Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από navigator11 »

σιγα μην κατσω να ασχοληθω με το τι γραφουν οι ρουμανοι.ελεος ρε παιδες!μερικες μολις εβδομαδες πριν διαβασα πως κ καλα γραφανε ρουμανικα μμε οτι εμεις θα καταθεταμε προταση 800 χιλιαρικα για να τον αποκτησουμε!ας ειμαστε λιγο σοβαροι ...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ας το βάλω εδώ, μια που μιλάει για άλλη ομάδα.

Κοίτα το εξάχρονο ρε φίλε!!
[youtube]pP2yDfIxiy0&feature=player_embedded[/youtube]

Άμα μεγαλώσεις έλα Τούμπα ρε πιτσιρικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Σάβ 27 Νοέμ 2010, 12:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: βιντεο
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

:shock: :shock: :shock:
Απίστευτος ο πιτσιρίκος.. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

"Δε μπορώ να μ' αντιμετωπίζουν σαν αλκοολικό και σαν να έχω σκοτώσει άνθρωπο" είπε ο πολυσυζητημένος για εξωαγωνιστικούς λόγους Σιτνέ Γκοβού στη γαλλική Equipe.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γκοβού

- Για τις συζητήσεις με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού:
"Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν και κάπου όλοι χαθήκαμε. Έγινε ακόμη και λόγος για αποδέσμευση, αλλά ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Συζητήσαμε για το μέλλον μου. Η διοίκηση δεν ήταν ευχαριστημένη με την απόδοσή μου. Δε θέλω να δικαιολογηθώ, αλλά ήμουν τραυματίας για περίπου ενάμιση μήνα και μου πήρε περισσότερο χρόνο από όσο περίμενα για να αποθεραπευτώ. Υπήρχαν και κάποια άλλα γεγονότα, όπως ο θάνατος του πατέρα μου, τον οποίο δυσκολεύτηκα πολύ να ξεπεράσω. Πλέον, όμως, είμαι σε καλή κατάσταση."

- Για τα παραπτώματά του:
"Τιμωρήθηκα με πρόστιμο επειδή βγήκα έξω μετά από έναν αγώνα. Νόμιζα πως επιτρεπόταν κάτι τέτοιο, αλλά μου είπαν πως αυτό δεν επιτρέπεται. Όλα τ' άλλα, ότι έχασα προπονήσεις ή ότι οδηγούσα μεθυσμένος, είναι αηδίες. Καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου, αλλά πριν από τον τραυματισμό μου όλα πήγαιναν καλά. Κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια με αυτά που έγραψαν και αυτό προκάλεσε προβλήματα στην οικογένειά μου. Είπαν ακόμη ότι χτύπησα έναν άνθρωπο με μηχανή, ενώ αυτό που είχε συμβεί ήταν ότι σταμάτησα για να τον βοηθήσω. Όταν με αντιμετωπίζουν σαν αλκοολικό, σαν να σκότωσα κάποιον, τα πράγματα είναι σοβαρά. Δεν μπορείς να παίζεις για δέκα χρόνια σε μία ομάδα σαν τη Λιόν αν δεν αξίζεις."

- Για τις αλλαγές στο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό:
"Η διοίκηση μου είπε πως αν έβρισκα μία ομάδα τον Ιανουάριο, θα μπορούσα να φύγω σαν φίλος. Αλλά δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα λύσης του συμβολαίου μου. Μετά από δέκα χρόνια καριέρας και περίπου 50 συμμετοχές με την εθνική Γαλλίας, δε θα έπαιρνα σε καμία περίπτωση τα λεφτά και θα έφευγα σαν κλέφτης. Έχω όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχω εδώ. Είπα στη διοίκηση πως θα μπορούσα να μείνω και με τον μίνιμουμ μισθό ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, 1.050 ευρώ, έχοντας μπόνους στο τριετές συμβόλαιό μου. Ήθελα να δείξω ότι δεν ήρθα εδώ για να κάνω ληστεία ή να χαλαρώσω, όπως κάποιοι έχουν πει. Δεν είναι αλήθεια. Έχω ακόμη φιλοδοξίες. Θέλω να δείξω ποιος είμαι. Δεν ήμουν στο επίπεδο που θα ήθελα."

