Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από Darkm4n »

Κάτι άσχετο για το roster μας.
Έχουμε 12 δανεικούς παίχτες δεν μετράω τους Markovskyy Ματθαίου Πατράλης κλπ οι 22+

Που αυτούς πρόκειται μόνο στον τωρινό ΠΑΟΚ 4+1 Γιαννούλης/Λάμπρου/Κουλούρης/Χαρίσης(για μένα)Χ΄ψηλεας(αν θελει να μείνει για 3ο4ος κεντρ αμυντ) το πολύ να αξίζουν να μείνουν.

Οι άλλοι δεν πρέπει να πάρουν πόδι;
Μελίσας/Δεληγιαννίδης/Henrique/Moulin/Kace/Mihohevic(ξανά δανεικός να σταλθεί)/Μυστακίδης να φύγουν να γλυτώσουμε και συμβόλαια και να ξέρεις τι έχεις στο ροστερ :arrow: :arrow: άποψη μου!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σιγά μην δώσει η Ρεν 2,5 μύρια.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Αυτό είπα παραπάνω αν ισχύει έστω και 1% θα τον πάω εγώ στο αεροδρόμιο για Γαλλία.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Mauricio-8- έγραψε:Ρε παιδιά γνώμες λέμε εδώ μέσα έτσι ο καθένας έχει μια άποψη.Δλδ εσείς πιστεύεται ότι αν ο Γιαννούλης δεν πωληθεί 2.5 εκ γιατί κάποιοι τα θεωρήτε λίγα το καλοκαίρι θα είναι βασικός στον ΠΑΟΚ? Εγώ πιστεύω πως όχι πάλιν θα ψάχνουμε για Βασικό αριστερό μπακ και οι λόγοι είναι πολλοί.Οποτε για μένα πρέπει να πουληθεί μετά ο Κουλουρης ακούστηκε για πολλές ομάδες στο εξωτερικό υπάρχει ποτέ περίπτωση να παίξει βασικός στον ΠΑΟΚ? Όσο έχει αυτή την εξέλιξη στην Ελλάδα? Εγώ πιστεύω πως όχι. Κάποια πράγματα είναι φανερά ναι μπορεί ο Γιαννούλης ο Κουλουρης και άλλα τέτοια παιδιά να πάνε στο εξωτερικό και να γίνουνε παικταραδες να εξελιχθούν.Τους δίνεις και πάντα με μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης! Δεν χάνει κάπου ή ομάδα είναι Δανεικοι σε άλλες ομάδες! Τώρα στους δικούς μας παίκτες καλά κάνουνε και δεν πουλάμε τώρα τον Πριγιοβιτς γιατί θα ήτανε μεγάλο ρίσκο για την συνέχεια του Πρωταθλήματος αλλά εγώ ρωτάω εκεί στην ΠΑΕ έχουνε ετοιμαστεί σε περίπτωση που έρθει κάποια πρόταση στην ρήτρα 10εκ και φυσικά θέλει ο Πριγιοβιτς πάει να βρουν αντικαταστατη? Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.Ομάδα που ξεκινάει η πρόταση της με 8 8,5 εκατομμύρια αν θέλει πολύ εύκολα φτάνει στην ρήτρα στα 10 απλά ο Πριγιο δεν θέλει να φύγει για Κίνα και Αραβία.Αν ήτανε από Ευρώπη δεν ξέρω, μετά αρχίζουνε να ακούγονται σενάρια για τον Πελκα που επίσης φέτος μετά τα προκριματικά του Τσου λου δεν ξαναεπαιξε και αναρωτιέμαι μήπως έχει βρει ταβάνι στον ΠΑΟΚ έχεις για εκείνη τη θέση Μπισεσβαρ Και Ελ Κάντουρι αν έρθει μια πρόταση 5 6 εκατομμύρια μήπως πρέπει να το σκεφτούμε?Πρέπει να ρθει χαφαρα ναι και αριστερό μπακ! Πρέπει να από δεσμευτούν η να πωληθούνε σίγουρα Χατσεριδη Κιτσιου Ελ κάντουρι καθώς δεν προσφέρουν τπτ για αυτά που παίρνουν και πιάνουν θέσεις κάποιον παιδιών που θα έδιναν ποιο πολλά.Αν έρθει Πρόταση για Τον Ουρντα 3εκ τι κάνουμε? Ενρικε Μουλεν Χάρισης Χατζηισαιας τι θα γίνει με αυτούς έχει επένδυση πολλά λεφτά ο ΠΑΟΚ σε αυτούς τους 4 για να τους αγοράσει! Ο Λάμπρου για μένα πρέπει να γυρίσει! Αυτή είναι η γνώμη μου.
Γνώμες λέμε φίλε μου δεν αντιλέγω.Απλώς προσπαθώ να καταλάβω τον τρόπο σκέψης μερικών.Λέτε να πουλήσουμε τον 22χρόνο Γιαννούλη(ότι καλύτερο σε Έλληνα αριστερό μπακ),τον 25χρόνο Πελκα,τον 22χρόνο Κουλουρη(ο πιο καυτος Έλληνας φορ),τον 20χρόνο Λημνιο,τον 20χρόνο Λαμπρου...και να παίζουμε με ποιούς;με τα καπη και μετριότητες τυπου Ενρικε και Μουλεν;Συγγνώμη αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη για ν'ανέβεις επίπεδο κρατάς ότι καλό και ταλαντούχο έχεις και το πλαισιωνεις και με άλλους παρόμοιας τουλάχιστον δυναμικής βρίσκοντας τρόπο παράλληλα αν είναι δυνατόν να πουλήσεις τα "βαρίδια" και τους μέτριους.Δεν λέω πως έχω δίκιο και έχετε άδικο.Τον τρόπο σκέψης μου λεω για το πως μοιάζει ο Π.Α.Ο.Κ. που ονειρεύομαι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Γιαννούλης είναι 23 ετών και 2,5 μηνών (17.10.1995) και κατά την άποψή μου δεν αξίζει τόσα λεφτά, γι' αυτό και είμαι επιφυλακτικός στο ότι θα τα δώσουν οι Γάλλοι.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ο Γιαννούλης είναι σύμφωνα για εμένα πάντα έτσι μην παρεξηγούμε παίχτης για backup δεν είναι για να τον χώσεις βασικό επειδή έπαιζε δανεικός στον Ατρόμητο σημαίνει θα ανταποδώσει τα ίδια σε εμάς.

