Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Πόλεμο ξεπολεμο έχει ποδοσφαιρική λογική να χτίσεις κέντρο με Πινέδα-Μειτε. Πολύ λογική μάλισταsoflodoras έγραψε:Μολις διαβασα ενα αεχτσιδικο λογαριασμο στο τουιτερ πως μεχρι παρασκευη θα γινει εκπληξη που θα γυρισει τα πραγματα τουμπα κ θα αλλαξει τα δεδομενα κ μετα απο λιγο ενα αλλο προφιλ πως ο Μειτε κλεινει στο χαρτουμι.
Ειναι γνωστοι μπινεδες οι αεχτζηδες κ αυτο αν συμβει σημαινει πολεμο. Δεν ξερουν με ποιον τα βαζουν
- pagotatzis
Σε τοπ επίπεδο ,έκανε και μεταμόσχευση μαλλιών !Blackgr4 έγραψε:Τον Κλάασεν τον θεωρώ επιπέδου Μουνιαίν. Αδιανόητο να έρθει παίκτης τέτοιου επιπέδου, ειδικά σε αυτή την ηλικία.![]()
Απίστευτη καψούρα μου από τότε που τον έβλεπα στον Άγιαξ.
Παίκτης με πάνω από 40 συμμετοχές στην εθνική Ολλανδίας. Τι να λέμε τώρα.
Δεν ξέρω βέβαια σε τι κατάσταση είναι, αλλά τραυματισμούς δεν είχε ποτέ πολλούς.
Στα χαρτιά, αυτός ναι κατ' εμέ θεωρείται καλύτερος του Μεϊτέ. Σβηστά κιόλας.
Βέβαια το θεωρώ απίθανο να συμβεί, γιατί σίγουρα μπορεί να βρει συμβόλαιο πάνω από 2 χαρτιά οπουδήποτε στην Αραβία.
Αγνώριστος.

Πουλεν !
Ποδοσφαιρική λογική με προπονητή τον Λουτσέσκου ίσως έχει.
Με προπονητή τον Αλμειδα, καμία
Σε ποιο ακριβώς σημείο τις ακραίας, σχεδόν υστερικής ποδοσφαιρικής προσέγγισης στο παιχνίδι του Αλμέιδα θα προσφέρει ο Μειτε;
Στις τρεις πρώτες μεταβάσεις θα ζητήσει αλλαγή
Σε ποιο ακριβώς σημείο τις ακραίας, σχεδόν υστερικής ποδοσφαιρικής προσέγγισης στο παιχνίδι του Αλμέιδα θα προσφέρει ο Μειτε;
- kataramenos5
Το ιδιο βλεπουμε.Αν ηταν κοντα στο επιπεδο που τον γνωρισαμε θα χε βροχη προτασεων και λογικα εδω δε θα ερχοταν με τιποτα.
- soflodoras
Παρομοια πτωση ειχαν οι Μπαμπα, ο Βιειρινια (στη δευτερη θητεια του), ο Γκαρσια, ο Κοντρερας, ο Ριβαλντο. Και πολλοι αλλοι. Ας μην κρινουμε απο τα χρηματιστηριαEqualizer έγραψε:Με εντελώς μπακάλικο και απαίδευτο ποδοσφαιρικό επίπεδο ανάλυσης, εγώ θα εκφράσω την άποψη οτι η κατακόρυφη πτώση στην χρηματιστηριακή αξία του Κλαασεν, εμένα μου βγάζει έναν φόβο οτι το έχει παρατήσει
Γιατί η ποιότητα, η θέση του, αλλά και η απουσία τραυματισμών, δεν δικαιολογούν κάτι τέτοιο κατά τ άλλα
ΑνακοινώσΤΕ Κεντζιορα , Μειτε να τελειώνουμε , δεν αντέχω στο ενδεχόμενο να κλείσουν σε αντίπαλο .
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΛΑΔΗ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΛΑΔΗ
- Unpsofable78
Δεν ξέρω αν είναι ο Sensi η εναλλακτική. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με τον αντί Μεϊτέ που όλοι θα φανταζομασταν και λόγω ύψους αλλά και χαρακτηριστικών.
