουμε παίκτη στη θέση του και για να 'μαι ειλικρινής, δεν είμαι διόλου αντίθετος στην πώλησή του. Παρά το ότι εμφανώς ξέρει μπάλα, νομίζω ότι αυτό το ενδιάμεσο μεταξύ 6αριού και 8αριού που είναι, μάλλον μπερδεύει την ομάδα.

Δεκάρια: Με Μπίσεσβαρ και Πέλκα, είμαστε μια χαρά, ελπίζω να μην "φαγωθεί" κάποιος από τους δύο λόγω των πρόσφατων μεταγραφών.

Σέντερ φορ: προσευχές να μην χτυπήσει ο Πρίγιο. Θα έπρεπε να είχαμε έναν ακόμη, έστω έναν αξιόπιστο βετεράνο, που θα μπορούσε να δώσει λύσεις αν χρειαστεί. Προτιμώ Κουλούρη έναντι Κλάους, αλλά δεν του έχω εμπιστοσύνη ότι μπορεί να μας ξελασπώσει στα δύσκολα.

Εξτρέμ - θέμα Ενρίκε: θεωρώ πως αν πουληθεί ο Ενρίκε, δεν είναι 100% βέβαιο ότι θα παρθεί ο Αντελίνο. Αν εν τέλει συμβούν αμφότερα, θεωρώ πως για μπόλικο καιρό θα πάμε με Κάμπος και Μακ στα άκρα, λόγω έλλειψης αγωνιστικής ετοιμότητας του Αντελίνο. Όσο κι αν τον έχω καψούρα το δικό μας παιδί, επειδή δεν μου αρέσουν τα πολλά σούρτα-φέρτα της τελευταίας στιγμής, προτιμώ να μην πουληθεί ο Ενρίκε και να μείνουμε ως έχουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Τρί 29 Αύγ 2017, 18:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Δεν υπάρχει σωτηρια. Θυμηθηκαμε 29 Αυγούστου να κάνουμε νεα ομαδα οταν στις 10 ιουνιου πηγαιναμε για 4 προσθηκες. Ζητω ο προγραμματισμος
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Mīngus έγραψε:
NIKOS_PAOK04 έγραψε:
Μα ούτε και σ' αυτό διαφωνώ κάπου. Δεν ξέρω αν δεν γίνομαι κατανοητός.
Ο ΠΑΟΚ λειτουργεί με εισηγήσεις. Αυτό που λέω είναι ότι εξαρχής πρέπει να υπάρχει ένα προκαθορισμένο μπάτζετ βάσει του οποίου κινούμαστε μεταγραφικά. Πάει ο Ιβάν στον Μίχελ, Απρίλιο-Μάιο πχ όταν ξεκινάει ο σχεδιασμός για του χρόνου και του λέει πάρε 5 εκατομμύρια για αγορές και 3 εκατομμύρια για συμβόλαια (τα νούμερα τυχαία) και φέρε παίκτες σύμφωνα με τα θέλω του προπονητή.
Αν τελειώσει αυτό το ποσό και θέλει να κάνει την υπέρβαση πχ για τον Βιεϊρίνια, θα σου πω ναι Νίκο έχεις δίκιο. Αλλά όλες οι μεταγραφές περνάνε από αυτόν.
Θα μου πεις μαγαζί του είναι. Εντάξει ναι. Αλλά μετά μην τρώνε ξύλο μόνο οι ΤΔ, γιατί αργούν, γιατί τα κάνανε σκατά και δεν ξέρω τι άλλο.
Δεν είναι θέμα διαφωνίας απλά εγω θεωρώ πως ο Σαββίδης κάνει ότι ο καθε μεγαλομέτοχος απλά λογω της κυριας ενασχολησης του στο εξωτερικό διαβάζουμε το «περιμένουμε τον Σαββίδη για το τελικό Οκ» και αυτό μας μπερδεύει απλά στις άλλες ομάδες δεν χρειάζετε να έρθει κάποιος και ετσι δεν αναφέρεται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”