Δε ξέρω τι φράγκα παίρνει απλά για εμένα για την ομάδα μας δεν είναι ακόμα για Βασικός έτοιμος!

Εγώ το είπα αρ.μπακ θέλω τον 30χρονο Coentrao με σπουδαία καριέρα παίζει Rio Ave λήγει το συμβόλαιο του και backup τον Γιαννούλη και όχι εκεί τον Vieirinha ο Vieirinha τελευταίο χρόνο συμβολαίο του ας παίξει εξτρέμ.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

tolis01 έγραψε:Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει στους <22-23 ετών τους Λάμπρου, Κουλούρη, Λημνιό, Ζαμπά σε πλήρη δράση. Κι ο Ακπομ πιτσιρικάς είναι.
το πρότζεκτ φέτος ειδικά στην ελλάδα και το πως είναι δομημένο το κωλοπρωτάθλημά μας δε σηκώνει πειράματα.
Το έλλειμμά μας είναι στην ηλικία 22-28 με αν δεν απατώμαι μόνο Πέλκα, Πρίγιο, Ντιμπιντάι.

Θεωρητικά συμφωνώ 100% στο να έχεις 1-2 παίχτες Κ20 να πάρουν κάπως 5-10 παιχνίδια. θα μπορούσε πχ στην Ευρώπη, δεν έγινε, προχωράμε.

Να τελειώσει η φετινή χρονιά και βλέπουμε.
22-28: Κίτσιου -Γιαννουλης-Χαρίσης-Χατζηησαίας-Μουλεν-Κατσε-Μυστακίδης-Τόσκα-Σακχοφ-Ενρίκε
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Eναν Γκαρετ Μουαγκουτουτια θελω στα χαφ, Γιώργη, εεε Μπράνκο ήθελα να πω
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

O ελεύθερος Ndong, για όσους τον είχαν αναφέρει, έκλεισε στην Guingamp
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

D4rKShaDow έγραψε:Ο Γιαννούλης είναι σύμφωνα για εμένα πάντα έτσι μην παρεξηγούμε παίχτης για backup δεν είναι για να τον χώσεις βασικό επειδή έπαιζε δανεικός στον Ατρόμητο σημαίνει θα ανταποδώσει τα ίδια σε εμάς.

Δε ξέρω τι φράγκα παίρνει απλά για εμένα για την ομάδα μας δεν είναι ακόμα για Βασικός έτοιμος!