Άσχετα από αυτό αν ο Σενσι δεν είχε τα προβλήματα τραυματισμών και την πιθανή ευπάθεια που διαθέτει, θα ήταν ένα από τα καλύτερα χαφ της Serie A. Πολύ πιο τεχνίτης από τον Μεϊτέ, με εξαιρετικό δεξί και ταχύτητα ικανοποιητική για υψηλό επίπεδο.
Αν τώρα ισχύει ότι είναι αυτός η εναλλακτική, τότε 2 είναι οι προβληματισμοι:
Αρχικά χάνουμε πάρα πολύ σε ύψος και δύναμη (αν και ο Μεϊτέ παρά το ύψος του δεν είναι καθόλου καλός κεφαλοσφαιριστης).
Επίσης σοβαρός προβληματισμος είναι η πιθανή ευπάθεια σε τραυματισμους που φαίνεται να έχει ο παίκτης.
Βέβαια κάνοντας κανείς αντίλογο θα μπορούσε να πει ότι ο συγκεκριμένος εάν δεν είχε τα προβλήματα τραυματισμών, μόνο σαν ανέκδοτο θα αντιμετώπιζε την πιθανότητα να αγωνιστεί στην σούπα λίγδα.
Νομίζω πάντως ότι θα βρει εύκολα ένα συμβόλαιο σε μεσαία η μικρομεσαία ομάδα του καμπιονάτο.
Αν κρατουσαμε Μεϊτέ και παίρναμε και Σενσι θα ήταν τέλειο. Σαν αντί Μεϊτέ εμπεριέχει ρίσκο η απόκτηση του. Αν σου βγει το ρίσκο όμως... Άστο...
Άσχετα από αυτό αν ο Σενσι δεν είχε τα προβλήματα τραυματισμών και την πιθανή ευπάθεια που διαθέτει, θα ήταν ένα από τα καλύτερα χαφ της Serie A. Πολύ πιο τεχνίτης από τον Μεϊτέ, με εξαιρετικό δεξί και ταχύτητα ικανοποιητική για υψηλό επίπεδο.
Αν τώρα ισχύει ότι είναι αυτός η εναλλακτική, τότε 2 είναι οι προβληματισμοι:
Αρχικά χάνουμε πάρα πολύ σε ύψος και δύναμη (αν και ο Μεϊτέ παρά το ύψος του δεν είναι καθόλου καλός κεφαλοσφαιριστης).
Επίσης σοβαρός προβληματισμος είναι η πιθανή ευπάθεια σε τραυματισμους που φαίνεται να έχει ο παίκτης.
Βέβαια κάνοντας κανείς αντίλογο θα μπορούσε να πει ότι ο συγκεκριμένος εάν δεν είχε τα προβλήματα τραυματισμών, μόνο σαν ανέκδοτο θα αντιμετώπιζε την πιθανότητα να αγωνιστεί στην σούπα λίγδα.
Νομίζω πάντως ότι θα βρει εύκολα ένα συμβόλαιο σε μεσαία η μικρομεσαία ομάδα του καμπιονάτο.
Αν κρατουσαμε Μεϊτέ και παίρναμε και Σενσι θα ήταν τέλειο. Σαν αντί Μεϊτέ εμπεριέχει ρίσκο η απόκτηση του. Αν σου βγει το ρίσκο όμως... Άστο...
Στο ποδόσφαιρο του Αλμέιδα ούτε ο Πετκοβιτς χωράει θεωρητικά αλλά είναι η 1η επιλογή τους σύμφωνα με τα ρεπορτάζEqualizer έγραψε:Ποδοσφαιρική λογική με προπονητή τον Λουτσέσκου ίσως έχει.
-
Παιδιά έχω inside info, κλείσαμε σεντερ φορ "κάτι πιο εκλεκτό" που έλεγε κι ο Φέρμας. Αγωνίζεται σε εθνική που συμμετέχει στο γιούρο, έχασαν 3-1 την πρώτη αγωνιστική έπαιξε κανα δεκάλεπτο στο τέλος και τα αρχικά του είναι Μ Α. Ζω για την στιγμή που θα βάλει γκολ στην Τούμπα και θα κρεμαστεί από τα κάγκελα της 4. Θα λυγίσουμε όλοι μαζί, λαός και κάγκελα.
