Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
σημαντικο λαθος σημερα η χρησιμοποιηση του Κλαους.επρεπε να ξεκινησει ο Φωτακης και να παιξει ο Λωρενς στη φυσικη του θεση.αστεια η αποβολη σου αλλα εδωσες δικαιωμα...πηγες για την ισοπαλια και ο,τι προκυψει μπροστα.την πηρες οποτε συγχαρητηρια!!!
-
Ρε μαμω τον μπελά μου μονο εγω ενοχλούμαι που η ομάδα κάνει μετα το 80 καθυστερήσεις να πάρει το Χ? κ αλλαγή στο 90' να καθυστερήσει? Λες κ είσαι η Βέροια ή η Κέρκυρα και θες να κλεψεις το ματς? κυριοι στον ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ... Κ ο κ. Αγγελινας μας λεει καλός ο βαθμός. Οχι κύριε δεν ηταν καλός ο ΠΑΟΚ σε ολα τα ματς θέλει τη νίκη... Αντιλαβου? γκεγκε? αυτα κάνουν τον ΠΑΟΚ μας μικρό....
ειχα διαφωνια με το σχημα με εναν χαφ και εναν κατα αναγκη τον ιρλανδο....κατοχη δεν ειχαμε αλλα οι μαυρουληδες καναν ζημιες μπροστα και τους εκφοβιζαν/// δε θα βγαζα σαλπι//
Οτι παικτη και να σου φερει ο Ιβαν οσο επιμενεις στις διαφορες παραλλαγες του 4-4-2 χαιρι δεν προκειται να δουμε.
- trel@menos
ας μην εδινε το οφσαιντ πισω απ το κεντρο και θα την επαιρνες τη νικη.Betonieras έγραψε:Ρε μαμω τον μπελά μου μονο εγω ενοχλούμαι που η ομάδα κάνει μετα το 80 καθυστερήσεις να πάρει το Χ? κ αλλαγή στο 90' να καθυστερήσει? Λες κ είσαι η Βέροια ή η Κέρκυρα και θες να κλεψεις το ματς? κυριοι στον ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ... Κ ο κ. Αγγελινας μας λεει καλός ο βαθμός. Οχι κύριε δεν ηταν καλός ο ΠΑΟΚ σε ολα τα ματς θέλει τη νίκη... Αντιλαβου? γκεγκε? αυτα κάνουν τον ΠΑΟΚ μας μικρό....
αυτο που ΚΑΙ σημερα φτεει ο δωνης δεν το καταλαβαινω.
πηραμε τον πιο χαλαρο βαθμο που χουμε παρει ποτε εκει κατω και αν ηταν σωστα τα κορακια θα νικουσαμε και παλι φτεει ο δωνης.
Πρώτη φορά βλέπω τον κωλόγαυρο να μη βγάζει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ σε 90' στο Καραϊσκάκη και πάλι για άσχημο στήσιμο. Άμα τον άφηνε ο επόπτης το πιο εύκολο διπλό θα έπαιρνε. Κι εγώ δε συμφωνώ με κάποιες κινήσεις αλλά τι να τον κράξω?? Το μεγαλύτερο άγχοςμου ήταν να με πείσει η ομάδα ότι μπορεί να πάρει το κύπελλο και ναι, με έπεισε.
Περιμένω και τα σχόλια "με Παύλο τρία γκολ θα βάζαμε" από τους γνωστούς για να δέσει το γλυκό.
Περιμένω και τα σχόλια "με Παύλο τρία γκολ θα βάζαμε" από τους γνωστούς για να δέσει το γλυκό.
ο αδιάφορος γαύρος δεν είναι μέτρο σύγκρισης. Η ανύπαρκτη Χαλκηδόνα τον κέρδισε εκεί μέσα.
Θα χαιρόμουν πολύ αν μπορούσαμε να κάνουμε αυτήν την εμφάνιση στον τελικό κυπέλου.
Θα χαιρόμουν πολύ αν μπορούσαμε να κάνουμε αυτήν την εμφάνιση στον τελικό κυπέλου.
ολοι το ιδιο πισστευουμε Χιτμαν...το τεστ ηταν ειτυχημενο σημερα παντως...αλλα αλλο ο θεωρητικος τλκος
Είπαμε ότι καλό κάνουμε είναι επειδή είναι ανύπαρκτοι οι άλλοιhitman έγραψε:ο αδιάφορος γαύρος δεν είναι μέτρο σύγκρισης. Η ανύπαρκτη Χαλκηδόνα τον κέρδισε εκεί μέσα.