Εγώ το είπα αρ.μπακ θέλω τον 30χρονο Coentrao με σπουδαία καριέρα παίζει Rio Ave λήγει το συμβόλαιο του και backup τον Γιαννούλη και όχι εκεί τον Vieirinha ο Vieirinha τελευταίο χρόνο συμβολαίο του ας παίξει εξτρέμ.
Του χρόνου βλέπω αρ.μπακ Σταφυλιδη - Γιαννούλη
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

O Γιαννουλης αν του χρονου δεν υπολογιζεται για βασικος, πρεπει να δεχτουμε την θεληση του, η οποια δεν ξερω ποια ειναι, μπορει να θελει να φυγει, μπορει να θελει να προσπαθησει σε μας.

Οπως θελουμε να μας σεβονται οι παικτες των ακαδημιων, ετσι πρεπει να σεβομαστε και εμεις τους παικτες που τους στελνουμε δανεικους 2 και 3 χρονια.Το ιδιο ισχυει κια για Λαμπρου.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Νομίζω πως θα κάνει προετοιμασία και θα διεκδικήσει τη θέση του βασικού. Εξαρτάται και από τις άλλες επιλογές που θα έχουμε στη θέση.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Εγώ, που δεν πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε για τη θέση, λόγω της ταχύτητας και της τεχνικής που του λείπει, θεωρώ καλή την πρόταση αυτή. Αρκεί να μην πάνε αυτά τα λεφτά σε κανένα 30άρη από ανατολικά ή στον Σταφ μόνο και μόνο επειδή είναι ο Σταφ, γιατί πιστεύω ότι χρειαζόμαστε πολύ γρήγορο παίχτη εκεί, καθαρά επιθετικό μπακ.
Πιστεύω ότι με λίγο σκάουτιγκ και μ αυτά τα λεφτά μπορεί να βρεθεί παίχτης να πετάει, είναι η πιο φτηνή θέση στο ποδόσφαιρο.
Αν τον πιστεύουν ας τον κρατήσουν, δεν θα με χαλάσει, αλλά τότε θα πρέπει να έχουν πιθανότατα έτοιμη αναπροσαρμογή συμβολαίου και καθορισμένο πλάνο για τον παίχτη. Θα έρθει για βασικός? Για παγκίτης? Θα πάρουμε κι άλλο αριστερό μπακ? Γιατί αν είναι να έρθει για παγκίτης αυτά τα λεφτά δεν θα τα ξαναπιάσει.
Δεν γίνεται μόνο να αγοράζουμε και να μην πουλάμε κανέναν. Για μένα είναι ίδια περίπτωση με τον Κουλούρη.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Μετα απο αποτελεσματικη και εγκαιρη συνεργασια τμηματος μεταγραφων και social media o Σαββιδης ειπε οτι δεν πωλειται ο Γιαννουλης κια τα λεμε το καλοκαιρι. :D
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

D4rKShaDow έγραψε:Κάτι άσχετο για το roster μας.
Έχουμε 12 δανεικούς παίχτες δεν μετράω τους Markovskyy Ματθαίου Πατράλης κλπ οι 22+

Που αυτούς πρόκειται μόνο στον τωρινό ΠΑΟΚ 4+1 Γιαννούλης/Λάμπρου/Κουλούρης/Χαρίσης(για μένα)Χ΄ψηλεας(αν θελει να μείνει για 3ο4ος κεντρ αμυντ) το πολύ να αξίζουν να μείνουν.

Οι άλλοι δεν πρέπει να πάρουν πόδι;
Μελίσας/Δεληγιαννίδης/Henrique/Moulin/Kace/Mihohevic(ξανά δανεικός να σταλθεί)/Μυστακίδης να φύγουν να γλυτώσουμε και συμβόλαια και να ξέρεις τι έχεις στο ροστερ :arrow: :arrow: άποψη μου!

Ο Δεληγιανιδης εχει ανεβει πολυ τελευταια και κατα την γνωμη αν ειναι σοβαρος και δουλεψει ειναι το επομενο δεξι μπακ της εθνικης ελλαδος!!!!ο Μιχογεβιτς κανει αξιοπρεπεστατη χρονια στον ΟΦΗ ισως για 4ος του χρονου....για τον Μυστακιδη επισης θεωρω οτι πρεπει να τον διαχειριστουμε καλυτερα εχει ποιοτητα που δυσκολα βρισκεις σε Ελληνα....οι αλλοι ας φυγουν εχεις δικιο.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”