hasio_john έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 10:33
GI4NNEN4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 07:32
Ούτε σε χίλια χρόνια δεν θα φέρουμε προπονητή καλύτερο του Λουτσέσκου.
Βλέπω πως θα πάμε σε προπονητή με εμπειρίες απο ΡωσοΟυκρανίες και Σαουδικές Αραβίες και η χρονιά θα χαθεί νωρίς.
Εντάξει μάγκες, ήρεμα με τις υπερβολές! Αν πάμε με αυτή την διάθεση στον επόμενο προπονητή και αρχίσουμε την μουρμούρα σε πρώτα πιθανά στραβά αποτελέσματα, τότε θ΄ανοίξουμε μόνοι μας το λάκκο και θα βουτήξουμε μέσα. Γυρνάμε σελίδα, στηρίζουμε το νέο προπονητή με όλη μας την δύναμη και φέρνουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ εκεί που την αξίζει, στο ψηλότερο βάθρο!
Πάντως ρε συ Γιάννενα πραγματικά δηλαδή και με όλο το θάρρος που σου έχω μιας και είσαι αξιόλογο μέλος εδώ και πολλά χρόνια, όντως γράφεις κάτι τέτοιο? Δεν υπάρχουν άλλοι προπονητές για τον ΠΑΟΚ? Ρασβάν ή το χάος?
Το θέμα δεν είναι με τι διάθεση θα πάμε εμείς στον επόμενο αλλά τι support/backup θα έχει ο επόμενος από την διοίκηση. Δεν νομίζω ότι κάποιος σοβαρός προπονητής θα θελήσει να μείνει χωρίς μεταγραφές ουσίας αλλά μόνο με δανεικούς, να μην έχει λόγο στις μεταγραφές και προπαντός να εκτελεί χρέη προπονητή, τεχνικού διευθυντή, γενικού αρχηγού, υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων κτλ κτλ. Γιατί ο Ρουμάνος το έκανε και για να πω την αλήθεια ήμουν ένας από αυτούς που από πέρσι έλεγα ότι έκλεισε ο κύκλος του, ειδικά μετά την μεταγραφή του Τζιμα.
Επίσης είμαι κατά 99.9999999% σίγουρος ότι δεν θα έρθει ούτε μεγάλο όνομα ούτε ανερχόμενος, αυτοί ζητάνε μπάτζετ μεταγραφών όχι αστεία.
Το λάθος για εμένα είναι ότι τον διώχνει ο Ιβαν φέτος. Από την στιγμή που τα αλλάζεις όλα σε διοικητικό επίπεδο και πας σε μοντελο με τεχνικό διευθυντή, κράτησε τον κι φέτος. Φέρε παίχτες τώρα δανεικούς,όπως έκανες μέχρι τώρα για να βγάλεις την χρονιά. Βάλε Βιεϊρίνια και Ματος να σου βρουν προπονητή, τον οποίο τον κλείνεις από τώρα ή λίγο αργότερα, δεν έχει σημασία. Στο μεταγραφικό παράθυρο του χειμώνα αρχίζεις να φέρνεις τους παίχτες ή κλείνεις τους παίχτες που θέλει ο νέος προπονητής.
Στον φετινό ισολογισμό θα έχεις τα 12εκ του Ζαφείρι + την αποζημίωση του Ραζβαν (κοντά στα 5 εκατ) πως θα κάνεις μεταγραφές αν δεν πουλήσεις; Εκτός αν πας πάλι σε δανεικούς οπότε δεν θα στεριωσεις/βρεις προπονητή.
Ή κάνεις μια μεγαλοπρεπή πώληση και ισοφαρίζεις το άνοιγμα.