- Για την εθνική Γαλλίας:
"Αν αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο, ναι, θα ήθελα να επιστρέψω. Έχω παρακολουθήσει τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας και διαπίστωσα πως κάτι καλό δημιουργείται."

Ελα τωρα κανενα μπουκαλι το πολυ πολυ να ανοιγαν με τον Γιουρκα καθε βραδυ! :twisted: :lol:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Εμ, σε λάθος πόλη πήγες ρε Γκοβού. Δες εδώ τι ωραία τα τσούζουν όσοι παίκτες (όλων των ομάδων) θέλουν, κι ούτε γάτα, ούτε ζημιά.... :D
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

καλα τα παει ο ρουληθ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Επανάληψη του περσινού 0-2 με Πανθρακικό. Θα φάνε κι ένα δεύτερο αύριο και τέλος :twisted:

Στο ντέρμπι κουτσών έχασε χαμένο πέναλτι ο κόκκινος.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Το οποίο πέναλτυ, ήταν μια τρίχα από εκείνο του αβράμ στον Σάλπι.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

να γελάσω ή να κλάψω;
με αυτά τα 2 τριμπούρδ€λα που βλέπουμε και μας έχουν κάνει τα παπ@ρια όοοοολα τα σαϊτς/κανάλια/ράδια αερόστατα... (ειδικά η τσούλα 44 είναι στάνταρ στο τοπ-3 των χειρότερων ομάδων)

να γελάσω ή να κλάψω;
με τουθ ιθπανούθ προπονηταράδες, που έχουν όλες τις αβάντες, όλες τις προϋποθέσεις (και στην περίπτωση του γαύρου και τα φράγκα) και μας παρουσιάζουν αυτά τα εκτρώματα...

να γελάσω ή να κλάψω;
που κάτι "παικταράδες" όπως οι Μπάπα Μπούμπα Ντιοπ, Μιραλάδες, Σκόκοι, Μπλάνκοι και ΣΙΑ δεν κάνουν ούτε για να γυαλίζουν τα παπούτσια του Μπαλάφα, αλλά ο πρόλογος πάει σύννεφο για δαύτους...

να γελάσω ή να κλάψω;
που έχω τους ίδιους βαθμούς με αυτήν την ανύπαρκτη τσούλα και είμαι 11 ολόκληρους βαθμούς πίσω από αυτόν τον σκ@τοπουστα, έχοντας χάσει ουσιαστικά το πρωτάθλημα...

να γελάσω ή να κλάψω;
για το μπέναλντυ που έδωσαν στον φούστη και το κράξιμο που έριχναν ΟΛΟΙ οι φαρισαίοι στους ΠΑΟΚτσήδες την προηγούμενη εβδομάδα;

α ρε ΠΑΟΚ... Α ΡΕ ΠΑΟΚ... ΑΑΑΑ ΡΕ ΠΑΑΑΑΑΑΟΟΟΟΟΚΚΚΚΚ... δικό σου πρωτάθλημα ΧΑΡΙΣΕΣ ΦΕΤΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥ... ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΙΜΑΙ :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

έντιτ... γκολ :ugeek:
nikos123

τωρα θα βγουν οι κωλογαυροι και θα λενε οτι επρεπε να σταματησει η φαση γιατι υπηρχε φωτοβολιδα στον αγωνιστικο χωρο :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

οι λούγκρες της τσούλας44 δεν θα βγουν να πουν για ΚΟΛΑΣΗ σήμερα;;;
nikos123

τι κολαση αδερφε...αυτοι ειναι ηρεμα παιδακια :evil:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

οι φλωροι της τσουλας 44 :? ?

Γι αυτους λετε.? :roll:
nikos123

ναι moican αυτοι που πηγαινουν για να δουν την μπαλιτσα τους και να φανε τα σπορακια τους......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”