Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
- efthimis_paok
Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Αν πάρουν πουλο κάτι φουρθιωτης Λαμπίρη Καινούργιου και Τατιανα και το ελεεινό σινάφι τους ίσως αποθηκευσω αυτόν τον μέχρι τώρα βόθρο στην τιβι μου
- Sick Bastard
- efthimis_paok
- BlackBlockAttack
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Στα Σκοπια ειμαι...Μια θεση πιο πανω απο τον Σερ Αλεξ Φεργκιουσον και βλεπω τον τελικο...

Το Κατερινακι μπορει να κανει κι αλλες δουλειες, οποτε προβλεπω παραμονη της...efthimis_paok έγραψε:Αν πάρουν πουλο κάτι φουρθιωτης Λαμπίρη Καινούργιου και Τατιανα και το ελεεινό σινάφι τους ίσως αποθηκευσω αυτόν τον μέχρι τώρα βόθρο στην τιβι μου
Οι αλλοι φευγουν σιγουρα

- thanos-xanthi
κλειστους
καθε μετροκωλις και κωλοσταθμο που ζουνε παρασιτικα εις βαρους του ΠΑΟΚ
γλεντα τους και κυνηγησε τους..
καθε ρουφιανο αρδ που τον νοιαζει η τσεπη του και μονο αυτη
καθε μετροκωλις και κωλοσταθμο που ζουνε παρασιτικα εις βαρους του ΠΑΟΚ
γλεντα τους και κυνηγησε τους..
καθε ρουφιανο αρδ που τον νοιαζει η τσεπη του και μονο αυτη
παλια συνηθιζαμε να κλαιμε με τον ΠΑΟΚ και να αναμενουμε τη λυτρωση...
τωρα απλα καταληξαμε να γελαμε με τα χαλια του...μπραβο προεδρε ειναι και αυτο μια επιτυχια...τελικα ισχυει αυτο που λενε τα λεφτα δεν φερνουν παντα την ευτυχια...
τωρα απλα καταληξαμε να γελαμε με τα χαλια του...μπραβο προεδρε ειναι και αυτο μια επιτυχια...τελικα ισχυει αυτο που λενε τα λεφτα δεν φερνουν παντα την ευτυχια...
Τουλάχιστον η ανακοίνωση προσληψης του Λουτσέσκου έχει τη στοιχειώδη ειλικρίνεια κ σοβαρότητα...
Όση δηλαδή δεν είχε η επιλογή προσληψης του Στανόγεβιτς κ η μετέπειτα "στήριξή" του...
Όση δηλαδή δεν είχε η επιλογή προσληψης του Στανόγεβιτς κ η μετέπειτα "στήριξή" του...
- PAOK_Antarctica
- painkiller4
Πάντως ρε μλκ γιαυτο είσαι ΠΑΟΚ. Σε αυτή την ομάδα δεν πληττεις ποτέ.
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι καπετάνιοι πάντως δε βγάζουν την ουρά τους απ' έξω. Μυαλοπωλείο καταντήσαμε.Σ΄αυτή την κοινή απόφαση κατέληξαν η Διοίκηση και ο Αθλητικός Διευθυντής του Συλλόγου, οι οποίοι αναλαμβάνουν και την πλήρη ευθύνη, απόφαση που τελικά αποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης.
- BlackBlockAttack
-
Ρε φίλε ο Σαββίδης είδε δύο παιχνίδια και προφανώς είδε κι αυτός το αυτονόητο... έναν ανεξήγητα τόσο κακό ΠΑΟΚ ακόμα και για την εποχή. Και προφανώς ρώτησε Μιχελ και όσους κινούνται γύρω απο την ομάδα τι γίνεται.. Και αυτοί που είναι υπέυθυνοι προφανέστατα εισηγήθηκαν όσα ακολούθησαν. Ποια ουρά έβγαλε δηλαδή?