Και στον τελικό θα κάνουμε καλλίτερη εμφάνιση
το ματς σημερα ηταν η αποδειξη του οταν εισαι καλα στημενος πισω,ακομα και μια ομαδα σαν τον ολυμπιακο,που απεχει (δυστυχως ) απο εμας παρα πολυ ακομα ποιοτικα,ειναι δυσκολο να σου κανει φαση!αυτα για αυτους που λενε οτι δεν βγαζουμε καθετο παιχνιδι ,η οτι παιζουμε ολο με σεντρες και τα λοιπα!σημερα ο δωνης μας εδειξε οτι αν ο αυτοσκοπος ειναι να μη χασει,ειναι πολυ ευκολο για αυτον τον Π.Α.Ο.Κ.,!το δυσκολο ειναι να μαθεις να κερδιζεις!το να μαθεις να παιζεις αμυνα ,ειναι πολυ πιο δυσκολο απο το να ανοιγεις αμυνες!και δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος να λεει οτι κινδυνεψαμε σημερα!για να μην παω και στο ατομικο κομματι!εκει που πολλοι παιχτες μας υστερησαν!ο κλαους δεν υπαρχει!ο ολισε δεν υπαρχει!ειναι εκτος ματς ,χωρια που παιζουμε με ενα χαφ,αφου ο λορενς ειναι εξω απο τα νερα του!αλλη ομαδα θα βλεπαμε με λαζαρ ,κατα την αποψη μου!για τα οφσαιντ πισω απο το κεντρο δεν θα μιλησω!οσοι ξερουν μπαλα ειδαν!λαθος σημαντικο του δωνη (για μενα) η αλλαγη του σαλπι ,αντι του αθανασιαδη!το αποτελεσμα ομως τον δικαιωνει!γενικα η ομαδα δεν ιδρωσε τοσο για το Χ!που οπως και να το κανεις ειναι καλο αποτελεσμα!αντε γιατι πολυ ψηλωσαμε τελευταια!
για να κάνεις το ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών , πρέπει να βγάλεις σοβαρότητα και κύρος.
Απλά αναρωτήσου αν κάποιος σοβαρός προπονητής θα κλώτσαγε τη μπάλα λες και είναι σε καμιά αλάνα. Κι όλα αυτά για ένα ανάποδο αραουτ?
Είναι στα αρνητικά σου οι τόσες αποβολές .
Απλά αναρωτήσου αν κάποιος σοβαρός προπονητής θα κλώτσαγε τη μπάλα λες και είναι σε καμιά αλάνα. Κι όλα αυτά για ένα ανάποδο αραουτ?
Είναι στα αρνητικά σου οι τόσες αποβολές .
τι θες να πεις ρε φιλε?nikolasf έγραψε:Μην επειμένετε ήταν εσκεμένο το θεατρικό λέμε!!!
Πολύ απλό.
Είδε ότι τα ματσάκι ήταν σούπα και είπε "Γιατί να μην κάνω και εγώ λίγο ντόρο;;".
Είδε ότι τα ματσάκι ήταν σούπα και είπε "Γιατί να μην κάνω και εγώ λίγο ντόρο;;".
Ρίχνεις 4 στην Κέρκυρα, "Αυτοί δεν είναι μέτρο σύγκρισης, έχουνε ήδη πέσει".
Παίρνεις το βάζελο στο άνετο, 2-0, "Ο βάζελος είναι ανύπαρκτος φέτος".
Παίρνεις ΠΑΝΑΝΕΤΟ Χ στο Καραϊσκάκη, "Ο γαύρος είναι αδιάφορος".
Παίζεις με την άμυνα στο θεό, τρως γκολ από την Κωλοπετινίτσα, "Τί άμυνα είναι αυτή?".
Παίζεις στο μισό γήπεδο με αμυντική τακτική και δε δέχεσαι φάση, "ΠΑΟΚ είσαι πρέπει να παίζεις επιθετικά".
Αμα θες να βρεις δικαιολογίες για να κράξεις, πάντα θα βρίσκεις μία.
Παίρνεις το βάζελο στο άνετο, 2-0, "Ο βάζελος είναι ανύπαρκτος φέτος".
Παίρνεις ΠΑΝΑΝΕΤΟ Χ στο Καραϊσκάκη, "Ο γαύρος είναι αδιάφορος".
Παίζεις με την άμυνα στο θεό, τρως γκολ από την Κωλοπετινίτσα, "Τί άμυνα είναι αυτή?".
Παίζεις στο μισό γήπεδο με αμυντική τακτική και δε δέχεσαι φάση, "ΠΑΟΚ είσαι πρέπει να παίζεις επιθετικά".
Αμα θες να βρεις δικαιολογίες για να κράξεις, πάντα θα βρίσκεις μία.