Δεν έχει απολύτως καμία ποδοσφαιρική λογική η ΑΕΚ να πάρει τον Μειτέ όσο έχει τον Αλμέυδα προπονητή. Του να του δώσουν δε μακράν το πιο μεγάλο συμβόλαιο στην ομάδα τους (εκεί ταβάνι είναι το 1.2) έχει ακόμα λιγότερη λογική.
Δεν θα το αντέξω να γίνει κάτι τέτοιο πάντως.
Δεν θα το αντέξω να γίνει κάτι τέτοιο πάντως.
Μαζι με τον Καμαρα θα τον ανακοινωσουν;soflodoras έγραψε:Μολις διαβασα ενα αεχτσιδικο λογαριασμο στο τουιτερ πως μεχρι παρασκευη θα γινει εκπληξη που θα γυρισει τα πραγματα τουμπα κ θα αλλαξει τα δεδομενα κ μετα απο λιγο ενα αλλο προφιλ πως ο Μειτε κλεινει στο χαρτουμι.
Ειναι γνωστοι μπινεδες οι αεχτζηδες κ αυτο αν συμβει σημαινει πολεμο. Δεν ξερουν με ποιον τα βαζουν
- Unpsofable78
Εγώ έχω την εντύπωση με τα ονόματα που ακούγονται ως στόχοι της χάρτινης, ότι ο νέος τους πρόεδρος στην προσπάθεια του να εντυπωσιάσει με κάποιες μεταγραφές θα κάνει κινήσεις χωρίς την έγκριση αλλά με απλό συμβιβασμό του Αλμειδα.nunies4 έγραψε:Στο ποδόσφαιρο του Αλμέιδα ούτε ο Πετκοβιτς χωράει θεωρητικά αλλά είναι η 1η επιλογή τους σύμφωνα με τα ρεπορτάζEqualizer έγραψε:Ποδοσφαιρική λογική με προπονητή τον Λουτσέσκου ίσως έχει.
Αν όντως το κάνει αυτό θα είναι καταστροφικό για το χαρτί. Σημασία δεν έχει απλά να φέρνεις καλούς παίκτες αλλά με τα χαρακτηριστικά που ζητά ο προπονητής.Φυσικα εάν είναι δυνατόν, να φέρεις συγκεκριμένους παίκτες που ζητά ο προπονητής. Όπως ήταν ο Πινεδα για τον Αλμειδα.
Όπως είναι για τον Λουτσεσκου ο Μαντί Καμαρά και πιθανόν ο Μπρεθγουειτ.
Σχεδόν ένα χρόνο πριν, για την ακρίβεια 23 Ιουνίου του 2023, η αξία του ήταν 10 εκατομμύρια.Equalizer έγραψε:Με εντελώς μπακάλικο και απαίδευτο ποδοσφαιρικό επίπεδο ανάλυσης, εγώ θα εκφράσω την άποψη οτι η κατακόρυφη πτώση στην χρηματιστηριακή αξία του Κλαασεν, εμένα μου βγάζει έναν φόβο οτι το έχει παρατήσει
Γιατί η ποιότητα, η θέση του, αλλά και η απουσία τραυματισμών, δεν δικαιολογούν κάτι τέτοιο κατά τ άλλα
Μόλις είχε τελειώσει τη σεζόν (στον Άγιαξ) με 47 ματς, 10 γκολ και 3 ασίστ.
Πήγε στην Ίντερ (ως ελεύθερος), έπαιξε με το ζόρι 350 λεπτά και όπως ήταν λογικό, έπεσε η αξία του.
Ο Σένσι είναι παικταράς, πραγματικό σκυλί που ξέρει και μπάλα οπότε παρά το ότι είναι μικρόσωμος το κέντρο το γεμίζει με ενέργεια, όχι με φυσική παρουσία.Mitsospaoki4 έγραψε:https://www.transfermarkt.gr/stefano-sensi/profil/spieler/216179
Από τα λεγόμενα των today, μάλλον αυτός είναι
ΑΛΛΑ τραυματίζεται συνέχεια και είναι μεγάλο ρίσκο. Επίσης έχει "φλωρέψει" ποδοσφαιρικα. Θα φοβόμουν να βασιστούμε σε αυτόν.